Homepagina » Buitenaards » We zijn sterrenmensen: bewijs dat we zijn gemaakt door buitenaardsen
We zijn sterrenmensen: bewijs dat we zijn gemaakt door buitenaardsen

We zijn sterrenmensen: bewijs dat we zijn gemaakt door buitenaardsen

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat uw genetische code buitenaards DNA bevat.

Wetenschappers uit Kazachstan stellen dat het menselijk DNA door een oude buitenaardse beschaving is gecodeerd met een buitenaards signaal.

In een notendop komt het erop neer dat we levende, ademende dragers zijn van een soort buitenaardse boodschap die gemakkelijker is te detecteren dan buitenaardse radioboodschappen.

Stempel

“Eens geïnstalleerd kan de code gedurende ettelijke kosmologische tijdperken onveranderd blijven; het is de meest duurzame constructie die we kennen,” schreven de onderzoekers in het wetenschappelijke tijdschrift Icarus (pdf). “De code vormt daardoor een uitzonderlijk betrouwbare opslagplaats voor een intelligente ‘stempel’.”

Wanneer het genoom herschreven is blijft de nieuwe code met de ‘stempel’ in de cellen en hun nakomelingen bestaan, om vervolgens door tijd en ruimte te worden verspreid.

Geheime boodschap

De wetenschappers beweren ook dat menselijk DNA zo precies is geordend dat het een ‘verzameling rekenkundige en ideografische patronen van symbolische taal’ laat zien.

Ze komen tot de conclusie dat we ‘enkele miljarden jaren geleden al buiten het zonnestelsel’ zijn gemaakt.

Als we gebruikt worden voor buitenaardse communicatie, welke geheime boodschap dragen we dan in ons DNA? En als we zijn gemaakt door buitenaardsen, wie heeft deze buitenaardsen dan gemaakt?

Bron: News.com.au

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

71 reacties

 1. Het probleem is, dat men te graag wil uitzoeken hoe inteligentie op aarde is gekomen.Terwijl wij simpel sterrenstof zijn, wat de chemische electrische vonk in ons deed ontwaken.In het DNA zit het signaal dat wij niet alleen zijn, wat bevestigd wordt doordat alle bouwstenen van en voor het maken van leven rijkelijk in het heelal voorkomen.En iedereen weet dat inteligentie ontwikkelings tijd nodig heeft.Zo heeft het toch ook jaren geduurd met onze inteligentie???Tot die op het niveau was van heden??En zeer waarschijnlijk is de mens al eens VEEEEEEEEL inteligenter geweest, en werd dit door een grootse aardse gebeurtenis, weer teniet gedaan.(Denk aan bv. inslag enorme astroïde.)

  1 likes
 2. “Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken…”

  Knap dat dat uit een WETENSCHAPPELIJK onderzoek naar voren kan komen. Wat voor DNA is er in dat onderzoek gebruikt als benchmark? Je zult buitenaards DNA moeten hebben om buitenaards DNA te herkennen. Anders is het gewoon ONBEKEND DNA.

  Op deze website worden wel erg veel “WETENSCHAPPELIJKE”, “FEITELIJKE” en “BEWEZEN” onderwerpen aangekaart die niet wetenschappelijk, feitelijk of bewezen zijn.

  Als 3 mensen met een bul een thesis verzinnen, noemt men het hier al wetenschappelijk onderzoek. FEIT is dat het slechts gaat om een “best guess” van een handjevol self-proclaimed “experts”.

  1 likes
 3. leuk he. eerst was er spiritualiteit en toen pas het phisieke universum.

  ik ben in een spiritueel wezen gestapt is mijn DNA nu gevorderd?
  (ook verlichting bereikt door meditatie)

  0 likes
 4. [quote name=”de ziener”]leuk he. eerst was er spiritualiteit en toen pas het phisieke universum.

  ik ben in een spiritueel wezen gestapt is mijn DNA nu gevorderd?
  (ook verlichting bereikt door meditatie)[/quote]

  Het is andersom: je bent als energetisch wezen in een compacter hologram gestapt, genaamd het menselijk lichaam.

  Wat als onze DNA volledig wordt geactiveerd, zeg maar dat we ineens 100% van onze hersenen gaan gebruiken i.p.v. de gebruikelijke 5%?
  Dat zal veel mensen doen verrassen, en tijdelijk erg confuus maken!

  0 likes
 5. Duh,wat zou het anders geweest zijn?! Er zijn toch maar 2 mogelijkheden. Weer een open deur ingetrapt.

  0 likes
 6. uiteraard zit er systeem in DNA. DNA is gewoon een soort programmacode. Als de code onzin is, dan zijn de resultaten daar ook naar.

  Dat ze patronen vinden is dus niet meer dan normaal. De conclusie trekken dat we daarom buitenaards van oorsprong zijn, is op niets gestoeld.

  0 likes
 7. Welk bewijs dan? Want dan zou je ook moeten aantonen dat een bepaalde buitenaardse ras die bepaalde code ook in zich heeft. En niemand heeft die ras tot nu toe kunnen vinden.
  En hoe zit het dan met al de andere dingen? Gras, graan, bomen, planten, dieren hebben ook allemaal een logische DNA patroon. Wat voor signalen zenden zij dan uit?

  0 likes
 8. Volgens NASA kunnen we geen sterren en planeten zien op photo’s. Maar wat zien we dan op deze oude pers foto’s?

  1965, NASA
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/196

  1960, Tiros 1, NASA
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/35-1960

  1969 Apollo 10 NASA
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/199

  1970, Luna 17 Russen
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/160

  Er zijn veel meer pers foto,s de sterren en planeten laten zien maar het vreemde is dat dit bijna allemaal onbemande ruimteschepen waren? Willen ze onze afkomst misschien verborgen houden?

  0 likes
 9. [quote name=”AwE130″]Volgens NASA kunnen we geen sterren en planeten zien op photo’s. Maar wat zien we dan op deze oude pers foto’s?[/quote]

  Hoe kom je erbij dat je op foto’s geen sterren kunt zien?

  0 likes
 10. Dus we zijn gewoon een harde schijf.

  Dan ga ik mezelf is hacken!

  0 likes
 11. [quote name=”Olaf van Kooten”][quote name=”AwE130″]Volgens NASA kunnen we geen sterren en planeten zien op photo’s. Maar wat zien we dan op deze oude pers foto’s?[/quote]

  Hoe kom je erbij dat je op foto’s geen sterren kunt zien?[/quote]
  Vraag het maar aan NASA ik weet ook niet waarom ze dat zeggen. er zijn geen foto’s met sterren gemaakt gedurende het Apollo project. Maar de oudere pers foto’s laten wel degelijk iets zien wat heel erg aan sterren en planeten doet denken. Er zijn een paar ultraviolet foto’s gemaakt met sterren gezien van de maan door Apollo 16 maar dat lijkt nergens op. U zou NASA eens een e-mailtje kunnen sturen met de vraag over sterren en hoe dat zit. Ik heb zelf contact gehad met GSFC over de Tiros 1 foto, toen ik ze vroeg of het sterren zouden kunnen zij kreeg ik een resolute nee, het zijn foto afwijkingen. Maar toen ik ze liet zien dat beide camera’s de zelfde formatie toonden van verschillende omwentelingen, was het stil ik heb nooit meer wat gehoord van ze.
  http://www.awe130.nl/index.php/the-news-awe130/18-tiros-1

  0 likes
 12. [quote name=”AwE130″]Volgens NASA kunnen we geen sterren en planeten zien op photo’s. Maar wat zien we dan op deze oude pers foto’s?

  1965, NASA
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/196

  1960, Tiros 1, NASA
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/35-1960

  1969 Apollo 10 NASA
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/199

  1970, Luna 17 Russen
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/160

  Er zijn veel meer pers foto,s de sterren en planeten laten zien maar het vreemde is dat dit bijna allemaal onbemande ruimteschepen waren? Willen ze onze afkomst misschien verborgen houden?[/quote]
  Dat heb je helemaal goed, alleen komt er nu in een razend tempo heel veel aan het licht..maar in het kort, de mensheid is vanaf het begin van zijn Buiten-Aardse Creatie op alle fronten Misbruikt en Blazert, dat gegeven is voor velen misschien moeilijk te verhapstukken.

  0 likes
 13. [quote name=”dr. Why”]uiteraard zit er systeem in DNA. DNA is gewoon een soort programmacode. Als de code onzin is, dan zijn de resultaten daar ook naar.

