Homepagina » Mens en Dier » Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’
trump
Foto: CC0

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag een decreet ondertekend waarmee hij social media als Twitter en Facebook aansprakelijk wil maken voor de inhoud op hun sites. Trump vindt de social media vooringenomen en neemt daarom stappen. Aanleiding is de waarschuwing die Twitter zette bij zijn berichten.

Trump zei enkele dagen eerder in een interview met Full Measure with Sharyl Attkisson dat hij vooruitgang boekt bij het bestrijden van de ‘Deep State’ in de Verenigde Staten.

“Wat ik aan het doen ben? Ik ben de Deep State aan het bestrijden. Als het zo door blijft gaan, heb ik een kans om de Deep State te breken. Het zijn wrede mensen. Ze zijn heel slecht voor ons land. Dit is nog nooit eerder gebeurd.”

Ontmaskerd

Tegen Attkisson, die eerder voor CBS News werkte, zei hij: “Jij bent een slachtoffer van de Deep State. Ze hebben je door de jaren heen heel naar behandeld, net als veel anderen. Ze hadden nooit gedacht dat ik zou winnen en toch won ik. En vervolgens probeerden ze me af te zetten.”

Trump doelde hiermee op het feit dat de regering-Obama haar illegaal liet bespioneren. Het kostte haar bijna haar carrière.

“Nu worden ze ontmaskerd. Als dit onder president Obama of een Democraat was gebeurd, zouden mensen twee jaar geleden al in de gevangenis hebben gezeten. Veel mensen zouden dan een gevangenisstraf van 50 jaar hebben gekregen. Ik hoop dat [justitieminister] Bill Barr er iets aan gaat doen.”

Nooit meer

“Er zullen ook andere dingen naar buiten komen. Wat ze hebben gedaan is zo corrupt. Ze hebben geprobeerd een democratisch gekozen president van Amerika af te zetten. We moeten ervoor zorgen dat zoiets nooit meer kan gebeuren.

Trump sprak tijdens het interview met Attkisson ook over Democraat Joe Biden, de coronapandemie en het gebruik van hydroxychloroquine.

Het hele interview:

[Just The News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. nou laat hij hier maar beginnen dan , want dit land wordt geregeerd door idioten.
  RIVM horeca een schot tussen elke bezoeker.
  ik raad mensen aan om thuis te blijven hoe graag je ook wilt.
  wij moeten nu echt die gekken breken anders breken ze ons.

  44 likes
  • idd hier gebeurt ook van alles. vb. Eerst de berichten over allerlei besmette dieren en nu de spotjes van de dierenbescherming op tv, dat er veel poezen in de opvang zitten, omdat ze geen chipje hebben, waardoor je het baasje niet kunt opsporen. Met de mededeling om je poes te gaan chippen.
   Mijn antwoordt daarop: Dieren/mensen zijn geboren zonder chip. Als je dieren goed verzorgd komen ze vanzelf wel terug. Gebeurt er iets met het dier(ongeluk), dan is dat gewoon zo/het lot. Vroeger hebben we/dieren ook zonder chip geleefd. Was heel normaal.
   Tegenwoordig heb je een site waar je vermissingen kunt melden, eveneens kun je iets melden, bv dat er ergens een dode kat ligt. Lijkt mij een betere oplossing, dan een chipje.
   Chipje is/werkt hetzelfde als het nummer op de armen van de joden in WO2.

   12 likes
 2. Het grootste virus is the deep state, ze moeten worden vernietigd van binnenuit, ik hoop dat President Trump hen overwint!

  40 likes
 3. Als dat waar was zou Trump Kennedy al lang achterna zijn gegaan. Trump is Zionist in hart en nieren en is controled opposition. No doubt about it !

  23 likes
  • Inderdaad, Trump is zelf onderdeel van de deep state, namelijk controlled opposition. De zogeheten rattenvanger, naar het sprookje “De rattenvanger van Hamelen”en als zodanig symbolisch gebruikt door Rothschild’s elite lijfblad The Economist op de cover van hun uitgave “The World In 2015”. Hij is een Zionist, en staat onder de controle van de Mossad, al sinds eind jaren tachtig van de vorige eeuw. President Bolsonaro van Brazilië is een tweede voorbeeld van een rattenvanger.

   Het gaat hier dus om pure misleiding als tactiek om het doel van de New World Order te bereiken.

   7 likes
  • En toch gaat Zionisme aan haar einde komen. Trump of geen Trump. Satanisme heeft geen bestaansrecht in het universum. Het kan in zichzelf gewoon geen stand houden, omdat het tegen de wetten van het goddelijke is.

