Homepagina » Buitenland » Kijken: Vlijmscherpe reactie van RTL West-chef op ‘achterlijke coronaregels’
chef
Foto: Pixabay

Kijken: Vlijmscherpe reactie van RTL West-chef op ‘achterlijke coronaregels’

De media zijn over het algemeen volledig gelijkgeschakeld. Kritische geluiden over het coronabeleid hoor je nauwelijks. Daar begint in Duitsland mondjesmaat verandering in te komen. Neem bijvoorbeeld het commentaar van RTL West-chef Jörg Zajonc afgelopen donderdag op de verlenging van de lockdowns, in Duitsland ook wel ‘shutdowns’ genoemd.

“Het wordt steeds absurder,” zegt hij voor de camera. “De nieuwe regels zijn gewoon achterlijk. Mondkapjes op, ook op de parkeerplaats. Twee keer zoveel afstand houden in de detailhandel. Bedrijven moeten rond Kerst de deuren sluiten, maar tegelijkertijd geldt er een vakantieverbod. Dat alles om het aantal contacten verder terug te dringen.”

“Dit heeft niets te maken met gezond verstand,” vervolgt Zajonc. “Het heeft geen zin om alle aandacht te richten op het aantal positieve testen. Er klinken steeds meer kritische geluiden, maar ze worden niet gehoord.”

Paniekzaaierij

Hij hekelt de ‘arrogantie van de macht’. Men gaat steeds een stapje verder: buitensluiten, stilleggen, beperken, verminderen. Er wordt veel angst aangejaagd, zegt de chef. Zo blijft men waarschuwen voor overvolle ziekenhuizen en oplopende dodentallen. Iedere dag komen er net zoveel mensen om als bij een vliegtuigongeluk, waarschuwde de minister-president van Beieren.

“Dat is paniekzaaierij,” benadrukt Zajonc. “In Duitsland sterven iedere dag ongeveer 2600 mensen, ook zonder corona. In oktober stierven er minder mensen dan vorig jaar, ondanks corona, aldus het Duitse statistiekbureau. En op de ic-afdelingen zijn veel bedden al wekenlang onbezet. Al die tijd waarschuwt men voor overbelasting.”

“Alleen de politici kunnen een einde maken aan deze waanzin.”


[RTL West]

4.7 58 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Werd eens tijd. Nu maar hopen dat het net gaat als met domino. Met aan het eind de moreel gehandicapten die zich onze regering noemt.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
1 maand geleden

‘Ich weiß wer jetzt arbeitslos ist.’

Ze had ook iets positiefs kunnen zeggen.
Daarmee had ze anderen aangemoedigd.
Zo weerhoudt ze anderen juist om ook iets dergelijks te doen.

Goedbedoeld wellicht, maar daar heb je niets aan.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
1 maand geleden

Over ‘achterlijk’ gesproken.
Hier ben ik echt van geschrokken.
Van je ‘vrienden’ moet je het maar hebben.

https://twitter.com/Underwo57497244/status/1332322562387402754/photo/1

Ik denk niet dat ik me zou kunnen beheersen.
En dan heb ik het over zowel de NSBGGD als over die zg. vriend/vriendin.😡

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Die vriend opsporen en gelijk de vriendschap opzeggen. Dit zijn geen vrienden meer. Zulke mensen zullen zelfs hun ouders nog verraden, mocht er een oorlog komen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Tijdens een fascistische dictoriale overname leer je vrienden of familie pas echt kennen. Farizeeërs blijken soms meer betrouwbaar te zijn ineens. Het is verschrikkelijk maar tijdens ww2 vond 80% de razzia’s in Nederland ook prima. Het interresseerde ze niet zolang het maar aan hun deur voorbij trok. Angst maakt het meest onbetrouwbare, gemene en inhumane beest in de mens los.

Saskia
Saskia
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Sinds wanneer is de GGD nu ook politie? WAT EEN WAANZIN DIT!!!!!!!