  Dat ze patronen vinden is dus niet meer dan normaal. De conclusie trekken dat we daarom buitenaards van oorsprong zijn, is op niets gestoeld.[/quote]

  Dit gemekker over dat we gemaakt zijn door buitenaardsen is al heeeeeeel oud nieuws. Sacharia Sitchin vertelde ook al dat we gemaakt zijn, door niemand minder dan de Anunnaki. Dit vertelde en documenteerde dit al meer dan 40 jaar geleden. Overigens hebben wel meerdere wetenschappers en onderzoekers dit geconstanteerd!

  0 likes
 14. Ik vind het heel bijzonder om dit verhaal nu te lezen.
  Vorige week deed ik een regressie en zag daar tot mijn verbazing dat ik in Egypte op een stenen tafel lag en dat mijn baarmoeder er uit gehaald werd en meegenomen werd naar een “ruimteschip” ik mocht mee om te kijken wat ze er mee deden… Ze gebruikten de baarmoeder omdat het ras op hun planeet dreigde uit te sterven. De baarmoeder kwam aan een machine. “later” vertelden ze mij dat de baarmoederproces niet geslaagd was… Maar tot mijn stomme verbazing zag ik allemaal sterretjes langskomen… en WIST, dat dit mijn nazaten waren… en dan lees je dit verhaal. Toeval? dat bestaat voor mij allang niet meer.

  0 likes
 15. [quote name=”Lil”][quote name=”AwE130″]Volgens NASA kunnen we geen sterren en planeten zien op photo’s. Maar wat zien we dan op deze oude pers foto’s?

  1965, NASA
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/196

  1960, Tiros 1, NASA
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/35-1960

  1969 Apollo 10 NASA
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/199

  1970, Luna 17 Russen
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/160

  Er zijn veel meer pers foto,s de sterren en planeten laten zien maar het vreemde is dat dit bijna allemaal onbemande ruimteschepen waren? Willen ze onze afkomst misschien verborgen houden?[/quote]
  Dat heb je helemaal goed, alleen komt er nu in een razend tempo heel veel aan het licht..maar in het kort, de mensheid is vanaf het begin van zijn Buiten-Aardse Creatie op alle fronten Misbruikt en Blazert, dat gegeven is voor velen misschien moeilijk te verhapstukken.[/quote]
  Ik doe hier al jaren onderzoek maar en hoe dichter je bij de waarheid komt hou stiller ze worden. Zou het niet eens tijd worden dat de mensheid volwassen wordt. Het is toch eigenlijk van de gekke dat we er nog steeds intrappen. Elke keer weer worden onderzoeker die buiten de padden wandelen belachelijk gemaakt. Maar wanneer je de gevestigde orde de juiste vragen stelt dan geven ze niet thuis. Soms is zwijgen zilver en spreken goud.

  0 likes
 16. [quote name=”Dreamfall”]Dus we zijn gewoon een harde schijf.

  Dan ga ik mezelf is hacken![/quote]

  een goeie portie ayahuasca of paddo’s en je bent al goed op weg 😉

  0 likes
 17. [quote name=”Hunting Wolf”]Het probleem is, dat men te graag wil uitzoeken hoe inteligentie op aarde is gekomen.Terwijl wij simpel sterrenstof zijn, wat de chemische electrische vonk in ons deed ontwaken.In het DNA zit het signaal dat wij niet alleen zijn, wat bevestigd wordt doordat alle bouwstenen van en voor het maken van leven rijkelijk in het heelal voorkomen.En iedereen weet dat inteligentie ontwikkelings tijd nodig heeft.Zo heeft het toch ook jaren geduurd met onze inteligentie???Tot die op het niveau was van heden??En zeer waarschijnlijk is de mens al eens VEEEEEEEEL inteligenter geweest, en werd dit door een grootse aardse gebeurtenis, weer teniet gedaan.(Denk aan bv. inslag enorme astroïde.)[/quote]

  Of een stel ex-Mars bewoners die een merkaba probeerde te maken. Maar niet meer wisten hoe het precies moest en daarmee de boel serieus verknalde.
  De beruchte ‘geheime genootschappen’ hebben ook een lichtelijke obsessie om gebouwen op bepaalde punten op Aarde in formaties of van bepaalde afmetingen te plaatsen.

  Nu we het toch over buitenaards DNA hebben… 😉

  0 likes
 18. zullen ze trots op zijn dan. dat tuig dat ze voortgebracht hebben.

  0 likes
 19. menselijk dna; Eenzelfde soort systeem als TigerText: een bericht wat zichzelf na verloop van tijd vernietigt.

  0 likes
 20. [quote name=”Hunting Wolf”]Het probleem is, dat men te graag wil uitzoeken hoe inteligentie op aarde is gekomen.Terwijl wij simpel sterrenstof zijn, wat de chemische electrische vonk in ons deed ontwaken.In het DNA zit het signaal dat wij niet alleen zijn, wat bevestigd wordt doordat alle bouwstenen van en voor het maken van leven rijkelijk in het heelal voorkomen.En iedereen weet dat inteligentie ontwikkelings tijd nodig heeft.Zo heeft het toch ook jaren geduurd met onze inteligentie???Tot die op het niveau was van heden??En zeer waarschijnlijk is de mens al eens VEEEEEEEEL inteligenter geweest, en werd dit door een grootse aardse gebeurtenis, weer teniet gedaan.(Denk aan bv. inslag enorme astroïde.)[/quote]

  Het eerste deel van je post kan ik inkomen, maar wat je zegt over intelligentie is wat vreemd. Hoe kom je er bij dat de mensheid vroeger intelligenter was en dat dit teniet is gedaan voor een catostrofale gebeurtenis?

  De mens is helemaal niet veel intelligenter geweest in het verleden, anders waren we technologisch gezien wel verder dan nu of zouden er duidelijke bewijzen zijn gevonden van grote technologische veruitgang gevolgd door een significante daling.

  Over het onderwerp zelf; het klinkt interessant maar ik weet niet zo goed wat ik ervan moet denken. De paper ziet er goed uit incl. verwijzingen maar ik denk dat de conclusie iets te voorbarig getrokken is.

  0 likes
 21. [quote name=”AwE130″][quote name=”Olaf van Kooten”][quote name=”AwE130″]Volgens NASA kunnen we geen sterren en planeten zien op photo’s. Maar wat zien we dan op deze oude pers foto’s?[/quote]

  Hoe kom je erbij dat je op foto’s geen sterren kunt zien?[/quote]
  Vraag het maar aan NASA ik weet ook niet waarom ze dat zeggen. er zijn geen foto’s met sterren gemaakt gedurende het Apollo project. Maar de oudere pers foto’s laten wel degelijk iets zien wat heel erg aan sterren en planeten doet denken. Er zijn een paar ultraviolet foto’s gemaakt met sterren gezien van de maan door Apollo 16 maar dat lijkt nergens op. U zou NASA eens een e-mailtje kunnen sturen met de vraag over sterren en hoe dat zit. Ik heb zelf contact gehad met GSFC over de Tiros 1 foto, toen ik ze vroeg of het sterren zouden kunnen zij kreeg ik een resolute nee, het zijn foto afwijkingen. Maar toen ik ze liet zien dat beide camera’s de zelfde formatie toonden van verschillende omwentelingen, was het stil ik heb nooit meer wat gehoord van ze.
  http://www.awe130.nl/index.php/the-news-awe130/18-tiros-1%5B/quote%5D

  haha,wat vet dat je gewoon contact met Nasa opneemt als je het er niet mee eens bent!

  0 likes
 22. [quote name=”Geronimo”]Ik vind het heel bijzonder om dit verhaal nu te lezen.
  Vorige week deed ik een regressie en zag daar tot mijn verbazing dat ik in Egypte op een stenen tafel lag en dat mijn baarmoeder er uit gehaald werd en meegenomen werd naar een “ruimteschip” ik mocht mee om te kijken wat ze er mee deden… Ze gebruikten de baarmoeder omdat het ras op hun planeet dreigde uit te sterven. De baarmoeder kwam aan een machine. “later” vertelden ze mij dat de baarmoederproces niet geslaagd was… Maar tot mijn stomme verbazing zag ik allemaal sterretjes langskomen… en WIST, dat dit mijn nazaten waren… en dan lees je dit verhaal. Toeval? dat bestaat voor mij allang niet meer.[/quote]
  @geronimo, heb respekt voor je dat je met dit naar buiten komt, daar deze materie voor velen onbekend is, voor mij is dit een bekend gegeven. Ik kan je een boek aanraden van SIGRID KARSSEN ‘Hemels Aarden’.Haar boek gaat o.a over Multidemensionale Eenwording en HYBRIDE kinderen, over haar veelvuldige ontvoeringen van kindzijnde af,en de kontacten met vele buiteaardse rassen, zij geeft ook lezingen, zéér boeiend. google anders even op ‘praktijk sigrid karssens..dan gaat er een wereld voor je open.;-)
  Groetjes..