   7 likes
 4. trump praat al bijna 4 jaar uit zijn nek, in mijn ogen doet hij niks, collega van epstein loopt nog steeds vrij rond, nog niet opgepakt, vreemd, over prins Andrew horen we niks, gewoon een smerige pedofiel, loopt ook nog vrij rond, jimmy saville horen we ook niks meer over, het is gewoon een grote show

  15 likes
 5. Bas van Stapelberg

  Trump bij zijn verkiezing had ik nog de hoop dat hij het meende om Deep State aan te pakken maar nadat hij de wapendeal met het meest afschuwelijke land ter wereld afsloot, SA, voor een bedrag van bijna 1000 miljard kwam het besef dat hijzelf tot de top behoort van Deep State.

  13 likes
 6. Trump zou dat allang hebben moeten doen maar hij heeft tot nu toe nog niet laten zien dat hij dat werkelijk doet. Hij neemt zelf nog steeds corrupte medewerkers aan. In het begin leek het een mooie belofte maar hij heeft nog niets werkelijk laten zien. De verkiezingen kmen er weer aan en dan vallen de ‘mooie woorden’ weer. He lijkt er meer op dat de Cabal en de deep state hem uiteindelijk toch in hun zak hebben. Hij staat ook op de foto met Epstein. Hij moet niet praten maar actie ondernemen en dat heeft hij tot nu toe niet bepaald gedaan. De VS is failliet nadat ze de schulden begin dit jaar niet konden terug betalen. Er zijn geen fondsen meer, er komen geen goederen enz meer het land in, de bevolking krijgt met tekorten te maken in de winkels enz. De regering zou mensen zogenaamde ‘stimulous checks’ geven, 1200 dollar voor een aar maanden maar die checks zijn nooit bij de mensen aangekomen. En elke keer een nieuwe leugen waarom de bevolking de checks nog niet heeft gekregen. Er werd gezegd dat de checks aan overledenen waren verstuurd om ze niet uit te hoeven betalen. Waarom niet? Omdat er geen geld is. Trump zou het noeras droog leggen maar de vraag reist wie het moeras is: de deep state of de bevolking?

  11 likes
 7. Bas van Stapelberg

  Na de wapendeal met SA voor een bedrag van bijna 1000 miljard is toch wel duidelijk dat hij behoort tot de top van Deep State.

  10 likes
 8. Eerste president die praat over Deep St

  10 likes
 9. laat trump eerst die collega van epstein oppakken, kan toch niet zo moeilijk zijn, allemaal filmpjes maken van ondeugende mensen met kleine kinderen om ze daarna te chanteren.
  prins Andrew, bill Clinton, enz waren allemaal van de partij. niet praten maar doen

  9 likes
 10. @rayoflight Trump is i.d.d. de strijd met big-tech aangegaan en heeft de WHO (world health organisation ) dus Bill Gates eruit geknikkerd ,En openlijk verteld dat hij Hydroxychlorocine slikt een betere manier om wereld wijde vaccinaties belachelijk te maken ,zou ik niet weten. …wacht maar tot hij zijn 2e termijn op zak heeft, dan gaat hij helemaal losl op al die corrupte rooie rakkers.

  9 likes
 11. Je kunt de deep staat helemaal niet breken. Je kunt ideeën niet slopen, zonder beter idee. Het is geweldig om polariserend te denken, het maakt de dingen overzichtelijk, maar aan de andere kant roept het altijd paradoxen op. Een rechts iemand wil ook gezonde lucht en goede gezondheidszorg en een links iemand wil ook wel eens vrijheid proeven en wat bezittingen vergaren. Als ik Amerikanen hoor praten bedenk ik mij altijd dat 40% van alle waterleidingen daar nog van lood zijn en dat de gehele bevolking simpelweg te lijden heeft onder het fenomeen van loodvergiftiging in de hersenen waardoor het iq zakt. En of je nou links of rechts bent, schoon drinkwater willen we allemaal.

  In deze context is het de deepstate die zogezegd verantwoordelijk is voor alle slechte dingen in de wereld. Het alternatief is dan ook gelijk het antwoord. Maar zo zwart wit is het niet. Globalisme heeft ook voor goede dingen gezorgd. Specialisatie van industrieën, hele volkstammen uit de armoede tillende. Aan de andere kant is het sprinkhanen kapitalisme een probleem, zijn lonen te laag, voorzieningen niet goed verdeeld. De natie staat kan daarin volkeren beschermen, biedt een huis, rechten, wetten, die ervoor kunnen zorgen dat je toch het algemeen belang kunt verdedigen. Zo zijn er aan beide kanten voordelen en nadelen, en dat zal ook altijd zo blijven.