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

@ Allen hierboven,

Soms is er (gelukkig) ook wel wat goed nieuws.
Net tijdens het boodschappen doen ontmoette ik een echtpaar die, net als ik, beiden geen mondkapje droegen. We kwamen in gesprek en het bleek dat we naar dezelfde kanalen op Youtube keken. Toen ik het had over ‘mondkapjeseffecten.nl’ toverde de vrouwelijke helft zo’n 100 flyers van deze website uit haar jas, die ze vervolgens aan mij gaf om rond te brengen/uit te delen. 👍
Daarna ook nog met 3 medewerkers van de supermarkt erg leuke gesprekken gehad.
De hele dag zo’n mondkapje op. Ik heb met ze te doen.
Lopend, op de terugweg naar huis, raakte ik in gesprek met een 75 jarige Italiaanse man met wie het heel goed klikte. Binnenkort drinken we samen een bak koffie.

Zo zie je maar. Het is niet allemáál ellende.😊

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

juist ! zo moet het gaan. zo begint het ECHTE verzet. Spreek mensen aan, start een gesprek, peil hoe mensen écht denken ( je zult verbaast staan!), laat het niet bij het gesprek, maar vraag bijv. het 06 nr zodat je informatie aan elkaar kunt doorgeven, of spreek af, zoals de schrijver hierboven doet, blijf met elkaar in verbinding, en maak de groep groter en groter. Op een gegeven moment zal er toch ergens iemand gaan opstaan die de kwaliteiten bezit om al deze groepjes aan en met elkaar te verbinden…en dan…dan begint de échte opstand !

Pieter
Pieter
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

Yep 20-30% wil écht die maatregelen incl. mondkapje. 40-50% doet het omdat ‘het verplicht is door de wet’ en/of sociale druk en 20-30% doet sowieso al niet mee met de maatregelen. Daarom is zo;n 70-80% van Nederland vatbaar voor een (Fluwele) opstand.

Rob
Rob
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Het Goede Doel zong het jaren geleden al: vriendschap is een illusie. Als je zelfbewust wordt klopt het als een bus. Vriendschap is slechts een maatschappelijk concept en volgens psychologen etc moet je die hebben anders is er iets mis met je. Maar als je zelfbewust wordt dan gaan die vriendschappen helemaal niet over het leven zelf. En wanneer je met de realiteit te maken krijgt, en daardoor je beeld ook realistisch wordt, is er gen ‘vriend’ binnen dat concept die je serieus neemt. Het is allemaal maatschappelijke programmering en meer niet.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Rob, je ziet het wel goed, maar toch iets te somber. Echte vriendschap, kom je, net als die ene vrouw waar je echt gek op bent of was, maar 1, hooguit twee keer in je leven tegen. Dat is een feit. Je kunt wél, dagelijks medestanders of mensen met een gemeenschappelijk doel tegenkomen. Je moet dat niet met vriendschap verwarren, dat is een denkfout die vele mensen maken. Kijk maar naar een jongen van 16, die zal je zeggen dat hij 50 vrienden heeft, spreek je hem 20 jaar later, dan zal hij je zeggen dat hij 1 vriend heeft en 49 kennissen. Dat is verder helemaal niet erg ofzo, maar een bewustwording, waar je mee moet leren omgaan. Het is niet vervelend of erg om 1 vriend en 49 kennissen te hebben, het is zelfs gezellig en je zult niet eenzaam zijn. Maar, koester je echte vriendschappen, want die zijn zeldzaam, net als di ene echte grote liefde in je leven:’) . Een traan ? ja een traan, want ik heb die ene ook laten lopen, stom genoeg, maar ja, that’s life en ik deal ermee.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

Ik had het niet over zg kroeg vrienden. Ben zelf al ruimschoots in de 2e helft van het leven. Ik had het over voor terrorist te worden uitgemaakt omdat je het media virus niet als absolute waarheid accepteert. wanneer je constateert dat bijna 90% in je omgeving slaafs immorele regels opvolgt om alleen “gezeur’ te voorkomen. En daarmee het menselijke bestaan alleen maar verder de afgrond in duwt. Nu kom je erachter hoe echt iemand is geweest al die tijd. Helaas moet ik constateren datd de meeste bij gratie van het beeld leven wat de msm ze voorspiegelde. Deze gifbeker zal helemaal eerst leeg moeten. Socrates zal het theater verlaten.

