Homepagina » Buitenland » ‘Totale paniek’ in Italië door coronavirus. ‘Het lijkt wel een zombie-apocalyps’
coronavirus
Foto: Dipartimento Protezione Civile CC BY 2.0 Wikimedia Commons

‘Totale paniek’ in Italië door coronavirus. ‘Het lijkt wel een zombie-apocalyps’

Het coronavirus begint zich steeds sneller over de wereld te verspreiden. Er zijn ondertussen besmettingsgevallen gemeld in Zuid-Korea, Japan, Iran en Italië.

Zelfs de Chinese staatskrant Global Times meldt nu dat uit een nieuwe Chinese studie is gebleken dat het nieuwe coronavirus niet afkomstig is van een voedselmarkt in Wuhan.

De New York Post gaat nog een stapje verder en schrijft onomwonden dat het coronavirus waarschijnlijk uit een laboratorium komt.

Onbetrouwbaar

Het bewijs wijst in de richting van onderzoek naar SARS-CoV-2 dat is uitgevoerd in het Wuhan Institute of Virology, aldus de krant.

Het is nog te vroeg om te zeggen hoeveel mensen in China en andere landen uiteindelijk zullen sterven als gevolg van het falen van de Chinese overheidslaboratoria, maar het menselijk leed zal hoe dan ook groot zijn, schrijft de New York Post.

Geknoeid

Daarnaast zijn de officiële cijfers over de uitbraak onbetrouwbaar gebleken.

Zo meldden de autoriteiten van de provincie Hubei op donderdag dat er de dag ervoor slechts 349 nieuwe besmettingsgevallen waren geweest.

Dat terwijl in Wuhan, de hoofdstad van Hubei, diezelfde dag alleen al 615 nieuwe besmettingsgevallen waren.

Veel onderzoekers zeggen dat er geknoeid wordt.

Zombie-apocalyps

Ondertussen is in Italië, waar in enkele dagen tijd meer dan 200 mensen besmet raakten met het virus, paniek uitgebroken.

Mensen slaan massaal eten in, met als gevolg dat bepaalde producten bijna niet meer te krijgen zijn.


Sommige lokale bewoners vergeleken de situatie met een ‘zombie-apocalyps’.

Totale paniek

“Er is totale paniek,” zei Michela, wier familie een bar heeft in het westen van Milaan.

“Er zijn maar heel weinig klanten geweest vandaag. En we moesten om 18.00 uur al sluiten,” zei ze zondag.

[Zero Hedge]


Vind je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

45 reacties

 1. Het begint hoe langer hoe meer te lijken op een man made virus (aangepast) zoals velen onder ons hier al opteerden.
  Het virus blijkt ook heel selectief te zijn, het zijn voornamelijk oudere mensen die besmet zijn, het zijn voornamelijk oudere mannen(zwakke/zieke) die er aan sterven.
  Kinderen en vrouwen blijven vrijwel gevrijwaard, normaal maakt een virus geen onderscheid tussen jong of oud en tussen de verschillende seksen.

  Als je dan zou weten dat China een overschot aan mannen heeft (door decennia het 1 kind beleid) de levensverwachting neemt toe en de gezondheid kosten nemen daardoor ook toe..dan kan men zich wel af vragen waar het naar toe gaat!!

  Als je dan kijkt hoe andere landen maatregelen treffen om het virus in te dijken, massaal paniek, grenzen sluiten, evenementen af lassen etc..dan is er veel meer aan de hand dan men ons wil doen geloven.
  Nooit eerder zijn zulke maatregelen getroffen, niet voor SARS, MER, Griep of wat dan ook, er is dus echt paniek en een grote bezorgdheid.

  17 likes
  • het zou me niet verbazen als er helemaal geen virus is.
   misschien kunnen de symptomen gecreëerd worden door 5G.

   een virus wat selectief te werk gaat?
   met 5G kun je wel selectief te werk gaan.

   fff

   22 likes
   • Bingo Vladi !!
    Order out of Chaos en angst inboezemen.

