Homepagina » Buitenland » Trump brengt verboden waarheid over valse vlag-operatie 9/11 naar buiten. Het establishment reageert verbolgen
Trump brengt verboden waarheid over valse vlag-operatie 9/11 naar buiten. Het establishment reageert verbolgen

Trump brengt verboden waarheid over valse vlag-operatie 9/11 naar buiten. Het establishment reageert verbolgen

De Amerikaanse president Donald Trump brengt de verboden waarheid over de valse vlag-operatie 9/11 langzaam maar zeker naar buiten. Dat zegt de Amerikaanse onderzoeker Kevin Barrett.

Hij reageerde met zijn uitspraak op de verwijten die Trump en admiraal William H. McRaven naar elkaars hoofd slingerden.

McRaven stond aan het hoofd van Operation Neptune Spear, waarbij op 2 mei 2011 Osama bin Laden zou zijn gedood.

Klap in het gezicht

Voormalig nationale veiligheidsdirecteur James Clapper zei dat de aanval van Trump op de gepensioneerde admiraal ‘een klap in het gezicht was van de inlichtingengemeenschap’ en sprak van ‘misplaatste kritiek’.

Hij zei dat de inlichtingengemeenschap verantwoordelijk was voor het opsporen van Osama bin Laden en dat Trump daar volledig aan voorbij ging.

Trump zette McRaven in een interview met Fox News weg als een ‘fan van Hillary van Clinton’ en ‘geldschieter van Obama’.

Verboden waarheid

“Ik zie dit als een voorbeeld waarbij de verboden waarheid uitlekt,” zei dr. Barrett.

“Hij heeft dit eerder gedaan, bijvoorbeeld door George W. Bush de schuld te geven van 9/11,” voegde hij toe.

En de media gaan altijd achter Trump aan als hij dingen zegt over 9/11 die te dicht bij de waarheid komen, klonk het.

Dansende Israëli’s

Eerder had de president het over moslims die op 9/11 stonden te dansen in New Jersey. “Velen zagen dat als verwijzing naar de dansende Israëli’s die vierden dat hun operatie was geslaagd,” merkte Barrett op.

Hij is ervan overtuigd dat bepaalde elementen binnen de Amerikaanse overheid en neoconservatieven de 9/11-aanslagen hebben georkestreerd.

[PressTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coeus
Coeus
2 jaren geleden

Je hebt vrij veel fantasie nodig om in deze woorden van Trump een aanwijzing over 9/11 te zien.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Coeus
2 jaren geleden

is inderdaad staaltje BS FAKE news
Waar zijn de beelden dat Trump dit daadwerkelijk zegt?
Bestaan niet anders toonden ze dat.

Henk
Henk
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden
weg met ons
weg met ons
Reactie op  Henk
2 jaren geleden

@Henk

Dank voor deze interessante video.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@ weg met ons
ff copy paste gedaan, lees waarheid over Trump

je weet het nooit bij trump.
hij heeft tot nog toe meer voor elkaar gekregen dan al de andere presidenten bij elkaar.
niets is wat het lijkt.
13 likes
Beantwoorden

TACP
22 november 2018 01:00 at 01:00

To Peter Snijder

Jij bedoeld goede zaken zoals:

– Zonder veranderingen het klakkeloos vernieuwen van de FISA act, Patriot Act I en II. Ik neem aan dat verdere uitleg overbodig is omtrent deze fascistische NWO wetgeving.

Zijn “executive order” voor het schrappen van de Dodd Frank Act, waarmee hij het kleine beetje regelgeving wat er nog was voor Wallstreet/banken de nek heeft omgedraaid. Om die vervolgens te vervangen met het vod wat de “ Financial Choice Act” (waarin financiële risicovolle rommel producten gewoon zijn toegestaan) is, uiteraard is al dit moois op verzoek van Wallstreet en de overige multinationals. Overigens is daar ook in opgenomen dat men alle (semi) overheidswaakhonden (wat er nog van over is) zonder enig overleg hun financiering verminderd kan worden, of worden afgepakt. Dat is natuurlijk wel zo handig, dat de waakhonden echt compleet vleugellam zijn.

– Hij geprobeerd heeft het presidentschap de macht te geven om de director van de “ The Consumer Financial Protection Bureau” zonder enige reden te kunen ontslaan. En vervolgens de desbetreffende zittende president zomaar nieuwe mensen kan aanstellen, aangezien elke president gekocht is (inclusief deze volksheld) weet je al waar die personen vandaan gehaald zullen worden. Wat een ontzettende zware klap zou zijn voor de strijd tegen gmo´s, betaalbare en goede medicijnen; maar ook om bedrijven te dwingen om te vermelden wat er in hun producen zit. Dan laat ik de verwoestende uitwerking op andere standaarden nog maar even buiten beschouwing. Uiteraard was dit ook op verzoek van de financiële wereld en andere multinationals, maar met name door de twee grootste hypotheek verstrekkers/oplichters Fanny Mae en Freddie Mac. Er moet natuurlijk wel geld geleend blijven worden.

Er was al weinig bescherming voor consumenten, maar het beetje wat er nog was vond hij geen enkel probleem om dat te vernietigen. Gelukkig heeft de “United States Court of Appeals for the District of Columbia Circuit” dit tegen gehouden omdat het tegen de Amerikaanse Grondwet ingaat. Al is het niet de eerste keer dat patriot Trump zijn achterste afveegt met de grondwet die hij zogenaamd zo hoog in het vaandel heeft staan.

– Er nog steeds geen spoor te bekennen is. van een klein begin om er voor te zorgen dat er een moderne variant van de “Glass Steagall Act” komt. De wet die banken echt in toom hield.

– Hij geen poging doet om de afschaffing van de “Smith Mundt act” terug te draaien. De wet die het de (federale) overheid verbood om propaganda te gebruiken op de eigen bevolking, ondertussen natuurlijk wel lekker zeuren over nep nieuws en lepeltje lepeltje liggen met Fox.

– Hij stilletjes het aantal Amerikaanse troepen aantal verspreid over de hele wereld heeft uitgebreid, waarbij het einde voorlopig nog niet in zicht is.

– De aangekondigde investeringen in defensie (inclusief zijn Space Force), terwijl er nog tig Amerikanen op voedselbonnen leven. Er steden zijn die compleet failliet zijn, en waar grote problemen zijn rondom om schoon (drink) water (ook voor burgers die nog in staat waren om hun rekening te betalen), riolering etc etc. Waarbij daarnaast is de (energie) infrastructuur nog steeds in erbarmelijk staat verkeerd, en er geen enkel uitzicht is op enige verbetering in de toekomst. Overigens moet een groot gedeelte van dit geld geleend worden en weggehaald worden bij publieke voorzieningen.

– Hij met een soort gelijke truc bezig is, zoals men in Europa heeft gedaan met de Europese Grondwet/Verdrag van Lissabon, om toch NAFTA in stand te houden. Naampje en wat punten en komma´s veranderen en je hebt een goed handelsverdrag.

– Hij besloten heeft om veel voorwaarden om dodelijke drone acties uit te voeren afgeschaft heeft, en daarbij de CIA weer stevig in het “drone zadel” heeft gezet. En deze vredelievende organisatie nu geen enkel overzicht meer heeft als het gaat om het “drone” programma. Waarbij het nu dus legaal is om overal ter wereld acties uit te voeren, inclusief tegen de eigen bevolking en/of op Amerikaans grondgebied.

– Zijn belastingverhoging voor online ondernemers, die zeer nadelig uitpakken voor het midden en klein bedrijf, uiteraard waren deze belastingverhogingen ook op verzoek van de multinationals.

– Hij geen mallemoer doet voor het midden en kleine bedrijf die geterroriseerd worden door de meeste belachelijke patenten.

