UFO

VIDEO: “40 jaar oude NASA-video toont UFO die maanlanding Apollo 15 volgt”

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

UFO-jagers hebben naar eigen zeggen beelden gevonden van een maanlanding waarop een ongeïdentificeerd vliegend object is te zien.

Het beeldmateriaal, dat tijdens de maanlanding van Apollo 15 in 1971 is gefilmd door NASA-astronaut Jim Irwin, toont in de verte een ‘gelande vliegende schotel’. De mensen achter het YouTube-kanaal Paranormal Crucible hebben een korte video gemaakt van wat in hun ogen een buitenaards schip is dat de activiteiten van het Amerikaanse ruimtevaartagentschap nauwgezet volgt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Er zijn opmerkelijke beelden opgedoken van een mogelijke vliegende schotel die de bemanning van Apollo 15 op de maan gadeslaat,” aldus de beschrijving onder de video. “Op de beelden, die zijn gemaakt door astronaut Jim Irwin, is een schotelvormig vaartuig te zien dat boven het maanoppervlak zweeft.”

Onder de beschrijving is een link te vinden naar de oorspronkelijke NASA-video. Irwin was de achtste man op de maan en stierf in 1991 op 61-jarige leeftijd aan hartfalen.

Paranormal Crucible heeft de kleuren in de video aangepast zodat het object gemakkelijker is te zien. Een robotstem zegt dat de schaduw van de UFO duidelijk waarneembaar is nadat dit eenmaal is gedaan.

Sceptici zijn van mening dat er een meer aardse verklaring is voor het object, waaronder lichteffecten, vreemd gevormde stenen of beeldmanipulatie.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bataaf
Bataaf
9 jaren geleden

De maanlandingen en ALLE ‘space’ programs zijn fake.
Zo ook het ‘fenomeen’ ufo wanneer het de maan betreft en wellicht in z’n geheel.
Denk eerder aan interdimensionaal ‘verkeer’.

Marc
Marc
9 jaren geleden

Als je toch op de maan bent en je komt daar een UFO tegen, dan houd je de camera toch op het object gericht of hadden de videocamera’s ook geen viewfinders? In deze tijd van cgi kun je alles manipuleren, de commentaarstem, het beeld, eigenlijk alles en dat maakt het erg moeilijk om een dergelijk filmpje op ‘waarheid’ te onderzoeken. Wel leuk om te zien, het zou zo gegaan kunnen zijn.

Ferry
Ferry
9 jaren geleden

in de jaren 60 was er een TV reeks met de naam “Man into space” en alles leek zo echt als het maar zijn kon terwijl er nog nooit iemand in de ruimte was geweest.

Solaris
Solaris
9 jaren geleden

Aan de ene kant de halvegaren die roepen dat de maanlandingen fake zijn (nu beweert er ook al eentje dat satellieten niet bestaan wegens ‘onlogische hoeken’, om je bescheuren) en aan de andere kant degenen die zeggen dat NASA geheim houdt dat er aliens op de Maan zitten. Ja leuk hoor, debunkers en conspiracy believers, maar deze 2 dingen kunnen natuurlijk niet allebei tegelijk waar zijn. Dus ga het maar even onderling uitvechten.

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x