CoronaBuitenland

Waarom schiet het aantal coronadoden omhoog in landen met hoogste vaccinatiegraad?

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Zelfs de Washington Post schrijft nu dat de meerderheid van de coronadoden gevaccineerd was. Onderzoeksjournalist Jefferey Jaxen verzamelde een hele berg gegevens waaruit blijkt dat de coronasterfte in de 10 Amerikaanse staten met de hoogste vaccinatiegraad een stuk hoger ligt in vergelijking met de 10 staten met de laagste vaccinatiegraad.

“Dit is echt schokkend, alarmerend,” zei Jaxen. “Dit moet echt worden onderzocht.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Opvallend hoog

De journalist analyseerde ook gegevens van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling, waaruit blijkt dat de landen waar driftig wordt gevaccineerd, te kampen hebben met een forse oversterfte. De Verenigde Staten, Duitsland en Italië staan in de top drie, Nederland valt net buiten de top 10.

In Australië, een land met één van de hoogste vaccinatiegraden ter wereld, is de coronasterfte opvallend hoog. Het land begon in februari vorig jaar met vaccineren en haalde in oktober zelfs de Verenigde Staten in. Vlak daarna schoot het aantal coronadoden in Australië de hoogte in.

9,25 keer meer

In Australië sterven 9,25 keer meer mensen met corona dan in bijvoorbeeld de Centraal-Afrikaanse Republiek, waar de vaccinatiegraad laag is. Ze plukken nu de vruchten van al die vaccins en al die lockdowns, aldus Jaxen.


4.9 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Ze zullen dat weer simpel uitleggen met de dooddoener :meer “gevaccineerde” corona doden omdat er meer “gevaccineerden” zijn, en vergeten dat het vaccinatieverhaal destijds stelde dat je de spuit moest nemen om het risico op overlijden door covid te verkleinen…

Kjh
Kjh
1 jaar geleden

Hier wordt het nog steeds onder de pet gehouden. Diagnose vervalsing?

Anton
Anton
1 jaar geleden

Elke dag krijgen “de wappies” weer gelijk, lanceert de NOS nog steeds eenzijdig nieuws, wordt FVD en ON! iedere keer weer gedemoniseerd en stromen ondertussen alle miljarden en bevoegdheden weg naar de EU en staan er lange rijen voor de Voedselbank en worden asielzoekers met complete families binnen gehaald als ware helden met zakgeld, eten en woonruimte terwijl ze geen cent hebben meebetaald en in de toekomst alleen nog meer belastinggeld kosten. En zit nog steeds dezelfde lul al 12 jaar ons land naar de verdommenis te helpen terwijl al die VVD-CDA-D66 en CU idioten ontkennend op ze blijven stemmen. Hoe gek kan je het bedenken.

johan den haag
johan den haag
1 jaar geleden

Je kunt alles wegkletsen, maar zoals we zien met DWDD, als het niet meer te stoppen is, houdt niets het meer tegen

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x