Zo kan ik nog wel even doorgaan, ik had serieus niet voor mogelijk gehouden dat de “cognitive dissonance” bij zovelen zogenaamde “ontwaakte” mensen nog zo groot zou zijn. Hij werkt inderdaad hard ja; voor zijn zionistische overlords, velen staat nog een “rude awakening” te wachten.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@Marduk’s Revenge, at 15:44

Beste, cognitieve dissonantie zal het niet zijn, eerder het aanzien waar puzzelstukjes op hun plaats kunnen of zullen vallen. Ik ben misschien een simpel mens, maar zo simpel nu ook weer niet.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@weg met ons

is een kopie pâste bericht van iemand anders om falen/leugens van Trumps beleid aan te tonen, de linken staan in een andere tegel van me hier
Slaat NIET op U die persoon doelde op anderen met die
cognitieve dissonantie

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Henk
2 jaren geleden

@Henk

hij won daarmee de verkiezingen in 2016,

In 2016 toen hij won en naar SA trok met Ivanka en schoonzoon Kushner toen verklaarde Trump in SA zelf dat 19 kapers 9/11 deden was zeer duidelijk hoe Trump kar keerde, alles wat Triump in deze video zegt heeft Trump overboord gegooid.
Zelfde zie je met Kashoggi, als de Russen zo iemand op een consulaat in stukken hakten had VS Rusland de oorlog verklaart..
Sorry ik ben klaarwakker als het over zionist Trump gaat
Vandaag anno 2018 is Trump nergens meer te horen over 9/11 of clinton

Ook de LEUGEN dat hij een speciale justitie cel ONMIDDELLIJK ging oprichten om cllinton te arresteren NOOIT GEBEURD en Q houdt gans de VS aan het lijntje met bullshit raadseltjes en oh ja gans NYPD zag met Q snuffmovie waar clinton met aberdin en kind levend villen en nog steeds is die clinton NIET GEARRESTEERD?????

man man man

aanhoor dit eens van Q EN CLINTON LOOPT NOG STEEDS VRIJ ROND
Q die snuffmovie had waar clinton een kind haar/zijn gezicht vilde????
GANS NYPD moeten dat volgens Q gezien hebben, na het zien hadden ze psychologische bijstand nodig MAAR NIELAND ARRESTEERDE die clinton, echt waar om te huilen is dit, Q die beweerde samen met NYPD moord op een kind door clinton zagen dat hadden ze als bewijs gefilmd…. EN CLINTON LOOPT NOG VRIJ RON????

Lost Hillary snuff clip, Pedovore, SGT Report British Monarchy pedos

https://youtu.be/C-OhIdEOPJw

YouToube gaf me dit bericht net:

De tekst voor Artikel 13 die door het Europees Parlement is opgesteld, heeft voor iedereen verstrekkende, onbedoelde gevolgen. Laten we samen aan een betere oplossing werken.
Artikel 13: Er is een betere

dit betekent dat YT alles gaat verwijderen ongewenste filmen docu’s kunnen ze bannen om te kijken onder schending auteursrecht, ik zie dat er al een hoop docu’s weg zijn op YT nu

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

@Marduk’s Revenge

Je hebt gelijk en houdt gelijk zolang Trump geen grote schoonmaak houdt. Dat hij marchandeert met de zionisten zegt genoeg. Ook de PVV en FvD klitten met de zionisten en willen andere partijen -zogenaamd- nog wel eens tegenwerken en dan ook gelijk weer niet….Spel, spel, spel!! Moet wel zeggen dat Trump zeer overtuigend acteert en hij vaak de logica gebruikt waardoor het lijkt dat hij niet in hetzelfde zio potje plast als de democraten.

Zolang de wereld dubbelzinnig zo reilt en zeilt en de satansaanbidders nog vrij rondlopen is het alles een duidelijk gespeelde zio maffia poppenkast. In Europa is dat van hetzelfde en worden verkiezingen en politiek waar kan gestuurd.

De wereld gaat in rap tempo worden afgemaakt.

Trump zet wapenleveranties richting SA gewoon door waar andere landen deze stoppen. Begrijp nu waarom in Turlije een figuur zogenaamd is afgeslacht in een SA consulaat en dit vrij baan maakte voor de VS wapenleveranties. Wat een spel, wat een poppenkast!

En in de straten van Europa is het oorlog tegen de eigen bevolking!!….Het is zelfs al geen stille oorlog meer en wordt deze vanuit de eigen politiek, justitie en ministeries gevoerd tegen de eigen bevolking. Het is een beestiale beweging tegen u allen!!

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

weg met ons

er was geen grotere fan dan ik voor Trump.
pffff ik geloofde die….
Ben erin gestonken, vanaf die won gooide Trump alles overboord, verraadde Bannon (dankzij HEM won die) gooide Tillerson degoutant buiten alles en iedereen gooide Trump eruit en plaatste EIGENHANDIG ENKEL ZIONISTEN BANKIERS van goldman sachs in de plaats.
Ik volg de beurs, Trump maakte goldman sachs en alle zion multinationals rijker stinkend rijker ongezien
Maar infrastructuur VS, die muur niets geld is er voor dat terwijl de rijkste bankiers op aarde in zijn regering zitten

De gewone Amerikaan crepeert in die VSn armoede ongezien,
het gaat slechter en slechter met de VS omdat Trump israehell dient, hij schreeuwt dit van de daken

zijn schoonzoon kushner kocht van rothschilds het felbegeerde 666 avenue epicenter satanbuilding, zoek maar op…

Sorry maar ik heb mijn verstand nog, trump = vijand
In de VS hebben ze dit ook door
Trump ligt maar te gillen hoe hij achter israehel staat ipv de VS herop te bouwen, 9/11 te openbaren en zoals HIJ LOOG clinton te laten arresteren, ben gewoon eerlijk en logisch

IK BEGRIJP NIET HOE 1 PERSOON DIE TRUMP NOG GELOOFT
want wat volbracht Trump eigenlijk na 2j???? WAT DAN?

Alex
Alex
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

@Marduck Rev. als je al niet weet dat Trump de eerste was die het over explosieven had op 12-09-2001 wat weet je dan…hij heeft het uitgevonden,en natuurlijk kan hij nu ff niet alles meer roepen he he ,velen zijn er niet klaar voor en wel eens bijgehouden hoeveel lui hij ontslagen heeft en om welke reden? man man .goldman sachs take over van Trump regering ja ja hij maakt ze op die manier vleugellam zich bewust van hun macht.1 voor 1 gaan ze er toch weer uit voor zogenaamd andere redenen,wacht maar af heb geduld en keer terug naar de grootste fan die je ooit was TRUST THE PLAN . (*en relax a bit

Alex
Alex
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Kashoggi werkte o.a voor de New York Times ( een links anti Trump bolwerk !) moet hij nu ,terwijl niemand nog weet wie wat gedaan heeft,een wapenorder cancelen van 450 MILJARD dollar? die dan naar China of Rusland gaat? …hij zou wel gek zijn .

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Kashoggi schreef openbaarde over de moordraid van VS en SA op Jemen, momenteel gaan daar in Jemen18 miljoen mensen nu van de honger creperen omdat VS + SA alles afgesloten hebben eten drinken alles!. Kashoggi schreef over plannen en samenwerking israehel + SA om IRAN UIT TE MOORDEN, daarom is die in stukken geHAKT!
Geen kloten weet jij!! Gans dat MO is achter Erdogan gaan staan daardoor, geen kloten weet je
Die 450 miljard wapendeal van Trump en SA dient om Syrie Jemen en IRAN te vernietigen
Trump haatte Kashoggi extreem hiervoor, heb/had dat uitvoerig gepost!!!

Je weet niets papegaait een oranje baviaan van dat witte huis die SA voor alles en iedereen zet
Man het lef Trump moordt verder dat MO uit voor israehel geeft wapendeal aan bin ladens SA die zogezegd 9/11 deden
EN JIJ STEUNT DIE ORANJE BAVIAAN????
jongens toch je hebt DOMME MENSEN

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

HIER SCHREEF KASHOGGI OA OVER
TRUMP MOORDT met SA KINDEREN + ganse bevolking Jemen uit

De catastrofale hongersnood in Jemen waar niemand van wakker lijkt te liggen: “Elke 10 minuten sterft er een kind, we moeten ons schamen”
https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181025_03871840

https://nl.express.live/2017/07/18/136484afrika-crisis-hongerdood/

Niemand heeft door dat Erdogan de Arabieren + IRAN aan het verenigen is
IS al qaida taliban al die terreur is van ISRAEHEL en VS makelij!!!!!!!
Die moslims zijn die oorlogen OOK KOTSBEU
Erdogan gaat erin slagen om dat Ottomaans rijk terug op te richten!
DOOR UK ROTHSCHILDS kwam dat rijk ten val, nu weet gans dat MO dat crypto joden zowel SA rulen als die Attaturk die ook crypto jood was dat Turkije van Arabische invloed ontnam ontdeed… Kashoggi schreef voor gans het MO hierover vanuit Turkije als die daar was
Man man man Kashoggi schreef op grote schaal hierover

@weg met ons

ik weet terug wat op bilderberg gebeurde waar Erdogan door het lint ging en ze hem buiten gooiden, kort daarna was die coup mislukt in Turkije

Een kleine sluier….

