CoronaBuitenland

Trudeau raakt regie kwijt: Ook Quebec zet zich schrap voor enorm vrijheidskonvooi truckers

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Terwijl vrijheidstruckers al bijna een week standhouden bij het Canadese parlement in Ottawa, ontstaan ook elders in het land vrijheidskonvooien. In tegenstelling tot wat de media beweren, worden de truckers in Ottawa met open armen ontvangen door de lokale bewoners.

Ze krijgen eten, brandstof en onderdak aangeboden en op straat wordt voor ze gekookt. De mensen zijn de leugens van de media en regering zat. Canadezen komen van heinde en ver om hun steun te betuigen aan de chauffeurs.

Er zijn enkele arrestaties verricht, maar het betrof in alle gevallen mensen die tegen de truckers demonstreerden. De straten van Ottawa staan nog altijd vol vrachtwagens en andere voertuigen.


Vanaf zaterdag gaan we soortgelijke taferelen zien in Quebec City, waar truckers en demonstranten bij elkaar komen om vreedzaam te protesteren tegen de coronamaatregelen. Ze willen dat alle coronaregels worden afgeschaft.

De provincie ging meerdere keren in lockdown en er zijn ook andere strenge maatregelen ingesteld. Zo mochten er tijdens Oud en Nieuw geen bijeenkomsten worden georganiseerd in de provincie. Ook werd tot twee keer toe een avondklok afgekondigd.


Donderdagavond kwamen de eerste trucks aan in Quebec City. De truckers, die bij het parlement parkeerden, kregen een warm onthaal.


Politiechef van Ottawa Peter Sloly zei alle mogelijkheden te overwegen voor het beëindigen van het protest in de hoofdstad, waaronder het inroepen van steun van het leger. Trudeau liet echter weten dat Canada niet van plan is het leger in te zetten tegen de vrachtwagenchauffeurs.

[Westphalian Times]

4.9 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
10 maanden geleden

Mijn zegen hebben ze

Merijn Hugens
Merijn Hugens
10 maanden geleden

DE DAADWERKELIJKE MACHT IS IN HANDEN VAN HET VOLK

Bwahahaha….1% Elite-Parasiet Trudeau raakt de Regie KWIJT??! Die Parasiet van Troje heeft de Regie hélémáál Nooit gehad! De DAADWERKELIJKE REGIE is namelijk te allen tijde in handen van de 99% (Negen-en-Negentig Procent)….Als het Volk zich nu eindelijk eens gaat realiseren dat Zij & Zij alleen de Échte MACHT Bezitten is het héél gauw gedaan met al die Puppetmasters, Landverraders, Puppeticians, Oorlogsmisdadigers & ander Elitair Uitschot….

Fred
Fred
10 maanden geleden

Trudeau weet dat het leger achter het volk gaat staan als ze worden ingezet. Dat zijn ook mensen met familie en vrienden…..Fantastisch om te zien hoe het wereldwijd gaat op dit moment. Het systeem vernietigd zichzelf!

Rapper
Rapper
10 maanden geleden

Nee natuurlijk niet, een groot gedeelte van het leger heeft al aangegeven dat zij de protesten steunen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x