    The Coronavirus Hoax & The Bill Gates Vaccination Depopulation Agenda Exposed
    https://www.youtube.com/watch?v=6Si2UwXIaGE

    The Coronavirus Hoax & The White Horse Symbolism Exposed
    https://www.youtube.com/watch?v=5JrhykMwvdk&feature=em-uploademail

    11 likes
   • Nee dat dan zeker wel met virussen. Virussen hijacken je dna om zichzelf te laten reproduceren door jouw lichaam. Dit kan ook kritisch afgestemd worden op het dna. Helaas

    Aantal jaar terug is het vleermuis corona virus aangepast op een universiteitslab in North Carolina zodat het van mens op mens overgedragen kan worden.

    Vorig jaar zijn er problemen geweest met chinese medewerkers in een van de belangrijkste level 4 virus labs van Canada. Ze zouden gevaarlijke (lees: genetisch gemanipuleerde biowapen) virussen naar china hebben gestuurd zonde toestemming.

    Deze medewerkers kunnen oa worden gelinkt aan het level 4 viruslab in Wuhan…

    5 likes
   • Er zijn te veel besmettingen van mensen die helemaal niet in China zijn geweest, landen die zelfs geen G5 hebben…dus dat kan men gerust achterwege laten als oorzaak van de symptomen.

    Een Virus kan men wel zodanig aanpassen (manipuleren) dat het bepaalde bevolkingsgroepen treft, in het geval van nu voornamelijk ouderen mannen!!

    2 likes
    • landen die nog geen 5G hebben of landen die 5G nog niet bekend gemaakt hebben.
     ik zeg niet dat het zo is.
     wat ik wel zeg is dat ik niets meer geloof wat msm propageerd.

     fff

     2 likes
  • Prima dat virus. Vallen in ieder geval de CO2 cijfers gunstiger uit aan het eind van 2020 , immers de wereldhandel zal drastisch afnemen. Zo heeft elk nadeel ook zijn voordeel. Dat laatste in natuurlijk betrekkelijk Je moet wat doen om 7 miljard Apen in bedwang te houden. Nederig gezegd behoor ik ook tot deze groep. Wat een circus.

   3 likes
 2. Alle grenzen dicht dan maar, koop Nederlandse waar dan helpen we elkaar.

  16 likes
  • Grenzen sluiten kan niet ivm assielzoekersstromen, dat moet gewoon doorgaan anders valt “hun” verdienmodel stil. 😂😂😂
   Zou toch maar eens kijken of MMS iets is, beetje laat maar toch…… succes👊

   6 likes
 3. De criminele elite van deze wereld zijn de hun wurggreep over de wereld aan het verliezen daardoor krijgen we nu alle wanhopige regels en maatregelen tegelijk om onze oren geslagen om te proberen controle over ons te kunnen houden , neem klimaatverandering met alle gevolgen voor onze vrijheid , contantloze 24 uurs maatschappij met alle gevolgen voor onze vrijheid en noem ze allemaal maar op .
  Bij deze onzinnige wetten en maatregelen krijgen ze steeds meer opstand, steeds meer mensen worden of zijn wakker.

  Dus moeten ze om ( hun schijn ) macht over ons te kunnen behouden een grote orde door chaos over ons uitstrooien, en kijk daar is, het coronavirus, komt dat even goed uit…
  Buiten dat de criminele big farma er een dag na de eerste uitbraak mee naar buiten kwam dat ze eral een vaccin voor uitgevonden hadden “een vaccin duurt om en nabij 5 tot 15 jaar om te ontwikkelen, dus het was al gereed voor de uitbraak wat concludeerd dat het virus zelf ook door hen ontwikkeld is !

  Ordo ab chao = orde door chaos =
  1. zij zorgen in het geniep voor de chaos door het virus te verspreiden,
  2. de bevoling is in doods angst voor het virus en schreeuwd om hulp
  3. de trouwe goede menslievende staat en big farma ( NOT ) schieten direct tot hulp met hun nieuwe vaccin MAAR daarvoor moeten ze wel eerst zoveel van onze vrijheden wegnemen en vaccinatie verplicht maken ” iets wat ze al jaren willen om mensen verplicht te vergiftigen “. Want anders werkt het zogenaamd niet en is de kans op nieuwe uitbraken meer zekerheid dan kans , angst creatie !

