Homepagina » Buitenland » Medewerker verzorgingstehuis doet boekje open: 15 bewoners gestorven na coronavaccinatie
verzorgingstehuis
Foto: Pixabay

Medewerker verzorgingstehuis doet boekje open: 15 bewoners gestorven na coronavaccinatie

Een medewerker van een verzorgingstehuis in de Canadese provincie Ontario heeft een boekje opengedaan over de gevolgen van de coronaprik. Via e-mails werden de medewerkers op de hoogte gehouden van de uitrol van het vaccin.

Op 19 januari kregen medewerkers en bewoners hun eerste coronaprik. Zeventien dagen later kreeg de klokkenluider een e-mail van haar werkgever waarin stond dat 61 bewoners besmet waren geraakt met corona en dat 15 van hen waren overleden. Ook 40 personeelsleden hadden corona gekregen.

15 sterfgevallen in 17 dagen, normaal: 3 sterfgevallen in 9 maanden

“Dat zijn dus 15 sterfgevallen in 17 dagen [als gevolg van de vaccinatie],” zei de anonieme medewerker in gesprek met Bright Light News. Om je een idee te geven hoeveel mensen er normaal gesproken overlijden in het verzorgingstehuis: tussen maart en december 2020 deden zich drie sterfgevallen voor. Die gevallen waren overigens niet gerelateerd aan corona.

Ook had zich nooit eerder een corona-uitbraak voorgedaan in het verzorgingstehuis. Wel was één van de medewerkers positief getest, maar de uitslag bleek valspositief te zijn.

Geen geïsoleerd incident

Bright Light News zegt te vermoeden dat dit ‘geen geïsoleerd incident’ is. Het gezicht van de medewerker is onherkenbaar gemaakt en ook is haar stem vervormd:

4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

Hoe meer van dit soort berichten naar buiten komen, hoe beter (en die gaan er GEGARANDEERD komen)….Dan zal de Onrust bij de Hersendode Gevaccineerde Kudde op een gegeven moment vanzelf toenemen…De Gevaccineerden zijn de Lepralijders…de Verspreiders van Mutaties & Varianten…Lekker met hun Corona-paspoort naar het Buitenland & gelijk weer een Variant mee terug nemen….Zonder dat ze in Quarantaine hoeven Natuurlijk want dan kunnen ze hem lekker verspreiden in Nederland..Zodat de doorgesnoven psychopatische Landverrader Herr Doktor Hugo Mengele zijn Autocratische Totalitaire Machtsmisbruik weer kan implementeren…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

De compleet Hersendode Kudde blijft maar denken dat het hier een Vaccinatie betreft…maar dit is het Grootste Medische Genetische Modificatie Experiment in de Héle geschiedenis van de Mensheid…Met behulp van Experimentele Gen-Therapie-Nood-Vaccins…Ik zit al ongeduldig op de Lange-Termijn-effecten te wachten…erg benieuwd wat daarin allemaal staat te gebeuren met die arme Hersenloze Schaapjes…

Ps. dit scheelt de Canadese Overheid wel weer een hele boel Pensioenen uitbetalen elke maand…Daarom stuurde Rüttler hier in Nederland ook al die hulpverleners zonder Mondkapjes de verzorgingshuizen in (zogenaamd omdat ie ze allemaal aan China had verkocht)

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

Ik zeg het gewoon plat. Opruiming houden in verpleeg en verzorgingstehuizen spaart veel geld uit voor de insurance companies. Veel ouderen hebben een contra indicatie voor vaccins. Hun immuunsysteem is al verzwakt en daar een knal opgeven met een experimenteel vaccin is vaak de laatste zet. Dit toch doen heeft dan mischien een ander doel dan gezondheidszorg dienen. Geloofd iemand echt dat ze ouderen van 85 en ouder in verpleeg tehuizen nog 10 extra levensjaren willen geven. Mijn lieve hemel, wordt wakker.

Robert
Robert
2 maanden geleden

Zo komt langzaam steeds meer waarheid naar boven. Uiteindelijk gaat de waarheid zegevieren, maar helaas ten koste van heel veel onnodig leed en sterfgevallen. Dit alles hebben we te danken aan de wereldwijde Schwab psychopaten en hun marionetten,die tientallen jaren dit duivelse plan hebben voorbereid. Al deze figuren moeten zo snel mogelijk uitgeschakeld worden,want dit mag niet zo doorgaan anders is het werkelijk einde verhaal mensheid en met hoogstens nog 500 miljoen slaven,die de elite nodig heeft om het vuile werk voor hen uit te voeren.Op de slapende massa hoeven we niet te rekenen.

x

Check Also

elspeet

Elspeet zou een ‘coronabrandhaard’ zijn en ‘donkerrood’ kleuren. Dit zijn de cijfers

Elspeet is al wekenlang een coronabrandhaard, schrijft ...

verpleegkundige

Verpleegkundige Benthe doet boekje open over mensen die ernstig ziek werden na de prik

Demissionair minister Hugo de Jonge herhaalt het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x