Homepagina » Mens en Dier » Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’
trump
Foto: CC0

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag een decreet ondertekend waarmee hij social media als Twitter en Facebook aansprakelijk wil maken voor de inhoud op hun sites. Trump vindt de social media vooringenomen en neemt daarom stappen. Aanleiding is de waarschuwing die Twitter zette bij zijn berichten.

Trump zei enkele dagen eerder in een interview met Full Measure with Sharyl Attkisson dat hij vooruitgang boekt bij het bestrijden van de ‘Deep State’ in de Verenigde Staten.

“Wat ik aan het doen ben? Ik ben de Deep State aan het bestrijden. Als het zo door blijft gaan, heb ik een kans om de Deep State te breken. Het zijn wrede mensen. Ze zijn heel slecht voor ons land. Dit is nog nooit eerder gebeurd.”

Ontmaskerd

Tegen Attkisson, die eerder voor CBS News werkte, zei hij: “Jij bent een slachtoffer van de Deep State. Ze hebben je door de jaren heen heel naar behandeld, net als veel anderen. Ze hadden nooit gedacht dat ik zou winnen en toch won ik. En vervolgens probeerden ze me af te zetten.”

Trump doelde hiermee op het feit dat de regering-Obama haar illegaal liet bespioneren. Het kostte haar bijna haar carrière.

“Nu worden ze ontmaskerd. Als dit onder president Obama of een Democraat was gebeurd, zouden mensen twee jaar geleden al in de gevangenis hebben gezeten. Veel mensen zouden dan een gevangenisstraf van 50 jaar hebben gekregen. Ik hoop dat [justitieminister] Bill Barr er iets aan gaat doen.”

Nooit meer

“Er zullen ook andere dingen naar buiten komen. Wat ze hebben gedaan is zo corrupt. Ze hebben geprobeerd een democratisch gekozen president van Amerika af te zetten. We moeten ervoor zorgen dat zoiets nooit meer kan gebeuren.

Trump sprak tijdens het interview met Attkisson ook over Democraat Joe Biden, de coronapandemie en het gebruik van hydroxychloroquine.

Het hele interview:

[Just The News]
4.5 11 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Brickshooter
Brickshooter
7 maanden geleden

Zit hij doodleuk te beweren dat de lockdown heel veel levens heeft gered, en dat landen die dat niet deden er heel erg aan toe zijn. Wat een onzin.

exegese
exegese
7 maanden geleden

Als dat waar was zou Trump Kennedy al lang achterna zijn gegaan. Trump is Zionist in hart en nieren en is controled opposition. No doubt about it !

ArjenDeParjen
ArjenDeParjen
Reactie op  exegese
7 maanden geleden

Inderdaad, Trump is zelf onderdeel van de deep state, namelijk controlled opposition. De zogeheten rattenvanger, naar het sprookje “De rattenvanger van Hamelen”en als zodanig symbolisch gebruikt door Rothschild’s elite lijfblad The Economist op de cover van hun uitgave “The World In 2015”. Hij is een Zionist, en staat onder de controle van de Mossad, al sinds eind jaren tachtig van de vorige eeuw. President Bolsonaro van Brazilië is een tweede voorbeeld van een rattenvanger.

Het gaat hier dus om pure misleiding als tactiek om het doel van de New World Order te bereiken.

Del Ray
Del Ray
Reactie op  ArjenDeParjen
1 maand geleden

Ik vertrouw niets meer ook Trump niet maar geen hem wel het voordeel van mijn trijfel biden is zo i zo 666. of ze allemaal 666 zijn zullen we zien. maar de macht en de kracht van het licht zal verder gaan en dat heeft Trump wel gigantisch aangewakkerd waar door mensen nu wakker worden..dus of Trump nu dit of dat..hij is de vlam.

snavelman
snavelman
Reactie op  exegese
7 maanden geleden

En toch gaat Zionisme aan haar einde komen. Trump of geen Trump. Satanisme heeft geen bestaansrecht in het universum. Het kan in zichzelf gewoon geen stand houden, omdat het tegen de wetten van het goddelijke is.

salvar
salvar
7 maanden geleden

nou laat hij hier maar beginnen dan , want dit land wordt geregeerd door idioten.
RIVM horeca een schot tussen elke bezoeker.
ik raad mensen aan om thuis te blijven hoe graag je ook wilt.
wij moeten nu echt die gekken breken anders breken ze ons.

