Homepagina » Het Complot » “Sta op tegen geldmonopolie van de Rothschilds”
Het geldmonopolie van de Rothschilds

“Sta op tegen geldmonopolie van de Rothschilds”

Het grootste deel van de wereld zit gevangen in het web van de zionistische elite, die op slinkse wijze de controle heeft weten te krijgen over het financiële systeem van de Verenigde Staten. Dat zegt de Iraanse geestelijke leider ayatollah Ali Khamenei, zo valt te lezen in een opinieartikel in de krant Tehran Times.

Al vanaf het moment dat Barack Obama president is, heeft de leider van het rijkste en machtigste land ter wereld zichzelf omringd met zionisten, aldus Khamenei. Lawrence Summers was onder Obama de directeur van de Nationale Veiligheidsraad, Dennis Ross was zijn topgezant voor het Midden-Oosten, Hillary Clinton was zijn eerste minister van Buitenlandse Zaken, Robert Gates was zijn eerste minister van Defensie, burgemeester van Chicago Rahm Emanuel was zijn eerste stafchef van het Witte Huis, David Axelrod was Obama’s adviseur, Dan Shapiro was binnen de Nationale Veiligheidsraad verantwoordelijk voor het Midden-Oosten en Noord-Afrika en is nu de Amerikaanse ambassadeur in Israël, oud-voorzitter van de Federal Reserve Ben Bernanke, vicepresident Joe Biden; allemaal mensen die volgens de Iraanse geestelijke leider banden hebben met de zionistische elite.

Hij noemt ook minister van Financiën Jack Lew, adviseur Eric Lynn, ambassadeur in Syrië Daniel Rubenstein, directeur van de National Economic Council Gene Sperling, directeur van het Office of Foreign Assets Control Adam Szubin en voorzitter van de Federal Reserve Janet Yellen.

De neoconservatieven die het Amerikaanse politieke beleid uitstippelen zijn volgens Khamenei in dienst van het zionistische kapitalistische netwerk. Als verbindende factor tussen het zionisme en de rijke elite noemt hij de Rothschilds.

De basis van het financiële imperium van deze bankiersdynastie werd in 1750 gelegd toen Amschel Rothschild in dienst was van de rijke prins Willem IX van Hessen-Kassel. Toen bekend werd dat Napoleon op het punt stond de Slag bij Waterloo te verliezen, verkochten de Rothschilds al hun aandelen op de Britse aandelenmarkt, die vervolgens onderuit ging. Voordat het nieuws over de overwinning van Wellington de Britten had bereikt, kochten ze de aandelen op tegen bodemprijzen. Hierdoor kregen de Rothschilds de controle over de Britse centrale bank en financieren ze sindsdien beide partijen in oorlogen, aldus Khamenei.

Aan het begin van de 20e eeuw werden rondetafelgroepen opgericht die bestonden uit een netwerk van internationale bankiers. Het doel van dit netwerk – dat bestond uit afgezanten van de familie Lazard, Morgan, Rockefeller en Whitney – was volgens professor Carroll Quigley (1910-1977) van de Georgetown-universiteit het creëren van een systeem van financiële controle om zo het politieke systeem van elk land ter wereld en de wereldeconomie als geheel te beheersen. Met andere woorden: een geldmonopolie onder auspiciën van de zionistische kapitalisten.

Khamenei wijst erop dat de Rothschilds uit Londen de grootste aandeelhouders van de Amerikaanse Federal Reserve zijn. “De Amerikaanse overheid is niet de eigenaar van de Federal Reserve,” zei hij. “De Fed handelt in dienst van de investeringsbanken, niet in dienst van het Amerikaanse volk.”

Voormalig onderzoeker van de Amerikaanse nationale bibliotheek Eustace Mullins zei dat het Amerikaanse politieke en economische systeem al in 1914 in handen is gevallen van de aandeelhouders van deze banken. Hij noemde onder meer de Rothschilds, Lazard (Eugene Meyer), Kuhn, Loeb & Co, M.M. Warburg & Co, Lehman Brothers, Goldman Sachs, de Rockefellers en JP Morgan.

“Het wordt hoog tijd dat alle Amerikaanse politici opstaan tegen deze ‘banksters’ van het zionistische kapitalistische netwerk,” besloot Khamenei.

[Tehran Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • ZonneMax schreef:

  Tegen Khamenei, Putin en Erdogan zou ik eigenlijk maar één ding willen zeggen:

  “Verbeter de Wereld en Begin Bij Uzelf en daarna in Uw Eigen Land”

  Verder kan ik hen niet echt serieus nemen bij het verslag doen over de ontwikkeling van de Westerse maatschappij de afgelopen driehonderd jaar.

  11 likes
  • VenusProject schreef:

   Poetin wordt door Amerika en zijn schapen compleet geboycot
   Iran leeft al jarenlang in een isolement omdat het weigert zich op te stellen als een trekpop zoals Saoedi Arabië en nog een zeer groot aantal andere Arabische landen.
   Erdogan is juist bezig om van Turkije een zeer sterk powerhouse te maken, zie de enorme economische groei. Maar ook die propaganda machine om hem zwart te maken draait op volle toeren.

