Het Complot

Geloof je niet dat de Illuminati bestaat? Dan moet je hier eens naar kijken

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee jaar geleden overleed de Amerikaanse journalist en bestsellerauteur Jim Marrs. Hij schreef vooral over cover-ups en complotten, waaronder het complot rond de moord op president Kennedy.

Hij claimde onder meer dat de röntgenfoto met het ‘kogelfragment’, die zou bewijzen dat Lee Harvey Oswald achter de moord op John F. Kennedy zat, nep is.

Marrs, die voor diverse Amerikaanse kranten schreef, gaat in onderstaande video in op het ware verhaal over de Illuminati, hun levensfilosofie en de mechanismen die ze inzetten om langzaam maar zeker de wereld over te nemen.

Rode draad

Onderhand ben je vast bekend met de verhalen over de heersende elite en de plannen die ze hebben met de mensheid.

Hoewel ze nogal uiteenlopen, is er een rode draad te ontwaren, zo stelt Marrs.

Maar tenzij meer mensen bereid zijn zich in te zetten voor integriteit, eerlijkheid en betere leefomstandigheden, zal er geen einde komen aan het gekonkel van de Illuminati, klinkt het.

Bekijk de video van Gaia hieronder:

[Coast to Coast AM]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J@n
3 jaren geleden

Iemand verteld een verhaal en dan meteen aannemen dat dit werkelijkheid is. Tja, zelfde als voorbeelden geven op Youtube en niet snappen wie Youtube aanstuurt. Wordt toch eens wakker.

Kalki
Kalki
3 jaren geleden

The illuminati want to repress humanity by nucleairweapon expansionprograms: Russia and US etc. are re-starting there destructive nucleair weapon-program which means suicide for humanity; sign the petition against this on http://www.Raelcanada.org on topic ‘Safe humanity”.

formidabele
formidabele
3 jaren geleden

Zoals Rutte zich voor een Europees leger uitsprak namens de EU, en tot verbazing van de meeste Nederlanders, zou je zijn rol als NWO-aanhanger wel verwachten?

marcel Koningen
marcel Koningen
3 jaren geleden

geld en invloed afpakken door middel van opheffen politieke partijen stelsel en vervangen voor volledig referendum waarin politiek standpunten naar voren brengt .En alles minder schadelijk dan alcohol en tabak legaliseren en alle arbeid in arbeiders coop’s waar iedereen in de winst meedeelt.En volledig open sollicitaties voor elke hogere ambtenaar plus controlle op psychopathologie voor elke ambtenaar functie. En inbeslag genomen kapitaal van politieke oorlogs misdadigers en internationale wapen handelaren gebruiken voor herstel en schuldl vergoedingen. Klaar, dag illuminatie!
Dan pas het gele vestje uittrekken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x