Satanische oorsprong van het zionisme, Sjabtai Zwi aka Sabbatai Zevi

https://donquijotte.wordpress.com/2015/06/04/satanische-oorsprong-van-het-zionisme-sjabtai-zwi-aka-sabbatai-zevi/

Alex
Alex
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

@Marduck Rev.nog deze week was er elk nieuwsuur bij CNN gebrabbel over een nieuw impeachment tegen Trump omdat hij duidelijk officieel had gevraagd /of had willen regelen dat Hillary en nog iemand had willen laten opsluiten, CNN nota-bene zagen dus weer een reden van Trump af te komen want hij had dit niet mogen doen omdat hij al president was en zich had bemoeit met justitie of zoiets.deze week dus .Trump kan ook veel niet direct doen het is geen dictatuur de USA .. alles wat Q heeft voorspelt de afgelopen 2 jaar is uitgekomen ,precies zoals het voorspelt was.

Philip
Philip
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Mainstream media, politici, wetenschap, industrieën doen het zelfde, woorden maar geen bewijzen!!

Alex
Alex
Reactie op  Philip
2 jaren geleden

@ Marduck revenge mooi verhaal ..alleen klopt het niet,want waarheden vertellen die voor een groot deel waar zijn ,maar de achterliggende zaken weglaten zijn de ergste leugens,het zou zo in de Volkskrant/of nrc .kunnen.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Alex
2 jaren geleden

copy paste, snap niet dat u mij hier zo zwak beantwoord en zelf nada argumenten of enig bewijs kan leveren WAT ER GELOGEN IS

allez gaat U dit allemaal ontkennen?
NRC en volkskrant schrijven dé balllen over dit laat staan dat NRC en volkskrant ooit over de bankiers gaan schrijven:

Mijn god meent U dit?

“Trump is de laatste hoop om de communistische tiranie van de New World Order te stoppen. ” ???? ??

u weet toch dat gans die NWO in zijn regering zit?
GOLDMAN SACHS ZION BANKIERS zie lijst en USA sites die alarm slaan

Bannon snapt het hoor
List of Goldman Sachs Alumni in Donald Trump’s Administration

https://heavy.com/news/2017/01/donald-trump-goldman-sachs-drain-swamp-steve-bannon-steven-mnuchin-gary-cohn-jay-clayton/

From “Drain the Swamp” to Government Sachs
https://www.newyorker.com/news/john-cassidy/from-drain-the-swamp-to-government-sachs

The Government Sachs takeover of the Trump administration is nearly complete
https://qz.com/859369/goldman-sachs-is-back-in-the-white-house-the-government-sachs-takeover-of-the-donald-trump-administration-is-nearly-complete/

https://slate.com/business/2016/12/why-trump-keeps-hiring-goldman-sachs-bankers.html?via=gdpr-consent

kan nog 10000den links posten over hoe ze ook wakker zijn geworden in de VS

Dus U verdedigt Trump die eigenhandig goldman sachs bankiers in gans VS regering stak, the swamp stak Trump in zijn regering Goldman sachs gaf 2008 de wereldwijde bankencrisis NADAT ZE ZELF ALLES VERGOKTEN en verdiende alleen al 27 miljard aan Griekenland te bankroeten wat WIJ ALLEMAAL MOESTEN VERGOEDEN en ieder land ontelbare miljarden staatsschulden bij keer DANKZIJ goldman sachs

CORRUPTE BANKIERS the swamp steekt Trump in zijn regering WIJ BETAALDEN WERELDWIJD DE BANKIERS EN ZIJ GOLDMAN SACHS SCHAFTE DE RENTE VOOR HET VOLK AF

Waar haal jij dat vandaan dat Trump die NWO gaat afschaffen wanneer die swamp NWO zijn regering is
KRANKZINNIG is dit, wilt U aub uitleggen hoe U Trump nog kan verdedigen nadat hij de swamp AKA goldman sachs zijn regering maakte

Aub leg dit uit, ik begrijp U niet, ik begrijp Uw domheid NIET!!!!!

Fred
Fred
2 jaren geleden

Hier zie je natuurlijk niks over op de mainstream media. Wat een hypocriet bang volkje is het toch ook die de touwtjes in handen hebben. Als een stel bange veulentjes achter de schermen de meest verschrikkelijke en ondenkbaren dingen aan het bekokstoven maar ojeee als we maar niet gepakt worden.

Trump wordt in de media altijd weggezet als een jekko maar in werkelijkheid doen ze dit natuurlijk, omdat ze m niet meer dan kapo t schijten dat deze blonde president alles naar buiten brengt. Die zal ook wel het zwijgen worden opgelegd overigens zoals ook Kennedy meerdere openbaringen deed

Frits
Frits
Reactie op  Fred
2 jaren geleden

Kennedy was op de hoogte van alles en hield in 1962 al zijn conspiricy speech,( dat er een criminele groep in het geheim de macht had in Amerika en dat hij vastbesloten was deze criminelen te ontmaskeren en op te ruimen)…6 weken later was hij dood.

Philip
Philip
Reactie op  Frits
2 jaren geleden

Nixon deed het zelfde voor die werd afgezet…hij waarschuwde indertijd dat de militaire industrie de politiek over nam, de rest is geschiedenis, verleden en het huidige heden.

Typhoon
Typhoon
2 jaren geleden
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Typhoon
2 jaren geleden

dat is die babylonische zwarte magie
ze MOETEN op voorhand verkondigen wat ze gaan doen zo werkt die illusie van zwarte magie
DAAAROMi is alles eigendom van die zionisten zij controleren alle

– media
– tv stations
– kranten
– gans hollywood film industrie tot bollywood toe is van zion joden
– gans freemason vrijmetselaarij UITVINDING van joden
– alle multinationals op aarde: eigendom van zion joden
– pharma = zion joods
– banken + beurs + financiele wereld = eigendom zion joden
-FB, youtube, soc media = eigendom zion joden
microsoft alles internet eigendom zion joden

alles wat je maar kan inbeelden op aarde is in handen van zion joden die de planeet in brand steken dmv oorlogen al 3500 is dit aan de gaande
als je zwaar de geschiedenis ingaat komt dit eruit
en oh ja
EGYPTE HAD GEEN SLAVEN en al zeker GEEN joodse
piramides hebben zij NIET gebouwd, die zijn om en bij min 30.000j oud alle piramides op aarde

Cas
Cas
2 jaren geleden

Osama bin Laden is uitgeleverd door Pakistan aan Obama in overeenstemming om een plutonium deal wat later weer verkocht is aan noord Korea en die op zijn beurt weer heeft geleverd aan Iran die centrifuge diep in de gebergte in Syrië kon bouwen mede tot stand gekomen door de deepstate.

Die centrifuge is gebombardeerd door Israël en het hoofdkwartier van John McCain.

Waarom denk je dat het verhaal van we hebben Osama in zee geworpen vandaan kwam.

Er is een belangrijk persoon in Pakistan die zn mond voorbij gepraat heeft..

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Cas
2 jaren geleden

@Cas,

Osama Bin Laden was december 2001 al overleden aan acuut longfalen.
Degene die in zee is geworpen was een dubbelganger/ acteur/ kanonvoer, whatever.
Van de soldaten van de sealteams die “Osama” hebben opgepakt, leeft er geeneen meer.

Wat betreft Trump kan ik geen hoogte krijgen. Hij heeft het portret van Andrew Jackson in zijn werkkamer hangen, zijn speech die hem president maakte was geweldig, daarin was niets gelogen. Op dit moment zijn er meer dan 61000 “sealed indictments” naar ALLE gerechtshoven in de V.S. gegaan. Een sealed indictment is een verzegeld arrestatiebevel (Normaliter ligt dit getal op zo’n 450) Dit zegt niets, want ze kúnnen ook zo weer worden ingetrokken. Echter wanneer dát gebeurt verliest Trump ALLE geloofwaardigheid en alle vertrouwen van de bevolking en zouden de Amerikanen wel eens in opstand kunnen komen.