   42 likes
   • ZonneMax schreef:

    Laat onverlet dat ze beter eerst in Eigen huis kunnen kijken wat er allemaal mis is voordat ze een oordeel geven over de driehonderdjarige geschiedenis van het westen.

    Ik begin niet eens met het opsommen van alle misstanden in deze landen. En deze misstanden zijn echt realiteit hoor, als je denkt dat het propaganda is moet je die landen zelf maar eens bezoeken…..

    Dat moeten ze zelf eerst maar eens oplossen voor ze verder mee gaan denken over een duurzame samenleving

    9 likes
    • Sjaak vd Wal schreef:

     Je gaat eigenlijk niet in op wat venusproject zegt… dat is jammer. En zo simpel als jij het stelt zit het allemaal ook weer niet. Gelukkig weten de meeste lezers hier inmiddels wel beter. Heb eigenlijk ook geen zin om uit te gaan leggen dat ‘wij’ het westen en met name amerika al jaar en dag hele vieze spelletjes spelen dmv proxy oorlogen, false flags, markt manipulatie, gesponserde staatsgrepen, domminantie van de petrodollar, drugshandel…

     En zeggen begin eerst bij jezelf terwijl we hier met geopolitiek hebben te maken…

     sorry. Dan kan ik je echt niet serieus nemen.

     9 likes
     • ZonneMax schreef:

      Zou zeggen,beste Sjaak, ga eens een paar jaar in Iran leven en ga daar ook je mening uiten zoals hier.
      Eens kijken wie er dan serieus genomen wordt.

      2 likes
    • mojo schreef:

     inderdaad in die 300 jaar over iraanse geschiedenis kan je beter niet over vrede spreken want ze hebben zoveel oorlogen gevoerd ik kan ze hier niet allemmaal noemen de lijst is veel te lang geweld geweld en nog eens veel geweld
     ze moeten eens naar ons kijken wij zijn tenminste vrede lievend en gunnen iedereeen het beste op elk gebied samenwerking heeft niemand tekort gedaan

     1 likes
   • Enkidoe schreef:

    Hitler heeft in de jaren 30 ook een flink economisch “powerhouse” van Duitsland gemaakt, we weten wat daar het resultaat van was. Gezien de ideoogische achtergrond van Erdogan, verwacht ik niet veel goeds uit de orient daar.

    8 likes
    • Peter C. schreef:

     Wat als Hitler de oorlog gewonnen had. Wie was dan de slechte?
     “La raison du plus fort est toujour la meilleure”.
     Nu zijn wij slaven van ons eigen systeem en onze vrijheden worden steeds meer ingeperkt.

     6 likes
   • Dussss schreef:

    Weer typisch, wanneer het niet goed gaat is het de schuld van het westen en wanneer het goed gaat is dat de verdienste van Poetin.

    Laat Poetin eerst maar eens zorgen voor een eigen economie….

    PS: welke producten” Made in Russia” heb jij in huis? Je steunt de Russen toch zeker door producten uit dit land te kopen?

    3 likes
   • Squenzy schreef:

    Ik ben het deels met je eens. Aan de andere kant wil Erdogan het Ottomaanse rijk herstellen. Dan heb je pas de poppen aan het dansen…

    2 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Weet je überhaupt meer van die gasten af dan dat in de mainstream media wordt voorgespiegeld? “..Begin bij uzelf..”, volgens dat gedachtegoed mogen de NL’se leiders ook niks zeggen op internationaal gebied zolang er hier nog voedselbanken nodig zijn. Gewoonweg dom om zo te redeneren. En raad eens wie die manier van denken heeft gepromoot? Idd de NL’se overheid. Goed geluisterd schaapie, bravo.

   12 likes
   • ZonneMax schreef:

    Dus jij vergelijkt bijvoorbeeld het stenigen van vrouwen met de voedselbank?
    Dan ben je geen schaap maar gewoonweg erg dom of onverschillig

    2 likes
    • eNdEmiOn schreef:

     Wat een onintelligente reactie. Moet ik het weer gaan uitleggen. Waarom blijf ik toch steeds weer geloven dat men niet zo dom is als dat ze zich voor doen!?

     Jij vind het blijkbaar belangrijker eerst alle kleinere problemen op te lossen voordat we naar de grote problemen kijken. Dat is wat er stond.

     Is het nu logisch of niet dat je eerst de grootste problemen aanpakt!? Ja stenigen is erg, Guantanamo Bay is ook erg en zo zijn er wereldwijd nog genoeg plaatsen te bedenken waar grove misstanden gepleegd worden. Maar wat is de drijvende sfeer achter de meeste misstanden, juist geld. Dus dat wat in dit artikel wordt aangekaart is op z’n minst een top 3 wereldwijd probleem wat aangepakt zou dienen te worden (zou ook best op nummer 1 kunnen staan van die top 3 hoor, d8 hou nog ff 2 plaatsen vrij voor mogelijke interstellaire problematiek waar het publiek niet over ingelicht wordt en natuurlijk het milieu).

