Homepagina » Het Complot » Geloof je niet dat de Illuminati bestaat? Dan moet je hier eens naar kijken
Geloof je niet dat de Illuminati bestaat? Dan moet je hier eens naar kijken

Geloof je niet dat de Illuminati bestaat? Dan moet je hier eens naar kijken

Twee jaar geleden overleed de Amerikaanse journalist en bestsellerauteur Jim Marrs. Hij schreef vooral over cover-ups en complotten, waaronder het complot rond de moord op president Kennedy.

Hij claimde onder meer dat de röntgenfoto met het ‘kogelfragment’, die zou bewijzen dat Lee Harvey Oswald achter de moord op John F. Kennedy zat, nep is.

Marrs, die voor diverse Amerikaanse kranten schreef, gaat in onderstaande video in op het ware verhaal over de Illuminati, hun levensfilosofie en de mechanismen die ze inzetten om langzaam maar zeker de wereld over te nemen.

Rode draad

Onderhand ben je vast bekend met de verhalen over de heersende elite en de plannen die ze hebben met de mensheid.

Hoewel ze nogal uiteenlopen, is er een rode draad te ontwaren, zo stelt Marrs.

Maar tenzij meer mensen bereid zijn zich in te zetten voor integriteit, eerlijkheid en betere leefomstandigheden, zal er geen einde komen aan het gekonkel van de Illuminati, klinkt het.

Bekijk de video van Gaia hieronder:

[Coast to Coast AM]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J@n
1 jaar geleden

Iemand verteld een verhaal en dan meteen aannemen dat dit werkelijkheid is. Tja, zelfde als voorbeelden geven op Youtube en niet snappen wie Youtube aanstuurt. Wordt toch eens wakker.

brg
brg
Reactie op  [email protected]
1 jaar geleden

ja, teveel yt kanalen van influentiars die niks uitmaken. Iedereen heeft de waarheid in pacht. Alles kan abstract worden gehouden. Brood en spelen is er ook dure hobby’s.

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

The illuminati want to repress humanity by nucleairweapon expansionprograms: Russia and US etc. are re-starting there destructive nucleair weapon-program which means suicide for humanity; sign the petition against this on http://www.Raelcanada.org on topic ‘Safe humanity”.

Kalki
Kalki
Reactie op  Kalki
1 jaar geleden

Het Rode kruis wil maandag as. het bij de VN gaan aankaarten dat oa. Nederland niet voor het anti-kernwapenprogram heeft getekend: op de Rael-site kan je verder ook nog adressen vinden waar naartoe je nog verdere korte verzoeken naar toe kan sturen.

formidabele
formidabele
1 jaar geleden

Zoals Rutte zich voor een Europees leger uitsprak namens de EU, en tot verbazing van de meeste Nederlanders, zou je zijn rol als NWO-aanhanger wel verwachten?

marcel Koningen
marcel Koningen
1 jaar geleden

geld en invloed afpakken door middel van opheffen politieke partijen stelsel en vervangen voor volledig referendum waarin politiek standpunten naar voren brengt .En alles minder schadelijk dan alcohol en tabak legaliseren en alle arbeid in arbeiders coop’s waar iedereen in de winst meedeelt.En volledig open sollicitaties voor elke hogere ambtenaar plus controlle op psychopathologie voor elke ambtenaar functie. En inbeslag genomen kapitaal van politieke oorlogs misdadigers en internationale wapen handelaren gebruiken voor herstel en schuldl vergoedingen. Klaar, dag illuminatie!
Dan pas het gele vestje uittrekken.

brg
brg
Reactie op  marcel Koningen
1 jaar geleden

Van die ambtenaren wordt in elk land gedaan. Plus de intelligentiediensten maken expres vergissingen voor false flag operaties. Gekken worden gestuurd en bestuurders worden hoog gehouden om hun pathologieën. Complottheorieën worden ook dermate gemaneged voor controle en verdeel en heerspolitiek

marcel Koningen
marcel Koningen
Reactie op  brg
1 jaar geleden

Ik bedoel de Juncker eu methode kwa opvolging hoge ambtenaren zoals zich dat afgelopen jaar af speelde, je kan het nog steeds ruiken en de geur is ook al niet van plan om snel weg te trekken.En er kon schijn baar niets tegen worden gedaan tegen dat gat in de regels waar in iemand heel even een functie heeft waardoor hij ineens recht heeft op een andere functie.En zo eigelijk zonder serieuze competitie de baan krijgt.

weg met ons
weg met ons
1 jaar geleden

Illuminati is hetzelfde als de maffia en brengen hun eigen soort, vrouw, kinderen of familie nog om voor gewin. Deze mensen zijn hoogbegaafd psychopatisch en in hun DNA zwaar geestesziek. Enige manier om de wereld weer terug te krijgen is als Rusland deze geesteszieken op het schavot brengt. Eerder komt er geen rust in de wereld en wordt het samendrijven van het menselijk vee alleen maar erger.

