Homepagina » Buitenland » “Miljardair Soros probeert Donald Trump te dwarsbomen omdat hij niet bij de satanische Nieuwe Wereldorde hoort”
"Miljardair Soros probeert Donald Trump te dwarsbomen omdat hij niet bij de satanische Nieuwe Wereldorde hoort"

“Miljardair Soros probeert Donald Trump te dwarsbomen omdat hij niet bij de satanische Nieuwe Wereldorde hoort”

Een Amerikaanse politiek analist zegt dat miljardair George Soros probeert Donald Trump van het politieke toneel te laten verdwijnen omdat de presidentskandidaat niet bij de satanische Nieuwe Wereldorde hoort.

Voormalig CIA-contractant Steven D. Kelley deed deze uitspraak tijdens een interview over de recente protesten tegen de Republikeinse koploper. Op vrijdag ging een groot aantal demonstranten – met name Afro-Amerikanen en latino’s – in Chicago op de vuist met aanhangers van Trump. Als gevolg van de protesten werd de campagneavond afgelast.

Dezelfde tactieken

Trump heeft inmiddels gewonnen in 15 staten. “Internationale zwaargewichten beïnvloeden nog altijd mensen die simpel van geest zijn om democratische processen te verstoren,” zei Kelley.

“We zagen hoe Oekraïne werd verwoest toen het geld van demonen als George Soros werd gebruikt om fascistische bendes te financieren,” ging hij verder. “Dezelfde tactieken worden toegepast tijdens de presidentsverkiezingen in Amerika. Soros financiert opnieuw gewelddadige bendes om een kandidaat te dwarsbomen die geen onderdeel is van de satanische Nieuwe Wereldorde.”

Systeem in gevaar

“Washington werkt vanuit de gedachte dat ieder lid corrupt is en kan worden vervolgd als hij of zij niet luistert,” merkte hij op. “Iemand als Trump, die geen beroepspoliticus is en niet deel uitmaakt van een satanisch geheim genootschap, brengt het hele systeem in gevaar.”

“De enige hoop voor dit land en de rest van de wereld is de satanische marionetten verwijderen uit alle machtsposities,” besloot Kelley. “We moeten allemaal begrijpen dat de vijand van onze vijand onze vriend is.”

[PressTV]


Vind je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

40 reacties

 1. Hallo,

  ik zou willen vragen dit soort artikelen niet meer te posten. Het wordt er niet geloofwaardiger op namelijk, als je idioot Trump ziet als een soort redder. Hetzelfde geldt voor Wilders. Populisten pur sang, die gewoon genegeerd moeten worden.
  Satanische wereldordes bestaan ook niet, dat is enkel maar bedoeld om ons op een dwaalspoor te zetten, zodat mensen gaan stemmen op idioten. Zelf volg ik de Amerikaanse verkiezingen niet, de mensen zullen allemaal zo hun gebreken hebben, maar Trump is wel heel duidelijk bezig om mensen tegen elkaar op te stoken. Moslims mogen het land niet in, een muur bouwen rond Mexico. En toch gaan mensen stemmen op hem? Dat begrijp ik niet, echt waar. Stem liever op een meer spiritueel iemand, die weet dat we allen EEN zijn.

  23 likes
  • @Berjan

   Wat heb je op deze site te zoeken als je met je kop in je reet vastzit?

   Of krijg je betaald voor je postje?

   29 likes
   • Heel goedkoop om te gaan schelden tegen iemand die het niet met je eens is, dat wijst er op dat je geen argumenten hebt. Dat Trump niet deugt is voor iedereen die mensenkennis heeft evident.

    11 likes
    • Je weet niet waardoor Trump zover gekomen is. Oordeel niet, want het is niet onderbouwd.
     blijf gewoon kijken, ! Verwonder je over hoe het daar aan de overkant, waar het niet meer zo stil is toe gaat. Wacht gewoon tot het zover is dat duidelijk wordt wie daar president wordt.
     Tot nu toe hebben wij als burgers daar gewen grip op gehad, en door Trump kunnen we in ieder geval wat aan ons zelfbewustzijn doen, helderder worden.
     Zodat wij helder gaan zien hoe het verder moet in onze wereld. Want ons wereldbestel is in decadentie. Net als de satanische elite. Er is gewoon paniek onder hen. En hun macht moet tot onmacht worden.