  0 likes
 23. http://news.discovery.com/space/alien-life-exoplanets/could-an-alien-message-be-embedded-in-our-genetic-code-130401.htm

  Het originele artikel, niks geen bewijs, veel could en could have+participle, wat dus inhoudt hypothetisch geen bewijs, maar een theorie. Zoals Man Made global warming, veel geroep, geen enkel greintje tastbaar bewijs, behalve dat de alarmisten uit de door hun zelf geprogrammeerde computers laten lopen, met data die eerst is aangepast en niet de ruwe metingen meer zijn.

  Dit artikel op niburu is gelinkt aan een website die hun eigen interpretatie geven van de daadwerkelijke website met het echte artikel. Zoals vaak bij het doorvertellen van een verhaal wordt het steeds geweldiger en steeds difinitiever, terwijl het werkelijke verhaal niets meer is dan een theorie van wat er misschien te vindenis. Diep triest wederom.

  Misschien is een cursus begrijpend Engels lezen wel op zijn plaats!

  0 likes
 24. [quote name=”AwE130″][quote name=”Olaf van Kooten”][quote name=”AwE130″]Volgens NASA kunnen we geen sterren en planeten zien op photo’s. Maar wat zien we dan op deze oude pers foto’s?[/quote]

  Hoe kom je erbij dat je op foto’s geen sterren kunt zien?[/quote]
  Vraag het maar aan NASA ik weet ook niet waarom ze dat zeggen. er zijn geen foto’s met sterren gemaakt gedurende het Apollo project. Maar de oudere pers foto’s laten wel degelijk iets zien wat heel erg aan sterren en planeten doet denken. Er zijn een paar ultraviolet foto’s gemaakt met sterren gezien van de maan door Apollo 16 maar dat lijkt nergens op. U zou NASA eens een e-mailtje kunnen sturen met de vraag over sterren en hoe dat zit. Ik heb zelf contact gehad met GSFC over de Tiros 1 foto, toen ik ze vroeg of het sterren zouden kunnen zij kreeg ik een resolute nee, het zijn foto afwijkingen. Maar toen ik ze liet zien dat beide camera’s de zelfde formatie toonden van verschillende omwentelingen, was het stil ik heb nooit meer wat gehoord van ze.
  http://www.awe130.nl/index.php/the-news-awe130/18-tiros-1%5B/quote%5D

  Alle foto’s en filmen van de nasa zijn gemanipuleerd. Is het je wel eens opgevallen dat er geen een foto scherp is.
  Terwijl ze daar apparatuur hebben waarmee ze vanuit de ruimte een vlieg op aarde kunnen fotograferen.
  En weet je wel dat het filmpje van de eerste man op de maan op de aarde is gemaakt, omdat op de maan zoveel ufu’s waren te zien dat ze dat niet konden verkopen. En dat een van de astronauten eens gezegd heeft dat je op de maan heel goed de sterren kan zien, beter dan op de aarde. Maar dat wordt niet getoond omdat er te veel beweging in universum is. En dat hij dat moest terug nemen. Daarom wordt er gezegd dat je geen sterren kunt zien op de maan. Ik heb een klein stukje film gezien waar zoveel beweging van ufo’ is te zien Dat je het haast niet kunt geloven. http://www.youtube.com/watch?v=KKn9IcgtYQ8

  0 likes
 25. [quote name=”VanChrissum”]
  Alle foto’s en filmen van de nasa zijn gemanipuleerd. [/quote]Goh, je bent wel heul zeker van je zaak, is het niet? Als je dan zo goed weet, werk je dan bij NASA om deze mening te onderbouwen?

  0 likes
 26. [quote name=”DingieM”][quote name=”de ziener”]leuk he. eerst was er spiritualiteit en toen pas het phisieke universum.

  ik ben in een spiritueel wezen gestapt is mijn DNA nu gevorderd?
  (ook verlichting bereikt door meditatie)[/quote]

  Het is andersom: je bent als energetisch wezen in een compacter hologram gestapt, genaamd het menselijk lichaam.

  Wat als onze DNA volledig wordt geactiveerd, zeg maar dat we ineens 100% van onze hersenen gaan gebruiken i.p.v. de gebruikelijke 5%?
  Dat zal veel mensen doen verrassen, en tijdelijk erg confuus maken![/quote]

  Misschien dat jij maar 5% van je hersenen gebruikt, maar ik gebruik gewoon de volle 100%. Een hele hardnekkige fabel en ik zou er mee stoppen dat te opperen want het komt komt bepaald niet intelligent over tenzij je graag wil bevestigen dat het voor jou wel geldt.

  0 likes
 27. [quote name=”Kees Chinees”][quote name=”DingieM”][quote name=”de ziener”]leuk he. eerst was er spiritualiteit en toen pas het phisieke universum.

  ik ben in een spiritueel wezen gestapt is mijn DNA nu gevorderd?
  (ook verlichting bereikt door meditatie)[/quote]

  Het is andersom: je bent als energetisch wezen in een compacter hologram gestapt, genaamd het menselijk lichaam.

  Wat als onze DNA volledig wordt geactiveerd, zeg maar dat we ineens 100% van onze hersenen gaan gebruiken i.p.v. de gebruikelijke 5%?
  Dat zal veel mensen doen verrassen, en tijdelijk erg confuus maken![/quote]

  Misschien dat jij maar 5% van je hersenen gebruikt, maar ik gebruik gewoon de volle 100%. Een hele hardnekkige fabel en ik zou er mee stoppen dat te opperen want het komt komt bepaald niet intelligent over tenzij je graag wil bevestigen dat het voor jou wel geldt.[/quote]

  Och jee, een troller. Zucht jullie snappen het ook echt niet he.
  Een fabel? Heb het zelf vaak genoeg ervaren.
  Jij gebruikt de volle 100%???????????? Och jeetje toch, kind. Ik buig voor jou!

  0 likes
 28. [quote name=”Kees Chinees”][quote name=”DingieM”][quote name=”de ziener”]leuk he. eerst was er spiritualiteit en toen pas het phisieke universum.

  ik ben in een spiritueel wezen gestapt is mijn DNA nu gevorderd?
  (ook verlichting bereikt door meditatie)[/quote]

  Het is andersom: je bent als energetisch wezen in een compacter hologram gestapt, genaamd het menselijk lichaam.

  Wat als onze DNA volledig wordt geactiveerd, zeg maar dat we ineens 100% van onze hersenen gaan gebruiken i.p.v. de gebruikelijke 5%?
  Dat zal veel mensen doen verrassen, en tijdelijk erg confuus maken![/quote]

  Misschien dat jij maar 5% van je hersenen gebruikt, maar ik gebruik gewoon de volle 100%. Een hele hardnekkige fabel en ik zou er mee stoppen dat te opperen want het komt komt bepaald niet intelligent over tenzij je graag wil bevestigen dat het voor jou wel geldt.[/quote]

  Lees volgend stukje eens. Ik begrijp dit, jij ook?
  http://www.stankovuniversallaw.com/2013/04/latest-golden-yellow-waves-bring-divine-mind-pat-human-representatives-monad-christ-consciousness/

  0 likes
 29. Crayon, heel simpel toch, vroeger konden wij zogenaamd perfekte pyramides bouwen, nu met onze technologische snufjes niet.
  Dan kan je toch spreken van een behoorlijke daling van intelligentie.
  En dat wij niet van deze planeet komen is toch overduidelijk, kijk eens om je heen waar wij mee bezig, we vernielen alles waar wij in de buurt zijn, dus geen feeling blijkbaar met deze planeet, we doen aan zelfvernietiging en alles om ons heen en dan komen we gelijk weer bij onze zogenaamde intelligentie.

  0 likes
 30. [quote name=”DingieM”][quote name=”Kees Chinees”][quote name=”DingieM”][quote name=”de ziener”]leuk he. eerst was er spiritualiteit en toen pas het phisieke universum.

  ik ben in een spiritueel wezen gestapt is mijn DNA nu gevorderd?
  (ook verlichting bereikt door meditatie)[/quote]

  Het is andersom: je bent als energetisch wezen in een compacter hologram gestapt, genaamd het menselijk lichaam.

