Homepagina » Buitenland » Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis
minneapolis
Foto: Hungryogrephotos CC0 1.0

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. Er vinden plunderingen en schermutselingen met de politie plaats. De aanleiding hiervoor is de gruwelijke dood van George Floyd, die stierf nadat een politieagent bijna 10 minuten met zijn knie op zijn nek drukte. Zijn dood is vastgelegd op video. Alle vier agenten die betrokken waren bij het incident zijn ontslagen. President Trump heeft de FBI en het ministerie van Justitie opdracht gegeven om een onderzoek in te stellen.

De agent die Floyd doodde, Derek Chauvin, was eerder betrokken bij dodelijke schietpartijen. Eén van de zaken werd behandeld door de Democratische ex-presidentskandidaat en senator Amy Klobuchar, indertijd aanklager. Ze besloot toen om de agent niet te vervolgen.

Drie andere schietpartijen

Chauvin schoot in 2006 Wayne Reyes dood nadat hij een geweer op hem gericht zou hebben. Ook andere politieagenten die betrokken waren bij bijna 30 schietpartijen werden niet vervolgd door Klobuchar.

Journalist Daniel Nichanian merkt op: “De politieagent die George Floyd heeft gedood, was ook betrokken bij drie andere schietpartijen. Eén daarvan vond plaats toen Klobuchar aanklager was. Ze heeft hem en zoveel andere [agenten] niet aangeklaagd.”


Klobuchar wil graag running mate worden van Joe Biden, maar je zou zeggen dat haar kansen nu zo goed als verkeken zijn.

Beelden van het protest in Minneapolis:


[Townhall]

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
8 maanden geleden

Ja nu is er een opstand, veel geweld en plunderingen, maar toen de toeschouwers de kans hadden het te voorkomen deden ze niets en lieten ze die agent die man gewoon vermoorden. Ze stonden er bij en keken er naar, hier hetzelfde, waar zijn mensen bang voor? het zijn gewoon simpele kloothufters met een pet op. Zie je ze zonder uniform vind je ze het aankijken niet waard, dus waarom geeft dat uniform die angst? Komt zeker uit de oorlog toen het ook de grootste laffe verraders waren die graag geweld gebruikten tegen ongewapende mensen. 69er jaren nog te paard met blanke sabel, en hakken deden ze graag. Zonder het geweld, of met boetes aangaande die achterlijke 1,5 mtr regels zou dit achterlijke kabinet geen macht hebben. Als de politie nou gewoon hun dagelijkse werk deed maar zelf zou nadenken en geen corona maatregelen zouden afdwingen dan was er ook geen probleem. Over Boa;s enz zal ik het maar helemaal niet hebben, wat een dodo’s zijn dat zeg en die willen ze dan een vuurwapen geven, Pieter van Vollenhoven is echt seniel.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Willem, ja, de politie is domweg een oorlog tegen eigen volk aan het voeren. Dienstbaar en waakzaam. Ja, aan de elite en hun globalistische agenda. Laatst hier in Nederland ook zo’n voorbeeld. Een ‘verwarde man’ met een mes die zichzelf verwonde. De politie schoot vier keer op hem. De politie is totaal niet meer in staat om een situatie normaal tot rust te brengen. Het wapen is hun enige middel geworden in zo’n situatie. En altijd met minimaal vier man tegen één persoon. En als je je nog herinnert wat er met de boeren gebeurde dan is de politie zo corrupt als de hel. Undercover agenten die zich onder de boeren begaven om de boel te escaleren zodat collega’s agressief tegen de boeren tekeer zouden kunnen gaan. Gelukkig hadden de boeren het door voordat er iets gebeurden. Maar wat een trieste figuren zijn ze dan zeg, om doelgericht de boel op stelten te zetten. Een compleet en totaal zinloos leven hebben dat soort types want er leeft niets menselijks meer in.