     11 likes
   • En ik zou willen vragen niet zo agressief te reageren.
    Het toont alleen aan dat je niveau niet al te hoog is.
    Met je ‘kop in je reet’ e.d.
    Zie het vaker op sites als deze.
    Paranoide gastjes die vooral in ‘wereldcomplotten’ kunnen denken en geloven.
    Als iemand wat anders denkt komen ze weer aan met: ‘je krijgt er zeker geld voor’.
    Ok, ik krijg er idd veel geld voor om hier wat te plaatsen, ik ben dan ook familie
    van de illuminati.
    Dus ik ben een uitzondering, serieus krijg bijna uitslag van die simpele gastjes die denken
    enorm slim te zijn.
    Wanneer je de stoere ‘intellectuele’ betweter uit wilt hangen zou je andere woorden gebruiken.
    Meer inhoudelijk ook.
    Succes ermee.

    7 likes
    • Dit is ook een van de redenen dat de reactiecolumn beter helemaal uitgeschakeld moet worden. Kan iedereen die hier negatief komt doen, die dingen voor zichzelf houden. En ook kan iedereen zelfonderzoek doen. Dit is ook een van de redenen waarom ik zelden reacties plaats.

     0 likes
   • Die Bert Jan is gewoon een ordinaire trol van de overheid. Bert Jan je komt er nog wel achter en blijf vooral je kop in het zand steken. Je hebt nog minder hersencellen dan zo’n glibberige kwal!

    1 likes
    • Mensen die mijn naam verkeerd spellen neem ik niet serieus.
     De rest van jouw “betoog” slaan nergens op. Een beetje schelden als iemand het niet met jou eens is. Je lijkt Trump wel.
     Die heeft schijnbaar aan zijn familie beloofd dat hij normaler gaat doen als hij eenmaal president is. Dus A) hij weet dat hij niet normaal doet en B) of hij dan wel normaal doet is nog maar afwachten. Ik zie het meer als een worst die hij zijn stemmers voorhoudt. Die er maar naar happen, maar ze kunnen er niet bij..
     Als Trump president wordt, let maar op wat voor zooitje ongeregeld Amerika dan gaat worden.

     0 likes
   • @mammon:
    komaan zeg, zulke reacties horen nergens thuis,
    beetje menselijk graag !

    2 likes
   • is wel zo allle politiek is fout we moeten het zelf doen voor de zoveelste keer moeljk bewust zijn of een beetje na denken?

    0 likes
  • Ik zou graag willen vragen of lamlendige MSM napraters aub hun niet goed onderzochte mening voor zich kunnen houden. Je bent niet beter omdat je tegen Trump bent en Trump is niet de nieuwe Hitler, dus hou aub op met het gezanik!

   37 likes
  • Blijkbaar weet je niet wie Soros is, deze is veeeeel erger dan Trump.
   Hup Trump, eindelijk iemand die de boel is flink opschud.

   Van mij mag hij heel de VS in de zee laten zinken zodat al die schapen hier en de politiek niet meer hun schoothondjes zijn.