  Wat als onze DNA volledig wordt geactiveerd, zeg maar dat we ineens 100% van onze hersenen gaan gebruiken i.p.v. de gebruikelijke 5%?
  Dat zal veel mensen doen verrassen, en tijdelijk erg confuus maken![/quote]

  Misschien dat jij maar 5% van je hersenen gebruikt, maar ik gebruik gewoon de volle 100%. Een hele hardnekkige fabel en ik zou er mee stoppen dat te opperen want het komt komt bepaald niet intelligent over tenzij je graag wil bevestigen dat het voor jou wel geldt.[/quote]

  Lees volgend stukje eens. Ik begrijp dit, jij ook?
  http://www.stankovuniversallaw.com/2013/04/latest-golden-yellow-waves-bring-divine-mind-pat-human-representatives-monad-christ-consciousness/%5B/quote%5D

  Dit begrijp ik in ieder geval wel
  http://evidencebasedhrm.be/10-brein-mythe/

  0 likes
 31. Alle foto’s en filmen van de nasa zijn gemanipuleerd. Is het je wel eens opgevallen dat er geen een foto scherp is.
  Terwijl ze daar apparatuur hebben waarmee ze vanuit de ruimte een vlieg op aarde kunnen fotograferen.
  En weet je wel dat het filmpje van de eerste man op de maan op de aarde is gemaakt, omdat op de maan zoveel ufu’s waren te zien dat ze dat niet konden verkopen. En dat een van de astronauten eens gezegd heeft dat je op de maan heel goed de sterren kan zien, beter dan op de aarde. Maar dat wordt niet getoond omdat er te veel beweging in universum is. En dat hij dat moest terug nemen. Daarom wordt er gezegd dat je geen sterren kunt zien op de maan. Ik heb een klein stukje film gezien waar zoveel beweging van ufo’ is te zien Dat je het haast niet kunt geloven. http://www.youtube.com/watch?v=KKn9IcgtYQ8%5B/quote%5D
  Interessante video ik heb die nog nooit gezien. Het sterren verhaal is inderdaad een probleem aan het worden voor NASA. Ze blijven ook beweren dat ze geen sterren of planeten vanuit de ISS kunt zien aan de dag zijde of de aarde. Dit is allemaal het gevolg van het Apollo project. Het is tijd dat we als mensen het gordijn open trekken, alleen dan kunnen we verder. UFO onderzoekers, Maanlanding onderzoekers, oudheid onderzoekers, wetenschappers, kunstenaars, muzikanten, zouden de handen in een moeten slaan. Maar deze groepen worden listig tegen elkaar uitgespeeld. Het is tijd dat we samenkomen, “We are the whisper”.
  Astronaut Brian O’Leary
  http://www.awe130.nl/index.php/the-news-awe130/192

  0 likes
 32. [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”VanChrissum”]
  Alle foto’s en filmen van de nasa zijn gemanipuleerd. [/quote]Goh, je bent wel heul zeker van je zaak, is het niet? Als je dan zo goed weet, werk je dan bij NASA om deze mening te onderbouwen?[/quote]

  DE nasa is een dikke leugen bende heb je dat noch steeds niet door

  0 likes
 33. [quote name=”kengai”]Crayon, heel simpel toch, vroeger konden wij zogenaamd perfekte pyramides bouwen, nu met onze technologische snufjes niet.
  Dan kan je toch spreken van een behoorlijke daling van intelligentie.
  En dat wij niet van deze planeet komen is toch overduidelijk, kijk eens om je heen waar wij mee bezig, we vernielen alles waar wij in de buurt zijn, dus geen feeling blijkbaar met deze planeet, we doen aan zelfvernietiging en alles om ons heen en dan komen we gelijk weer bij onze zogenaamde intelligentie.[/quote]

  Hoezo kunnen wij dat niet? Het is eerder een geval van gebrek aan noodzaak; in de recente geschiedenis is er nog geen leider geweest die een pyramide als graftombe wou. Ook zijn de ARBO wetten dusdanig dat een pyramide in deze tijd nooit op zo’n manier gebouwd kan worden.

  En over die vernieling, wij zijn niet de enige soort die hun leefomgeving compleet leegzuigen en hem vernielen. Virussen doen precies hezelfde. Ben het wel met je eens dat wij alles om ons heen stuk maken, maar dat maakt ons nog niet van buitenaardse oorsprong. Wij maken dingen stuk omdat wij daar de mogelijkheid toe hebben omdat onze intelligentie dusdanig ontwikkeld is om dingen als atoombommen te maken. Of het verstandig is, is weer een ander verhaal.

  0 likes
 34. [quote name=”DingieM”]Jij gebruikt de volle 100%???????????? Och jeetje toch, kind. Ik buig voor jou![/quote]

  Hij heeft wel degelijk gelijk.

  Zie hier; http://en.wikipedia.org/wiki/Ten_percent_of_brain_myth

  en hier;

  http://kennis-en-wetenschap.kwero.nl/diversen/838-capaciteit-hersenen.html

  en hier;
  http://wetenschap.infonu.nl/anatomie/67907-de-werking-van-de-hersenen-4-fabels.html

  Wat het is geval is, is dat voor verschillende activiteiten slechts een percentage neuronen actief is, maar dat betekend niet dat die inactieve neuronen onbelangrijk zijn. Ben je bezig met wiskunde, dan is een ander deel van je hersenen actief dan dat je bezig bent met het leren van een taal.

  0 likes
 35. [quote name=”Kees Chinees”][quote name=”DingieM”][quote name=”Kees Chinees”][quote name=”DingieM”][quote name=”de ziener”]leuk he. eerst was er spiritualiteit en toen pas het phisieke universum.

  ik ben in een spiritueel wezen gestapt is mijn DNA nu gevorderd?
  (ook verlichting bereikt door meditatie)[/quote]

  Het is andersom: je bent als energetisch wezen in een compacter hologram gestapt, genaamd het menselijk lichaam.

  Wat als onze DNA volledig wordt geactiveerd, zeg maar dat we ineens 100% van onze hersenen gaan gebruiken i.p.v. de gebruikelijke 5%?
  Dat zal veel mensen doen verrassen, en tijdelijk erg confuus maken![/quote]

  Misschien dat jij maar 5% van je hersenen gebruikt, maar ik gebruik gewoon de volle 100%. Een hele hardnekkige fabel en ik zou er mee stoppen dat te opperen want het komt komt bepaald niet intelligent over tenzij je graag wil bevestigen dat het voor jou wel geldt.[/quote]

  Lees volgend stukje eens. Ik begrijp dit, jij ook?
  http://www.stankovuniversallaw.com/2013/04/latest-golden-yellow-waves-bring-divine-mind-pat-human-representatives-monad-christ-consciousness/%5B/quote%5D

  Dit begrijp ik in ieder geval wel
  http://evidencebasedhrm.be/10-brein-mythe/%5B/quote%5D

  Oei dat is niet veel. Het spijt me voor je. Dit is eenzelfde website zoals kwakzalverij: gesponsord door de gevestigde orde om mensen in het gareel te houden. In het geval van kwakzalverij zijn het de ziekenhuizen en grote farmaciebedrijven die het geld en de macht willen behouden.

  Ik zou zeggen lees het boek The Source Field Investigations met over 1000 wetenschappelijke bewijzen voor alles wat jij onder het tapijt wil schuiven. Succes!

  0 likes
 36. [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”VanChrissum”]
  Alle foto’s en filmen van de nasa zijn gemanipuleerd. [/quote]Goh, je bent wel heul zeker van je zaak, is het niet? Als je dan zo goed weet, werk je dan bij NASA om deze mening te onderbouwen?[/quote]
  De vraag voor onderbouwing is terecht, AwE130 heeft scherpere foto’s van het maan oppervlak uit de zestiger Jaren dan NASA vandaag de dag toont met 50 jaar meer technologie. Dat lijkt mij een goede onderbouwing voor de stelling dat NASA rommelt met het foto materiaal. Kijk deze oude pers foto’s maar eens door er komen er nog veel meer aan dit jaar. Kunt u de fluister horen?
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos

  0 likes
 37. [quote name=”Jonathan Archer”]
  Dit gemekker over dat we gemaakt zijn door buitenaardsen is al heeeeeeel oud nieuws. Sacharia Sitchin vertelde ook al dat we gemaakt zijn, door niemand minder dan de Anunnaki. Dit vertelde en documenteerde dit al meer dan 40 jaar geleden. Overigens hebben wel meerdere wetenschappers en onderzoekers dit geconstanteerd![/quote]

  dat is dan ook alles wat het is: gemekker. Sitchin was een fantast.