De V.S. military is op dit moment in opperste staat van paraatheid. Ook de reservisten zijn opgeroepen. VOOR BINNENLANDSE AANGELEGENHEDEN. Dit kán betekenen dat er massale arrestaties paats gaan vinden, maar het kan eveneens zijn dat ze een opstandige (gewapende!) bevolking in toom moeten houden. Of AMERIKAANSE militairen op EIGEN burgers gaat schieten is ook nog de vraag. Dan krijg je kampen binnen de militairen zélf

De zaken die Q heeft aangekaart zijn tot op heden nog allen bewaarheid. Er zitten nog veel white hats in de Amerikaanse instanties die de cabal meer dan zat zijn.

Ja trump heeft de swamp nodig gehad om president te worden. (Net als dat Hitler de bankiers nodig had).
Hij heeft zich omringd met (tientallen) Ashkenazi Joden. (Keep your friends close, but your enemies even closer…)

De komende vier maanden gaat alles op zijn plaats vallen. Dan zullen we merken aan welke kant Trump daadwerkelijk staat. Tot die tijd is hij het enige sprankje hoop die de westerse wereld heeft en de enige die de mogelijkheid bezit de Federal Reserve buitenspel te zetten. Wanneer de FED wegvalt, valt het hele systeem als een kaartenhuis in elkaar.

Want van de Europese hyena’s hoeven we het niet te hebben. Die lullen alleen maar hun eigen straatje schoon en zijn feiteljk al decennia verantwoordelijk voor de ondergang van Europa,

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

zie hoe hitler geëindigd is, hij ging ook in zee met de rothschilds om zogezegd Duitsland groot te maken… Man ik haat die tweezak hitler ongezien hiervoor iedereen denkt dat hitler de held was omdat die zogezegd tegen de banken vocht
BITTERE LEUGENS, danlkzij rothschild + VS kwam hitler aan de macht en met hulp bankiers kon hij zijn rijksmark oprichtenn, hitler heeft de Duitsers de genadeslag gegeven
Dat zelfde lot staat die Amerikaan te wachten
Trump liegt: America first, of : I will make America great again…
Allemaal leugens want hij dient israehell is daar ook héél duidelijk in
Eerst israehel en dan VS belangen
Gans de VS onderhouden dat israehel + betalen gans die oorlog in dat MO
DAAROM is VS totaal bankroet met 26 BILJOEN dollar schulden

Alex
Alex
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Tja,niet alleen de Rothschilds hielpen Hitler ook PRESCOT BUSH de grootvader van de jonge Bush heeft in de gevangenis gezeten omdat hij overheids geld illegaal had overgemaakt naar Hitler …..ken je nagaan wat voor figuren dat zijn die Bush,es.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Alex
2 jaren geleden

juist dezelfde smeerlap REPUBLIKEIN Trump zijn die
bush familie zitten in zelfde NEOCON OORLOG remember Irak???
Trump = geen haar beter als bush
Trump = betere leugenaar showman dan bush

Indien Trump 4 real was was die dood
Maar kom de NIET zionisten bij die republikeinen zijn ook klaarwakker hoor, je moest eens weten in de VS nu hoe trump ontmaskerd wordt als zion hoer van israehel,
Ja die wapendeal met het land dat zogezegd 9/11 deed gaat alles doen exploderen nog even geduld

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/verdeeldheid-binnen-republikeinse-partij-over-trumps-gevlei-van-saudische-kroonprins-dit-is-saudi-arabie-first~aab0d1d5/

jij beseft niet als Erdogan Iran in zijn zak krijgt en de nieuwe kalief mag worden van de islam zoals ze dat waren in de geschiedenis het over and out is
Dezelfde nacht dan valt GANS het MO israel aan en is WOlll een feit

Jij weet niets van wat in het MO aan de gaande is nu en waarom israehel alles doet nu om Iran aan te vallen om te voorkopen dat die islam en MO verenigen

NEWSFLASH
dat staat in de sterren geschreven dat Turkije nieuw kalief islam zal zijn en worden
Iran is zo zwaar bewapend (door israehel nota bene) en met Turks leger ONVERSLAANBAAR, israehel flipt hoor

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Onzin.
Hitler heeft er met Duitsland uiteindelijk voor gezorgd dat:

– De NWO op zijn minst 70 jaar is uitgesteld
– “slechts” half Europa onder het communistische juk kwam te vallen.
Operatie Barbarossa was een PREEMPTIVE STRIKE
Twee weken later en het rode leger zou met 175 divisies, 23.000 tanks, 13.000 vliegtuigen, 60.000 stuks howitsers, kanonnen, antitank geschut, etc héél Europa hebben veroverd. Operatie “Groza” stond gepland op 6 juli 1941.

https://www.youtube.com/watch?v=h0pA2aTyXy4
https://vimeo.com/124182589

– Op 8 mei 1945 (Dag van de onvoorwaardelijke overgave) had Duitsland 0 schuld bij de BIS (Bank der banken)

Het plan bestaat al eeuwen en is te lezen in “De protocollen van de Wijzen van Zion”

http://wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf
http://eindtijd-update.blogspot.com/2013/07/de-protocollen-van-de-wijzen-van-sion.html

Ondanks dat er zeer veel controverse rondom deze materie is (Het is in 1905 vertaald en uitgegeven door de Russische professor Sergei Nilus), beschijft het de geschiedenis van 20e eeuw angstvallig nauwkeurig!
In de jaren 20 heeft de MSM hier veel aandacht aan besteed. Men kwam tot de conclusie dat het een “Forgery” was. Geen HOAX, GEEN FAKE, maar een “Forgery”.

En kijk eens wat de betekenis van “Forgery” is…

forgery
noun [ C or U ] UK ​ /ˈfɔː.dʒər.i/ US ​ /ˈfɔːr.dʒɚ.i/

an illegal copy of a document, painting, etc. or the crime of making such illegal copies:

Dit zijn de hoofdpunten van de protocollen:

Destroy the Catholic Church and all Christianity (In the process)
Promote atheism (OK)
Wage class warfare / labor against management (OK)
Overthrow Czarist Russia (OK)
Corrupt the morals of the people (OK)
Promote senseless “modern art” and dirty literature (OK)
Use anti-Semitism to keep “lesser Jews” cohesive (OK)
Manipulate women with ideas of “liberation” (OK)
Create economic depressions and inflations (OK)
Create “controlled opposition” to themselves (OK)
Use state debt as a weapon to enslave countries (OK)
Subvert and control all existing governments (OK)
Install tainted politicians that can be blackmailed (OK)
Manipulate college students with phony idealism (OK)
Assassinate world leaders (OK)
Spread deadly diseases (OK)
Use balance of power politics to control nations (OK)
Commit acts of terrorism (OK)
Promote sports and games to divert people (OK)
Start a World War which will include the USA (OK)
Set up world government after an economic crash (Not OK..yet)

Dit hele proces is vanaf 1776 aangezwengeld door Adam Weishaubt en overgenomen en gefinancierd door de Rothschilds, beginnend met de Franse Revolutie van 1789.

Op dit moment zijn we in de eindfase beland. Het laatste deel van de NWO – De formatie van een satanische, communistische, one world government, one religion, one (crypto)currency – wordt op dit moment door allerlei white hats tegengewerkt. Het is er op of er onder. Indien dit faalt is de mensheid daadwerkelijk volledig overgeleverd aan een maniakale, satanische, communistische stel psychopaten die er een wereldbevolking van 500 miljoen op na willen houden. (Zie de Georgia Guide Stones)

Een samenvatting van deze strijd van de laatste 100 jaar is hier te vinden.
http://tomatobubble.com/q_timeline.html

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

man gebruik uw verstand toch eens!!!
Duitsland was zo failliet als iets!
verdrag Versaille nek omgedraaid van alle Duitsers en dat land

1 – hitler was GEEN Duitser maar half ashkenazi jood half oostenrijker!
WAANZIN gewoon!!!
DOOR ROTHSCHILDS UK travistock van 1911 tot 1914
getraind
ZONDER SPONSOR rothschild kon hitler NOOIT zzijn rijksmark maken en D heropbouwen
Iedereen trapt op de ZION JOODSE YOUTUBE in de geromantiseerde hitler filmpjes die nu wereldwijdcirculeren