   17 likes
   • idd Soros die hier huizen opkoopt. In Arnhem. Waarvoor? Waarom hier? In eerste instantie zou je denken aan vluchtelingen(flyers enz door EU). Iedereen die zakelijk ingesteld is, weet dat dit niet alleen om vluchtelingen helpen gaat. Hij verdient aan vluchtelingen. Die flyers/plekken EU waren een lichte investering(vluchtelingen zijn goedkope arbeiders bij bedrijven met aandelen enz. en hij draait ook nog zijn achterste hier in de woningmarkt.
    Beide zijn miljonair. Hoe zijn ze dat geworden? Op de aandelenmarkt enz.? Het woordje sociaal of liberaal zijn termen vanuit hun oogpunt anders(eigen gewin) dan hoe wij denken(algemeen gewin)
    Dat Trump de politiek in is gegaan heeft waarschijnlijk te maken dat ie veel geld heeft verloren op de aandelen markt/bedrijfsleven en misschien heeft hij door hoe de ceo’s enz. werken aan 1 wereld. Maar zou Trump het echt voor een ander willen veranderen of doet ie het voor zichzelf? Voor mij is die wereld(top) 1 pot nat. Met een dikke vette deal zou je Trump best wel eens om kunnen kopen, zodat ie zich terugtrekt. Hij hoeft dus niet eens dood gemaakt worden om hem van het toneel te laten verdwijnen. Zo denk ik over hem en ook over Soros. Het zijn zakenmensen.

    1 likes
    • Je schijnt meegesleept te worden door je eigen woorden. Is het werkelijk een probleem voor je wat Soros koopt en wie Trump om gaat kopen of bedenk je het om een gesprek over te hebben?
     Als het alleen dient voor een gesprek, heeft het geen werkelijke inhoud.
     Iedereen die hier leest heeft neem ik aan Gerald Celente en David Icke gezien.
     Maar als het werkelijk een probleem is, kunnen wij er diep op ingaan.
     We hebben hier een erg ingewikkelde situatie. En overtuigingingen die zich in vakken verdelen en dat zich voorts nog afscheidt van elkaar. En nog meer, het verdeelt de omgeving in klassen, rassen, bioscoophelden, zangeressen, seks attributen, bijbelse figuren en ecomonische, nationale en geografische groepen.
     Daar ik niet in staat ben jouw problemen op te lossen en youtube’s en goede raad, handige tips en nuttige weetjes van veel mensen hier geen soelaas bieden, raad ik je aan Gerald Celente en David Icke nog eens te bekijken. Kijk maar waar het schip strandt.
     Een goede tip die je ook onmiddellijk weer naast je neer kan leggen is loslaten wat je niet dient. Ik noem dat leven.

     0 likes
  • #Berjan.. Hoeveel tijd steek jij erin, en wat schuift dat nou? Het WWW afschuimen om mensen te schofferen die zich bewust zijn (geworden) van wat er zich echt in de wereld afspeeld,, om zo de leugens van de 1% en hun gebrouilleerde hulpjes te helpen verspreiden? Want je maakt mij niet wijs dat jij dit gratis en voor niks en dat ook nog eens vrijwillig doet….

   9 likes
   • Oekraïne, het pro financieren van het handelsverdrag Oekraïne, Trump, beschuldigd van kindermoord door het ITCCS enz enz enz. Het wordt tijd dat de dictator Soros een hard aangepakt gaat worden. Deze lelijke trol is een gevaar voor de wereldvrede.

    7 likes
   • @ger
    Dat er een schaduwoverheid is, is mij wel duidelijk. En wie weet is Berjan dat ook wel duidelijk.
    Je hoeft niet of 100% voor of 100% tegen een theorie te zijn. Hij meld alleen dat een “satanische” wereldorde niet bestaat.
    Betreft Trump. Ik snap echt niet wat zo veel mensen in hem zien. Ik vind het goed voor Amerika dat hij zaken als 9/11 en de federale bank ter sprake stelt. Maar het feit dat hij zich dommer voordoet als hij werkelijk is baart me zorgen. En daarbij, het is een kandidaat voor politieke verkiezingen op hoog niveau… Als je je eigen theorie even goed doorkijkt maakt het helemaal niks uit wie er wint. Voor het zelfde geld komt er een nieuw corrupt onderzoek naar 9/11 onder zijn toezicht en hebben de Russen het opeens gedaan.
    Beter wacht je niet op de zoveelste “democratisch” gekozen president die beloofd al de fouten van zijn voorgangers gaat rechtzetten maar laat je zelf van je horen dat de bevolking dit toch echt met elkaar moet doen.
    Trump handelt nogsteeds met het zelfde wapen als zijn zogenaamde tegenstanders namelijk: angst. Het feit dat hij voorstander is van het bespioneren van burgers en zijn muur theorieën zegt al genoeg.
    Stemmen is zo goed als kiezen tussen twee verschillende kleuren uitwerpselen als ontbijt. En ik denk niet dat dat binnenkort gaat veranderen.
    Dus droom lekker verder met de zoveelste reddende politicus.