  0 likes
 38. [quote name=”DingieM”]Oei dat is niet veel. Het spijt me voor je. Dit is eenzelfde website zoals kwakzalverij: gesponsord door de gevestigde orde om mensen in het gareel te houden. In het geval van kwakzalverij zijn het de ziekenhuizen en grote farmaciebedrijven die het geld en de macht willen behouden.
  [/quote]

  Het zou ook helpen als jij de argumenten voor het 100% gebruik weerlegt met andere argumenten ipv puur met termen als ‘kwakzalverij, gevestigde orde en farmacie’.

  Simpel voorbeeld; als 90% van het brein ongebruikt is, dan zou schade aan die 90% ongemerkt moeten blijven. Er is echter bijna geen gebied in het brein dat schade kan hebben zonder zichtbaar effect. Hoe verklaar je dat.

  0 likes
 39. [quote name=”Crayon”][quote name=”DingieM”]Jij gebruikt de volle 100%???????????? Och jeetje toch, kind. Ik buig voor jou![/quote]

  Hij heeft wel degelijk gelijk.

  Zie hier; http://en.wikipedia.org/wiki/Ten_percent_of_brain_myth

  en hier;

  http://kennis-en-wetenschap.kwero.nl/diversen/838-capaciteit-hersenen.html

  en hier;
  http://wetenschap.infonu.nl/anatomie/67907-de-werking-van-de-hersenen-4-fabels.html

  Wat het is geval is, is dat voor verschillende activiteiten slechts een percentage neuronen actief is, maar dat betekend niet dat die inactieve neuronen onbelangrijk zijn. Ben je bezig met wiskunde, dan is een ander deel van je hersenen actief dan dat je bezig bent met het leren van een taal.[/quote]

  Zucht wat een primitieve apen…

  http://www.divinecosmos.com/index.php/start-here/articles/334-kozyrev-aether-time-and-torsion

  Nog niet overtuig dat torsievelden of tachyon-energie niet sneller dan licht kan plaatsvinden? http://www.extremetech.com/extreme/150207-chinese-physicists-measure-speed-of-einsteins-spooky-action-at-a-distance-at-least-10000-times-faster-than-light

  0 likes
 40. Onderbouwing waarom vele mensen denken dat NASA rommelt net photo materiaal. We gaan terug naar 1965 Mariner 4 maakt fotos vam mars.
  AwE130 heeft een van de pers foto’s die in die dagen werd getoond.

  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos/196

  Natuurlijk heeft NASA deze foto ook maar toch ontbreekt er iets in de NASA foto, je raad het all de sterren/planeten die in de AwE130 pers foto te zien zijn zijn er in de NASA online foto gewoon afgeknipt. Dussssss…
  http://history.nasa.gov/SP-4212/p78a.jpg

  0 likes
 41. [quote name=”AwE130″]
  De vraag voor onderbouwing is terecht, AwE130 heeft scherpere foto’s van het maan oppervlak uit de zestiger Jaren dan NASA vandaag de dag toont met 50 jaar meer technologie. Dat lijkt mij een goede onderbouwing voor de stelling dat NASA rommelt met het foto materiaal. Kijk deze oude pers foto’s maar eens door er komen er nog veel meer aan dit jaar. Kunt u de fluister horen?
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos%5B/quote%5D

  komt omdat we toen op de maan waren. Nu niet 🙂
  Geen nood, de russen plannen robots om de maan verder te verkennen. Dan komen er wel weer goede foto’s.

  ESA en Roscosmos knoeien ook met hun foto’s, natuurlijk. Op precies dezelfde manier. Uiteraard…

  0 likes
 42. [quote name=”dr. Why”][quote name=”AwE130″]
  De vraag voor onderbouwing is terecht, AwE130 heeft scherpere foto’s van het maan oppervlak uit de zestiger Jaren dan NASA vandaag de dag toont met 50 jaar meer technologie. Dat lijkt mij een goede onderbouwing voor de stelling dat NASA rommelt met het foto materiaal. Kijk deze oude pers foto’s maar eens door er komen er nog veel meer aan dit jaar. Kunt u de fluister horen?
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos%5B/quote%5D

  komt omdat we toen op de maan waren. Nu niet 🙂
  Geen nood, de russen plannen robots om de maan verder te verkennen. Dan komen er wel weer goede foto’s.

  ESA en Roscosmos knoeien ook met hun foto’s, natuurlijk. Op precies dezelfde manier. Uiteraard…[/quote]
  Antwoord op u vraag of ESA knoeit met informatie, ESA veranderd informatie in artikel 100% bewijs.
  http://www.awe130.nl/index.php/the-news-awe130/221

  0 likes
 43. [quote name=”DingieM”]Zucht wat een primitieve apen…

  http://www.divinecosmos.com/index.php/start-here/articles/334-kozyrev-aether-time-and-torsion

  Nog niet overtuig dat torsievelden of tachyon-energie niet sneller dan licht kan plaatsvinden? http://www.extremetech.com/extreme/150207-chinese-physicists-measure-speed-of-einsteins-spooky-action-at-a-distance-at-least-10000-times-faster-than-light%5B/quote%5D

  Primitieve apen? WTF? Die opmerking bewijst wel dat jij slechts 10% hersencapaciteit gebruikt.

  En wat die links betreft, de artikelen over spooky action en torsievelden of tachyon-energie staan compleet los van de ‘wij gebruiken slechts 10% van onze hersenen’ discussie. Ik vroeg het al eerder, kom met tegenargumenten.

  0 likes
 44. [quote name=”AwE130″][quote name=”dr. Why”][quote name=”AwE130″]
  De vraag voor onderbouwing is terecht, AwE130 heeft scherpere foto’s van het maan oppervlak uit de zestiger Jaren dan NASA vandaag de dag toont met 50 jaar meer technologie. Dat lijkt mij een goede onderbouwing voor de stelling dat NASA rommelt met het foto materiaal. Kijk deze oude pers foto’s maar eens door er komen er nog veel meer aan dit jaar. Kunt u de fluister horen?
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos%5B/quote%5D

  komt omdat we toen op de maan waren. Nu niet 🙂
  Geen nood, de russen plannen robots om de maan verder te verkennen. Dan komen er wel weer goede foto’s.

  ESA en Roscosmos knoeien ook met hun foto’s, natuurlijk. Op precies dezelfde manier. Uiteraard…[/quote]
  Antwoord op u vraag of ESA knoeit met informatie, ESA veranderd informatie in artikel 100% bewijs.
  http://www.awe130.nl/index.php/the-news-awe130/221%5B/quote%5D

  Sterke link.
  Bedankt!

  0 likes
 45. [quote name=”Crayon”][quote name=”DingieM”]Zucht wat een primitieve apen…

  http://www.divinecosmos.com/index.php/start-here/articles/334-kozyrev-aether-time-and-torsion

  Nog niet overtuig dat torsievelden of tachyon-energie niet sneller dan licht kan plaatsvinden? http://www.extremetech.com/extreme/150207-chinese-physicists-measure-speed-of-einsteins-spooky-action-at-a-distance-at-least-10000-times-faster-than-light%5B/quote%5D

  Primitieve apen? WTF? Die opmerking bewijst wel dat jij slechts 10% hersencapaciteit gebruikt.

  En wat die links betreft, de artikelen over spooky action en torsievelden of tachyon-energie staan compleet los van de ‘wij gebruiken slechts 10% van onze hersenen’ discussie. Ik vroeg het al eerder, kom met tegenargumenten.[/quote]

  Als je verder zoekt naar links dan kom je al gauw uit bij experimenten waarbij de menselijke gedachten torsievelden linksom of rechtsom konden laten bewegen.
  Gedachtekracht. Gebruik van het hoofd. We kunnen ook toevalsgeneratoren van computers beinvloeden, en dat heb ik ook vele malen zelf ondervonden. Maar goed, daar ben jij niet van gediend, jij wil graag dat ik alleen jouw geloof en me als slaaf gedraag?

  Harde bewijzen, maar moeilijk te begrijpen voor aapjes.
  Of ben je bang daarvoor?

  0 likes
 46. [quote name=”AwE130″]
  Antwoord op u vraag of ESA knoeit met informatie, ESA veranderd informatie in artikel 100% bewijs.
  http://www.awe130.nl/index.php/the-news-awe130/221%5B/quote%5D

  waar is uw bewijs? Ik zie niets. Ik zie dat ze een actieve website hebben, en mogelijk één en ander herschreven hebben. In een informatief artikel. Dat is heel iets anders dan data aanpassen.

