Het Complot

“Sta op tegen geldmonopolie van de Rothschilds”

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het grootste deel van de wereld zit gevangen in het web van de zionistische elite, die op slinkse wijze de controle heeft weten te krijgen over het financiële systeem van de Verenigde Staten. Dat zegt de Iraanse geestelijke leider ayatollah Ali Khamenei, zo valt te lezen in een opinieartikel in de krant Tehran Times.

Al vanaf het moment dat Barack Obama president is, heeft de leider van het rijkste en machtigste land ter wereld zichzelf omringd met zionisten, aldus Khamenei. Lawrence Summers was onder Obama de directeur van de Nationale Veiligheidsraad, Dennis Ross was zijn topgezant voor het Midden-Oosten, Hillary Clinton was zijn eerste minister van Buitenlandse Zaken, Robert Gates was zijn eerste minister van Defensie, burgemeester van Chicago Rahm Emanuel was zijn eerste stafchef van het Witte Huis, David Axelrod was Obama’s adviseur, Dan Shapiro was binnen de Nationale Veiligheidsraad verantwoordelijk voor het Midden-Oosten en Noord-Afrika en is nu de Amerikaanse ambassadeur in Israël, oud-voorzitter van de Federal Reserve Ben Bernanke, vicepresident Joe Biden; allemaal mensen die volgens de Iraanse geestelijke leider banden hebben met de zionistische elite.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij noemt ook minister van Financiën Jack Lew, adviseur Eric Lynn, ambassadeur in Syrië Daniel Rubenstein, directeur van de National Economic Council Gene Sperling, directeur van het Office of Foreign Assets Control Adam Szubin en voorzitter van de Federal Reserve Janet Yellen.

De neoconservatieven die het Amerikaanse politieke beleid uitstippelen zijn volgens Khamenei in dienst van het zionistische kapitalistische netwerk. Als verbindende factor tussen het zionisme en de rijke elite noemt hij de Rothschilds.

De basis van het financiële imperium van deze bankiersdynastie werd in 1750 gelegd toen Amschel Rothschild in dienst was van de rijke prins Willem IX van Hessen-Kassel. Toen bekend werd dat Napoleon op het punt stond de Slag bij Waterloo te verliezen, verkochten de Rothschilds al hun aandelen op de Britse aandelenmarkt, die vervolgens onderuit ging. Voordat het nieuws over de overwinning van Wellington de Britten had bereikt, kochten ze de aandelen op tegen bodemprijzen. Hierdoor kregen de Rothschilds de controle over de Britse centrale bank en financieren ze sindsdien beide partijen in oorlogen, aldus Khamenei.

Aan het begin van de 20e eeuw werden rondetafelgroepen opgericht die bestonden uit een netwerk van internationale bankiers. Het doel van dit netwerk – dat bestond uit afgezanten van de familie Lazard, Morgan, Rockefeller en Whitney – was volgens professor Carroll Quigley (1910-1977) van de Georgetown-universiteit het creëren van een systeem van financiële controle om zo het politieke systeem van elk land ter wereld en de wereldeconomie als geheel te beheersen. Met andere woorden: een geldmonopolie onder auspiciën van de zionistische kapitalisten.

Khamenei wijst erop dat de Rothschilds uit Londen de grootste aandeelhouders van de Amerikaanse Federal Reserve zijn. “De Amerikaanse overheid is niet de eigenaar van de Federal Reserve,” zei hij. “De Fed handelt in dienst van de investeringsbanken, niet in dienst van het Amerikaanse volk.”

Voormalig onderzoeker van de Amerikaanse nationale bibliotheek Eustace Mullins zei dat het Amerikaanse politieke en economische systeem al in 1914 in handen is gevallen van de aandeelhouders van deze banken. Hij noemde onder meer de Rothschilds, Lazard (Eugene Meyer), Kuhn, Loeb & Co, M.M. Warburg & Co, Lehman Brothers, Goldman Sachs, de Rockefellers en JP Morgan.

“Het wordt hoog tijd dat alle Amerikaanse politici opstaan tegen deze ‘banksters’ van het zionistische kapitalistische netwerk,” besloot Khamenei.

[Tehran Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
louis gieling
louis gieling
9 jaren geleden

Blijkbaar weten ze alles van complotten in de wereld,maar hun eigen vrouwen weten niet hoe hun schaamdelen er uit zien !!
Wat een betweters .

ZonneMax
ZonneMax
9 jaren geleden

Tegen Khamenei, Putin en Erdogan zou ik eigenlijk maar één ding willen zeggen:

“Verbeter de Wereld en Begin Bij Uzelf en daarna in Uw Eigen Land”

Verder kan ik hen niet echt serieus nemen bij het verslag doen over de ontwikkeling van de Westerse maatschappij de afgelopen driehonderd jaar.

EllenB
EllenB
9 jaren geleden

Ik mis nog wel een paar namen in dit rijtje.
Queen Elisabeth bijvoorbeeld.
Dat mens is zo rijk, dat ze in één klap alle armoede uit de wereld zou kunnen helpen.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
9 jaren geleden

Het gekke is dat wereldwijd de mensen menen dat ze hun welzijn kunnen verwerven door anderen te dwingen.
Ik heb het over slavernij.
Voor mij maakt het principieel niet uit of je iemand dwangarbeid laat doen, of dat je juridisch aan je bindt met een vast salaris.
Het maakt voor mij geen verschil met de verplichting die je je kinderen oplegt bij het behalen van resultaten op school, of ze te verplichten om te voldoen aan jouw eerzucht, Zodat je over ze kunt opscheppen bij vrienden en familie.
Echte vrijheid is het gunnen van ontwikkeling en ontplooiing, zonder te hoeven voldoen aan externe eisen.
Die drang tot ontplooing en ontwikkeling is in ieder van ons aanwezig, maar devalueert onder der eisen die we ze vanaf jonge leeftijd opleggen doordat we ieder van ons in een vakje duwen.
Echte vrijheid is het aanwenden van je talenten, en ze trachten te ontplooien tot grote hoogte.
De mensheid is afschuwelijk ontspoord en verdwaald.
Terug naar de basis, zonder al die overbodige consumenten electronica, zonder 5 sterren vakanties.
Wat moet je met 5 mobieltjes ?
Opweg naar onszelf.
Het zal ons de moderne verspillende schijnwelvaard ontnemen, maar daar krijgen we een volwaardig leven voor terug dat beantwoord aan de scheppingkracht waarmee wij als mensen van nature zijn uitgerust.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x