CoronaBinnenland

Advocaat: we moeten ons verzetten tegen de pandemiewet en wel hierom

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Binnenkort komt de pandemiewet ter stemming in de Eerste Kamer. Advocaat Meike Terhorst is van mening dat we ons hiertegen moeten verzetten.

Op de eerder genomen maatregelen in de coronaperiode heeft geen parlementaire controle of evaluatie plaatsgevonden, maar deze komen nu wel terug in deze nieuwe wetgeving. “Dat is onacceptabel binnen een democratie,” vindt Terhorst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Wat heel opmerkelijk is, is dat de Nederlandse bevolking niet op de hoogte is gesteld. Dat de Covid-19-wetgeving permanent wordt gemaakt zonder dat dat wordt gemeld aan de bevolking,” zei ze.

Er staat niet in wat een minister wel of niet mag tijdens een noodbevoegdheid. Als de pandemiewet is aangenomen, mag de minister gewoon alles doen wat hij nodig acht op het moment dat er een noodsituatie is, benadrukte Terhorst. “Dat is gewoon een juridisch gat.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Brandstapel

Statisticus Herman Steigstra heeft daarnaast een e-mail gestuurd aan de senatoren van de Eerste Kamer over de pandemiewet, waarin hij aangeeft dat de maatregelen de grondrechten ‘tot op het bot aantasten’.

“Wat mij het meest verontrust, is dat de besluitvorming gebaseerd lijkt te zijn op ‘wetenschappelijke consensus’, net zoals er lang geleden wetenschappelijke consensus was over het feit dat de aarde plat was en de zon om de aarde draaide. Wie deze visie niet onderschreef, belandde op de brandstapel. Zo ook met de consensus dat maatregelen zinvol waren in het bestrijden van de pandemie,” schrijft Steigstra.

Zeer omstreden

Hij vraagt in zijn mail ook aandacht voor de onverklaarde oversterfte, die 500 per week bedraagt, terwijl we nu ondersterfte hadden moeten zien.

“Een zeer voor de hand liggende conclusie zou zijn dat vaccinatie hiervoor verantwoordelijk zou zijn, maar dat bewijs is vooralsnog niet te leveren, omdat de benodigde cijfers nog steeds niet beschikbaar zijn. We willen niet vooruitlopen op de conclusies, maar de rol die vaccins mogelijk zouden kunnen spelen bij een toekomstige pandemie, lijkt op zijn minst zeer omstreden,” aldus Steigstra.

4.8 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kans
Kans
11 maanden geleden

Als ik die kop van die vent zie moet ik al kotsen, wat een ongelooflijke boef is dit, ze liegen en bedriegen alles wat los en vast zit, dit land gaat kompleet naar de kloten, het domme volk verdient niet anders dan dat ze kompleet worden uitgekleed en geboeid door het satanisch tuig van de richel.👺👺👺👺👺👺🤡🤡🤡🤡🤡👀👀👀👀👀😤😤😤👁️👁️👁️👁️👁️👁️

Greet Resist
Greet Resist
11 maanden geleden

er wordt al druk gewerkt aan de controlepoststroomvoorziening op plekken in en uitgaande centrum stad

Yvonne
Yvonne
11 maanden geleden

Dit is allemaal al bekokstooft zelfde als de klimaathoax de agenda van de GLOBALISTEN word hiermee veder uitgerold die wet moet er alleen maar komen om straks bij de volgende PLANDEMIE,en die komt eraan zit al in de koker,om het volk te onderdrukken.Wat betreft de oversterfte dit proberen ze zo lang mogelijk onder de pet te houden want die WEFRATTEN weten dat het door die gifspuiten komt.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 maanden geleden

Nederland is HIJACKED/KIDNAPPED …door de criminelen in Den Haag

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x