  0 likes
 47. Crayon, vraag een willekeurig bedrijf die een pyramide exakt namaakt, wedden dat je niemand kunt vinden en trouwens een pyramide is geen graftombe, nooit een mummie in gevonden en is ook niet gemaakt door duizenden slaven.

  0 likes
 48. [quote name=”Lil”][quote name=”Geronimo”]Ik vind het heel bijzonder om dit verhaal nu te lezen.
  Vorige week deed ik een regressie en zag daar tot mijn verbazing dat ik in Egypte op een stenen tafel lag en dat mijn baarmoeder er uit gehaald werd en meegenomen werd naar een “ruimteschip” ik mocht mee om te kijken wat ze er mee deden… Ze gebruikten de baarmoeder omdat het ras op hun planeet dreigde uit te sterven. De baarmoeder kwam aan een machine. “later” vertelden ze mij dat de baarmoederproces niet geslaagd was… Maar tot mijn stomme verbazing zag ik allemaal sterretjes langskomen… en WIST, dat dit mijn nazaten waren… en dan lees je dit verhaal. Toeval? dat bestaat voor mij allang niet meer.[/quote]
  @geronimo, heb respekt voor je dat je met dit naar buiten komt, daar deze materie voor velen onbekend is, voor mij is dit een bekend gegeven. Ik kan je een boek aanraden van SIGRID KARSSEN ‘Hemels Aarden’.Haar boek gaat o.a over Multidemensionale Eenwording en HYBRIDE kinderen, over haar veelvuldige ontvoeringen van kindzijnde af,en de kontacten met vele buiteaardse rassen, zij geeft ook lezingen, zéér boeiend. google anders even op ‘praktijk sigrid karssens..dan gaat er een wereld voor je open.;-)
  Groetjes..[/quote]Oke de aarde is een proefplaneet ,ieder land heeft zijn eigengeaarde bewoners,some one is watching us!

  0 likes
 49. [quote name=”kengai”]Crayon, vraag een willekeurig bedrijf die een pyramide exakt namaakt, wedden dat je niemand kunt vinden en trouwens een pyramide is geen graftombe, nooit een mummie in gevonden en is ook niet gemaakt door duizenden slaven.[/quote]

  Duizenden werkers dan, ook prima. Verlaat die droomwereld van je waarin oude Egyptenaren telepatische krachten hadden.

  0 likes
 50. [quote name=”DingieM”]Als je verder zoekt naar links dan kom je al gauw uit bij experimenten waarbij de menselijke gedachten torsievelden linksom of rechtsom konden laten bewegen.
  Gedachtekracht. Gebruik van het hoofd. We kunnen ook toevalsgeneratoren van computers beinvloeden, en dat heb ik ook vele malen zelf ondervonden. Maar goed, daar ben jij niet van gediend, jij wil graag dat ik alleen jouw geloof en me als slaaf gedraag?

  Harde bewijzen, maar moeilijk te begrijpen voor aapjes.
  Of ben je bang daarvoor?[/quote]

  Wel fijn dat je zo lekker respectvol bent in een discussie. Zegt ook wel veel over de mensen die de reacties zgn. nakijken en iemand met een meer kritisch en realistisch wereldbeeld minder speling gunnen en de reacties niet laten plaatsen.

  Anyhoe je komt nog steeds niet met tegenargumenten wb mijn mening dat mensen wel degelijk 100% van hun hersenen gebruiken, maar val je terug op simpel schelden en vergezochte theorien. Ik ben nergens bang voor, sta er voor open, maar het is helaas voor jou gewoon niet waar.

  Debunk de 7 argumenten zoals beschreven op http://en.wikipedia.org/wiki/Ten_percent_of_brain_myth eerst eens.

  Dat menselijke gedachten torsievelden linksom of rechtsom konden laten bewegen en we kunnen ook toevalsgenerato ren van computers beinvloeden zal allemaal best, maar het weerlegt die 7 argumenten niet.

  En hoe het alsjeblieft een beetje respectvol, iemand met zon superieur brein zou dat toch moeten kunnen.

  0 likes
 51. [quote name=”DingieM”][quote name=”AwE130″][quote name=”dr. Why”][quote name=”AwE130″]
  De vraag voor onderbouwing is terecht, AwE130 heeft scherpere foto’s van het maan oppervlak uit de zestiger Jaren dan NASA vandaag de dag toont met 50 jaar meer technologie. Dat lijkt mij een goede onderbouwing voor de stelling dat NASA rommelt met het foto materiaal. Kijk deze oude pers foto’s maar eens door er komen er nog veel meer aan dit jaar. Kunt u de fluister horen?
  http://www.awe130.nl/index.php/press-photos%5B/quote%5D

  komt omdat we toen op de maan waren. Nu niet 🙂
  Geen nood, de russen plannen robots om de maan verder te verkennen. Dan komen er wel weer goede foto’s.

  ESA en Roscosmos knoeien ook met hun foto’s, natuurlijk. Op precies dezelfde manier. Uiteraard…[/quote]
  Antwoord op u vraag of ESA knoeit met informatie, ESA veranderd informatie in artikel 100% bewijs.
  http://www.awe130.nl/index.php/the-news-awe130/221%5B/quote%5D

  Sterke link.
  Bedankt![/quote]
  Ik vind dit een zorgwekkende ontwikkeling
  en heb veel meer voorbeelden van hoe ruimtevaart organisaties en historische archieven informatie veranderen of verwijderen. AwE130 wacht op een reactie van ESA, het zou goed zijn als andere websites het pers bericht ook plaatsen.

  0 likes
 52. [quote name=”dr. Why”][quote name=”AwE130″]
  Antwoord op u vraag of ESA knoeit met informatie, ESA veranderd informatie in artikel 100% bewijs.
  http://www.awe130.nl/index.php/the-news-awe130/221%5B/quote%5D

  waar is uw bewijs? Ik zie niets. Ik zie dat ze een actieve website hebben, en mogelijk één en ander herschreven hebben. In een informatief artikel. Dat is heel iets anders dan data aanpassen.[/quote]
  Wanneer een gedateerd artikel wordt veranderd, zonder ook maar enige verwijzing naar de verandering dan weet ik niet hoe u dat wil noemen. Ik vind het een beetje kinderachtig hoe u reageert op een ontwikkeling die we niet moeten accepteren. Het nieuwe artikel is nooit in 2008 geschreven. Maar als u dat geen probleem vind dan heb ik daar vrede mee. Maar ik denk dat u heel alleen staat in de academische wereld.

  0 likes
 53. [quote name=”Crayon”][quote name=”kengai”]Crayon, vraag een willekeurig bedrijf die een pyramide exakt namaakt, wedden dat je niemand kunt vinden en trouwens een pyramide is geen graftombe, nooit een mummie in gevonden en is ook niet gemaakt door duizenden slaven.[/quote]

  Duizenden werkers dan, ook prima. Verlaat die droomwereld van je waarin oude Egyptenaren telepatische krachten hadden.[/quote]

  Jij zegt tegen mij dat ik jouw of anderen geen mening of tegenreactie gun, maar wat doe jij hier dan?

  ANYHOW, ik heb zelf geexperimenteerd met piramides met de verhoudingen zoals in Gizeh en kan beamen dat die bouwsels daadwerkelijk positieve krachten. Kiemgroenten groeiden veel harder. Vele anderen zijn er ook mee aan de slag gegaan en hebben mooie resultaten geboekt. Zoek ook eens naar Yannick van Doorne, die kan je e.e.a. uitleggen. Ook hebben de russen geexperimenteerd met piramides: het imuunsysteem van mensen werkt 300% onder zo’n ding.

  Nuff said. Aan jou wat je er mee doet.

  0 likes
 54. [quote name=”AwE130″][quote name=”dr. Why”][quote name=”AwE130″]
  Antwoord op u vraag of ESA knoeit met informatie, ESA veranderd informatie in artikel 100% bewijs.
  http://www.awe130.nl/index.php/the-news-awe130/221%5B/quote%5D

  waar is uw bewijs? Ik zie niets. Ik zie dat ze een actieve website hebben, en mogelijk één en ander herschreven hebben. In een informatief artikel. Dat is heel iets anders dan data aanpassen.[/quote]
  Wanneer een gedateerd artikel wordt veranderd, zonder ook maar enige verwijzing naar de verandering dan weet ik niet hoe u dat wil noemen. Ik vind het een beetje kinderachtig hoe u reageert op een ontwikkeling die we niet moeten accepteren. Het nieuwe artikel is nooit in 2008 geschreven. Maar als u dat geen probleem vind dan heb ik daar vrede mee. Maar ik denk dat u heel alleen staat in de academische wereld.[/quote]

  Correctie ESA heeft de informatie nog online maar het staat onder de continue button. De informatie is dus niet verwijderd of veranderd het is allen maar moeilijker te vinden.