     En dat is niet eens zo heel moeilijk om oplossingen te verzinnen.
     – Verbod op excessieve rente (1 enkel rente bedrag, bv max 5% over het totaal geleende) en winst (maximaal 30%). Alles dat eroverheen gaat stroomt naar de pot voor het gegarandeerde basisinkomen.
     – Verbod op virtueel geld uitlenen.
     – De munteenheid gelijk stellen aan bv 1 gram goud of een ander waardevast materiaal.
     – Maximum stellen op inkomen bv max 3x het gegarandeerde basisinkomen. Om een zekere mate van gelijkheid te garanderen.
     – Maximum vermogen instellen anders krijg je op den duur zoals nu ook het geval is dat het grootste deel van het door geld vertegenwoordigde waarde bij een paar spaarders blijft steken. Met een gegarandeerd basisinkomen is vermogen opbouw ook eigenlijk niet nodig.

     Zo zou je al een heel eind komen. Alleen het grote probleem is om het ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. Daar heb je een publiek persoon voor nodig die er voor vecht. Maja zolang de main stream media in handen is van de elite die juist profiteren van het huidige systeem… En zelfs als er mensen zijn die toch de aandacht op zich weten te vestigen en met de bevolking achter zich pleiten voor verandering dan gaan ze over lijken (Pim Fortuyn, John F. Kennedy etc.).

     5 likes
     • eNdEmiOn schreef:

      @Zonnemax
      Dat is ook weer een domme beredenatie.

      Als je iedereen morgen een miljoen geeft ga je natuurlijk niet ff 16 miljoen euro bijdrukken. Ja dan krijg je belachelijke inflatie.

      Het gaat er niet om hoeveel je mensen geeft maar dat je de bestaansmiddelen gelijk verdeelt.

      Daarom ook de koppeling aan een waardevast materiaal zoals goud. Daarmee is inflatie kunstmatige inflatie aan banden gelegd.

      Met die verdeling is het nu echt heel slecht gesteld. Als je bv naar alle dollars op de wereld kijkt en je zou die gelijk verdelen over alle mensen op de aarde zou iedereen meer dan 1500 miljard dollar krijgen. Als we dan naar bv de Rothchilds kijken die zeker 500.000 miljard aan vermogen hebben. Dat tov een modaal gezien waar een leven lang voor gewerkt wordt komt dat er op neer dat waar zij een hele taartpunt krijgen wij het met kruimels moeten doen (±0,00000003% van die taartpunt). En dan heb ik nog niet eens naar het verzamelvermogen van al die 1%’ers gekeken dan mogen er nog heel wat nulletjes bij.

      Stel nu ff dat we al het geld op de wereld vervangen met een nieuwe munt. Nu geen we ieder mens op aarde 1000 – laten we ze gulden noemen.
      Dit is het enige geld dat er ooit verder in omloop komt. Pas daar verder de eerder genoemde regels op toe en je hebt een systeem dat gewoon constant blijft aangezien plaatselijke overvloed weer terugstroomt naar het geheel.

      3 likes
     • eNdEmiOn schreef:

      @Zonnemax
      Nu heb ik echt zoiets van oh wat ben jij dom zeg.

      Als je 1:1 een munt koppelt aan zoiets als goud heb je alleen inflatie naar mate de goudvoorraad stijgt of daalt en naar mate de hoeveelheid mensen die er gebruik van maken stijgt of daalt. Ja met 10 man betaal je meer voor een brood dan met 1000 man, maar nogmaals HET GAAT OM DE GELIJKE VERDELING VAN HET GEHEEL!

      Zucht geef je een gedachte voorbeeld omdat het idee blijkbaar niet duidelijk is gaat het schaapIE het letterlijk nemen. DAT WAS OM DUIDELIJK TE MAKEN HOE EEN SYSTEEM MET VASTE MUNTEENHEID FUNCTIONEERT.

      2 likes
     • eNdEmiOn schreef:

      Zit nu niet zo l*llig te doen man.
      Je wilt perse het laatste woord hebben nietwaar!?
      Terwijl je bij dat andere artikel groot voorstander bent van het gegarandeerde basis inkomen zit je hier moeilijk te doen over een mogelijke vormgeving ervan.

      En voor de zoveelste keer maar het komt zelfs blijkbaar niet door met hoofdlettertaal wat je dus zelf uitlokt en dan over gaat lopen pissen, HET GAAT NIET OM DIE HOEVEELHEID MAAR OM DE VERDELING.

      Dat goud geen waarde heeft volgens jou doet er niet toe. Het gaat erom dat het een relatief statische hoeveelheid betreft en zo als goede maat voor waarde kan dienen. Je kunt in principe net zo goed 1 vast totaalbedrag aan valuta afspreken maar een virtueel vast getal is makkelijker te manipuleren dan wanneer je de koppeling met een fysiek materiaal maakt.
      Wanneer er geen geld uit het niets meer wordt gecreëerd zoals nu het geval is wordt inflatie wel degelijk beteugeld.