    Peace

    2 likes
  • “Stem liever op een meer spiritueel iemand, die weet dat we allen EEN zijn.”

   En welke kandidaat had je precies in gedachte? Hilary Clinton?

   7 likes
  • Wat willen we nu met ons allen? 2000 jaar geleden liep de mensheid nog in berenvellen, zeker in Europa. Overigens was China toen al goed onderweg met het Boeddhisme en kende dit land overvloeden aan cultuur, kunst en genoeg eten. En nu proberen we ff spiritueel te worden in een paar jaar. We hebben nog duizenden jaren te gaan, als we het “halen”. De grootste gezwellen die dit tegenhouden zijn het Christendom, Jodendom en de Islam. Alle drie denken zij in Goed EN Slecht, dus in tegenstellingen. En daar gaat de mensheid de mist in. Alles hoort bij elkaar. Maar kom daar maar eens achter als je naar SBS/RTL kijkt en op de bank zit met goedkope shag en navenant bier. (Hou jij ze dom, dan houd ik ze arm)

   0 likes
 2. Jep jep! Het is erop of eronder met Trump. Het is pas echt nu menens!

  12 likes
 3. Uiteraard hoort troefkaart Donald ook bij ‘de elite club’ en als hij echt over de schreef gaat, wordt hij ‘ge-Pim Fortuynd’! Maar hij gooit hier en daar toch wel wat knuppeltjes in het Amerikaanse hoenderhok. Zoals zijn bedenkingen over vaccinaties, kopen van politici en niet te vergeten 9/11!
  Al zal Trump er na de verkiezingen niets mee of aan gaan doen, deze onderwerpen zijn wel langs alle Amerikaanse MSM kanalen gekomen. Het schudt misschien toch weer wat mensen wakker.

  4 likes
  • Inderdaad. Trump is een schotse freemason en Wilders is opgeleid door de Mossad.
   Dit is niets anders dan de normale verdeel- en heerstactiek die al zo oud is als de weg naar Rome.
   Financier beide kampen (met geld uit lucht) en het maakt niet uit wie er wint.
   Het is één grote corrupte bende. Bah.

   6 likes
   • Trump en Wilders zijn ook degenen die het kunnen stoppen. Trump gooit zijn kont al tegen de kribbe, nu buikspreekpop Wilders nog.
    Nu hebben ze in Duitsland ook hun eigen Hillary, haar naam is me ontschoten, die Frau Merkel naar de kroon wil steken. Maar Merkel spreekt vloeiend Russisch en heeft dan ook goede contacten met Putin, dat moet ik die Queen of the Reich nog zien krijgen.
    Ik verdiep me er niet echt in, in de Europeese politiek want in mijn idee hebben wij allen gemeen dat we de plicht en de taak hebben om die yankies uit ons systeem te krijgen.
    En elke overloper, elke NSB’er krijgt de hele gemeenschap over zich heen.
    Ik geef de zichzelf benoemde illuminati (dwaallichten) dan ook weinig kans, hoe meer mensen voor de goede kant kiezen, hoe sneller ze volledig onderuit gaan.

    https://www.youtube.com/watch?v=LFUa2H3n8rY

    2 likes
 4. Soros is maffia MAFFIA IS REGERING) en laat in vredesnaam TRUMP winnen het is een verfrissing ! NET ALS PIMMETJE VOORDAT HIJ WERD DOODGESCHOTEN DOOR DE BINNENLANDSE VEILIGHEIDSDIENST NIET DOOR DE STUMPERT van een vOLKERT g die er voor betaald kreeg ! VOLKERT KRIJG BINNENKORT VEEL GELD EN KAN GAAN RENTENIEREN OP ARUBA OFZO ! wE WETEN DIT allemaal maar we doen niets ! wE ZITTEN OP ONZE STOEL E GENIETEN VN ONINNIGEN PROGRAMMAS !! mENSEN DIE TEGEN DE REGERINGEN INGAAN WORDEN OP EEN RARE MANIER OPGERUIMD : ONGELUK OF MISSCHIEN VERSTOORDE SCHIETER !! ZIELIG IK HEB HET ALLEMAAL DOOR EN VELEN MET MIJ !