  0 likes
 55. [quote name=”DingieM”]Jij zegt tegen mij dat ik jouw of anderen geen mening of tegenreactie gun, maar wat doe jij hier dan?

  ANYHOW, ik heb zelf geexperimenteerd met piramides met de verhoudingen zoals in Gizeh en kan beamen dat die bouwsels daadwerkelijk positieve krachten. Kiemgroenten groeiden veel harder. Vele anderen zijn er ook mee aan de slag gegaan en hebben mooie resultaten geboekt. Zoek ook eens naar Yannick van Doorne, die kan je e.e.a. uitleggen. Ook hebben de russen geexperimenteerd met piramides: het imuunsysteem van mensen werkt 300% onder zo’n ding.

  Nuff said. Aan jou wat je er mee doet.[/quote]

  Nou, ten eerste zei ik slechts dat jij disrespectvol bent omdat je mij een primitieve aap noemt.

  En wat betreft die piramides, dat is allemaal leuk en aardig, maar ik wacht nog steeds op tegenargumenten van jou wb die 10% claim.

  Dit is meer gericht naar Kengai;

  Over die piramides dan maar, er zijn nooit harde bewijzen gevonden dat die dingen zijn gebouwt met behulp van telepatische krachten. De enige die dat constant beweren zijn die lui bij Ancient Aliens, maar die trekken echt de meest vergezochte conclusies.

  Hier een hele pagina die debunked waarom de Egyptenaren die dingen wel kunnen bouwen. http://ancientaliensdebunked.com/references-and-transcripts/the-pyramids/

  Waarom kan je niet gewoon accepteren dat wij als mensen daadwerkelijk in staat zijn tot zulke dingen zonder buitenaardse interventie? Waar komt het lage zelfbeeld vandaan dat wij als Homo sapiens niets zouden kunnen zonder de hulp van buitenaardsen.

  0 likes
 56. [quote name=”nella”][quote name=”Lil”][quote name=”Geronimo”]Ik vind het heel bijzonder om dit verhaal nu te lezen.
  Vorige week deed ik een regressie en zag daar tot mijn verbazing dat ik in Egypte op een stenen tafel lag en dat mijn baarmoeder er uit gehaald werd en meegenomen werd naar een “ruimteschip” ik mocht mee om te kijken wat ze er mee deden… Ze gebruikten de baarmoeder omdat het ras op hun planeet dreigde uit te sterven. De baarmoeder kwam aan een machine. “later” vertelden ze mij dat de baarmoederproces niet geslaagd was… Maar tot mijn stomme verbazing zag ik allemaal sterretjes langskomen… en WIST, dat dit mijn nazaten waren… en dan lees je dit verhaal. Toeval? dat bestaat voor mij allang niet meer.[/quote]
  @geronimo, heb respekt voor je dat je met dit naar buiten komt, daar deze materie voor velen onbekend is, voor mij is dit een bekend gegeven. Ik kan je een boek aanraden van SIGRID KARSSEN ‘Hemels Aarden’.Haar boek gaat o.a over Multidemensionale Eenwording en HYBRIDE kinderen, over haar veelvuldige ontvoeringen van kindzijnde af,en de kontacten met vele buiteaardse rassen, zij geeft ook lezingen, zéér boeiend. google anders even op ‘praktijk sigrid karssens..dan gaat er een wereld voor je open.;-) Dank je wel voor deze tip. Ik ga me hier een in verdiepen…
  Groetjes..[/quote]Oke de aarde is een proefplaneet ,ieder land heeft zijn eigengeaarde bewoners,some one is watching us![/quote]

  0 likes
 57. We stammen allemaal af van een buitend aardsras. Lees eens goed de oude bijbel, niet de nieuwe.Lees eens tussen de letters door dan lees je het goed.Op een aantal bladzijden staat de waarheid geschreven.Dan moet je niet lezen maar naar de letterkombinatie kijken. Je ziet dan een patroon.In de oude bijbel staat veel meer wat niet mocht worden geschreven.Let op het patroon, dan zie je de tekens en kun je het lezen.

  0 likes
 58. Er zullen nog veel meer geheimen ontraveld worden. Allen in de naam van Egypthe. Vader Ra was geen leek.Ook hij stamde af van buitenaards.Vader Ra is de Egyphtische zonnegod.Stamt niet van de aarde af.Zoals vele Goden.Vele eerste Goden zijn niet aards.

  0 likes
 59. [quote name=”DingieM”][quote name=”Crayon”][quote name=”DingieM”]Zucht wat een primitieve apen…

  http://www.divinecosmos.com/index.php/start-here/articles/334-kozyrev-aether-time-and-torsion

  Nog niet overtuig dat torsievelden of tachyon-energie niet sneller dan licht kan plaatsvinden? http://www.extremetech.com/extreme/150207-chinese-physicists-measure-speed-of-einsteins-spooky-action-at-a-distance-at-least-10000-times-faster-than-light%5B/quote%5D

  Primitieve apen? WTF? Die opmerking bewijst wel dat jij slechts 10% hersencapaciteit gebruikt.

  En wat die links betreft, de artikelen over spooky action en torsievelden of tachyon-energie staan compleet los van de ‘wij gebruiken slechts 10% van onze hersenen’ discussie. Ik vroeg het al eerder, kom met tegenargumenten.[/quote]

  Als je verder zoekt naar links dan kom je al gauw uit bij experimenten waarbij de menselijke gedachten torsievelden linksom of rechtsom konden laten bewegen.
  Gedachtekracht. Gebruik van het hoofd. We kunnen ook toevalsgeneratoren van computers beinvloeden, en dat heb ik ook vele malen zelf ondervonden. Maar goed, daar ben jij niet van gediend, jij wil graag dat ik alleen jouw geloof en me als slaaf gedraag?

  Harde bewijzen, maar moeilijk te begrijpen voor aapjes.
  Of ben je bang daarvoor?[/quote

  Met gedachte kracht kun je heel veel zeker als het op iets loslaten, en het gebeurd.Heb het met m’n zoon geprobeerd met muziek in een cafe.Effe andere muziek opgezet en het werkte. Wat als er mensen kwaad samen willen en dat bundelen en werkt ?????Het kan en werkt.Met gedachten kun je vanalles regelen goed of slecht, Je kunt er zelfs met dieren mee praten.Als ik zeg poekie mag niet doet ie niets als ik denk het mag niet luisterd hij.

  0 likes
 60. Alle foto’s en filmen van de nasa en de meeste andere instanties zijn gemanipuleerd. Is het je wel eens opgevallen dat er geen één foto scherp is.
  Terwijl ze daar apparatuur hebben waarmee ze vanuit de ruimte een vlieg op aarde kunnen fotograferen. En dat alle foto’s zwart wit zijn en niet kleur. Omdat er op de maan wel degelijk een atmosfeer is, want op de maan groeit laag gras en mos op sommige plaatsen. Hier een kleuren foto van de maan van een russische site die wel scherp is.
  http://www.astronominsk.org/Moon/Moon2007/070201_moon_color.htm
  En weet je wel dat het filmpje van de eerste man op de maan op de aarde is gemaakt, omdat op de maan zoveel ufu’s waren te zien dat ze dat niet konden verkopen. En dat een van de astronauten eens gezegd heeft dat je op de maan heel goed de sterren kan zien, beter dan op de aarde. Maar dat wordt niet getoond omdat er te veel beweging in universum is. En dat hij dat moest terug nemen. Daarom wordt er gezegd dat je geen sterren kunt zien op de maan. Ik heb een klein stukje film gezien waar zoveel beweging van ufo’s is te zien Dat je het haast niet kunt geloven. http://www.youtube.com/watch?v=KKn9IcgtYQ8

  0 likes
 61. Weet je Nasa liegt Esa Liegt, wie niet. Wil je de waarheid leren kennen ,zul je je moeten begeven in oude stoffige boeken. Helaas zijn die rara uit vele bibliotheken verdwenen, de laaste jaren ineens.Gek he? Mis erg veel boeken over natuur geneeskunde zijn weg. De smoes zijn digitaal, mooi niet.Zie ze niet digitaal.Zijn gewoon weg.Rare is de bijbel vervalst,en vele malen herschreven is wel digitaal.Weet je er staan 4 tekens in Eypthe die vertellen alles.Zoekt en gij zult weten.Geef RA en Isis kado de rest mag je zelf uitzoeken maar zoek niet te ver.En verbind het met orion.