  De msm ( wat ook toebehoord aan deze zelfde criminelen ) zal er alles aan doen om de uitbraak over de top te op te kloppen omzo deze staats, bigfarma ” hulp ” te propaganderen .
  Gelijk staan de native mensen al in rijen te popelen in afwachting op hun reddende vaccin , kijk maar eens naar de rijen die er staan voor de jaarlijkse ( niet werkende ) griepprik, precies het zelfde.
  En zo is het orde door chaos cirkeltje weer rond .

  DE enige manier om van DE VIRUS af te komen is om de Powers That (Shouldn’t) Be af te zetten !!!

  Axel M.

  15 likes
 4. Ik zie behalve een hele hoop geschreeuw en blinde paniek niets als een virus wat vergelijkbaar is met griep. Ook daar overlijden oudere en anderszins verzwakte mensen aan, waarschijnlijk nog in grotere aantallen dan met dit corona virus. Ons moet volgens mij om bepaalde redenen weer eens flink angst aan gejaagd worden, en de alternatieve media doet er al vrolijk (in onwetendheid?)aan mee.

  12 likes
  • Helemaal gelijk Exegese,

   Wil niet zeggen dat dit nog wel eens uit de hand kan lopen maar ik vind het nu allemaal nog wat overtrokken. Als je kijkt naar de sterftecijfers van Nederland zijn er in het griepseizoen 2018/19 al meer dan 2900 mensen overleden bovenop de normale sterfgevallen. Er is daar zelfs een term voor bedacht, dit heet oversterfte. Het griepseizoen van een jaar eerder meer dan 9000.

   7 likes
  • @Exrgese

   Sluit mij bij je reactie aan. De massahysterie die zich aan het ontwikkelen is is gevaarlijk en de massa die op hol slaat door de opgeklopte verhalen en leugens in de media zijn desastreus en erger dan dit griep virus.

   Hier zit meer achter en zal deze hoax van bovenaf geregeld zijn om daarmee orde uit chaos te bewerkstelligen. Of ligt er reeds een vaccin klaar waarmee de wereldbevolking verplicht ingespoten moet worden? Iets in die richting is het en een corona virus? Nep, fake, hoax!

   6 likes
  • Dat klopt, maar een griepvirus maakt normaal geen onderscheid tussen mannen, vrouwen en kinderen, iedereen krijgt er mee te maken.

   In het geval van China, wees maar gerust dat er veel meer besmettingen zijn en veel meer doden dan ze de rest van de wereld willen laten geloven!!

   2 likes
 5. De makers en allen die dit virus project ondersteund hebben zijn een paar graden erger dan de ontwikkelaars en makers van de atoombom.

  11 likes
  • Hi Henk Azië , Net als grondstoffen voor nucleaire wapens die in veel landen gemaakt worden, zijn er ook veel landen die al jaren experimenteren met bio wapens, virussen en bacteriën …… Ik denk niet dat China bewust in eigen voet heeft geschoten . Ik denk dat er veel meer ongelukken gebeuren. Net als bedrijven per ongeluk stomme fouten maken en weer andere chemische middelen de lucht in gooien…. Maar hee het is nooit schadelijk voor ons mensen…Er wordt wat afgeexpermiteerd in de wereld…Maar het is als dekmantel veel leuker blijkbaar om stikstof, CO2 en klimaat gezeik over de mens uit te strooien om angst te zaaien…. En tja het Covid 19 virus komt eraan…..onzichtbaar en nu kijken hoe en wanneer de mens reageert…. Voorlopig is het hier nog Carnaval , lekker hutje/ mutje bij elkaar…. In Mei het internationale song festival in Rotterdam……..Ik denk dat mensen er goed aan doen om wat extra levensmiddelen in huis te halen en wat meer in eigen omgeving te blijven, gewoon rustig aan…….weet dat je bij dergelijke calamiteiten alleen op jezelf en gezond verstand kan vertrouwen….

