Homepagina » Gezondheid » “Niet opeten!”: Zo ziet een maaltijd van McDonald’s er na 10 jaar uit
"Niet opeten!": Zo ziet een maaltijd van McDonald's er na 10 jaar uit

“Niet opeten!”: Zo ziet een maaltijd van McDonald’s er na 10 jaar uit

Fastfoodketen McDonald’s doet er alles aan om nieuwe klanten te winnen. In Amerika wordt geëxperimenteerd met onbeperkt frietjes eten en je eigen burger samenstellen. Ook test het bedrijf twee nieuwe varianten op de klassieke Big Mac.

Voor beleggers is er weinig reden tot klagen over het aandeel McDonald’s. Dat steeg in de afgelopen twaalf maanden met 35 procent.

Een Reddit-gebruiker heeft nu een foto gedeeld van een maaltijd van McDonald’s die een vriendin naar eigen zeggen 10 jaar geleden heeft gekocht bij de hamburgerketen.

Hoewel het voedsel al die jaren buiten de koelkast heeft gestaan, zien de cheeseburger en frietjes er nog ongeveer hetzelfde uit. Naast het menu ligt een briefje met daarop de tekst: “Gekocht in april 2006. Nooit in de koelkast bewaard! Niet opeten!”

"Niet opeten!": Zo ziet een maaltijd van McDonald's er na 10 jaar uit

De maaltijd is nog altijd vrij van schimmel en het broodje ziet eruit alsof het gisteren is gekocht. “Het lijkt zeker niet 10 jaar oud,” reageerde iemand. Een ander zei: “Door de bereidingswijze verdwijnt het meeste vocht uit het voedsel. Om die reden is het zo hard als je het opwarmt en ziet het er jaren later nog hetzelfde uit.”

[The Sun]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • dimmer schreef:

  Net n mc nuggets menu op heerlijk

 • Roy schreef:

  Het antwoord wordt al gegeven, er komt geen schimmel bij gebrek aan vocht.
  Probeer het zelfde menu maar een 10 jaar in een vochtige schuur te bewaren. Even kijken hoe lang het duurt voordat het weg begint te lopen.

  • Remco schreef:

   Origineel ook, dit is al 8923898923892389289323 keer eerder gedaan met hetzelfde resultaat… En er is al al even vaak een simpele verklaring voor gegeven.

   Uiteraard bashen bepaalde mensen (en zeker hier) op multinationals zoals in dit geval McDonalds, maar het is gewoon wetenschappelijk verklaarbaar en niets engs…

 • Dennis schreef:

  Verzin is wat nieuws…Als je een onbewerkt voedsel bewaart onder de juiste omstandigheden, zie je nagenoeg hetzelfde.

 • Quercus schreef:

  Stoer hoor! Zo die McNUKEms naar binnen werken. Ik zou niet durven Ik zou eerder in een achtbaan in de efteling gaan ofzo. Respect!!

 • Quercus schreef:

  De oudste nog volledig intact en bewaarde McDonald’s Hamburgerbroodje stamt uit 1989!

  So why don’t fast food burgers and fries decompose in the first place?The truth is many processed foods don’t decompose and won’t be eaten by molds, insects or even rodents. Try leaving a tub of margarine outside in your yard and see if anything bothers to eat it. You’ll find that the margarine stays seems immortal, too!
  Potato chips can last for decades. Frozen pizzas are remarkably resistant to decomposition. And you know those processed Christmas sausages and meats sold around the holiday season? You can keep them for years and they’ll never rot.
  With meats, the primary reason why they don’t decompose is their high sodium content. Salt is a great preservative, as early humans have known for thousands of years. McDonald’s meat patties are absolutely loaded with sodium — so much so that they qualify as “preserved” meat, not even counting the chemicals you might find in the meat.

 • mac schreef:

  Ik vind het er nog verrassend goed uitzien !

 • peter schreef:

  Dit nog niet zolang geleden geprobeerd, maar na een twee weken het resultaat weggegooid. Verhaal klopt dus niet.

 • Elise49 schreef:

  Nog luguberder is dan het Ronald mac donaldhuis(stichting) voor zieke kindjes. Leuke geldconstructie. In hoeverre zijn de 2 gescheiden? Het mac donald imperium kan zichzelf zo in stand houden zonder investmentgroep/bank.
  Door zelf onderzoek valt het me op dat veel stichtingen(goede doelen) in verbinding staan met een groot commercieel bedrijf. De grootmeesters.
  Nog een voorbeeld.
  Globalswitch(databedrijf en nog veel meer vliegvelden enz.) is van de Reuben brothers. Hun grootmoeder Nancy geboren in 1914(Bagdad…Babylonië..Babel….Baal) had een stichting: The Reuben foundation. Zij is een directe afstammeling van Solomon. Connecting the dots en je weet hoe de NWO werkt.
  Vrijmetselarij/bloedlijnen etc.
  Staatsloterij hier spekt de staatskas/koningshuis bv.
  En zo houdt de allerhoogste elite zichzelf in stand.

  • NikkiLauda schreef:

   zie je maar weer hoeveel je ervan snapt, het Ronald McDonald huis is voor ouders van zieke kinderen bij een ziekenhuis gelegen zodat de ouders niet zover hoeven te reizen, een soort logeerhuis dus voor hun.

   zucht.

 • Ron schreef:

  Ik ga sinds 10 jaar 3maal daags eten in de McDonald en na 10 jaar zie ik er ook nog steeds hetzelfde uit! Idd als je niet ouder wil worden kan een Mac je best helpen. Wel proberen op eigen risico. Smakelijk.

 • Roon schreef:

  Er zitten zoveel E-stoffen in dat een bacterie het niet eens wil eten….!
  En wij eten het (gif) gewoon lekker wel.
  kom op mensen stop met het eten van deze rommel.
  Nu voel je er niets van maar op latere leeftijd wel geloof me!

 • x

  Check Also

  schimmel

  In de kernreactor van Tsjernobyl is een schimmel ontdekt die straling eet. Tot verbijstering van wetenschappers

  In de kernreactor van Tsjernobyl is een ...

  De laatste IJslandse McDonald's-burger die zelfs na 10 jaar maar niet wil bederven. Zo ziet hij er nu uit

  De laatste IJslandse McDonald’s-burger die zelfs na 10 jaar maar niet wil bederven. Zo ziet hij er nu uit

  De laatste McDonald’s op IJsland ging in 2009 ...

  >