  0 likes
 62. De mens is geboren en dat soort van leven begeeft zich tussen het voorleven, die alles heeft voorleeft aldus voorspeld, en de verrassende transformatie naar wat , dit gebeurd wanneer de voorleef controles zijn uitgewerkt.

  Wij moeten uit deze controles (willen) ontsnappen om een nieuw karakter te vormen, dan zijn wij meester die anderen opbouwen .. . want dat leven betekend jezelf opbouwen … Ik denk daarom in dat we ons (ons leven hier) bevinden in een proces van slimme ontsnapping ..

  Wie was de eerste mens , ik tel bovenstaande nu op en weet dat het Gods enig geboren .. verleden .. verbeeld .

  0 likes
 63. @Crayon, heeft geen zin om er tegenin te gaan want ik heb inmiddels ontdekt dat DingieM daadwerkelijk maar 5% van zijn/haar hersenen gebruikt.

  0 likes
 64. Crayon, heb ook nooit beweerd dat de pyramides gebouwd zijn door egyptenaren met telepathische krachten, want dat geloof ik ook niet.
  Zeg alleen hoe kan het dat mensen deze pyramides konden maken terwijl ze het nu nog niet eens kunnen namaken en dus geloof ik er ook niks van dat de egyptische holbewoners massaal deze dingen hebben gemaakt.

  0 likes
 65. [quote name=”ePatricia”][quote name=”DingieM”][quote name=”Crayon”][quote name=”DingieM”]Zucht wat een primitieve apen…

  http://www.divinecosmos.com/index.php/start-here/articles/334-kozyrev-aether-time-and-torsion

  Nog niet overtuig dat torsievelden of tachyon-energie niet sneller dan licht kan plaatsvinden? http://www.extremetech.com/extreme/150207-chinese-physicists-measure-speed-of-einsteins-spooky-action-at-a-distance-at-least-10000-times-faster-than-light%5B/quote%5D

  Primitieve apen? WTF? Die opmerking bewijst wel dat jij slechts 10% hersencapaciteit gebruikt.

  En wat die links betreft, de artikelen over spooky action en torsievelden of tachyon-energie staan compleet los van de ‘wij gebruiken slechts 10% van onze hersenen’ discussie. Ik vroeg het al eerder, kom met tegenargumenten.[/quote]

  Als je verder zoekt naar links dan kom je al gauw uit bij experimenten waarbij de menselijke gedachten torsievelden linksom of rechtsom konden laten bewegen.
  Gedachtekracht. Gebruik van het hoofd. We kunnen ook toevalsgeneratoren van computers beinvloeden, en dat heb ik ook vele malen zelf ondervonden. Maar goed, daar ben jij niet van gediend, jij wil graag dat ik alleen jouw geloof en me als slaaf gedraag?

  Harde bewijzen, maar moeilijk te begrijpen voor aapjes.
  Of ben je bang daarvoor?[/quote

  Met gedachte kracht kun je heel veel zeker als het op iets loslaten, en het gebeurd.Heb het met m’n zoon geprobeerd met muziek in een cafe.Effe andere muziek opgezet en het werkte. Wat als er mensen kwaad samen willen en dat bundelen en werkt ?????Het kan en werkt.Met gedachten kun je vanalles regelen goed of slecht, Je kunt er zelfs met dieren mee praten.Als ik zeg poekie mag niet doet ie niets als ik denk het mag niet luisterd hij.[/quote]

  Ik heb begrepen dat je met de juiste inzet van gedachtenkracht zelfs foutloos Nederlands leert schrijven….

  0 likes
 66. [quote name=”kengai”]Crayon, vraag een willekeurig bedrijf die een pyramide exakt namaakt, wedden dat je niemand kunt vinden en trouwens een pyramide is geen graftombe, nooit een mummie in gevonden en is ook niet gemaakt door duizenden slaven.[/quote]

  Nog een geluk dat je er vijfduizend (of whatever) jaar geleden bij was, ‘k zou je anders nooit geloofd hebben…

  0 likes
 67. [quote name=”Patricia”]We stammen allemaal af van een buitend aardsras. Lees eens goed de oude bijbel, niet de nieuwe.Lees eens tussen de letters door dan lees je het goed.Op een aantal bladzijden staat de waarheid geschreven.Dan moet je niet lezen maar naar de letterkombinatie kijken. Je ziet dan een patroon.In de oude bijbel staat veel meer wat niet mocht worden geschreven.Let op het patroon, dan zie je de tekens en kun je het lezen.[/quote]

  We kunnen zelfs toveren!
  Lees Harry Potter er maar eens op na…
  Het patroon dat we kunnen toveren is heel duidelijk in alle boeken.

  0 likes
 68. Ok …
  ” We zijn sterrenmensen: bewijs dat we zijn gemaakt door buitenaardsen.”

  Wát of wélk bewijs??

  “Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat uw genetische code buitenaards DNA bevat.”

  Wát maakt het buitenaards? De aarde is gecreërd uit ruimtestof, in die zin zijn we inderdaad ´buiten-aards´.

  “Wetenschappers uit Kazachstan stellen dat het menselijk DNA door een oude buitenaardse beschaving is gecodeerd met een buitenaards signaal.”

  Ze ´stellen´ dat het zo is. Waar is het tastbare bewijs, wat hield het onderzoek dan in? En waar is het overtuigende bewijs dat het inderdaad door een buitenaardse beschaving is gedaan?

  Het blijft hypothetisch, geen overtuigend wetenschappelijk bewijs.

  0 likes
 69. Als je ziet wat de mens met deze planeet uitvreet, dan boeit het ons dus niet.
  Dus kun je de conclusie trekken, wij horen hier niet en komen hier ook niet vandaan.

  0 likes
 70. [quote name=”Geronimo”][quote name=”nella”][quote name=”Lil”][quote name=”Geronimo”]Ik vind het heel bijzonder om dit verhaal nu te lezen.
  Vorige week deed ik een regressie en zag daar tot mijn verbazing dat ik in Egypte op een stenen tafel lag en dat mijn baarmoeder er uit gehaald werd en meegenomen werd naar een “ruimteschip” ik mocht mee om te kijken wat ze er mee deden… Ze gebruikten de baarmoeder omdat het ras op hun planeet dreigde uit te sterven. De baarmoeder kwam aan een machine. “later” vertelden ze mij dat de baarmoederproces niet geslaagd was… Maar tot mijn stomme verbazing zag ik allemaal sterretjes langskomen… en WIST, dat dit mijn nazaten waren… en dan lees je dit verhaal. Toeval? dat bestaat voor mij allang niet meer.[/quote]
  @geronimo, heb respekt voor je dat je met dit naar buiten komt, daar deze materie voor velen onbekend is, voor mij is dit een bekend gegeven. Ik kan je een boek aanraden van SIGRID KARSSEN ‘Hemels Aarden’.Haar boek gaat o.a over Multidemensionale Eenwording en HYBRIDE kinderen, over haar veelvuldige ontvoeringen van kindzijnde af,en de kontacten met vele buiteaardse rassen, zij geeft ook lezingen, zéér boeiend. google anders even op ‘praktijk sigrid karssens..dan gaat er een wereld voor je open.;-) Dank je wel voor deze tip. Ik ga me hier een in verdiepen…
  Groetjes..[/quote]Oke de aarde is een proefplaneet ,ieder land heeft zijn eigengeaarde bewoners,some one is watching us![/quote][/quote]
  Geronimo. Big brother houdt ons zeker in de gaten… Tijdens een andere regressie zag ik een chip in mijn rug en heb die er onder begeleiding uit mogen halen… Nu niet ineens niet meer het gevoel dat ik over mijn schouder moet kijken… Werd tijdens de sessie duidelijk dat ik al “eeuwen”in de gaten gehouden werd. Wat een bevrijding… Heb nu geen pijn meer in mij rug die al jaren een “dwarsligger” was… Genieten dus…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Een georkestreerd spookproces. In deze video maken een hoogleraar en politiek wetenschapper gehakt van het JIT-rapport over MH17

Een georkestreerd spookproces. In deze video maken een hoogleraar en politiek wetenschapper gehakt van het JIT-rapport over MH17

Afgelopen week heeft het Joint Investigation Team ...

Ingewijde luidt noodklok. Zo wil Google de Amerikaanse presidentsverkiezingen manipuleren om 'de volgende Trump-situatie' te voorkomen

Ingewijde luidt noodklok. Zo wil Google de Amerikaanse presidentsverkiezingen manipuleren om ‘de volgende Trump-situatie’ te voorkomen

Project Veritas heeft onthuld dat Google van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.