Elise
Elise
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

idd hier gebeurt ook van alles. vb. Eerst de berichten over allerlei besmette dieren en nu de spotjes van de dierenbescherming op tv, dat er veel poezen in de opvang zitten, omdat ze geen chipje hebben, waardoor je het baasje niet kunt opsporen. Met de mededeling om je poes te gaan chippen.
Mijn antwoordt daarop: Dieren/mensen zijn geboren zonder chip. Als je dieren goed verzorgd komen ze vanzelf wel terug. Gebeurt er iets met het dier(ongeluk), dan is dat gewoon zo/het lot. Vroeger hebben we/dieren ook zonder chip geleefd. Was heel normaal.
Tegenwoordig heb je een site waar je vermissingen kunt melden, eveneens kun je iets melden, bv dat er ergens een dode kat ligt. Lijkt mij een betere oplossing, dan een chipje.
Chipje is/werkt hetzelfde als het nummer op de armen van de joden in WO2.

Rob
Rob
7 maanden geleden

Trump zou dat allang hebben moeten doen maar hij heeft tot nu toe nog niet laten zien dat hij dat werkelijk doet. Hij neemt zelf nog steeds corrupte medewerkers aan. In het begin leek het een mooie belofte maar hij heeft nog niets werkelijk laten zien. De verkiezingen kmen er weer aan en dan vallen de ‘mooie woorden’ weer. He lijkt er meer op dat de Cabal en de deep state hem uiteindelijk toch in hun zak hebben. Hij staat ook op de foto met Epstein. Hij moet niet praten maar actie ondernemen en dat heeft hij tot nu toe niet bepaald gedaan. De VS is failliet nadat ze de schulden begin dit jaar niet konden terug betalen. Er zijn geen fondsen meer, er komen geen goederen enz meer het land in, de bevolking krijgt met tekorten te maken in de winkels enz. De regering zou mensen zogenaamde ‘stimulous checks’ geven, 1200 dollar voor een aar maanden maar die checks zijn nooit bij de mensen aangekomen. En elke keer een nieuwe leugen waarom de bevolking de checks nog niet heeft gekregen. Er werd gezegd dat de checks aan overledenen waren verstuurd om ze niet uit te hoeven betalen. Waarom niet? Omdat er geen geld is. Trump zou het noeras droog leggen maar de vraag reist wie het moeras is: de deep state of de bevolking?

edwin
edwin
7 maanden geleden

trump praat al bijna 4 jaar uit zijn nek, in mijn ogen doet hij niks, collega van epstein loopt nog steeds vrij rond, nog niet opgepakt, vreemd, over prins Andrew horen we niks, gewoon een smerige pedofiel, loopt ook nog vrij rond, jimmy saville horen we ook niks meer over, het is gewoon een grote show

peters
peters
Reactie op  edwin
7 maanden geleden

@edwin Jimmy Saville ligt al lang op het kerkhof ,man !

Hansz Pint
Hansz Pint
Reactie op  peters
5 maanden geleden

Ja, en…?!? het gaat OOK om die hele verrotte kliek erom heen meneer Peters…
Maar juist omdàt die kliek OOK medeschuldig is gebeurt er niets…
En dat zou wel Moeten !

salvar
salvar
Reactie op  edwin
7 maanden geleden

@edwin
wat dacht je van rutte?

Willem
Willem
7 maanden geleden

“Ik hoop dat [justitieminister] Bill Barr er iets aan gaat doen.” HOOP?? Beveel het, stuur het legert er op af, of doe het zelf, heeft de president helemaal geen macht?

Gea Breuker
Gea Breuker
7 maanden geleden

Kan niet wachten tot dit nieuws vanavond bij het acht uur journaal wordt uitgezonden!
Oh wacht, NOSS is DS…

Toch goed om te horen, zelfs al zou Trump ook deel uitmaken van de DS, de hoop is dat ook de sheeple er van gaan horen. Zaadjes planten is beter dan telkens de hoogste grasspriet wegmaaien…

edwin
edwin
7 maanden geleden

laat trump eerst die collega van epstein oppakken, kan toch niet zo moeilijk zijn, allemaal filmpjes maken van ondeugende mensen met kleine kinderen om ze daarna te chanteren.
prins Andrew, bill Clinton, enz waren allemaal van de partij. niet praten maar doen

Havana
Havana
7 maanden geleden

Het grootste virus is the deep state, ze moeten worden vernietigd van binnenuit, ik hoop dat President Trump hen overwint!

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
7 maanden geleden

Trump bij zijn verkiezing had ik nog de hoop dat hij het meende om Deep State aan te pakken maar nadat hij de wapendeal met het meest afschuwelijke land ter wereld afsloot, SA, voor een bedrag van bijna 1000 miljard kwam het besef dat hijzelf tot de top behoort van Deep State.

x

Check Also

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

soros

Peruaanse rechtbank: Soros en Bill Gates zitten achter het coronavirus

Een Peruaanse rechtbank heeft beweerd dat ‘de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x