Godverdomme EEN NIET DUITSER HITLER kleinzoon van rothschild vernietigde dat duitsland

Even een doordenkertje hier
Hoe komt het dat Oostenrijk niet afgestraft was ipv DUITSLAND????
Ik heb mijn kamp doorworsteld en ik zit met de volgende vraag

Hitler was VERLIEFT op OOSTENRIJK niet duitsland
dus daar gaat gans die BULLSHIT van adoratie van hitler voor dat Duitse volk!!!
YouTube = ZION JOODS
GANS DIE YT is ode aan hitler laat hitler zien als held

HITLER WAS EEN LAFAARD die vluchtte naar Z Amerika toen gans D met hellstorm uitgemoorx werd

OM te kotsen ben je dat je die zion JOOD hitler durft verdedigen! VERNIETIGDE VOOR DIE ROTHSCHILDS DUITSLAND EN GING LOPEN NAAR Z AMERIKA

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

Bombardementen van hitler op UK verraad hitler
.
UK bombardeerde 3mnd bij nacht die Duitsers en hitler lag maar te smseken om wapen stilstand want de adoratie van hitler naar UK is wansmakelijk overal op YT te zien

Dan gans YT dat met fantastische filmpjes laat zien (propaganda) hoe hitler na 3 maanden smeken schreeuwt van terug te slaan

Wel let op nu:

toen UK bombardeerde was de ravage enorm in D
Gans YT wwilt ons doengeloven dat hitler tegen de bankiers keerde

goed opletten nu

Toen die luftwaffe van hitler UK bombardeerde hadden ze enkel de laagste klasse ijken gepeupel die ze bombardeerden, keer op keer dezelfde wijken en doelen

NOOIT werd elite of banliers of london city gebombardeerd nope enkel het gepeupel

Dit mijn beste vriend VERRAAD hitler, want waarom veegde hitler UK niet van de planeet? hij vocht toch tegen die protocollen van sion van die rothschilds

ongelooflijk dat jij ne zion jood hitler durft verdedigen hitler liet elite UK met rust, had hij UK zelf met tapijtbommen gebombardeerd had die de bankiers en illuminati kunnen uitroeien

Maar ja freemason vrijmetselaarij waar hitler + al die nazi’s inzaten die Thule dat is/was joods + van de rothschhilds zij financierden al de reizen van de nazi naar Tibet en Himalaya om geheim Swastika te gaan halen

en jij ligt te dwepen met ne kleinzoon van rothschild
OMDAT ROTHSCHILD ZIJN MEESTER EN FAMILIE WAS

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

weet je watook hitler verraad dit

http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,760539,00.html

rothschilds magazine 5j nadat joden oorlog verklaren gaat rothschild hitler op de cover van time magazine zetten
.
Hitler die anti bankiers is net door joden oorlog verklaard en BELANGRIJKSTE hitler vocht tegen die protocollen maar gaat dan op zijn aartsvijand cover magazine staan?????????

O N V O O R S T E L B A A R hitler durven verdedigen dat die tegen protocollen sion stond…. hahahaha de grap hitler zat op gala’s samen met die bankiers

Enige reden waarom hitler zijn kar beetje draaide was STALIN Rusland
Hitler begreêp toen dat hij gewoon pion was voor die USA EN UK zion elite, daarom kwam die met Barbarossa verrassing maar het was te laat

pffff ik kan gewoon niet geloven dat er mensen durven dwepen met hitler een rothschild kleinzoon en soldaat
Hitler had typisch georgisch zion joods uiterlijk
lijkbleek, blauwe ogen en pikzwart haar alle kenmerken van oostblok zionisten
Duitsers zagen er NIET als hitler uit, integendeel

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

Wáárom is Htler de meest gedemoniseerde man in de geschiedenis van de mensheid?
Hij was een homo, een pedo, leed aan narcisme, grootheidswaanzin, was een (bastaard)kind van de Rothschilds, een stoephoer, en wat al niet meer…

https://thegreateststorynevertold.tv

Omdat hij liet zien HOE je binnen 4 jaar het bankierse juk van je af kunt werpen. punt.

Dáárom moest Duitsland VOL-KO-MEN worden vernietigd. Zowel fysiek als spiritueel als emotioneel!
Héél Duitsland is vollledig is de as gelegd. Het rode leger heeft zich méér dan beestachtig gedragen, enkel en alleen om zoveel mogelijk CHRISTENEN over de kling te jagen. Het Communisme is verantwoordelijk voor de MOORD op meer dan 100 miljoen CHRISTENEN in heel Europa in de periode van 1917 – 1957!
En dáár wordt niets over gezegd. Stalin was een Ashkenazi jood, Net als Troski. En zij dansten naar de pijpen van de Rothschilds.

https://hellstormdocumentary.com

De Rothschilds wilden een voorbeeld stellen. Don’t mess with the banksters or you’ll face the same fate!

Na de Duitse overgave had Duitsland 0 schuld bij de BIS.
Vanaf dat moment is het Verdrag van Versaiies opnieuw ingegaan, werd ALLEEN Duitsland opnieuw enkel en alleen schuldig bevonden aan het beginnen van W.O. – Die meer dan 60 miljoen, vnl CHRISTELIJK EUROPESE BEVOLKING heeft geofferd –
En moest er een GEHEIM verdrag worden ondertekend dat Duitland tot 2099 een bezette mogendheid blijft.

https://www.youtube.com/watch?v=n6oCiC0KyCY

En Hitler naar zuid-amerika? Dit is gebaseerd op 2 of 3 “getuigenverklaringen” die in 1946 zijn opgeschreven door de FBI. Er is NOOIT een fysiek bewijs geleverd dat Hitler GEEN zelfmoord heeft gepleegd op 30 april 1945.

Zelfs David Irving heeft geen document kunnen vinden en tientallen mensen geïnterviewd die er bij waren.

Wáárom denk je dat Poetin zo wordt gebashed. Hij heeft het 99-jarige charter dat de Sovjet-Unie (nota bene door Lenin zélf) met de Rothschilds af sloot, NIET VERLENGD!

Daarnaast heeft ook hij de Rothschilds het land uit gegooid,
Hij heeft de (Russisch)-Christelijk Orthodoxe kerk in volle ere hersteld
Hij heeft de Russen hun eigenwaarde teruggegeven
Hij heeft Ashkenazi-joodse conglomeraten en oligarchen het land uitgewezen.

https://beforeitsnews.com/v3/politics/2018/3040419.html
http://tomatobubble.com/putin_hitler.html

@Marduk,
Ik ben al meer dan 3 decennia op het arpanet/ internet aanwezig en inmiddels weet ik welke sites ik kan vertrouwen en welke niet.
daarnaast heb ik duizenden (e)boeken doorgespit om van alle kanten zaken te bekijken (ik slaap 4 uur per nacht).

Hitler was noch joods, noch half-jood, hij had geen hekel aan joden. Sterker nog er dienden meer dan 150.000 joden in het Duitse leger in W.O.II, zijn lijfarts was Joods, In Berlijn heeft een synagoge met meer dan 800 Joden DE HELE W.O.II periode gewoon door kunnen draaien.

– Hij is er door de Zionisten ingeluisd. Met name door de Poolse kwestie. De Briten en de Fransen gaven totaal niets om Polen Zij wilden een katalysator om W.O.II te ontketenen.
– Rosseveld (Zelf een ashkenazi Jood() was de EERSTE die de Sovjet-Unie in 1933′ erkende
– De Zionisten verklaarden op 24 maart 1933 de oorlog aan Duitsland (nog geen 2 maanden nadar Hitler de Rothschilds het land had uitgetrapt)
– De Kristalnacht (9 november 1938) was een REACTIE VAN HET DUITSE VOLK – pogrom is het russiche woord voor posse – op de aanslag op de Duitse Ambassadeur in Parijs op 7 november 1938. – het zoveelste communistische voorval.
Terwijl de voltallige top vsn de NSDAP de Beerputsch in München herdacht, ging het volk de straat op. Ook sdeze geschiedenis klopt weer eens niet….

https://www.lupocattivoblog.com/2012/03/28/die-reichskristallnacht-das-bild-der-brennenden-synagoge-ein-gefalschtes-feuer/

Als Hitler in der Nacht vom 9. auf den 10. gegen 1h davon erfuhr, das die Münchener Synagoge angezündet worden war, bestellte er den Polizeidienstchef zu sich und gab Anweisung, dass weitere Ausschreitungen in München unbedingt unterbunden werden müßten. Dann telefonierte er mit verschiedenen Dienststellen von Polizei, SA und SS, um sich ein Bild von der Lage zu machen.