Ook China is reeds aangetast door het didelijke illuminati virus, de Rothschilds hebben daar al zijdelings een aardige vinger in de pap.

Rusland is het, zo niet dan pak naar in, dan is de wereld aan de goden overgeleverd en zal alleen een mondiale natuurramp (Yellowstone of giga meteoriet) een nieuwe weldenkende samenleving kunnen creëren. Eerst de ramp, dan het hogere begaafde verstand terug. En dood gaat men vroeg of laat toch, een dag eerder of later maakt dan ook niet meer uit.

brg
brg
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Ik ben niet zo gek op de russen

weg met ons
weg met ons
Reactie op  brg
1 jaar geleden

@brg

Is dat vanuit een persoonlijke ervaring of een mening gevormd door de westerse politiek en media met hun eenzijdige informatie en onophoudelijke indoctrinatie dat Russen onze grote vijanden zouden zijn en andere van dat soort geprogrammeerde vooringenomemheden. De steeds verdere groeiende groteske bemoeienis door de westerse fasisten is grenzeloos en raakt ons leven direct en zelfs heel privaat, een Rus heb ik daar tot op heden geen onderdeel van zien zijn.

freddy
freddy
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

en waar ben JIJ dan weer een product van. het lijkt me onwaarschijnlijk dat “de russen” NIET geïnteresseerd zijn in het destabiliseren van de westerse samenlevingen, ongeacht of die nou goed of slecht zijn.

freddy
freddy
Reactie op  freddy
1 jaar geleden

en ik vergeet de annexatie van de krim natuurlijk.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  freddy
1 jaar geleden

@freddy

Dat is toch een compleet achterhaalde gedachte, één die thuishoort in het tijdperk tijdens de koude oorlog van de vorige eeuw. Maar leg uit: waarom zouden de Russen het Westen willen destabiliseren? Het Westen, met z’n nazistische politiek en macht, destabiliseert zichzelf, daar heb je geen Rus voor nodig.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  freddy
1 jaar geleden

@Freddy

De bezetting van de Krim verliep goed, niets mis mee.

Philip
Philip
Reactie op  brg
1 jaar geleden

Ik ben zo gek niet op die Amerikanen…..zij hebben meer oorlogen en doden op hun geweten dan Rusland!!

Trouwens, zonder de Russen spraken we nu allemaal Duits!!

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Een onderdeel van het Kennedy-Illuminati-complot was dat Kennedy van plan was om Ufo-/Aliens-files tot openbaarheid te brengen en dat dit de grootste rede is geweest dat Kennedy is vermoord.

brg
brg
Reactie op  Kalki
1 jaar geleden

Hij wilde graag naar de maan en het geld niet steken in de staat Israël.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  brg
1 jaar geleden

@brg

Zou kunnen, maar geld was ook toen niet het probleem en kon de VS volop geld lenen bij de zio centrale bank. Waar deze bank en de zionisten wel heel onblij van werden en Kennedy daarom misschien uit de weg geruimd moest worden was executive orde # 11110.

Jodokus
Jodokus
Reactie op  Kalki
1 jaar geleden

En dat weet jij omdat….jij brengt wel heel veel als waarheid, kom eens met bewijzen… Kalki

Sceptic
Sceptic
1 jaar geleden

De Rockefeller’s zijn de grootste drijfkracht en monopolie van de geneeskunde en van Big Pharma .
In het jaar 1900 kocht het syndicaat JP Morgan Rockefeller de Brittanica encyclopedie .
Alle negatieve berichten mbt vaccinaties werden uit de encyclopedie verwijderd.
13.15 in vid.
https://youtu.be/hU2wDBlfFOY?t=795

Dit is gewoon bewijs dat de controlerende machten met naam en toenaam de zaak manipuleren en met de vernietiging van de mensheid bezig zijn.

Only you
Only you
1 jaar geleden

Dat geeft te denken dat het geboefte zomaar hun gang kunnen gaan en elke keer net ontsnapt is?

x

Check Also

gates

Bill Gates zei het echt: ‘We hebben een digitaal vaccinatiepaspoort nodig’

Volgens de media en de factcheckers heeft ...

reset

Driekwart Nederlandse elite wil Grote Reset: ‘Dat betekent meer dwang, minder vrijheid’

Uit een enquête die is gehouden onder ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x