Buitenland

Opmerkelijk: Kamervoorzitter drukt op muteknop nadat Baudet zegt dat 9/11 false flag was

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

FVD-kopman Thierry Baudet zei donderdag tijdens het Kamerdebat over de situatie in Oekraïne dat 9/11 een valse vlagoperatie was.

“Het beste zou zijn om Oekraïne met klem te adviseren een neutrale staat te worden, zoals Finland en Oostenrijk. Het beste zou zijn om de Krim te erkennen en de relatie met Rusland, dat mooie grote land in het oosten, te verbeteren,” betoogde Baudet in de Tweede Kamer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Zo, u bent aan het einde

“Overigens ben ik van mening dat 9/11 een false flag was en dat er gefraudeerd is bij het tellen van stemmen bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen,” zei hij, waarna Kamervoorzitter Vera Bergkamp (D66) zijn microfoon uitzette. “Zo, u bent aan het einde,” onderbrak ze hem.

Er ontstond vervolgens een discussie op social media. “Het was misschien geen volwaardige valse vlag, maar wat je vaak ziet, is dat ze de extremist, terrorist of eenzame wolf al in het vizier hebben, en hem in feite zo’n aanval laten uitvoeren zonder in te grijpen,” twittert Camille.

Building 7

Baudet reageert: “Oké fair enough, maar zo’n vliegtuigje krijgt die torens echt niet op perfect-rechte wijze naar beneden; en geen enkele terrorist doet het raampje ff open om zijn paspoort naar buiten te gooien; en building 7; en de patriot act; en het lulverhaal over het Pentagon; en, en…”

5 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

162 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Karel
Karel
2 jaren geleden

Dat heb je met een dictatuur

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Tja, dan drukt ze de microfoon wel uit.

Ik kan Thierry maar één advies geven: een megafoon meenemen. Kennelijk is dat nodig.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

OPIUM & THE CONTROLLED DEMOLITION OF THE TWIN TOWERS
De Oorlog in Afghanistan is begonnen met de Inside Job “the Controlled Demolition of the Twin Towers”…De Taliban hadden bijna alle Opiumvelden verbrand in 2001…Rothschild & Co. hadden een Plan nodig om de Productie weer op te starten…Laat zogenaamd een paar Doorgesnoven al-CIAda-Wahhabi-Terroristen een paar Vliegtuigen kapen (ze konden nog géén Cessna besturen)…Om ze vervolgens de Voorgeprepareerde Twin Towers in te vliegen…die daarna gedetoneerd werden…(Building nr. 7 als laatste) Daardoor stond het Amerikaanse Volk te juichen om als Kanonnenvoer voor de NeoCons te dienen…Geef daar vervolgens CIA-Agent Osama bin Laden A.K.A. Tim Osman de schuld van…Die was embedded in Afghanistan…Om zo het excuus te creëeren om Afghanistan binnen te vallen…Inmiddels zat Afghanistan dankzij de Amerikaanse inval weer op 90% van de Totale Wereldproductie van Opium….

http://911missinglinks.com/

T,A
T,A
2 jaren geleden

ACHTER DE WOLKEN SCHIJNT DE ZON.

AL HET DUISTER ZAL AAN HET LICHT KOMEN .

Back to top button
162
0
We lezen graag je reactie!x