   6 likes
   • Ha Louise, China zal geen ‘Chinees dodend’ virus creeren, wat men ook zegt, ik geloof het nooit. Het blijkt dat 5G het immuun systeem aantast. Wuhan was de eerste volledige 5G stad.
    Kijk ook naar Iran, daar zijn ze nu met bosjes besmet, ook hogere authoriteiten, Italie sta ikzelf een beetje verbaast van.
    Hetgeen ik niet begrijp, als dit een biowapen is, dan zou ik zorgen ook een antidote te hebben om ervoor te zorgen dat je geen of weinig eigen mensen verliest.

    2 likes
  • Gelukkig hoeven de kleine meisjes ff geen smerige vette westerlingen af te werken. Geluk bij een ongeluk.

   2 likes
 6. En heel “toevallig” komt dit virus nu. Net voor 2021.
  Is dit niet gewoon een middel, omdat het geldsysteem(werking) op is?

  8 likes
 7. Paus Pius had een eeuw geleden een visioen waarin hij zag hoe een van zijn latere opvolgers Rome moest ontvluchten lopend over de lijken op straat. Doet mij ook denken aan de Malachi voorspelling van “de laatste paus”. En wat te denken van de 2023 voorspellingen van Nostradamus, Paracelsus en Bijbelboek Daniel. ..

  7 likes
 8. Ik acht China tot veel in staat maar een doelgerichte aanslag op eigen bevolking , zo gooi je toch je eigen glazen in , de impact is nu al enorm .

  Het is zowiezo al verdacht dat dit juist nu de kop op steekt , en het komt het westen en hun instortende Clobalistische systeem wel erg goed uit De banken in Europa staan op omvallen en in Amerika pompt de FED elke dag 50 tot 80 bilioen [ ja inderdaad geen milioen ] om het systeen draaiende te houden dat is de reden van de grote winsten die de beursen de afgelopen weken maakten .

  Wanneer de Fed hier mee stopt zal het systeem als een kaarten huis in elkaar storten de grootste bubbel die de geschiedenis ooit gekend heeft , en o ja het komt allemaal door het virus de ideale afleiding !

  7 likes
 9. Deze rotzooi komt natuurlijk uit een laboratorium kan haast niet anders , lijkt me onmogelijk dat de natuur dit zelf cree’ert dmv van besmetting van Chinese etens waren die liggen te rotten op de markt . Als dit laatste waar was geweest had het allang onder controlle geweest . En handjes wassen doen we uiteraard ons hele leven al . ‘T is gewoon een door mensen gemaakt zwaar giftig virus wat zich razend snel verspreid en waardoor doden bij bosjes vallen . Dit is waar de makers van dit spulletje op uit waren . Nu is het verspreid en is de hel een feit geworden en als er niet snel iets voor op gevonden word gaan we er allemaal aan .

  5 likes
 10. Op het telen, fabriceren en de verkoop van drugs rust een verbod.
  Op het gebruik van landbouwgif idem dito.
  Waarom dan niet op de kweek en productie van virussen ?
  Wapenindustrie ?
  Want heeft het nut om virussen achter de hand te hebben ?
  Rust de verantwoording voor de Corona uitbraak bij een wapenfabrikant ?

  4 likes
  • Het is een b iologisch wapen. Begin maar bij de chinezen. Omdat daa r veel van zijn het verspreid zich vanzelf. De eerste uitbraken komen vanzelf hier. Bereid je er maar op voor. Ze verspreiden allerlei leugens. Mensen gebruiken de mondkapjes verkeerd en noem maar op.