Rob
Rob
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

Als je zo iemand tegen komt dan noem ik het een mens, geen vriend. Punt met mensen is dat ze alles buiten zichzelf zoeken wat ze van binnen kunnen vinden en kunnen uitdrukken als mens. Dan heb je geen vrienden nodig. Vroeger had ik een antal vrienden, nu heb ik geen vrienden maar ben ik gewoon met mensen om me heen in contact, wat het leven zelf in houdt. Vriendschap is en blijft een concept dat maatschappelijk is. Bewustzijn is weer iets heel anders. Dat is de kern van alles. Dat is niet menselijk, het is universeel en dat is het grootse in de mens. Naar mijn ervaring moet je ook leren ergens mee om te gaan want dat is nog steeds buiten je Zelf gezien. Je moet je Zelf gaan uitdrukken want DAT is het leven in eigen lichaam.

Margie
Margie
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Je beste vriend…ben je zelf

Marleen
Marleen
1 maand geleden

Hoelang nog voor er revolutie uitbreekt ?!

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Marleen
1 maand geleden

die revolutie, mijn vriend, die revolutie BEGINT bij jou…

Roelof
Roelof
1 maand geleden

Stel je voor dat de regering van niks weet, en je zou bellen om deze cijfers, en het wellicht bij u bekende recente Deens onderzoek, onder hun aandacht te brengen.
Dan zou je toch (met een gezond verstand) te horen krijgen “meneer, val ons niet lastig met dit soort onzin”, we hebben wel wat beters te doen”!
Het is alsof de overheid een chip heeft geinplanteerd gekregen en door een grotere macht wordt aangestuurd.
Het is werkelijk net een enge film waar we in terecht zijn gekomen.
Met de Telegraaf als “staatskrant” met hun viruspropaganda.
En vanaf dinsdag 1 december moeten ook de mensen met een gezond verstand er aan geloven… en gehoorzamen.
Wanneer en waar kunnen we iets doen tegen deze waanzin?

Frits
Frits
Reactie op  Roelof
1 maand geleden

Dit werdt teruggedraaid door een zekere Bernard.mede oprichter van de Bilderberg groep.

Frits
Frits
Reactie op  Roelof
1 maand geleden

De telegraaf de NSB krant tijdens de oorlog.
Werdt na het beeindigen 30 jaar verboden!

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Frits
1 maand geleden

het eerste deel is waar, het tweede deel van je bewering niet, want het bleef bij een verschijningsverbod van 4 jaar.

Margie
Margie
Reactie op  Roelof
1 maand geleden

Waaraan moeten mensen met gezond verstand geloven…en gehoorzamen???

anargie
anargie
Reactie op  Margie
1 maand geleden

Aan uw hart.

mee 2
mee 2
1 maand geleden

politici gaan geen einde maken aan corona wet maar volk. Op een moment gaan burgers echt in opstand en dan is afgelopen met corrupte elite die gaat vluchten

Saskia
Saskia
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

Dan moeten we wel haast maken, voordat straks het leger op straat staat en mensen niets meer durven.

Bernard
Bernard
Reactie op  Saskia
1 maand geleden

Het leger, de politie en boa’s zijn ook gewoon mensen. Mensen met gevoelens en verstand. Spreek ze daar persoonlijk op aan zodat ze na gaan denken en twijfelen aan wat zij moeten uitvoeren. Als ze daar al niet aan twijfelen, want ook die zijn er. (zegt deze oud marinier)

anargie
anargie
Reactie op  Bernard
1 maand geleden

Totdat de verplichte vaccinatie wordt ingevoerd. Dit “vaccin” gaat ingrijpen op chromosoom 8 en verandert via genetische manipulatie de intelligentie, de empathie en de natuurlijke immuniteit tegen auto-immuunziekten.

We hebben nog 3 maanden.

https://www.bitchute.com/video/Zhrgmx5ThpIT/

https://www.bitchute.com/video/nfuBDt1VjfBw/

https://www.bitchute.com/video/UZGpV4IAoNpU/

rop
rop
1 maand geleden

Alleen politici kunnen een eind maken aan deze waanzin? zijn zij niet deze waanzin begonnen? alleen waanzinnige kunnen deze dwaasheden veroorzaken omdat er een stel waanzinnige de leiding hebben, die zelfde waanzinnige [politici] kunnen alleen een einde maken aan deze waanzin, die zij eigenlijk zijn begonnen? alleen waanzinnige dwazen kunnen zoiets creëren,

Saskia
Saskia
Reactie op  rop
1 maand geleden

Precies, WIJ maken hier een einde aan!