      Wel eens gehoord vd uitdrukking “follow the money trail”? Dat alleen al geeft toch vrij duidelijk aan dat geld nagenoeg altijd de drijvende factor is achter vooral de grootste massale misstanden. Of ben je nu weer lullig aan het doen in de zin dat geld geen waarde heeft? Wat feitelijk correct is maar niet wegneemt dat geld wel degelijk waarde representeert.
      Noem het maar lekker lachwekkend maar daarmee zit je wel gewoon fout.

      En je blijft maar vasthouden aan dat onzin idee van eerst je eigen huis op orde brengen voor je recht van spreken hebt. Nogmaals dat slaat nergens op. Ook Hitler kon in principe mooie gedichten schrijven. Je hebt gewoon een ander gewoon niks op te leggen.

      Nogmaals hoe vaak heb ik mezelf nu al moeten herhalen!? En het blijft maar niet doorkomen. Kom je weer aan met dat dagdroom praatje terwijl het een voorbeeld betreft om duidelijk te maken hoe het zou werken met constante hoeveelheid aan valuta.

      Los daarvan (« lees dit 3dubbel onderstreept) ligt zo’n volledige reset zoals je het noemt gewoon binnen de mogelijkheden van deze realiteit. Het is dus wel ff iets anders dan dromen dat je kunt vliegen. Dus niet iets om als onmogelijk te bestempelen alleen omdat het erg moeilijk voor elkaar is te krijgen. Stel je ook even voor dat de main stream media zo’n idee 10j lang promoot, dan staat het opeens gewoon op de stoep. Het is veel minder vergezocht dan je denkt.

      2 likes
     • ZonneMax schreef:

      Een reactie hierop zou teveel pagina’s vergen, maar “het geld” de schuld geven van alle misstanden in de wereld is lachwekkend.

      Geld is maar wat de gek er voor geeft. Morgen iedereen 1 miljoen euro op z’n rekening dan is een brood morgen 100.000 euro.
      Goud, wat is goud nou? Ik geef er nog geen cent voor.

      etcetera…

      En nogmaals in Nederland hebben we het 1000x minder misstanden als in Iran. Dus Khamenei gaat dan wel “het westen” de les lezen maar verzuimt zelf het goede voorbeeld te geven.

      0 likes
     • ZonneMax schreef:

      “Daarom ook de koppeling aan een waardevast materiaal zoals goud.”
      Wanneer heeft iets waarde? Ik kan je verzekeren dat een koppeling aan wat dan ook geen inflatie beteugeld voor welke munt je dan ook bedenkt.

      Een volledige “reset” zoals je lijkt voor te staan, is leuk voor de theorie boekjes. Het zal nooit gebeuren en dagdromen doe ik liever over andere dingen. Het enige waar we het over eens zijn is dat de verdeling van de middelen op een andere manier geregeld moeten worden.

      En wie hier het domme schaapje is dat zal de tijd leren.

      0 likes
    • Sjaak vd Wal schreef:

     Alsjeblieft zonnemax,. Endemion zegt toch duidelijk, dat volgens de stelling begin bij uzelf we eerst wel eens naar ons zelf mogen kijken. En jij begint over stenigen!?

     Nou das wel en flinke worp dan.

     Wederom, moeten wil je serieus genomen worden? Of is het nodig dat je een keer serieus genomen word?

     Tjabboo…

     1 likes
     • rik schreef:

      Volgens mij bedoelde Zonnemax dat in een land waar vrouwen nog ondedrukt worden (gestenigd of gewoonweg verdwijnen e.d.) het belachelijk is dan te beginnen over de voedselbank in Nederland.

      Hoe je er ook tegen aankijkt, in Nederland zijn de zaken beter geregeld als in Iran. Als je het omgedraaid vindt dan ga je daar toch lekker Duiven houden of zo.

      1 likes
     • ZonneMax schreef:

      Beste Sjakie, blijkbaar heb ik een gevoelige snaar bij je geraakt. Dat zal niet voor niets zijn. En door vele mensen wil ik zeker niet serieus genomen worden en dat geldt zeker ook voor jouw.

      0 likes
  • GUERILLA schreef:

   Go ja Iran heeft ook zoveel militaire coupesgepleegd en niet vergeten ze hebben ook aatoombommen gedroped in hiroshima en nagasaki en het politiegeweld in Iran tegen hun zwarte medebevolking is opzienbarend gestegen, en vergeet de segregatie waar pas in 1964 een eind aankwam “einde”? Of het belabberde zorgstelsel die meer mensen in problemen hebben gebracht dan goed heeft gedaan. Of de oorlogen in irak en Afghanistan die onder valse informatie is begonnen, of de 3.00 mensen die zijn opgeofferd Door hun eigen regering “11-09” of alle geheime invasies in Zuid Amerika waar elke socialistische leiders bruut vermoord worden omdat ze de rol als marionet afwijzen. Alstublieft blanke bevolking probeer da waarheid onder ogen te zien hoe hard die ook is, wie moet nou de hand in eigen boezem steken?