   3 likes
 11. Als de New York Post het zegt zal het wel waar zijn! ;-))

  3 likes
 12. Opvallend: links deugvod De Gelderlander houdt zich opvallend stil over het virus…

  2 likes
 13. Het is een onderdeel van de agenda21/30. Misschien is het virus gewoon gedropt vanuit de lucht. Of meegenomen door de sekte van: De kerk van de laatste dagen van Jesus Christus. Of zijn het gewoon oefeningen?
  Zie ook georgia guidestones: Aarde maar geschikt voor 500 miljoen mensen. 1 wereldregering, 1 religie
  Over dat laatste(religie): hier weer een globle switch propaganda bericht:
  https://www.ed.nl/eindhoven/carnaval-verdeelt-de-wereld-in-tweeen~ad807c87/
  Dit is een stookbericht om carnaval uit te bannen, want dit is natuurlijk helemaal niet waar. Iedereen mag gewoon meedoen. En elke religie heeft wel een verband/overeenkomst met carnaval.(reden van)
  Mijn kinderen zijn carnaval wezen vieren met: moslims, hindoes en christenen(gewoon nederlanders/niet eens gelovig) enz. Het feest draait ook om gelijkheid. De meeste vieren het om effe de boel de boel te laten.
  Dus hoe geloofwaardig zijn die corona berichten? Zijn het stookberichten?
  Kappen met die duivelse agenda!

  2 likes
  • hoi Elise
   Het klopt wat je schreef dat dit allemaal bij agenda 21 / ’30 hoort wat in 1996 door 178 landen, waaronder Nederland ” de Bilderbergers “, ondertekend is .
   Wat je misschien nog niet weet is dat erdoor deze zelfde 178 landen in 1997 het Eugenics verdrag ondertekend is , een beter woord voor het Eugenics verdrag is het Genocide verdrag , wat overeen komt met de eerste regel van agenda 21 en de georgia guidestones dat “de mensheid/wereldbevolking in samengang met de natuur moet zijn en niet verder mag groeien dan 500 miljoen.
   We zijn nu met 7.8 miljard mensen op de aarde ( als je dat mag geloven, ik geloof zelf dat dit getal velemalen minder is , maar om de mensen de illusie voor te schotelen dat we een overbevolking hebben wordt dit getal aangehouden. kijk oa. maar eens hoeveel vrije niet bewoonde vlaktes we op aarde hebben ) en dat dus 90% van ons moet sterven, dat even tussen door.
   zins de jaren ’60 hebben ze er oa. in de Bilderbergcommissie erover gebakkeleid of ze dat hard of soft kill zouden doen.
   ( hard kill, oorlogen cq atoombom, soft kill oorlogen,virussen, vergif in voedsel ” E-nummers, fluoride in tandpasta en cola, vaccins, bigfarma medicatie, vaccin vergif etc. en dit verplicht te maken )
   Ze ervoor hebben gekozen de softkill aan te houden omdat ze daar veel meer geld ( macht ) mee konden verdienen dan met hardkill, als dat niet werkt kan hard kill nog steeds.
   Omdat ze zoals ik al schreef ze tenopzichte van de bevolking ( ze hebben ten alle tijde onze toestemming nodig ) zoveel weerstand kregen, dus aan het verliezen zijn ( het kaartenhuis wat in elkaar klapt ) proberen ze nu alles in één keer voor te leggen zodat de mensen het overzicht zullen verliezen en er ( hopelijk ) mee eens
   zullen stemmen.

   Dit gaat ( even als kant tekening ) samen met dat de vvd ons het referendum heeft verboden, wat het veto recht van de bevolking is !!!
   Daardoor vind ik dat vvd staat voor
   ver
   van
   democratie

   Niet dat enkele andere politieke partij beter is , je hebt bij verkiezingen altijd de illussie van keuze vrijheid maar wat je ook kiest
   de staat cq Bilderbergers winnen altijd .

   Neem maar eens de 100 jaar ( wat daadwerkelijk zo is ) dat vvd,cda en pvda aan de macht waren , heb jij ooit wel eens een verandering gezien van de agenda, bij wie er ook aan de macht is ?!

   En als er iemand komt die het agenda structuur aantast ( zoals bijvoorbeeld Pim Fortuyn ) dan wordt hij door de staat/banken uit de weg geholpen .

   Ik hoop dat dit je tot meer vragen aan zet waardoor je meer onderzoek zal gaan doen, dit geldt voor een ieder.

   Groetjes

   Axel M.