Nachdem er erkannt hatte, daß nicht nur in München randaliert wurde, sandte er schließlich ein Telegramm an alle Dienststellen der Gauleiter. Darin hieß es, daß es unter keinen Umständen zu Brandstiftungen jüdischer Geschäfte oder jüdischen Besitzes kommen dürfe. Daraufhin wurden Befehle an die SA-Ortsgruppen erlassen, wonach diese Wachen vor Gebäuden mit zerstörten Fensterscheiben aufzustellen hatten. Polizei und SS erhielten gleichlautende Befehle. Der diesbezügliche Befehl Heinrich Himmlers an Reinhard Heydrich existiert immer noch und befindet sich unter den Akten des Internationalen Militärtribunals (IMT).

Kijk naar feiten en niet naar verhalen. Feiten vertellen de waarheid. Verhalen niet.
https://vielspassimsystem.wordpress.com/2017/10/21/die-mythen-und-luegen-in-der-gegenwart-deutsche-ruestung-1933-45/

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

via deepweb is alles te vinden ik kan hier geen links van deepweb posten
dit is via duck a go

Van januari 1911 tot en met 24 mei 1913 ontbreekt iedere spoor van Hitler. Historici staan nog steeds voor een raadsel. Aan de hand van exclusief bronnenmateriaal wordt aangetoond dat hitler een speciale training volgde aan de de Rothschilds gecontroleerde Britse Military Psych-Ops War School in Tavistock. Hier begon Hitlers voorbereiding op zijn toekomstige rol als dictator.

http://bovendien.com/categorieen/geschiedenis/kroniek-van-hitlers-ontsnapping

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

het feit dat YT hitler romantiseert als held tegen de bankiers is het bewijs dat hitler hun soldaat was
Man van Eer die zijn Volk verdedigd gaat strijdend met zijn Volk ten onder en vlucht niet naar Z Amerika

schrijnend hoe jij de kleinzoon niet duitser 0 DNA duits die Duitsland zoals albert pike in 1871 beschreef volledug D en volk in 1945 zijn uitgemoord Hellstorm
Polen litouwen die kant mensen werden ib de plaats van Duitsers na uitmoording WD daar gezet werden terwijl hitler lekker in Z Am zat

hieraan herken je alles EER vooral maar ook wie puur van hart is, goed te merken dat je de geschiedenis voor rothschilds niet kent spijtig genoeg

om te kotsen hoe jij hitler blijft verdedigen onbegrijpelijk gewoon
Iemand die zijn Volk graag ziet sterft al strijdend voor zijn Volk

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

moest ff zoeken
jij bent degene die dweept met dit

https://youtu.be/H5t4yk5Sggc

op YouTube een pro hitler film waar het blanke ras wordt opgeroepen om TEGEN DE JODEN op te staan, niet de bankiers maar joden

jij onderschat mij zwaar dus oppassen jij

YT is soort rothschildkanaal
no way dat normaal dit soort HAATFILM ANTI JODEN PRO HITLER kan blijven circueren op YT
Te perfect anti banken pro hitler

ben veel te slim voor dit soort brainwash manipulatie

Een docu maken over ontkennen aantal doden holocaust KAN NIET maar wel een hitler reclame film anti joden en bankiers???

Is meesterlijk van zion jewtube zoals ze YT noemen, overal lees je op die posten SIEG HEIL en jodenhaat en dat mag van YT???

EN jij trapt er dan in ook

man man man hoe blind gebrainwashed ben jij eigenlijk?
Hitler verkaste naar Z amerika
rest via operation paperclip naar USA
farce nuerenberg
en klaar was kees hitler leefde nog lang en gelukkig in Z amerka

en jij dweêpt met hitler?
Dude je bent blind dom ik laat u in uw walgelijke adoratie hitler de man die de duitsers voor de rothschilds uitroeide

de man die zijn volk graag zag, zo graag dat hij ze achterliet in volle bak oorlog

en jij dweept met hitler????

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

laat maar.

Jij denkt dat je ontwaakt bent en denkt dat op basis van één boek + een aantal narratives van David Icke + een aantal artikelen van Henry Makow tot de waarheid bent doorgedrongen.

Ik ben niet slim, maar wel wijs.

Want dit is precies wat de globalists willen. Zorgen dat je je afkeert van je volk, je afkomst, je god en je cultuur. En als een blinde achter het huidige (zometeen Groot-)Israël aan loopt. (Wat NIET het Israël uit de bijbel is!)

Nee ik ben geen kerkganger, noch heb ik een protret van AH aan mijn muur hangen, waarvan jij aanneemt dat dit het geval is.
Ik doe niet aan aannames. Ik veroordeel niemand.

U wel, te zien aan uw schrijfwijze.
U gaat uit van annames, wordt boos als iemand met feiten komt die u niet kunt weerleggen en gaat dreigementen uiten die kant noch wal slaan.

Gegroet.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

ohh neen niet zo beginnen

jij verdedigd een NIET DUITSER die ging lopen naar Z amerika
de kleinzoon van rothschild
hitler die in 1938 op time magazine stond
lid was van Thule en VRIL JOODSE vrijmetselaarij
mijn specialisatie 30j dat Occulte van hitler Tibet, Egypte rothschilds
Dan Werner van Braun, V raketten jood oppenheimer,

sorry maat ik HAAT HITLER door hem konden ze Duitsland vernietigen

in de 17e eeuw had D keizerrijk door wat de rothschilds van plan waren die protocollen sion, ze moesten onderduiken en her groepeerden
de rothschilds beslisten toen om Duits Keizerrijk uit te moorden met haar volk

Ook jij kent de kloten van geschiedenis
tzum kotsen hoe jij een NIET DUITSER hitler durft verdedigen die liet zijn volk in volle oorlog stikken HELLSTORM kreeg de duitser en rest nazi via operation paperclip ging naar VS of bij Z ameruka’s hitlers argentinie

DE DUITSER WERD UITGEMOORD;
of jij bent zelf een jodenhater
of een zion jood

ONMOGELIJK dat iemand zone lafaard die zijn volk liet stikken blijft verdedigen, heb OPNIEUW opgeschreven waarom

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

oei mijn excuses

jodenhater moet Duitsland hater zijn, pardon

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

ik pik dat NIET iemand die voor nazi hitler opkomt

dit komt copy paste van site deel internet wat ik niet zomaar kan openbaren, MAAR de linken en info wel
NO WAY IN HELL reclame voor hitler

Wat Dresden betreft heb ik reeds in een andere reactie verwezen naar het feit dat het plat bombarderen van Duitse steden reeds gepland was sinds het einde van de twintiger jaren, door de Britten.
Voor een beter begrip en inzicht in WO II is het interessant te kijken naar de publicatie “Red Symphony” over Christian Rakowski.
Zie 2 bruggetjes :
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/red_symphony.htm
http://henrymakow.com/000275.html
De 2de wereldoorlog was dan ook geen toeval, maar zorgvuldig gepland, zoals ten andere ook de eerste wereldoorlog.
Over de rol van Hitler en wie hem in het zadel hield toen het leger hem dreigde af te zetten : zie bruggetje :
http://henrymakow.com/2014/11/British-saved-hitler-from-German-army-coup.html
Over de rol van de verraders in Duitsland zie bruggetje :
http://henrymakow.com/2014/08/Testimony-of-Hitlers-Closest-Aides.html
http://henrymakow.com/martin_bormann_was_rothschild.html
http://henrymakow.com/2014/06/Confirmed-British-Rescued-Martin-Bormann.html
http://henrymakow.com/nazis-knew-about-normandy.html
http://henrymakow.com/2014/12/Hitler-Sabotaged-War-Effort%20.html
http://henrymakow.com/2014/03/FBI-Ignored-Hitlers-Post-War.html
http://henrymakow.com/2014/02/under-two-flags.html
Over de “organisatie” van WW II :
http://www.henrymakow.com/eight_indications_the_illumina.html
Over het Morgenthau plan zie bruggetje :
http://nl.wikipedia.org/wiki/Morgenthau-plan !!!!
Ter illustratie :
Mussolini was ook een brits agent !!
http://www.theguardian.com/world/2009/oct/13/benito-mussolini-recruited-mi5-italy
Uiteindelijk komen we tot de grond van de zaak wat oorlogen betreft=de rol van de banksters :
zie bruggetje van de financiële webstek Zero Hedge :
http://www.zerohedge.com/contributed/2014-04-18/bankers-are-behind-wars
Duitsland was een hinderpaal voor de NWO en diende dus vernietigd te worden :
http://www.savethemales.ca/001936.html
Ik citeer uit het voorgaande bruggetje :
“Germany was the major obstacle to using England and the U.S. to impose Illuminati rule upon the world . Thus, onerous reparations were imposed to prompt another much more devastating world war. Once it begin, the British vetoed attempts to assassinate or replace Hitler, and insisted on “unconditional surrender – See more at: http://www.savethemales.ca/001936.html#sthash.hs9KmWgI.dpuf
Zoals Anna er ook al naar verwees, is er dan na WO II de grootste patentroof uit de geschiedenis geweest door de “overwinnaars”.
In het boek : The Philosophers Stone van Joseph P Farrel komt deze tot de conclusie dat WO II uiteindelijk ging over een oorlog om kennis.(=over zeer geavanceerde technologiën waar de wetenschappers in Nazi Duitsland zeer ver stonden).
Wat tijdens en na W O II niet gelukt is, gaat nu blijkbaar vanzelf via de massale immigraties. Dit geldt ten andere ook voor de rest van Europa.

