Binnenland

Tot 20.000 euro boete voor overtreden quarantaineplicht: ‘Stap voor stap naar totalitaire maatschappij’

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als je deze zomer op vakantie gaat naar bijvoorbeeld Groot-Brittannië, Rusland of landen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika, kun je bij thuiskomst rekenen op bezoek van een boa. Gemeentelijke toezichthouders controleren in de zomermaanden volop of reizigers wel 10 dagen verplicht in quarantaine gaan.

De boete voor het overtreden van de quarantaineplicht kan oplopen tot ruim 20.000 euro, schrijft het AD. Eén van de controles heeft in Gelderland al geresulteerd in een boete van 339 euro. Op een zogeheten quarantaineformulier moet je aangeven op welk adres je in quarantaine gaat en wat je telefoonnummer is. Ook als je niet beschikt over zo’n formulier kun je een boete krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Het wordt echt steeds beangstigender

Er wordt met veel verontwaardiging gereageerd op het bericht. “Het wordt echt steeds beangstigender. Dit hield je een paar maanden geleden toch niet voor mogelijk!? Iedereen die denkt dat deze nachtmerrie, deze ziekelijke overdrive aan machtswellust van de staat ineens verdwijnt: think again,” schrijft FVD-voorman Thierry Baudet.

Klinisch psycholoog Hans Nanninga voegt toe: “En zo gaan we stap voor stap naar een totalitaire maatschappij.” Onderzoeksjournalist en columnist Vicki Van Lommel twittert: “Zeventien miljoen mensen mogen doodvallen omdat reguliere zorg massaal werd onthouden ten gevolge van een modelmatig gecreëerde ‘coronacrisis’, als u maar niet van vakantie thuiskomt waar de zogenaamde ‘delta’-snotneus heerst.”

Onbegrijpelijk en volkomen bizar

“Ik begrijp sowieso al niet waarom mensen boa worden, maar dat is nog tot daaraan toe. Echter, wat er in je hoofd omgaat als je je hiervoor leent, is voor mij onbegrijpelijk en volkomen bizar,” stelt Jade Kuit van de BPOC2020.

En dan nog dit: als je gebeld wordt, letten callcentermedewerkers in opdracht van de overheid op ‘achtergrondgeluiden’, zoals die van een kroeg. Ondertussen heeft Hugo’s ministerie van Volksgezondheid nog eens honderden miljoenen uitgetrokken voor corona-labs in het najaar. De teststraten zullen dus voorlopig nog niet verdwijnen uit het straatbeeld.

4.8 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dna
dna
2 jaren geleden

Vaccinazis hebben lekker lang vakantie. Deze veraaiers deden dit al in t begin van deze bs. Dit soort nam vrij met ik heb last van niezen al in het begin. Boaslangentjes van rooiewillempie om de kas te spekken. Omg wat een een lelijk land dit.

Isabeau
Isabeau
2 jaren geleden

En hoppa, daar gaat weer 2 miljard incl btw, waardoor er nog meer verdeeldheid komt.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Alleen de vogels vliegen nog van Oost- naar West-Berlijn.

Gea van den Brink
Gea van den Brink
2 jaren geleden

Totaal verrot die man

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x