  Ik doe lekker mee met discussiëren maar ik weiger me te laten verdelen in een of ander kamp. Het gaat er voor mij om wie de beste ideeën heeft. Het beste uit communisme. Het beste uit kapitalisme. Het beste uit socialisme. Nederland was een fantastisch land omdat hier alles tegelijk bestond en besproken kon worden. Nutsdiensten en zorg vanuit de overheid, een sterke vrije economie voor alle andere diensten en producten. Dat was balans. Aan alle kanten zitten mensen die het evenwicht naar zich toe willen trekken. Maar balans is dus de missie, niet het gelijk aan je kant hebben.

  De deep state in Amerika is alleen maar een reactie op jarenlang sociaal onrecht. Hef die ongelijkheden op, verklein de kloof tussen arm en rijk, verschaf basis nutsdiensten en de Amerikaanse droom krijgt nieuw leven. Republikeinen wisten dit vroeger. Je kunt het alleen winnen van de reactionaire democraten als je het land sterker maakt. De noodzaak om samen te spannen zal altijd bestaan in een land waar geen schoon drinkwater is. Schrijnende armoede bestaat. De republikeinen creëren de noodzaak voor een deep state. Aan de andere kant creëren de democraten zoals ook hier het geval is een noodzaak tot een rechts geluid. Onze eigen blanke bevolking krimpt al jaren. Het doet wat het moet doen om overbevolking tegen te gaan, de uitputting van de aarde. Maar ondertussen krijgt de halve wereld hier gratis huisvesting en noem maar op. Democraten kunnen zo sterk zijn dat ze in hun zucht naar bevestiging dat ze alle gemeenschappelijke belangen overboord gooien. En zo blijven we vast zitten in deze vicieuze cirkel waarbij de ene kant de andere kant mogelijk maakt. Hier moet je dus kilometers boven staan. Simpel blijven nadenken. De basis moet goed zijn voor iedereen. De onbegrensde mogelijkheden bereikbaar voor iedereen. En wat je bereikt in het leven is dan aan jouw, en hangt er niet vanaf bij welke kliek je behoort. Tot zover de patstelling voor vandaag

  9 likes
 12. Waarom is Jeffrey Epsteins hoerenmadam Ghislaine Maxwell nog steeds op vrije voeten? Ze is vorig jaar kort na Epsteins ‘zelfmoord’ gespot in een hamburgertent in Los Angeles lezend in een boek over de CIA; in scene gezet?
  In de regio Gent rijdt een Mercedes rond met het kenteken COVID-19. De Vlaamse krant Het Laatste Nieuws heeft mijn reactie geweigerd.

  9 likes
 13. Zit hij doodleuk te beweren dat de lockdown heel veel levens heeft gered, en dat landen die dat niet deden er heel erg aan toe zijn. Wat een onzin.

  8 likes
 14. “Ik hoop dat [justitieminister] Bill Barr er iets aan gaat doen.” HOOP?? Beveel het, stuur het legert er op af, of doe het zelf, heeft de president helemaal geen macht?

  8 likes
 15. Lijkt me nu dat ie dat gaat doen , hij is in ieder geval de strijd met bigTech aan gegaan.

  BigTech is het belangrijkste wapen van de Deepstate.
  IMHO : Als algoritmische manipulatie een halt word toegeroepen kan de samenleving weer normaal worden ?

  8 likes
 16. Kan niet wachten tot dit nieuws vanavond bij het acht uur journaal wordt uitgezonden!
  Oh wacht, NOSS is DS…

  Toch goed om te horen, zelfs al zou Trump ook deel uitmaken van de DS, de hoop is dat ook de sheeple er van gaan horen. Zaadjes planten is beter dan telkens de hoogste grasspriet wegmaaien…

  7 likes
 17. Mensen, mensen toch. Zijn jullie soms (moedwillig) vergeten dat de Russiagate affaire Trump heeft weerhouden van het uitvoeren van “zijn agenda”?

  Leest er niemand hier Engelstalige websites?

  What about “Fort Russ”? Of “Jon Rappoport’s blog” over de Corona leugens die de wereld LIJDERS (eigenlijk één woord, gespeld met “ei”) ons voorhouden.

  Of John Helmer’s website “Dances with Bears” of Paul Craig Roberts, of de UNZ-review, SouthFront EN “Voltaire Network” van Thierry Meyssan.

  Niemand in de wereld is perfect, ook Donald niet. We zijn mensen die fouten maken.

  4 likes
 18. hoop porno, het zal nooit voor ons beter worden, omdat wij de enige zijn, de rest van NL zijn schapen

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

michael flynn

Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon

Er is iets gaande in de Verenigde ...