  9 likes
 5. Leuke rol die Trump en Soros spelen, Trump heeft allang zijn onvoorwaardelijke steun uitgesproken aan Israel tijdens een CFR meeting endus aan de de ruling elite. Het blijft een complete farce…

  6 likes
 6. Wanneer gaat Donald Trump pleiten voor gelijke inkomens voor iedereen?

  4 likes
 7. je hebt nu eenmaal voor en tegensanders ze zijn nodig voor evenwicht, tegen en voor is een gewicht het is heel natuurlijk ook in de natuur is het aanwezig maar dat gebeurt in soort van volmaaktheid , omdat mensen onvolmaakt reageren ook hier op deze seit zie je veelal verschillende argumenten het heeft te maken met te weinig kennis , reageren en afreageren op elkaar geeft een soort Boest aan het ego en voedt zich daarmee, er word veel gezegd maar de werkelijk inhoud is leeg onvolkomen als het volkomen was zal er evenwicht wezen, alles word aangedikt en opgeblazen dat geld voor alle mensen met een ego gebondenheid waarin het de hooftrol speelt. het kunnen mensen zijn met zogezegd belangrijke taken zoals een president of priester enzv, maar ook gewone stervelingen het zijn allemaal acteurs je hebt nu eenmaal goede en slechte acteurs maar het zijn acteurs hooftrol spelers waarin een ieder zijn zegje wil zeggen en uiteindelijk is het een soort macht van kleine en grote acteurs waarin ze het eigen film of verhaal acteren , voor en tegengewicht zijn nodig vandaar ook de verhalen en het acteurs gedrag, Er kan geen GOED bestaan zonder een SLECHT ,goed kan niet zonder slecht ze zijn elkaars tegenpolen ze laten de onvolmaaktheid zien van de mens en daardoor juist kan de mens groeien naar een evenwicht, dus gewoon in onvolmaaktheid op elkaar reageren en afreageren is een groei naar evenwicht, een ieder die daar aan mee doet is bezig met zijn eigen te ontdekken ,laat we maar zeggen je ondergaat een proces van groeien naar evenwicht , eigenlijk zijn het groeistuipjes…. naar een volkomenheid dus gewoon reageren of afreageren.. dan is het doel van…onvolmaaktheid naar inzicht..

  4 likes
 8. Trump die heeft toch zijn opleiding van de Jesuiten.
  Crypto’s

  Op een of andere manier allemaal vriendjes van elkaar en iedereen maar juichen en wachten op de reddende engel.

  3 likes
 9. Ridder van de scheve tafel

  @ ger

  Dus omdat Berjan kritiek heeft op dit artikel is hij volgens jou een betaalde overheidstroll? lekker bekrompen gedachten zijn dat kerel.Een man als trump wat een kleine rol had in home alone 2,en een gast rol had in de wwe waarbij hij het hoofd kaal schoor van Vince McMahon,neem ik al niet meer serieus als een geschikt iemand om een land te leiden..Misschien vind je mij nu ook bekrompen,maar die 2 dingen zijn niet de enigste redenen waarom ik trump ook niet vertrouw. En pietje zet je capslock eens uit man daar word je boodschap echt niet duidelijker van

  2 likes
  • Let op je woorden Ridder van de scheve tafel, ”maar die 2 dingen zijn niet de enigste redenen…” moet zijn ”maar die 2 dingen zijn niet de enige redenen”. En het is niet trump maar Trump.
   Mij maakt het niet uit maar er schijnen mensen te zijn die zich enorm ergeren aan grammaticale vlekjes.
   Of het tot doel heeft dat ze dan maar niet meer reageren bang om fouten te maken weet ik niet
   maar gewoon blijven reageren hoor!
   Het gaat om de boodschap en als die ze niet bereikt omdat ze zijn afgeleid door hoe iets grammaticaal in elkaar zit jammer dan.