Willem
Willem
Reactie op  Rob
8 maanden geleden

Ja zo doen ze dat Rob, het zijn gewoon ratten en nee niet sorry dat ik het typ, weet genoeg van hun gedrag tijdens de oorlog en demonstraties en zeer geniepige stiekeme verkeerscontroles om dat te vinden. Ik ga nogal graag de confrontatie aan ook al ben ik een ouwe zak en spreek ze er ook op aan. Heb ook een duimstok in de auto zodat ik die bij een controle kan uitvouwen op 1,5 meter nou laat ze dan maar eens controleren, lukt niet. Of ze moeten me uit de auto trekken en een knie in mijn nek zetten tot ik de pijp aan Maarten geef ja dan houdt alles op natuurlijk. 🙂

Rob
Rob
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Respect Willem. Ja, hen confronteren is een mogelijkheid. Als je maar niet de verkeerde tegen komt. Je kan ze vragen of zij speciaal bloed of dna hebben als zij wel binnen 1,5 meter komen. Sowieso bs natuurlijk die 1,5 meter. Maar ja, op die afstand schijnt straks de gezichtsherkenningssoftware beter te werken dan wanneer mensen dicht op elkaar staan. Volgens sommigen komt het uiteindelijk niet ech tot een NWO maar als je even nadenkt, en er zou een compleet technologische controle op de mens komen, dan is hun functie straks ook weg. Dan zijn zij ook nutteloos voor de elite en worden ze net zo gecontroleerd als de rest van het volk. De politie werkt dus mee aan hun eigen ondergang. Zo ook veel andere functies (want meer dan functies zijn de meesten niet).

Doet er niet toe
Doet er niet toe
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Heb echt het gevoel dat hier meer achter zit. Tegenwoordig kan je niets meer vertrouwen. De westerse wereld is kapotgemaakt door een vuile sekte.
We leven in een heel bizarre wereld sinds 9-11.
Eigenlijk al daarvoor maar als midden-dertiger is dit echt opvallend.

Veel wordt in scène gezet. Of bewust laten gebeuren om iets anders uit te lokken.
Het volk krijgt min of meer de speelwijze door.

Willem
Willem
Reactie op  Doet er niet toe
8 maanden geleden

Ja dat is een feit, een Satanische sekte noemen sommigen het maar ik denk eerder een menselijke sekte die Satanische rituelen gebruikt omdat ze denken dat ze dan het eeuwige leven hebben of weet ik wat. Erg bijdehand zijn ze niet maar met liegen en bedriegen kom je heel ver als sociopaat zijnde, de meeste mensen zijn eerlijk op het naieve af soms en daar wordt misbruik van gemaakt, daarom zitten we nu in deze ellende en we zijn er nog niet hoor. Kwam net een buurman tegen en die wilde afstand houden en zei ik hoop dat we er snel van af zijn, ik zei dat ligt aan jezelf, als je er van af wilt stop je er nu mee en wacht je niet tot dat rare mannetje Rutte je daar toestemming voor geeft. Want zo werkt het.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Hetzelfde sleetse repertoire: georkestreerde chaos.Verdeel en heers. Kleurlingen tegen de blanken opzetten en vice versa.

De buitenproportionele rellen en plunderingen worden prachtig gefilmd en crisis acteurs komen uitgebreid aan het woord met hun bedriegelijke, ingestudeerde reactie. Er wordt op ons aller emotie ingespeeld.Trap er niet in!

Ondertussen vormt dit scenario de perfecte aanleiding om de Nationale Garde te positioneren. Minneapolis staat letterlijk in brand, mensen vliegen elkaar in de haren.
Ondertussen wordt vliegensvlug het vervolg van de plandemie uitgerold.

Bij alles wat het ‘nieuws’ haalt, ga ik meteen op zoek naar hetgeen niet onder onze aandacht gebracht wordt.
Deze machthebbers zijn ware illisionisten, masters of deception. Als ze mij de ene hand tonen en zich uitsloven mijn aandacht daarop gefocust te houden, kijk ik ondertussen wat de andere hand doet.
Ze kunnen misschien beïnvloeden wat voor nieuws wij onder ogen krijgen maar mijn morele kompas werkt feilloos. Daar vaar ik bijna blind op.

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Loes in de Pels
8 maanden geleden

Helaas is dit nooit onderzocht, maar na elke x eeuwen treedt degeneratie op. Ik denk dat we nu in die periode zitten. Mensen zijn erg vatbaar voor het genotgevende en nauwelijks te porren voor het zuivere en het spirituele, het niet-materialistische.
We lijken wel de wijzer van een klok: steeds dezelfde cijfers passeren zonder ons af te vragen wat het nut is geweest of wat we zijn opgeschoten.
Zolang de mens zichzelf vnl ziet als een consument, hebben zijn uitbuiters vrij spel.

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  Doet er niet toe
8 maanden geleden

Dat er meer achter zit kun je wel zien aan al dat “subliminal predictive programming” wat overal geniepig ingestoken zit.

Jets
Jets
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Beste Willem,

Ik ben bekend met Amerika en kom er regelmatig. Sterker nog, ik ken het land al sinds ik kind was. We hebben allemaal familie, vrienden en kennissen wonen. De laatste keer dat ik daar was, was in 2016 net voor de verkiezingen.

