Buitenland

Beelden: Boze Canadezen bestormen prikcentrum – ‘Schaam jullie! Schaam jullie!’

Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op beelden uit Canada zijn tienduizenden boze burgers te zien die protesteren tegen de uitrol van het vaccinpaspoort. In Montreal in Quebec gingen duizenden mensen de straat op om hun ongenoegen te laten blijken over de draconische maatregelen die in het land worden ingevoerd.

Een groep betogers bestormde zelfs een test- en vaccinatiecentrum en scandeerde: ‘Schaam jullie! Schaam jullie!’ Ook hielden ze borden omhoog met daarop teksten als ‘Onze kinderen zijn geen labratten’.


Antilockdownactivist Chris Sky, die de medische tirannie die over ons wordt uitgestort vorig jaar al voorspelde, gaf een speech tijdens het protest.


Vrijdag kondigde de Canadese regering aan dat alle federale werknemers zich verplicht moeten laten vaccineren tegen corona. De federale overheid is de grootste werkgever van het land. De vaccinatieplicht betreft ook commerciële trein-, vliegtuig- en scheepspassagiers.

Vanaf volgende maand heb je in Quebec een vaccinbewijs nodig om toegang te kunnen krijgen tot een restaurant, café, sportschool of festival.

[Infowars]

4.8 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stephan
Stephan
11 maanden geleden

Nooit zal ik dat experimentele vaccin nemen.

Engelbracht
Engelbracht
11 maanden geleden

eens de bevrijders,nu de cipiers,ik heb het al meer geschreven,de oorlog is in alle hevigheid begonnen

Loire
Loire
11 maanden geleden

Overal hetzelfde verhaal, en dat is niet vooraf afgesproken? Ze werken allemaal de lijst af, de een wat sneller dan de ander. Ik begrijp niet dat de regering niet echt aangepakt wordt door de bevolking, wat er tot op heden georganiseerd is heeft weinig effect op de overheid in welk land dan ook.

pimpel
pimpel
11 maanden geleden

De bodybuilder in deze rap ? Hij lijkt er op. RAP https://www.youtube.com/watch?v=Dzuw1ovpCMs

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

59
0
We lezen graag je reactie!x