Chemtrails

“Griekse overheid spuit bevolking vanuit vliegtuigen onder met geest-controlerende substantie”

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op woensdag ontmoet de Griekse premier Tsipras de Russische president Poetin. In de naarstige zoektocht naar bondgenoten en kapitaal wil de Griekse premier met de Russen onder meer praten over de export van levensmiddelen. De Grieken trekken steeds meer naar Rusland toe.

Het aantreden van het kabinet-Tsipras zorgde gelijk voor een nieuwe koers van Griekenland ten opzichte van de EU en andere Europese instituties, vooral op het gebied van financiële bezuinigingen. Minister van Financiën Yanis Varoufakis speelde hier een sleutelrol in.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Europa wordt geregeerd door Duitse neonazi’s”

Minder bekend is Panos Kammenos, de Griekse minister van Defensie die heeft gezegd dat Griekenland beschikt over ‘verbluffend bewijs’ dat zijn aanspraken op miljarden aan herstelbetalingen voor de Duitse bezetting in de Tweede Wereldoorlog ondersteunt. Het bewijs bestaat uit rapporten van het Amerikaanse leger over de oorlogsschade aan Grieks privé- en staatseigendom.

De oprichter van de Onafhankelijke Grieken heeft daarmee de relatie met Duitsland op scherp gezet. Duitsland zou Griekse particulieren en de Griekse staat in totaal 279 miljard euro verschuldigd zijn. Voor zijn aanstelling als minister verklaarde Kammenos al eens dat Europa momenteel wordt geregeerd door ‘Duitse neonazi’s’.

De defensieminister is op dit moment erg populair. Uit een peiling van een universiteit in Macedonië bleek dat de populariteit van Kammenos tussen januari en april met 23 procent is gestegen. De minister onderhoudt bovendien goede banden met de Russen.

Chemtrails

Kammenos houdt zich daarnaast bezig met complottheorieën, waarvoor in Griekenland een ruime basis is. Zo beweert hij dat de overheid de Griekse bevolking vanuit vliegtuigen onderspuit met een geest-controlerende substantie.

Hij heeft dit nooit willen uitsluiten, wat de aanhangers van zijn partij de bijnaam ‘psekasmenoi’ (gespotenen) heeft opgeleverd. Uit een rondvraag in 2013 bleek dat 33,3 procent van de Grieken gelooft in ‘chemtrails’.

In Griekenland is een speciale organisatie actief die van mening is dat de mensen die betrokken zijn bij het spuiten van chemtrails zich schuldig maken aan genocide en misdaden tegen de mensheid. In mei 2012 stelde de Griekse luchtmacht in een verklaring dat chemtrails niet bestaan.

[HP/De Tijd]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
arthur clarke
arthur clarke
9 jaren geleden

Kammenos houdt zich daarnaast bezig met complottheorieën, waarvoor in Griekenland een ruime basis is. Zo beweert hij dat de overheid de Griekse bevolking vanuit vliegtuigen onderspuit met een geest-controlerende substantie.En iedereen in Griekenland heeft daar last van?

ook hij?, zijn vrouw en kinderen en de rest?
En die piloten vinden het ook niet erg om hun vrouw en kinderen te bespuiten met dergelijk?

trackback
BOINNK!!! | Diverse nieuwsfeiten verzameld door Arie Goedhart
9 jaren geleden
Matt
Matt
9 jaren geleden

Als ik dit artikel goed begrijp dan was die uitspraak van defensie van 2012, dat was dus nog in de periode dat de toenmalige regering dikke maatjes met de EU was en die staat weer onder controle van de VS.
geen wonder dus dat chemtrails dan niet bestaan.
Wat ik me afvraag, en dat is in dit artikel niet duidelijk is of de huidige regering zich ook met deze praktijken bezig houd.

m.b
m.b
9 jaren geleden

… eerste twee alinea’s interessanter.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x