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

kom je nu met linkjes van Henry Makow aan?
Kijk eens naar zijn achtergrond wakkere gast.

Ik kijk naar troepenopbouw. Om aan te vallen heb je een 3:1 meerderheid nodig….

Volgens jouw bronnen had Duitsland al in 1933 4,3 MILJOEN soldaten, gefinancierd door de Rothschilds, de bushes en consjorten….
Die bronnen van jouw KLOPPEN NIET MET DE FEITEN!!!!

DIT IS DE WERKELIJKHEID WAKKERE GAST!

https://www.youtube.com/watch?v=6cM0J-UwXbE

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

en nog iets….

Als jij zo slim bent, wat is dan het verchil tussen Zionisme en Judaïsme, buiten dat de eerste een politieke stromiing is die eind 19e eeuw is ontstaan en de andere een religieuze is die al millennia bestaat?

– Ze hangen allebei de talmoed aan
– Ze komen allebei van het uitverkoren volk af
– Ze haten allebei christenen
– Ze promoten allebei hedonisme, pedofilie
– Ze zien ELKE GOYIM VROUW als hoer
– Ze zijn allebei zo racistisch als wat
– Ze gaan allebei uit van hetzelfde bankensysteem
– Ze promoten allebei slavernij
– Ze praten allebei over de komst van hun messias die het “uitverkoren” volk tot wereldheerser over alle andere volkeren maakt. – en op dat moment krijgt iedereen van dit volk en passant 2800 slaven!
– Ze promoten allebei liegen, bedriegen, stelen, moorden en wat al niet meer, zo lang het maar om GOYIM gaat.

Dit zijn FEITEN GAST!
En jij bent wakker? – Lees de Talmoed. Misschien word je het dan!

Om je de tijd van het doorspitten van de volledige talmoed te besparen, hier een kleine samenvatting:

https://rense.com/general86/talmd.htm

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

jij maakt de fout door alle zionisten en die almoed/thora over dezelfde kam te scheren

Er zijn zionisten die tot inkeer komen die een geweten hebben
DANKZIJ hen weten we wat in die talmoed en thora staat

In christendom OT is geen haar beter, heb hier die bijbels waar god geschreven woorden opdraagt om te gaan moorden in zijn naam
Marching to zion zijn zion joden die dat ontmaskerd hebben

enne ik ben giga belezen, in die thora/talmoed heb je normaal en extreem zolals de haat naar goyims, in christen/islam is dat hetzelfde NT versus OT islam verschil soenniet, wsahabismes en sjiietische stromingen

DIT ZIJN FEITEN GAST
NIET IEDERE ZIONIST WEET ZIJN HORROR geschiedenis van rothschilds, sommige n als ze het te weten komen als MAKOW spenderen GANS HUN LEVEN om dat te ontmaskeren wat je giftig neerschrijft, heb jij ooit de thora of talmoed gelezen???
NEEN uw antwoord verraad dat, je komt af met enkel de haatversie in christen en islam geloof heb je exact dezelfde haat exact hetzelfde

jij moet leren dat niet iedere zionist slecht is, er is altijd een persoon achter iemand dat gelabeld is door zion rothschilds

dit mijn beste ken JIJ NIET geschiedenis MAKOW gaf veel héél veel prijs van zionisme

Open Borders, Gay Marriage, the World Court, “Hate” Laws which suppress open discussion, these are the signs. The Kyoto Protocol is another; whatever its merits, it is an instrument of World Government. These are policies of the Trotskyist/Fabian/Green “New Left”.

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/red_symphony.htm

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

TheRapeOfJustice
Vastgezet door TheRapeOfJustice
TheRapeOfJustice
4 maanden geleden
Irving in his Introduction to Hitler’s War, p. xxv: “In 1948 Brüning would write to the editors of Life forbidding them to publish an August 1937 letter he had written to Winston Churchill revealing that ‘from October 1928 the two largest regular contributors to the Nazi Party were the general managers of two of the largest Berlin banks, both of Jewish faith, and one of them the leader of Zionism in Germany.’ *

* Brüning’s 1943 (unpublished) manuscript is in the Dorothy Thompson collection of the George Arents Research Library, Syracuse University, New York. His letter to Daniel Longwell, editor of Life, dated February 7, 1948, is in Longwell’s papers in the Butler Library, Columbia University, New York.”

en

TheRapeOfJustice
TheRapeOfJustice
2 jaar geleden
The Rothschilds created Nazism. What they want is war, the most lucrative for all their monopolies, and realization of important parts of their Sabbatean-Frankist plans, first of all annihilation of Western civilization. Thanks to their marionettes Adolf Hitler and Martin Bormann, who were allowed to escape to Argentina, they finally conquered Palestine, and they were able to found their United Nations, their IMF, their World Bank, their NATO, their EU, their ECB, their €, etc.

The Nazis were Sabbatean-Frankist (Crypto-)Jews
https://www.youtube.com/playlist?list=PLTQSTGefsTgxb9m_TjWCcHB_IGsCPA638

https://youtu.be/j_R4pqAGv20
.
aansluitend, humor me en ga lees overal de comments eens
hitler was rothshild soldaat duitse documenten bevestigen dat en brieven aan churchilll en zo veel meer bekijk de 2 filmpjes van 10 tallen jaren geleden 4mnd geleden gepost

https://donquijotte.wordpress.com/2015/06/04/satanische-oorsprong-van-het-zionisme-sjabtai-zwi-aka-sabbatai-zevi/

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  joepiedepoepie
2 jaren geleden

moet even bijposten want link hierboven YT verwijderde dat
ga zitten en luisteren voor zolang het nog opnYT staat
niet alle joden zijn zo, enkel die rothschildclan
het is zo hoe de rothschilds jodenhaat creëren hitler aan de macht brachten…

man ik las mijn kampf; ambetant klaag zaagboek zwaar om te doorworstelen zeker klaag Oostenrijktijd
hitler kwam arm berooid aan in Duitsland van Oostenrijk
Van niets komt die daar aan de macht, heeft plotsklaps geld knokbendes in jaren 20-30 D??? Zeer rauwe tijd en hij was geen Duitser en werd zomaar uit het niets NIET Duitse ster nadat diezelfde zion joden die hem financierden hem in Oostenrijk zo boycotten in zijn schilderen kunst zogezegd, Duitse elite bracht hem aan de macht volgens die historische film en mijn kampf en financierde hem?

DAT KAN NIET er was geen D elite meer toen zo kapitaal krachtig na raid op D WOl of die multinationals had alles was van joden.
Daarna van rijke Pruisen andere rijke keizerrijken van D werden afgescheurd afgepakt en Tjecholsovakije als land werd geboren, Polen kreeg andere delen keizerrijk D, Denemarken enz, verdrag Versaille onthoofde laatste rijkdom elite Duitsland.