   7 likes
 14. Angst is een slechte raadgever; zeker in het geval van de verspreiding van het coronavirus.
  Zoals ieder virus is hier eveneens sprake van intermenselijk besmettingsgevaar.
  De Chinese autoriteiten doen alles wat in hun mogelijkheden liggen om controle te krijgen op de pandemie.
  Datzelfde geldt voor andere besmettingshaarden buiten de Volksrepubliek.
  De Noordelijke regio’s in Italië worden afgesloten van de buitenwereld.
  Indien de ziekteverspreider zich onverhoopt in Nederland zou manifesteren dan moeten wij als burgers genoeg vertrouwen hebben in de overheid en de gezondheidszorg om dit te kunnen weerstaan.
  De grootste zorg is, dat de Pharma-maffia ook deze aanslag op ons welzijn gaat misbruiken om er financieel van te profiteren.

  2 likes
  • hoi ‘t Roode Vaan

   je schreef ( terecht ) ” Pharma-maffia ook deze aanslag op ons welzijn gaat misbruiken om er financieel van te profiteren ”
   Dit is/was niet alleen bij deze virus uitbraak zo ; als je de rockefeller chronicals leest dat snap je hoe dit systeem begonnen is .
   De opa van david rockefeller verkocht snake oil als een gif tegen alles .
   Het medische onderwijs van toen was totaal gebasseerd op natuurgeneeskunde.

   The rockefeller foundation Sponsorede deze scholen, tot op het moment dat ze Diverse jaren de scholing gesubsidieerd hadden, zeiden zij “we geven zoveel Subsidies aan jullie dat ik vindt dat er wel één van ons in jullie commissie mag komen ” .
   Hier werdt toestemming aan verleend waarna de rockefeller foundation steeds meer mensen in de directie Garde kreeg.
   zoveel zelfs dat er nu alleen nog maar chemische medicatie wordt geleerd , niets meer van de natuur medicatie.
   Van de natuurmedicatie in de winkels word lles allen maar duurder of zelf verboden omdat de natuur niet te PATENTEREN is.

   snap je nu de samen gang ? terwijl dit nog maar het topje van de ijsberg is ???!!!

   groetjes

   Axel m.

   4 likes
 15. De officiële versie was, althans dat las ik, dat een aantal Chinezen een pannetje vleermuissoep had gegeten en dat het zo is verspreid. Je moet toch van een andere planeet komen om de officiële versie te geloven.

  2 likes
  • ja ja en aids ” wat niet bestaat ” komt van de apen hahaha
   het is altijd het zelfde excusse het komt altijd van de dieren, toch wel raar dat zij ” de dieren ” het 100.000de jaren langer vol houden op deze aarde dan wij .
   lees eens over het aids virus en de rockefeller foundation, boekdelen zullen er voor je open gaan.

   groetjes

   Axel M.