Ondanks het feit dat ik zeer goed bekend ben met de Amerikaanse politiek, maakte ik me ernstige zorgen om de rest. Ik heb al eerder aangegeven dat de “Russiagate affaire” de eerste 3 jaar Trump vleugellam had gemaakt. Wij (ja, wij allemaal op deze aarde), moeten eens goed luisteren en vooral blijven lezen. Niet zomaar websites, maar ENGELSTALIGE websites. Fort Russ is een hele goede, Voltaire Network, Dances with Bears (MH17) en nog een aantal.

Trouwens, ik zei altijd dat de DEMONCRATEN “Republic Light” waren, maar na het zien van de beelden van over de hele wereld waar Amerika en 5-Eyes hun pijlen op hebben gericht, moeten we ons afvragen in wat voor wereld we nu voor ogen hebben ….

Vrede ….. of …… oorlog?
Geweld lost niets op.

Willem
Willem
Reactie op  Jets
8 maanden geleden

Dat zijn ware woorden Jets, altijd goed om iets te lezen uit eerste hand want als je nooit in Amerika komt is het lastig een goed beeld te krijgen van het geheel. Ja blijven lezen en blijven denken, bedankt voor de tips.

Jets
Jets
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Ik ben niet meer terug geweest sinds 2016. Het werd ons te heet onder de voeten :-))

Mark
Mark
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

https://www.liveleak.com/view?t=k2PjN_1590768327

Corruptie met alles in deze wereld .

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Op foto’s van de andere kant is te zien dat de agent van de knie hem vermoord met zijn volle gewicht drukt op de rug,de geboeide man licht op zijn buik en kan dus niet inademen net als bij een wurgslang of de doden die vallen in gedrang.een hoofd wat opzij ligt kan wel ademen met een knie in de net maar als je longen niet goed kunnen uitzetten komt er geen lucht in of veel te weinig en sterf je omdat je geen adem krijgt.Een knie van de voorkant op keel heeft wel dat dodelijke effect door verbrijzeling strottenhoofd en luchtpijp.
.Zuurstof tekort in hersenen is al na 20 sec dicht drukken beide hals slagaders een kan nog met knie en bovenarm slachtoffer onder nek maar twee van deze kant niet met allebei de armen op rug wat rouwens ook een verkleinend effect heeft op uitzetten long.
conclusie deze gasten hebben dit he[l]lemaal uitgewerkt en geoefend hoe dit zo effectief mogelijk uit te voeren namelijk ongemerkt iemand doden.hij vond het prima dat iemand filmde want hij wist dat wurgen niet de dood oorzaak was.Kortom een uitgevoerde op het verkeerde been [lettelijk] zettende psychopatische moord in vol daglicht.

Koffie met judo vandaag.
Mvrg,Marcel

salvar
salvar
8 maanden geleden

vraag aan rutte.
wat doe je als iemand die een bekeuring krijgt omdat hij geen afstand neemt van de 1,5 meter en niet zeg wie hij is?
moeten ze hem boeien?
moeten ze hem meenemen?
en nog luistert de goede man (vrouw) niet , goed recht van hem.
gaan ze hem of haar flink in elkaar rammen?
en nog luistert de goede man (vrouw) niet.
laatste redmiddel rutte moet die geen worden afgeschoten , wat wil je met je idiote 1,5 meter?
er is geen ene wet te vinden die dat verbiedt dus de boa,s kunnen naar huis (scheelt weer geld) en de rest kan weer doen wat ze moeten doen criminelen vangen.
rutte en consorten en de hele tweede kamer kunnen weer aan het werk waarvoor ze zijn gekozen.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
8 maanden geleden

De geschiedenis toont keer op keer aan dat de ondergang der beschavingen niet zelden hand in hand ging met demoralisatie en het ultieme hedonisme.
Het punt is dat er door data mining zoveel is blootgelegd aan onze zwaktes en gevoeligheden dat door die kennis gecombineerd met de kennis die via DNA/bloed en speeksel is verkregen, de mensheid verworden is tot een pop bungelend aan de touwtjes van de puppetmaster.

x

Check Also

overledenen

Ruim 200 overledenen krijgen stempas: ‘Ook de doden mogen stemmen’

In de gemeente Hoorn zijn 1500 stempassen ...

polen

Polen verzet zich tegen coronawaanzin en censuur

Ook Polen wordt in een wurggreep gehouden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x