   4 likes
  • mojo schreef:

   gelijk heb je het as van het kwaad heeft geen recht van spreken want wij webben het wiel en de iphone uitgevonden wij denken tenminste na

   0 likes
   • ferrimassi schreef:

    @Guerilla

    Dus iedere blanke is verantwoordelijk voor wat een paar hooggeplaatste criminelen uitspoken? Denk je dat ze buiten het westen net zo kritisch zijn over hun eigen verleden? Iran heeft een extreem gruwelijk verleden die veel verder terug gaat dan westerse inmenging. En die zogenaamde socialistische leiders in zuid amerika staan bekent om hun doodseskaders en drugshandel. Ik zeg niet dat amerika schoon is maar om het direct op de conto van “blanken” te schrijven is typerend voor de linkse racist anno 2014.

    0 likes
    • GUERILLA schreef:

     je hebt duidelijk een Nog al een oppervlakkig beeld van links Zuid Amerika, misschien ben je het gruwelijke rechts capitalistish regime van pinochet vergeten die met behulp van de vs een staatsgreep hebben gepleegd op 11 september 1973 Chili het zelfde regime heeft de bekende videla aan macht geholpen in Argentinië u weet wel hetzelfde regime waar uw koningin haar vader ook voor heeft gediend dezelfde dochter wordt hier als koningin behandeld, ownee sterker nog het is uw koningin! het enigste wat rebellen doen is zuid amerika is belasting heffen op de groei van Coca, de distributie ligt al jaren in handen van de cia! Weetje wat jij moet doen een beetje minder televisie kijken want de werkelijkheid is 100% omgedraaid. En natuurlijk hebben linkse leiders ook gemoord maar dan in de naam van het volk en niet in de naam van het geld!

     1 likes
 • louis gieling schreef:

  Blijkbaar weten ze alles van complotten in de wereld,maar hun eigen vrouwen weten niet hoe hun schaamdelen er uit zien !!
  Wat een betweters .

  4 likes
  • Raj schreef:

   Typisch! Een denigrerende opmerking van een onnozele arrogante Nederlander (en degenen die uw opmerking een “thumb up” hebben gegeven).

   Het is algemeen bekend, behalve bij u en de drie anderen, dat Iran een van de meest vooruitstrevende samenlevingen is in het Midden Oosten. Ik heb Iraanse kennissen die niet alleen hoog geschoold en beschaafd zijn, maar ook beter Nederlands praten en schrijven dan menig blanke Nederlander!

   Islam achterlijk? Nee, helemaal niet. Er zijn achterlijke figuren overal in de wereld. We hebben hier een stel katholieke pedofielen, streng gereformeerde gezinnen (de zwarte kousen gemeenschap), een gay parade die een beetje “over the top” is, een regering die niet alleen corrupt is (uitbetaling in geld of een baan regelen voor later), maar ook nog eens het schoothondje is van de Amerikanen. En Mark Prutte heeft samen met de Belgen, Australiërs en Ukraïnen afgesproken dat deze 4 landen het vetorecht hebben op de uitkomst van onderzoek naar de ramp met de MH17, terwijl Maleisië notabene de eigenaar van het toestel, het nakijken heeft ……
   En dan heb ik het nog niet gehad over “het koningshuis”, dat Nederland als laatste in de wereld de slavernij heeft afgeschaft en de wreedste slavenhandelaren waren (meer dan 300 jaar!). En wat dacht u van de Nederlandse piraten?

   We geilen op regeltjes en baten van het gas uit Groningen. Minister Kamp en de NAM hebben een jaar verspild aan “allerlei onderzoeken” waar niets uit is gekomen. We staan op nummer 1 van landen waar de meeste tijd wordt besteed aan vergaderen.

   Putin en de Iraanse geestelijken zijn geen koorknapen, maar we zien wel de splinter in andermans oog, maar de balk in eigen oog niet! Balk? Ik bedoel heipaal!!

   Ik weet zeker dat u geen flauw benul heeft van het feit dat Saudi Arabië 16 (!!!) kernreactoren op eigen bodem wil bouwen? En de MSM heeft het over het Iraans kernprogramma, een mug in vergelijking met de olifant Saudi Arabië. En het is diezelfde Saudi Arabië waar per week gemiddeld 9 (!!) onthoofdingen plaatsvinden voor criminelen en de Saudi petro-dollars al decennia lang streng orthodoxe imams betalen om elders in de wereld hun super orthodoxe leer te verkondigen?

   En “last but not least” is het een feit dat de Amerikanen sinds zij onafhankelijk zijn 95% van de tijd oorlogen hebben gevoerd en maar 5% van de tijd vrede hebben gekend.

   Ayatolah Khamenei heeft niets nieuws verkondigd. Open uw ogen en geest.

