Mens en Dier

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

Help ons door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag een decreet ondertekend waarmee hij social media als Twitter en Facebook aansprakelijk wil maken voor de inhoud op hun sites. Trump vindt de social media vooringenomen en neemt daarom stappen. Aanleiding is de waarschuwing die Twitter zette bij zijn berichten.

Trump zei enkele dagen eerder in een interview met Full Measure with Sharyl Attkisson dat hij vooruitgang boekt bij het bestrijden van de ‘Deep State’ in de Verenigde Staten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Wat ik aan het doen ben? Ik ben de Deep State aan het bestrijden. Als het zo door blijft gaan, heb ik een kans om de Deep State te breken. Het zijn wrede mensen. Ze zijn heel slecht voor ons land. Dit is nog nooit eerder gebeurd.”

Ontmaskerd

Tegen Attkisson, die eerder voor CBS News werkte, zei hij: “Jij bent een slachtoffer van de Deep State. Ze hebben je door de jaren heen heel naar behandeld, net als veel anderen. Ze hadden nooit gedacht dat ik zou winnen en toch won ik. En vervolgens probeerden ze me af te zetten.”

Trump doelde hiermee op het feit dat de regering-Obama haar illegaal liet bespioneren. Het kostte haar bijna haar carrière.

“Nu worden ze ontmaskerd. Als dit onder president Obama of een Democraat was gebeurd, zouden mensen twee jaar geleden al in de gevangenis hebben gezeten. Veel mensen zouden dan een gevangenisstraf van 50 jaar hebben gekregen. Ik hoop dat [justitieminister] Bill Barr er iets aan gaat doen.”

Nooit meer

“Er zullen ook andere dingen naar buiten komen. Wat ze hebben gedaan is zo corrupt. Ze hebben geprobeerd een democratisch gekozen president van Amerika af te zetten. We moeten ervoor zorgen dat zoiets nooit meer kan gebeuren.

Trump sprak tijdens het interview met Attkisson ook over Democraat Joe Biden, de coronapandemie en het gebruik van hydroxychloroquine.

Het hele interview:

[Just The News]

4.6 14 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Brickshooter
Brickshooter
3 jaren geleden

Zit hij doodleuk te beweren dat de lockdown heel veel levens heeft gered, en dat landen die dat niet deden er heel erg aan toe zijn. Wat een onzin.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Als dat waar was zou Trump Kennedy al lang achterna zijn gegaan. Trump is Zionist in hart en nieren en is controled opposition. No doubt about it !

salvar
salvar
3 jaren geleden

nou laat hij hier maar beginnen dan , want dit land wordt geregeerd door idioten.
RIVM horeca een schot tussen elke bezoeker.
ik raad mensen aan om thuis te blijven hoe graag je ook wilt.
wij moeten nu echt die gekken breken anders breken ze ons.

Rob
Rob
3 jaren geleden

Trump zou dat allang hebben moeten doen maar hij heeft tot nu toe nog niet laten zien dat hij dat werkelijk doet. Hij neemt zelf nog steeds corrupte medewerkers aan. In het begin leek het een mooie belofte maar hij heeft nog niets werkelijk laten zien. De verkiezingen kmen er weer aan en dan vallen de ‘mooie woorden’ weer. He lijkt er meer op dat de Cabal en de deep state hem uiteindelijk toch in hun zak hebben. Hij staat ook op de foto met Epstein. Hij moet niet praten maar actie ondernemen en dat heeft hij tot nu toe niet bepaald gedaan. De VS is failliet nadat ze de schulden begin dit jaar niet konden terug betalen. Er zijn geen fondsen meer, er komen geen goederen enz meer het land in, de bevolking krijgt met tekorten te maken in de winkels enz. De regering zou mensen zogenaamde ‘stimulous checks’ geven, 1200 dollar voor een aar maanden maar die checks zijn nooit bij de mensen aangekomen. En elke keer een nieuwe leugen waarom de bevolking de checks nog niet heeft gekregen. Er werd gezegd dat de checks aan overledenen waren verstuurd om ze niet uit te hoeven betalen. Waarom niet? Omdat er geen geld is. Trump zou het noeras droog leggen maar de vraag reist wie het moeras is: de deep state of de bevolking?

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x