Marta
Marta
Reactie op  rop
1 maand geleden

Je wordt onderdrukt als volk als je je leiders een kans geeft daartoe. Als het volk (inclusief artsen, verpleging, politie, leger, boa’s, onderwijzend personeel, winkelpersoneel, vervoerspersoneel etc etc massaal de regels die door de overheid zijn opgelegd, niet zou opvolgen voor een paar weken, staan de politici in hun hemd. Dan kunnen zij niemand meer onderdrukken.

Margie
Margie
Reactie op  rop
1 maand geleden

Alleen waanzinnige dwazen kunnen niet creëren, wel verzinnen

Creatie komt uit het hart

Roelof
Roelof
1 maand geleden

En vanaf dinsdag moeten zieke mensen aan iedere handhaver hun medische gegevens gaan bekendmaken als je geen mondmasker draagt??
Waar is onze privacy ??

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Roelof
1 maand geleden

Als ze je er naar vragen waarom geen masker dan ze heel duidelijk wijzen dat ze fascistisch bezig zijn. Zo van moet je niet vragen “papieren bitte”. Of “befhel is befhel hier ist mijne erklaring herr ubersturmbahnfurher”

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Roelof
1 maand geleden

je hoeft alleen maar te zeggen dat je een medische reden hebt. Verder gaat het ze niks aan vanwege de privacy.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Rosalie
1 maand geleden

ja dat klopt wel wat je daar zegt, maar dat is theorie, in de praktijk krijg je te maken met laaggeschoolde boa’s en beveiligingsmensen, en die duwen je domweg naar buiten als je zonder masker aankomt, en dan kun je een mooie verklaring op zak hebben of wat je wilt, maar je staat buiten.

Spooky
Spooky
1 maand geleden

Agenda 2030 word uitgevoerd!!
Dit heeft NIETS MET CORONA TE MAKEN!!!

Ceessie
Ceessie
1 maand geleden

Hij heeft volkomen gelijk! Als ik kijk naar de cijfers in mijn eigen gemeente dan zie ik hetzelfde beeld. Wel een toename van 1100 positief getesten, maar slechts een toename van ziekenhuispatienten met 6 en overledenen ook met 6. En die twee laatste cijfers staan al stil sinds begin november!!! Dit beeld zie je in alle andere plaatsen (ja ook Amsterdam) terug. Een sterke toename van positief getesten, maar een uiterst minimale toename van zorgbelasting. Ze (politiek en RIVM) houden de angst erin. Groepsimmuniteit hebben we waarschijnlijk allang bereikt!!

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  Ceessie
1 maand geleden

Klopt. Sinds juli is er immuniteit. De media houden de angst er lekker in. Zojuist een bericht in BNdeStem dat de 2e golf tot maart aanhoudt i.p.v. januari.

OmaD
OmaD
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Had ik ook gehoord maar al lang van tevoren zelf uitgevogeld. In maart zijn de verkiezingen hè. Dus niet moeilijk te bedenken! Gaan ze het doorschuiven of zoals in Amerika: met formulieren, wordt dus gemanipuleerd. Alles wordt eerst voorzichtig gebracht maar later wordt een MOETEN/DWANG. Ppfff…

Arnold
Arnold
Reactie op  Ceessie
1 maand geleden

Verkoudheidje of iets anders onschuldig pijntje? Dan word je ook positief getest. Tja, zo kom je dagelijks aan ‘angstaanjagende’ duizenden positieven. Wat een zooi hier in Europa en verder.

Margie
Margie
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

Waarom laten mensen zich testen???
Stop het testen…probleem opgelost

Jets
Jets
Reactie op  Margie
1 maand geleden

Precies!!

x

Check Also

rutte

‘Door het beleid van Rutte zijn duizenden mensen overleden’

We moesten in lockdown ‘omdat de ziekenhuizen ...

halsema

Burgemeester Halsema krijgt kritiek na politieoptreden Museumplein: ‘Meten met twee maten’

Zondag demonstreerden duizenden mensen op het Museumplein ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

88
0
We lezen graag je reactie!x