   28 likes
   • densie schreef:

    dank U voor dit bericht…. de meeste mensen laten zich idd leiden door de mainstream en luisteren en kijken niet achter de “coulissen” Wellicht weer even een tip om naar David Icke te luisteren , zijn speech in het Wembley stadion, mooi om te zien…hoe hij laat zien dat Amerika zowat de hele wereld beheerst en oorlog voert…en dat Iran daar geheel buiten staat…word toch eens wakker mensen!

    13 likes
    • Pascal schreef:

     Lieve Densie, David Icke heeft ook eed afgelegd door met een beitel op een steen te moeten slaan!! Hij is dus net als Jordan Maxwell een Vrijmetselaar en heeft zijn plichten in deze algehele chaos en paniek voorstelling waar vele op de voorste rij zitten.

     0 likes
   • Ferry (Belgium) schreef:

    Ik ben verheugd dat hier nog mensen zitten die een nuchtere kijk hebben op de realiteit.
    Het is altijd Iran of Rusland maar de echte as van het kwaad zijn de US en hun schoothond Israël om nog maar te zwijgen van de EU slippendragers.
    De grootste huichelaars staan vooraan in de kerk! luidt het gezegde. De grootste folteraars en schenders van de menselijkheid zijn de US die als eerste staan te roepen als er in hun niet bevriende landen dergelijke wreedheden gebeuren maar wie steunt en steunde al die dictaturen in Latijns Am. ? wie stuurde CIA instructeurs om hen wat beter leren te folteren naar al die regimes? wie gebruikte als eerste de atoombom? wie gebruikte na WOII chemische wapens in Viëtnam? clusterbommen? tja ik zal maar ophouden en nog niet beginnen over de smerige NAZRAEL hun praktijken want dan is dit forum te klein.

    8 likes
   • ZonneMax schreef:

    Dan praat U met hele andere mensen uit Iran dan ik. De mensen die ik spreek zijn onderdrukt en durven hun mening aldaar niet te uiten. Talloze voorbeelden!

    Moeten zich houden aan allerlei regeltjes uit de Koran omdat de omgeving ze anders verstoot of erger. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

    Een land waar kerk en staat nog niet gescheiden zijn. (trias politica).

    Heeft dus niets met propaganda te maken maar is gewoon realiteit en staat geheel los van de ellende die in Nederland is. Voor beiden geldt:
    “Verbeter de wereld begin bij Uzelf”.

    1 likes
   • louis schreef:

    Beste Raj,
    Als je Iraniërs kent die beschaafd zijn en goed Nederlands spreken,dan wonen die vast niet in Iran ( en met Reden ). Wanneer er geen boycot zou zijn van Iraanse olie en goederen,zou het een van de meest rijke landen ter wereld zijn.Jammer dat dat geld al eeuwen lang in de zakken van de heersers verdwijnt en bevolking nog steeds ongeletterd en in armoede leeft. Begrijp dus het hele betoog van je leider niet over de rijkdom van een ander,en kom niet met Zionistische complotten aan zetten.

    1 likes
    • Raj schreef:

     Beste louis,

     De Iraniërs die ik ken en HIER wonen zijn arts, schrijver en ondernemers.
     Geld verdwijnt ALTIJD in zakken van de heersers, ook hier! De (politieke) elite is door en door corrupt en het begint te stinken. Trouwens, ik heb in mijn commentaar nergens Zionistsch complot genoemd. U ziet ze vliegen …

     1 likes
   • Squenzy schreef:

    @Raj
    De islamitische wereld is steen maar dan ook steenrijk. Echter is de afgelopen 300 jaar niks maar dan ook niks innovatiefs uitgevonden. Maar wel consumeren en een grote bek opzetten…

    Dit geeft te denken, niet?!

    1 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Het gekke is dat wereldwijd de mensen menen dat ze hun welzijn kunnen verwerven door anderen te dwingen.
  Ik heb het over slavernij.
  Voor mij maakt het principieel niet uit of je iemand dwangarbeid laat doen, of dat je juridisch aan je bindt met een vast salaris.
  Het maakt voor mij geen verschil met de verplichting die je je kinderen oplegt bij het behalen van resultaten op school, of ze te verplichten om te voldoen aan jouw eerzucht, Zodat je over ze kunt opscheppen bij vrienden en familie.
  Echte vrijheid is het gunnen van ontwikkeling en ontplooiing, zonder te hoeven voldoen aan externe eisen.
  Die drang tot ontplooing en ontwikkeling is in ieder van ons aanwezig, maar devalueert onder der eisen die we ze vanaf jonge leeftijd opleggen doordat we ieder van ons in een vakje duwen.
  Echte vrijheid is het aanwenden van je talenten, en ze trachten te ontplooien tot grote hoogte.
  De mensheid is afschuwelijk ontspoord en verdwaald.
  Terug naar de basis, zonder al die overbodige consumenten electronica, zonder 5 sterren vakanties.
  Wat moet je met 5 mobieltjes ?
  Opweg naar onszelf.
  Het zal ons de moderne verspillende schijnwelvaard ontnemen, maar daar krijgen we een volwaardig leven voor terug dat beantwoord aan de scheppingkracht waarmee wij als mensen van nature zijn uitgerust.