   6 likes
 16. Coronavirus update: Yesterday, I found out a lot of new information on the coronavirus which came directly out of Wuhan to someone I personally know. I can’t go into anymore details that that. I felt this info needed to get out now but we will still cover it on our Edge of Wonder show.
  Here is the info that was relayed to me:
  1. Of the people who passed away in Wuhan, about 60% of the people passed away at home which aren’t being counted in the official tally.
  2.No place to put the bodies of the dead, people are leaving corpses outside their homes but they aren’t being collected. A lot of dead bodies are in the street.
  3. Feels like Hell on Earth, No food available. The Chinese people there have the same feeling as culture revolution. People are losing hope going to extremes. People locked in their own homes left to die.
  4. The Chinese Communist Party has been under reporting all of it and downplaying. If they keep it up till March the economy will be destroyed.
  5. Most of the internet is shutdown. They can’t go on any sites and not able to get any videos or info out. Some neighborhoods do have some access. People need to travel in secret.
  ——
  OK Have to warn everyone, this is where it gets really hard to read and some of the worse things you will ever hear…..
  6. They opened 20 new crematoriums in Wuhan and need more staff to manage them. A requirement to work there: Must not be afraid of Ghosts and Demons.
  Why?
  They are telling people it is because the bodies will sometimes move or seem to give off a “scream” which they say is air escaping from the bodies.
  What they are doing is now burning people alive who have the virus in Wuhan. So people are screaming when they get tossed in.
  We were told that now the CCP just wants to clean up Wuhan and just burn anyone who has the virus. Some of the people in the videos you see being arrested are being taken to these crematoriums.
  The Eco System in Wuhan is completely ruined, many residents believe the CCP has wrote off Wuhan as a loss and would rather destroy it then help it. All high level officials in Wuhan left before the outbreak was announced. Low level officials, are now getting the virus.
  This is a 100% engineered bio-weapon. Seems to be designed to target Asian gene and specifically Chinese people.
  Hubei Province was where Tai Chi was founded, (Wuhan is the capital of Hubei). During the cultural revolution, the CCP destroyed all temples, monasteries, and statues.
  Also the live Organ Harvesting of Falun Gong practitioners, underground Christians, and other minority groups was born out of Wuhan.
  There are some good news. There are some people (can’t get into specifics) who found secret ways to travel around Wuhan and provide food, water, and outside information to other areas in Wuhan. People are helping each other as much as they can because they know they only have each other to depend on.
  So much info it coming out everyday and I am getting updates from Chinese people I know all the time. We will keep everyone updated as much as we can. We are publishing our Edge of Wonder YT videos next week which will have more info in it along.
  Many prayers are needed, probably will hold a mass meditation soon. Will keep everyone updated on the progress of When and where. Thank you all and please pray for this to end soon!
  Geen fotobeschrijving beschikbaar.

  1 likes
 17. Maar laten we wel wezen hé…

  JA, het is een nieuw virus helaas,maar het is nog steeds minder dodelijk dan het ‘gewone’ griep
  virus dat dit jaar hardnekkig lang blijft hangen bij ons.

  1 likes
 18. If we asked a panel of epidemiologists to imagine a virus optimized for rapid spread globally and high lethality, they’d likely include these characteristics:

  1. Highly contagious, with an R0 of 3 or higher.

  2. A novel virus, so there’s no immunity via previous exposure.

  3. Those carrying the pathogen can infect others while asymptomatic, i.e. having no symptoms, for a prolonged period of time, i.e. 14 to 24 days.

  4. Some carriers never become ill and so they have no idea they are infecting others.

  5. The virus is extremely lethal to vulnerable subpopulations but not so lethal to the entire populace that it kills its hosts before they can transmit the virus to others.

  6. The virus can be spread by multiple pathways, including aerosols (droplets from sneezing/coughing), brief contact (with hotel desk clerks, taxi drivers, etc.) and contact with surfaces (credit cards, faucets, door handles, etc.). Ideally, the virus remains active on surfaces for prolonged periods, i.e. 7+ days.

  7. Those infected who recover may catch the virus again, as acquired immunity is not 100%.

  8. As a result of this and other features, it’s difficult to manufacture a vaccine that will reliably protect against infection.

  9. The tests designed to detect the virus are inherently limited, as the virus may be present in tissue that isn’t being swabbed.

  10. The symptoms of the illness are essentially identical with less contagious and lethal flu types, so people who catch the virus may not know they have the novel pathogen.

  As you probably know by now, these are all characteristics of Covid-19, and this is why it is unstoppable. As we now know, millions of people left Wuhan while the epidemic was raging in January, spreading the virus throughout China and the world via hundreds of airline flights to other nations

  0 likes
 19. Dit hele virus is funest voor een vrijgevochten land als Nederland.
  Niemand gaat zich namelijk aan strikte regels houden en dat gaat rampzalige gevolgen hebben.
  De ver van mijn bed mentaliteit wordt de meeste Nederlanders fataal, mocht het virus inderdaad zo gevaarlijk zijn als men beweert….

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

Hoogleraar bepleit militaire aanpak corona. ‘Weer roept D66’er op om democratie te slopen’

Hoogleraar Rob de Wijk zei in Dit ...

GRATIS afrekenen met die verstikkende Corona-angst

Mensen zijn emotionele wezens. In zekere zin ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.