Buitenland

“Miljardair Soros probeert Donald Trump te dwarsbomen omdat hij niet bij de satanische Nieuwe Wereldorde hoort”

Help mee door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse politiek analist zegt dat miljardair George Soros probeert Donald Trump van het politieke toneel te laten verdwijnen omdat de presidentskandidaat niet bij de satanische Nieuwe Wereldorde hoort.

Voormalig CIA-contractant Steven D. Kelley deed deze uitspraak tijdens een interview over de recente protesten tegen de Republikeinse koploper. Op vrijdag ging een groot aantal demonstranten – met name Afro-Amerikanen en latino’s – in Chicago op de vuist met aanhangers van Trump. Als gevolg van de protesten werd de campagneavond afgelast.

Dezelfde tactieken

Trump heeft inmiddels gewonnen in 15 staten. “Internationale zwaargewichten beïnvloeden nog altijd mensen die simpel van geest zijn om democratische processen te verstoren,” zei Kelley.

“We zagen hoe Oekraïne werd verwoest toen het geld van demonen als George Soros werd gebruikt om fascistische bendes te financieren,” ging hij verder. “Dezelfde tactieken worden toegepast tijdens de presidentsverkiezingen in Amerika. Soros financiert opnieuw gewelddadige bendes om een kandidaat te dwarsbomen die geen onderdeel is van de satanische Nieuwe Wereldorde.”

Systeem in gevaar

“Washington werkt vanuit de gedachte dat ieder lid corrupt is en kan worden vervolgd als hij of zij niet luistert,” merkte hij op. “Iemand als Trump, die geen beroepspoliticus is en niet deel uitmaakt van een satanisch geheim genootschap, brengt het hele systeem in gevaar.”

“De enige hoop voor dit land en de rest van de wereld is de satanische marionetten verwijderen uit alle machtsposities,” besloot Kelley. “We moeten allemaal begrijpen dat de vijand van onze vijand onze vriend is.”

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Wanneer gaat Donald Trump pleiten voor gelijke inkomens voor iedereen?

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Jep jep! Het is erop of eronder met Trump. Het is pas echt nu menens!

Berjan
Berjan
7 jaren geleden

Hallo,

ik zou willen vragen dit soort artikelen niet meer te posten. Het wordt er niet geloofwaardiger op namelijk, als je idioot Trump ziet als een soort redder. Hetzelfde geldt voor Wilders. Populisten pur sang, die gewoon genegeerd moeten worden.
Satanische wereldordes bestaan ook niet, dat is enkel maar bedoeld om ons op een dwaalspoor te zetten, zodat mensen gaan stemmen op idioten. Zelf volg ik de Amerikaanse verkiezingen niet, de mensen zullen allemaal zo hun gebreken hebben, maar Trump is wel heel duidelijk bezig om mensen tegen elkaar op te stoken. Moslims mogen het land niet in, een muur bouwen rond Mexico. En toch gaan mensen stemmen op hem? Dat begrijp ik niet, echt waar. Stem liever op een meer spiritueel iemand, die weet dat we allen EEN zijn.

Marc
Marc
7 jaren geleden

Leuke rol die Trump en Soros spelen, Trump heeft allang zijn onvoorwaardelijke steun uitgesproken aan Israel tijdens een CFR meeting endus aan de de ruling elite. Het blijft een complete farce…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

40
0
We lezen graag je reactie!x