  37 likes
 • EllenB schreef:

  Ik mis nog wel een paar namen in dit rijtje.
  Queen Elisabeth bijvoorbeeld.
  Dat mens is zo rijk, dat ze in één klap alle armoede uit de wereld zou kunnen helpen.

  14 likes
 • Harrie Custers schreef:

  in plaats ban in de verdediging te schieten is het wellicht beter te luisteren naar wat ie zegt.
  Stel dat het waar is, wat betekent dat?
  Is er dan een reden om iets te doen?

  En natuurlijk. Ook even checken of het waar is.
  Een feitje meld ik al: de USA heeft de afgelopen 75 jaar meer oorlogen gevoerd dan welke staat dan ook.
  Democratie, vrede en mensenrechten werden als legitimatie genoemd. Recentelijk natuurlijk terrorisme. Feitelijk is al aangetoond dat er bij herhaling sprake was ban false flags. Ze hebben zelf voor de reden gezorgd. Libië, Syrië, Irak.
  Lijkt – ik druk mij voorzitting uit – een ander belang te dienen dan de mensen. Quo bono?

  8 likes
 • Captain Biff schreef:

  Wat een rare reacties allemaal die Kapitein Biff hier leest!
  Khamenei heeft in dit geval natuurlijk gewoonweg 100% gelijk.

  Kielhalen dus, die Rothchilds!!

  7 likes
 • eNdEmiOn schreef:

  Wat een lullige reacties zeg!
  Nouja iig goed getrainde schaapjes gedrag weer.
  Moet die gast weer zwart gemaakt worden terwijl hij inhoudelijk gewoon de spijker op z’n kop slaat.
  Trek die lange tenen toch eens een keer in zodat de emotie niet steeds de bovenhand krijgt en daarmee de redelijkheid het raam uit gooit.
  Jullie gaan zeker ook eerst stofzuigen terwijl op straat voor je huis chemisch afval het grondwater staat te verzieken want ja eerst je eigen huis op orde hè.

  6 likes
  • Rik schreef:

   Nee eNdEmiOn, ik ga eerst bij iedereen om me heen de boel opruimen omdat ik ze veroordeel dat alles zo vuil is. Als dat allemaal gebeurt is, ga ik weer lekker in m’n Eigen gemaakte troep zitten en waag het niet dat ze me daarom veroordelen. Ik heb tenslotte geholpen de troep bij anderen op te ruimen.

   0 likes
 • Pieter schreef:

  Het andere deel van de wereld zit gevangen in het web van de onderdrukkende vrouw minachtende dogmatiserende religieuze elite, …

  6 likes
 • ZonneMax schreef:

  Tegen alle pro Iraniërs hier zou ik willen zeggen: Verhuis is voor een jaar of vijf naar Iran en doe daar ook mee aan een site als NineForNews. Ben benieuwd wat je zegt als je terugkomt, als je uberhaupt nog terug kan komen natuurlijk…

  1 likes
  • Ferry (Belgium) schreef:

   @ZonneMax
   ik vind dat wel wat kort door de bocht en het blijkt dat u wel gemakkelijk alles geloofd wat de gemanipuleerde media ons wil wijsmaken, en voor alle duidelijkheid in ben geen moslim of Iraniër en ook geen banden met dat land.
   Ik volg al sinds 1967 de MO politiek en kan alleen maar vaststellen dat overal waar de zogenaamde Grootste Democratie ter wereld politieman gaat spelen er nadien alleen maar een puinhoop, dood en vernieling en anarchie overblijven.
   En BTW ik zou hetzelfde kunnen zeggen dat dan iedere pro US-ser naar ginder verhuisd voor 5 jaar ik denk dat die dan wel anders zouden praten en daar bestaat ook geen gedoog beleid.
   Probeer ook eens objectief te blijven hé.
   Naar die zogenaamde DEMOCRATIE met het grootst aantal onschuldig opgesloten gevangen, hun menselijke? doodstraffen, hun geweld cultuur.

   0 likes
   • ZonneMax schreef:

    Vanuit Uw mooie Begie, waar alles in zeker mate geregeld is en stakingen e.d. mogelijk zijn, is het makkelijk praten. Als je werkelijk gelooft dat het daar minstens zo goed geregeld is als hier, ga dan!

    1 likes
    • Ferry (Belgium) schreef:

     @ZonnMax

     Ik denk niet dat ik hier al ergens mijn land op een voetstuk plaats integendeel want dit land is voor ons autochtonen eerder Absurdistan.
     Zo dus breek België maar af ik maal er toch niet om als Vlaming.

     Hier ergens verder in een antwoord zie ik dat u zich wil profileren als een hoogbegaafde taalfreak terwijl u nog niet eens België zonder fouten kunt schrijven, ja zelfs twee fouten op een woord met slechts zes letters.