   1 likes
 10. Ik denk eerder dat Trump geen idee had dat hij in zo’n weerzinwekkend wespennest terecht kwam voordat hij begon. Obama natuurlijk ook niet en al die andere presidenten natuurlijk ook niet, maar Trump heet niet voor niets Trump. Dit zegt iets.

  Trump mocht dus aan kop, de elite zagen hem wel zitten, de ideale marionet dachten ze, want hij wil zo graag. Ijdel, redelijk behaagziek, staat graag in the picture, good looking en vooral, een vlotte babbelaar.
  Precies wat ze zochten.
  Zo kwam Trump in the picture. (is ie er eigenlijk wel eens uit geweest?)
  Gaandeweg werd hem ‘geadviseerd’ en Trump dacht dat dat erbij hoorde en normaal was, ja als het normale menselijk ten goede komende zaken zijn wel, maar door internet snapte hij ook ineens waar die zieke geesten mee bezig zijn. Dus hij hoorde zichzelf waarschijnlijk ineens dingen zeggen waar hij eigenlijk persoonlijk niet achter stond na zelf nagedacht te hebben over wat hij zei, over wat hij moest zeggen.
  De geesteszieken, de adviseurs, gewend dat iedereen altijd gehoorzaam doet en zegt wat hem/haar opgedragen is, kregen Trump dus op een mooie dag tegen zich.
  Maar ze maken ook zulke knullige fouten, dom bijvoorbeeld dat de zichzelf zo slim en intelligent vindende elite niet eerder op de hoogte was dat Trump niet bij een of andere rare sekte hoort.
  En niet met infantiele symbolen indruk hoopt te maken en niet aan rituelen doet waar alleen zwakbegaafden op komen.
  Ik weet niet hoe vaak het nog gezegd moet worden maar ze zijn geestesziek.

  1 likes
 11. IK GA SLAPEN WAT ZIJN JULLIE DOM ZEG !! HELEMAAL NIET VAN DEZE ROTTE WERELD !!

  1 likes
 12. Zonde, de spam die ik af en toe tegenkom.

  1 likes
 13. Voor de geïnteresseerden, zoek of kijk aub verder mensen.
  Ook Soros en Trump schuilen beide achter liquid Crystals.
  Mogelijk word het eens tijd dat hier aan deze tech een artikel besteed word.

  1 likes
 14. Geen idee of het waar is of niet. Het klinkt wel interessant, ben benieuwd hoe het allemaal gaat uitpakken, voor speculeren en oordelen en veroordelen is makkelijk, maar komt helaas voort uit onwetendheid.

  Zoals je andere behandeld, zal je zelf ook behandeld worden. Misschien iets om over na te denken voor sommige mensen hier.

  1 likes
 15. Net als
  Fortuin moet Trump heel er erg voor zijn gezondheid oppassen!

  0 likes
 16. Op zich een interessante bewering, helaas neem ik de bron van het stukje niet serieus.

  Overigens is het maar al te duidelijk dat de extreem rijke mensen de politiek in de zak hebben.
  Trump vind ik echter een mafkees, doe mij liever Bernie Sanders al gaat hij helaas de strijd verliezen tegen Hillary Pinokkio Clinton.

  0 likes
 1. Pingback: Silvia's Boinnk!!!

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

In Amerika is iets uitzonderlijks gebeurd, maar de grote media zwijgen als het graf

Verleden jaar werden op social media massaal ...

derde wereldoorlog

Er staat iets groots te gebeuren. En nee, het is niet de Derde Wereldoorlog

Na de Amerikaanse aanval op de Iraanse ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.