Het waren joodse elite die in jaren 20-30 D runden en de Duitser crepeerde van de honger, in mijn kampf schrijft hij later dan geen 1 Duitser geld had en HIJ Duitsland had opgebouwd, die autobaan van hem en volkswagen komt van VS en Ford alles rockefellers financierden mee, er zijn genoeg tegenstrijdigheden want als geen 1 Duitser in 20-30j geen geld hadden, wie financierde dan zijn kampf???

In mijn kampf geeft hitler de joden de schuld dat geen 1 duitser geld had en die joden alles runden zelfs jij dweept met dat en bewees dat met dit
https://youtu.be/H5t4yk5Sggc

Hoe kon hitler hier zijn nazi rijk uitbouwen er was geen 1 Duitser met geld???

De rothschilds…. zij brachten hem aan de macht via hun schoon familie de rockefellers samen met bush

jij hebt mijn kampf niet gelezen, er staan dingen in die zwaar conflicteren met de realiteit
alles wat ik hier schrijf wordt ondersteund door de protocollen van sion, en bolsjewieken historie, en churchill’s rol… mijn kampf

jij hebt nog minder die protocollen tegoei of serieus gelezen
hier beluister ze bespreken het, counter dit maar eens allemaal

https://youtu.be/Ty6whuQ1R8o

Frits
Frits
2 jaren geleden

Trump gaf 1 dag na de aanslagen bij de twin-towers al een interview waarin hij zei: er moet een of ander explosief gebruikt zijn ,ik ken de contructie van deze gebouwen die waren immens sterk en zeker bestand tegen inslagen van een Boeing ,het kan niet anders dan dat ze zijn opgeblazen met explosieven ! ( gewoon op you-tube te vinden dit interview) en dat had hij goed gezien ! toen dacht niemand nog aan een conspiracy. …

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  Frits
2 jaren geleden

Maar toen ‘wist hij niet’ dat zijn opdrachtgevers van nu achter alles zitten.

Alex
Alex
Reactie op  J. Hofmans
2 jaren geleden

@j.Hofmans welke opdrachtgevers?

thomass30
thomass30
Reactie op  Alex
2 jaren geleden

De Neoconservatieven, de Khazaarse maffia, het Zionistisch Rothschild gestuurd Israël, CIA, De Deepstate, het Militair industrieel complex, De Fed, IG Farben, Tavistock, the Club of Rome …. vul maar verder in …. waardoor het niet moeilijk te constateren is dat de president het totaal niet voor het zeggen heeft.

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  Alex
2 jaren geleden

Beste Alex, zie het prachtige antwoord van Thomas. Het is nooit anders geweest met de Verenigde Staten. En wie het wel anders wilde aanpakken is simpelweg uit de weg geruimd.

Frits
Frits
Reactie op  J. Hofmans
2 jaren geleden

@J.Hofmans Braeking news CNN: 20 nov.2018 NY TIMES: Trump
Wanted to order justice departement to prosecute Comey and Clinton ( Hillary) !!!!!!…..wich is illegal as [resident and now they dicuss on CNN the possibillity of impeachment. ( again) …wich will never happen because he,s god,s protection to end corruption and there are now 63.000 sealed indictments and mass aressts folow soon.

J. Hofmans
J. Hofmans
2 jaren geleden

Trump werkt voor de personen die achter 9/11 zitten. Dat zijn de neppe wannabe joden (lees: zionisten). Zonder hen was Trump nooit aan de macht gekomen, sterker nog: Trump is maar een puppet. Dus, waar hebben we het over?

“Trump verwijst naar dansende moslims, maar eigenlijk bedoelt hij de zionisten”? Oke, hiervoor moet ik toch eerst even een halve fles cognac drinken.

TACP
TACP
Reactie op  J. Hofmans
2 jaren geleden

To J. Hofmans

Inderdaad, helaas viert de “cognitive dissonance” hoogtij wanneer het om deze charlatan gaat.

Alex
Alex
Reactie op  TACP
2 jaren geleden

@ j.Hofmans Hillary heeft zoals je weet niks te vertellen ,en aan ingewijden al helemaal niet ,toch kreeg zij 4 miljoen dollar voor een toespraak ,waarom denk je ? die dat betalen hadden iets terug verwacht van haar,nu is zij geen president geworden en krijgt ze geen cent meer. Gelukkig zit er nu iemand die het helemaal zelf doet ,elke week bakken geld verliest omdat zaken doen niet meer kan /niet meer mag en zijn volledige salaris schenkt aan een goed doel elke maand weer. Trump is de laatste hoop om de communistische tiranie van de New World Order te stoppen.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Alex
2 jaren geleden

Mijn god meent U dit?

“Trump is de laatste hoop om de communistische tiranie van de New World Order te stoppen. ” ???? ??

u weet toch dat gans die NWO in zijn regering zit?
GOLDMAN SACHS ZION BANKIERS zie lijst en USA sites die alarm slaan

Bannon snapt het hoor
List of Goldman Sachs Alumni in Donald Trump’s Administration

https://heavy.com/news/2017/01/donald-trump-goldman-sachs-drain-swamp-steve-bannon-steven-mnuchin-gary-cohn-jay-clayton/

From “Drain the Swamp” to Government Sachs
https://www.newyorker.com/news/john-cassidy/from-drain-the-swamp-to-government-sachs

The Government Sachs takeover of the Trump administration is nearly complete
https://qz.com/859369/goldman-sachs-is-back-in-the-white-house-the-government-sachs-takeover-of-the-donald-trump-administration-is-nearly-complete/

https://slate.com/business/2016/12/why-trump-keeps-hiring-goldman-sachs-bankers.html?via=gdpr-consent

kan nog 10000den links posten over hoe ze ook wakker zijn geworden in de VS

Dus U verdedigt Trump die eigenhandig goldman sachs bankiers in gans VS regering stak, the swamp stak Trump in zijn regering
Goldman sachs gaf 2008 de wereldwijde bankencrisis NADAT ZE ZELF ALLES VERGOKTEN en verdiende alleen al 27 miljard aan Griekenland te bankroeten wat WIJ ALLEMAAL MOESTEN VERGOEDEN en ieder land ontelbare miljarden staatsschulden bij keer DANKZIJ goldman sachs

CORRUPTE BANKIERS the swamp steekt Trump in zijn regering WIJ BETAALDEN WERELDWIJD DE BANKIERS EN ZIJ GOLDMAN SACHS SCHAFTE DE RENTE VOOR HET VOLK AF

Waar haal jij dat vandaan dat Trump die NWO gaat afschaffen wanneer die swamp NWO zijn regering is
KRANKZINNIG is dit, wilt U aub uitleggen hoe U Trump nog kan verdedigen nadat hij de swamp AKA goldman sachs zijn regering maakte

Aub leg dit uit, ik begrijp U niet, ik begrijp Uw domheid NIET!!!!!

Alex
Alex
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Heyye ouwe ,die oorlog in Jemen is al veel langer dan Trump aan de gang man ,en deze domoor noemde je eergisteren nog : {gelukkig zijn er nog mensen die weten hoe het echt zit} een bewijs dat jij veel te snel conclusies trekt ,met alles dus .en schreeuw wat minder a.u.b. Frits.

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  Alex
2 jaren geleden

Hillary (lees: Clinton family) en Trump zijn beste maatjes. Dat is heel makkelijk op te zoeken. Het was maar om jou het idee te geven dat er een verkiezing plaatst heeft gevonden. Beiden zijn een pot nat. Trump heeft het allang niet meer over Hillary, althans geen dreiging o.i.d.

Alex
Alex
Reactie op  J. Hofmans
2 jaren geleden

@j.Hofmans {dat is heel makkelijk op te zoeken} dergelijke hooggeplaatste lui kunnen heel proffesioneel met elkaar omgaan ,zegt niks.het zijn geen ruzieende scholieren die op elkaars fiets gaan dansen,zegt allemaal niks. …maar de kans dat jij gelijk hebt acht ik zeer groot,ik weet wel dat hij herkozen wordt,en voorspeld is aantoonbaar door o.a. Kim Clement die hem bij naam noemt en hem de bulldozer noemt en Trump the trumpet 8 jaar terug .

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  J. Hofmans
2 jaren geleden

100% correct

x

Check Also

trump

Trump in afscheidstoespraak: Het beste moet nog komen

President Donald Trump heeft dinsdag in een ...

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

59
0
We lezen graag je reactie!x