     4 likes
 • Logiter schreef:

  Welk voor nieuws kun je nog voor waar aannemen wanneer de meeste nieuwsbronnen worden gefilterd of gestuurd door de zionisten.
  De kracht van wereldwijd de berichten tot in de eindeloosheid herhalen is ontzettend sterk,maar maakt niet dat het per sé waar hoeft te zijn.
  Ook de nieuwstak is in en in verrot en vol met leugens.

  Neem de berichten van de laatste dagen.
  Aanslag door Taliban op lagere scholen in Pakistan……bron…Amerika.
  Bijna niemand in het westen komt daar,maar het wordt voor waar aangenomen.
  Waarschijnlijk zijn het acties van die viespeuk van een Obama zelf,en draait een ander ervoor op.
  Hoe bedoel je manipulatie…

  4 likes
  • Ferry (Belgium) schreef:

   het kan evengoed een Westerse terreurdaad zijn met een drone zoals er al meerdere collaterale damage plaatsvinden, het is natuurlijk gemakkelijk om een vrachtwagen die naast een school staat te treffen met een raket zodat het lijkt dat het om een auto met explosieven gaat. Het wordt tijd dat men stopt met die heldhaftige computergames in de praktijk te gebruiken.

   1 likes
 • Elise49 schreef:

  Ik vind beide een gevaar voor de mensheid. Het financieel systeem is ver over de mensheid heengegaan. Het extreme geloof zorgt voor het afslachten van mensen onder elkaar. Zijn we niet allemaal kinderen van god/kosmos? We moeten juist verenigen. De elite zit boven elk volk/geloof/cultuur enz.. Zij vindt dat we met teveel zijn. We worden op allerlei manieren langzaam opgeruimd. Daar moet je als mens niet in trappen. Geweld is altijd fout. Dat valt onder slechte energie/entiteit.(natuurwetten) Het zal je ziel vergiftigen en ook je nageslacht. En nee, God heeft hiervoor geen goedkeuring voor gegeven. We moeten juist als gewone mens verenigen in die andere dimensie. We zijn geen monsters en we willen geen robot worden. De elite is op zoek naar het eeuwige leven en we worden daarvoor misbruikt. Er worden testen op ons uitgevoerd. enz. Wakker worden! De mens is in gevaar!

  4 likes
 • 1waarheid1 schreef:

  Iran bestaat meer dan 3.000 jaar, in tegenstellingen tot een paar NWO agenten hier beweren, heeft het land al in geen 150 jaar een andere land binnengevallen. De oorlogen waarin het meegezogen werd, zijn niet door de Perzen gestart!

  Op het moment dat je stoer claimt het wiel uitgevonden te hebben als het blanke Westerling, ben je niet alleen naief of arrogant, je bent simpelweg dillusional!! Ga je schamen wanneer me je met dit soort hoon komt, als het gaat om één van de oudste landen van onze planeet, een die aan de bakermat heeft gestaan van wat we nu moderne maatschappij noemen.
  Doe wat research en trek dan je mond open!

  En voor wat betreft de huidige regering; die is via een prachtige coup d’etat ons kado gedaan vanuit USA & GB , nadat ze succesvol de democratisch verkozen Mossadegh al eerder hadden afgezet ten faveure van hun (toen nog) puppet , de Sjah.

  2 likes
  • Ferry (Belgium) schreef:

   @1waarheid1
   Daar hebt u een punt!
   En die sjah zijn gehaatte geheime politie (SAVAK) folterde er lustig op los onder een goedkeurend oog van die lieverdjes van de USA, als de olie maar goedkoop binnenstroomt in ruil voor wapens die dan later tegen hen zelf werden gebruikt om hen buiten te bonjouren. Die pindaboer J.Carter had zich goed misrekent.
   Die nederlaag is blijkbaar nog niet verteert en gebruikt nu alle false-positive trucs om Iran in een slecht daglicht te stellen.

   0 likes
 • Padja schreef:

  Zo staat het geschreven in de Tehran times.
  Ben reuze benieuwd wat daar allemaal instaat.
  Vrijheid van meningsuiting of anti westerse propaganda?

  2 likes
 • Huisheks schreef:

  De situatie in deze wereld; de Lord of the Rings all over again.
  De ringen die de koningen der mensen corrumpeerden en maakten tot de ring geesten.
  Een ring om over allen te heersen…. Wie die ring heeft ???
  Kijk naar het verhaal en zie hoe het niet moet…
  Nog 1 grote veldslag om het licht te laten winnen…
  Hmmm, misschien loopt het toch niet zo goed af als in het boek……….. of toch………??

  1 likes
 • ZonneMax schreef:

  Wie van de commentatoren zou er hier economie gestudeerd hebben? Zeker niet degene die met HOOFDLETTERS gaan lopen schreeuwen. of die herhaalde leestekens (!!!!) gebruiken om iets kracht (???) bij te zetten.

  Dat zijn ego-tjes die alleen maar gaan voor Eigen Gelijk zonder een open intelligente geest.
  Dat wordt nog eonen lang incarneren voor hen, vrees ik. Maar blijkbaar is het een fase waar je ook doorheen moet.

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >