Homepagina » Chemtrails » “Griekse overheid spuit bevolking vanuit vliegtuigen onder met geest-controlerende substantie”
"Griekse overheid spuit bevolking vanuit vliegtuigen onder met geest-controlerende substantie"

“Griekse overheid spuit bevolking vanuit vliegtuigen onder met geest-controlerende substantie”

Op woensdag ontmoet de Griekse premier Tsipras de Russische president Poetin. In de naarstige zoektocht naar bondgenoten en kapitaal wil de Griekse premier met de Russen onder meer praten over de export van levensmiddelen. De Grieken trekken steeds meer naar Rusland toe.

Het aantreden van het kabinet-Tsipras zorgde gelijk voor een nieuwe koers van Griekenland ten opzichte van de EU en andere Europese instituties, vooral op het gebied van financiële bezuinigingen. Minister van Financiën Yanis Varoufakis speelde hier een sleutelrol in.

“Europa wordt geregeerd door Duitse neonazi’s”

Minder bekend is Panos Kammenos, de Griekse minister van Defensie die heeft gezegd dat Griekenland beschikt over ‘verbluffend bewijs’ dat zijn aanspraken op miljarden aan herstelbetalingen voor de Duitse bezetting in de Tweede Wereldoorlog ondersteunt. Het bewijs bestaat uit rapporten van het Amerikaanse leger over de oorlogsschade aan Grieks privé- en staatseigendom.

De oprichter van de Onafhankelijke Grieken heeft daarmee de relatie met Duitsland op scherp gezet. Duitsland zou Griekse particulieren en de Griekse staat in totaal 279 miljard euro verschuldigd zijn. Voor zijn aanstelling als minister verklaarde Kammenos al eens dat Europa momenteel wordt geregeerd door ‘Duitse neonazi’s’.

De defensieminister is op dit moment erg populair. Uit een peiling van een universiteit in Macedonië bleek dat de populariteit van Kammenos tussen januari en april met 23 procent is gestegen. De minister onderhoudt bovendien goede banden met de Russen.

Chemtrails

Kammenos houdt zich daarnaast bezig met complottheorieën, waarvoor in Griekenland een ruime basis is. Zo beweert hij dat de overheid de Griekse bevolking vanuit vliegtuigen onderspuit met een geest-controlerende substantie.

Hij heeft dit nooit willen uitsluiten, wat de aanhangers van zijn partij de bijnaam ‘psekasmenoi’ (gespotenen) heeft opgeleverd. Uit een rondvraag in 2013 bleek dat 33,3 procent van de Grieken gelooft in ‘chemtrails’.

In Griekenland is een speciale organisatie actief die van mening is dat de mensen die betrokken zijn bij het spuiten van chemtrails zich schuldig maken aan genocide en misdaden tegen de mensheid. In mei 2012 stelde de Griekse luchtmacht in een verklaring dat chemtrails niet bestaan.

[HP/De Tijd]


Vind je dit goed? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

44 reacties

 1. Kammenos houdt zich daarnaast bezig met complottheorieën, waarvoor in Griekenland een ruime basis is. Zo beweert hij dat de overheid de Griekse bevolking vanuit vliegtuigen onderspuit met een geest-controlerende substantie.En iedereen in Griekenland heeft daar last van?

  ook hij?, zijn vrouw en kinderen en de rest?
  En die piloten vinden het ook niet erg om hun vrouw en kinderen te bespuiten met dergelijk?

  29 likes
  • jij vind het blijkbaar ook niet erg met je semi intelectueleopmerking. Jij word ook bespoten je familie ook maar om een of andere reden vind je het nodig om dit belachelijk te maken.

   37 likes
 2. wanneer gaan ze dat gel*l over die chemtrails nu eens voor eens en altijd onderzoeken? het kan toch niet dat er niemand is die dit onafhankelijk kan onderzoeken en dat alle regeringsleiders dit zomaar toestaan, ze ademen het zelf toch ook in of nemen zij pillen in hiertegen??
  telkens ik een met trails gevulde lucht zie stel ik mij de vraag wat het nu eigenlijk echt is.

  2 likes
  • @redice
   Je hoeft geen pillen te nemen als je eten kunt eten dat niet genetisch gemanipuleerd is en wel nog veel goede stoffen bevat en geen E stoffen. Maar uit wereldwijd onderzoek blijkt dat ZE vaak wel pillen nemen. Ik zie de bazen vn coca cola ook geen cola uit de winkels drinken.

   2 likes
   • “Maar uit wereldwijd onderzoek blijkt dat ZE vaak wel pillen nemen.”
    Wie zijn ‘ZE’ en geef eens een link naar dat onderzoek?

    9 likes
    • Ben ook wel heel erg nieuwsgierig naar dat onderzoek 🙂

     Deze vind ik ook wel leuk..

     “Ik zie de bazen van coca cola ook geen cola uit de winkels drinken.”

     Hoe vaak spreek/zie jij de bazen van Coca Cola, weet jij wat ze in hun koelkast hebben staan?

     Ook ben ik wel benieuwd naar het feit dat chemtrails openlijk zou worden toegegeven, dat heb ik ook nooit langs zien komen. Het feit dat we allemaal besproeid worden is nog nooit bewezen en dat zal wss ook nooit gebeuren..

     9 likes
   • Wat is het belang dan van die bazen van Coca Cola om hun afzetmarkt uit te roeien? Als iedereen die Cola drinkt dood neer valt, heeft Coca Cola echt een groot probleem. Hoe meer consumenten hoe meer winst. Het uitroeien van je consumenten is geen bedrijfsbelang. Laat overigens onverlet dat Coca Cola niet goed voor je is. Maar dat er een complot achter zit om de wereldbevolking te decimeren, is klinklare onzin.

    10 likes
  • Het probleem is, dat het al lang en uitgebreid gedebunked is. Alleen wordt het steeds aangewakkerd door aluhoedjes die met vingers in hun oren “Lalalalalalala” zitten bléren zodra ze een tegenargument horen.

   23 likes
  • Zij krijgen pillen hiertegen!!!!

   1 likes
 3. Ik kan mezelf niet voorstellen dat chemtrails op waarheid berusten. Dat zou betekenen dat de politiek ook zichzelf ‘besproeit’ en ik zie ze niet bepaald met gasmaskers op lopen.

  13 likes
  • en vooral, met wélk doel? Door de chemtrail-believers wordt altijd aangedragen dat de wereld bevolking gedecimeerd moet worden volgens de zgn NWO. nou, ik kan me nog aardrijkskunde les uit pakweg 1986 herinneren. Daar werd verteld dat de wereld bevolking de 4 miljard gaat aantikken. Ik geloof dat we tegenwoordig al bijna aan de 7 miljard zitten. Dat decimeren lukt dus niet echt!!!

   14 likes
  • met bepaalde homeopathische middelen kan je de synthetische parasieten en metaalddeeltjes die meekomen uit de lucht detoxen uit je systeem…een dokter heeft in de jaren negentig het golfwarsyndroom weten te bestrijden met een bepaalde detox-treatment die ALLE ziektekiemen die aanslag doen op het lichaam verwijderd uit het systeem waardoor iemand dus totaal ziektevrij word…

   1 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   De overheid bestaat uit satanisten en kabbalisten. satan adepten. Die rekenen en berekenen, zijn zonder voorstellingsvermogen, fantasie en creativiteit… Die zien, horen en voelen niet en komen uit een andere dimensie dus ongevoelig. Daarbij zijn ze rijk genoeg om zich te beschermen met colloïdaal goud en zilver als zo nog niet helemaal over zijn gegaan etc.

   1 likes
 4. Voor de ongelovigen onder jullie : https://www.youtube.com/watch?v=L5is16A8pfw (Toespraak Verenigde Naties) En zeg nu nog eens dat chemtrails niet bestaan!

  1 likes
  • Mario, waar wordt gezegd dat chemtrails bestaan, vertel mij dat eens.. welke minuut? Ik hoor niet wat jij hoort denk ik.. En Rosalind Peterson waar jij het over hebt heeft overigens ook helemaal niets met de VN te maken.

   Het was dan ook geen Toespraak van de VN, het was een conferentie over klimaat verandering georganiseerd door de VN.

   13 likes
   • ik dacht dat jij met vakantie was of ontslagen bij de overheid maar zodra het onderwerp chemtrails aan bod komt is roy weer back in town
    wat zit er eigenlijk nog meer in jou overheidspakket??

    oh ja ik heb die foto`s voor je wat jij zegt dat het condenssporen zijn
    en weet ik nog allemaal meer
    daar heb ik vandaag een jongen voor gebeld om die temaken en als hij
    ze mij mailt post ik hier wel een link of ergens waar jou naam opduikt denk dat dat beter is dan kunnen we het hele verhaal meteen uit de wereld helpen.
    heb je al enig idee wat je dan gaat doen met al die vrijetijd?

    0 likes
  • Hier heb je dezelfde dame. Hier zegt ze dat ze geen enkel bewijs heeft dat de contrails die wij allemaal zien eigenlijk chemtrails zijn..

   https://www.youtube.com/watch?v=zOXt0BTOTN0

   “and also I can tell you that in ten years of research, other than aluminum coated fiberglass, chaff releases by the US Military. (Chaff heb ik al een leuke discussie over gehad) I have no proof whatsoever that the jets are releasing anything but jet fuel emissions.

   “Now if anyone has direct proof, they’ve got university studies, if you’ve got documents, government documents, if you’ve got reports, then that makes a big difference. But right now, after ten years of research, I can’t do it.”

   11 likes
 5. Dat zo’n mafkees minister van Defensie kan worden in Griekenland. Griezelig.

  23 likes
 6. Ieder bepaalt wat zijn of haar kracht of zwakte is. Griekenland wordt bespoten (chemtrails), maar de rest van Europa, en Amerika nog erger, ook. In iedere chemtral zitten kleine deeltjes aluminium (oxide)… En aluminium (oxide) gaat in het lichaam zitten, en lost niet op. Is dat géén vergiftigen?

  2 likes
 7. chemtrails zijn wel degelijk echt, maar de meeste mensen willen het niet weten, zien of horen…
  ik heb er zelf een filmpie van gemaakt van 1,5 jaar a 900 foto’s, en aan vele commentaren hier te zien is dat het bewijs dat het spul prima werkt ;- ))..
  je hebt een contrail en een chemtrail,
  het verschil is de chemtrail (chemish spoor) blijft hangen en waait uit, je krijgt dan het mistig/sluier bewolking effect, en het is gewoon geoengenering zoals ze het noemen dus bewijs is er al lang..
  en een contrail ( condens spoor) is een water streep die weer verdampt, deze kan ook in lengte verschillen, maar hij blijft dan meestal die zelfde lengte
  wat er echt in zit is dan misschien een raadsel, al word vaak barium strontium en aluminium geroepen, en nog veel meer, maar het kan overal verschillend zijn, maar al is het suikerpoeder je word wel degelijk al jaren besproeid..
  bewijs?, dan zeg ik diegene als je je ogen eens opent, en vaker in de lucht kijkt , misschien dat je het dan ook ziet
  maar als je het verschil niet weet tussen een kip en een ei, dan zal je het niet zien nee..
  ik ben zo blij dat ik geen kinderen heb, want het ziet er somber uit voor de toekomst …
  mocht je het wel zien en denken wat kan ik er tegen doen, dan zoeken op detoxen en anti-oxidanten..
  citroen, vitamine c, chlorella, spirulina, zeoliet klei, en probiotica, natrium bicarbonaat enz
  dit is op zich altijd wel goed om eens te reinigen, zodat je jouw immuunsysteem ontlast, tevens zal je hierdoor vet en vocht afvoeren …
  wel genoeg drinken en het beste gefiltert water of vers geperste sappen
  en als je last krijgt ff stappie terug, want je bent alle gif uit je lichaam aan het halen, als je veel gif hebt word het een belasting voor je organen dus rustig aan doen, en opbouwen

  geel voeding is ontsteking remmend: bv kurkuma/geel wortel gember
  groene voeding is reinigend, bv koriander peterselie, groen fruit
  spirulina = ontgiftend
  chlorella = ontgiftend
  zeoliet klei = ontgiftend
  probiotica voor de maag en darmen, bacterie evenwicht

  GRT Mono

  3 likes
  • “het verschil is de chemtrail (chemish spoor) blijft hangen en waait uit, je krijgt dan het mistig/sluier bewolking effect,”

   Blijft echt ongelooflijk dat men dit blijft roepen, zolang als contrails bestaan waaieren deze al uit en zorgen ze voor kunstmatige cirrus bewolking, echter roepen de echte chemtrail aanhangers dat de chemtrails pas vanaf de jaren 90 bestaan..Wat klopt er niet in dit plaatje?

   Dat zeg ik, het meeste bewijs wat chemtrails betreft is gevormd op basis van onwetendheid, dat bewijst de bovenstaande quote wel weer..

   “ik heb er zelf een filmpie van gemaakt van 1,5 jaar a 900 foto’s”

   Dat is een lang filmpje, een filmpje van 1,5 jaar 🙂

   14 likes
   • Roy,
    Het bewijs is overal, en nee chemtrails waren er in de jaren 70 niet jet motoren wel!Condens die uitwaaierd?? Probeer het eens op een koude ochtend. Volgens scheikundigen onmogelijk dat condens dit doet. Maar ach jij weet beter begrijp ik, leg is uit dan professor struisvogel! We worden besproeid, toegegeven door Zweedse en Amerikaanse politiek. Geo engineering heet het, sommige hier verdiepen zich al jaren in deze materie! En jij praat over een onderwerp waar je niets van weet! En kraakt het af, je er eerst eens in verdiepen. En kom dan maar eens met echte argumenten, geloof me die zijn er niet!

    0 likes
  • Er zat een keer bruin kleverig engelenhaar in! Een oog getuige zag ze uit de lucht vallen en bleef aan je lijf kleven. Hij kreeg daarna erg veel jeuk en uitslag op de huid.

   1 likes
  • Er zat een keer bruin kleverig engelenhaar in! Een oog getuige zag ze uit de lucht vallen en bleef aan je lijf kleven. Hij kreeg daarna erg veel jeuk en uitslag op de huid.

   0 likes
 8. Volgens mij las ik ergens dat ze er, in het kader van bezuinigingen, mee zijn gestopt..

  😛

  2 likes
  • Op de dagen dat de luchtvochtigheid laag is en we weer een mooie lucht hebben zegt men dat er onzichtbare chemtrails gebruikt worden. Dat is weer een nieuwe hype in het hele chemtrail verhaal 🙂

   11 likes
 9. Mensen, echt rationeel klinkt ministers verhaal nu weer ook niet, en wat bespoten betreft, onze groente en fruit worden bespoten, er is sprake van een hoge en toenemende maten van toxiciteit waarmee het leefmilieu van de aarde en dus de mensen te dealen hebben, nano plastic deeltjes, zware metalen, hormonene in voedsel etc. etc. Die olie moet in nog rapper tempo geconsumeerd worden, maar vanuit de lucht de grieken??? Geo-engineering geloof ik nog wel, en als bijproduct ongezond afval tja… Zijn er geen beter manieren om mind te controleren dan via sproeien vanuit de lucht? angst, geloof enz.??

  3 likes
  • Ja, die zijn er.(mindcontrol) Via wifi/mobiel/tv enz. Kleine oude voorbeeldjes. Bv. in film, heel snel een flesje cola laten zien, dus je ziet het niet, maar je brain wel. Hangjongeren worden verwijdert door apparaatje met hoge tonen, die een volwassene niet kan horen. Hele lage tonen kunnen dus ook gebruikt worden. Zoon van ontwerper/wetenschapper Haarp laat zien dat je muziek via de hersenen kunt ontvangen ipv. via oren. In Irak oorlog heeft men geëxperimenteerd met frequenties om de vijand te verdoven. enz. Aangezien heel de wereld al vol staat met zendapparaten/communicatiemiddelen enz. Kan men de mens onder controle houden. Steeds meer mensen horen tonen, die ze niet kunnen verklaren. Mijn dochter hoort een pieptoon uit de tv. Ik zie flitsen uit de tv.(vanaf zijkant gezeten) Veel mensen horen een soort sterretjes/piep geluid. Velen van hen horen het niet, als ze onder water zwemmen. Dat betekent dus dat het via de ether verspreid wordt. Ik geloof dus wel dat er al iets bestaat om via de ether ons onder controle te houden en ons zelfs ziek/zwak maakt. Waarom geloof ik dit? Omdat alle technologie eerst heel klein wordt uitgetest/gemaakt. Daarna wordt het vaak op groter vlak gedaan. Wetenschap heeft aangetoond dat nieuwe plantjes doodgaan bij golven. Welke dieren waren het eerst massa slachtoffer? Dieren op sonar. Bijen, walvissen enz.
   Waarom gaat men door? 1. economie moet blijven draaien(systeem). 2. poolshift wordt uitgevoerd via technologie ivm grondstoffen 3. Er zijn teveel mensen en aarde moet in oude staat teruggebracht worden.
   Het systeem wordt gebruikt om alles langzaam af te bouwen. Zaadbunker van plantjes enz. in Noorwegen kan weer gebruikt worden, als aarde weer in rust/oude staat is gebracht. Alle overheden worden nu overgenomen en NWO is door veel landen ondertekend. Alles loopt via een groot plan. Alle systemen zijn aflopende zaak. Denk aan water, voedsel enz. Niet voor niks komt er beheersing op deze onderwerpen. Niks meer is puur en is nog gezond.
   Ik begrijp dit wel, maar waar ik over val is dat menselijke invulling niet wordt meegenomen. Ben dan gewoon eerlijk en erken dat systemen vastlopen. Zo kunnen mensen nog voor elkaar zorgen zonder gestraft te worden en mensen houden zo zingeving. Misschien ben ik daar te snel in en komt dit nog. Maar die totale controle komt er sowieso.
   Als je nu al kijkt hoe hier alles overgenomen wordt, dan weet je dat dit grote veranderingen zal mee brengen. De NOS is bv. onderdeel van Globalswitch. Werkelijk alles gaat virtueel. Globaliseringen zijn puur overnames van macht bij alle mensen. Greenprojekten zijn organisaties om systemen over te nemen die vast zijn gelopen. vb. Camelot. Zij verzorgen/onderhouden leegstaande gebouwen.(met goedkeuring van gemeente) Organisaties op natuurgebied zorgen voor oude staat natuur.(overstroming/bedreigde diersoorten). Kijk je wie de echte eigenaren zijn, dan is dat een persoon die helemaal niet uit Nederland komt. Maar waarschijnlijk iemand is uit de Agenda21/NWO orde. Macht/elite heeft al eeuwenlang de functie overgenomen van de natuur. Dus ook de natuurlijke selectie. En nu dat systemen vast zijn gelopen komt er een einde. Offers zullen er komen. Offers zijn er altijd al geweest. Je hebt geen zeggenschap in dit grote plan. Geniet dus van elke minuut. Leef in het nu. Nu is realiteit/waarheid.

   6 likes
  • Er word via stemmingmakerij en angst al genoeg op de mensen ingepraat via de media! Ik ben t zat die zgn terrorisme een lagere vijand kan men niet hebben heel irritant!

   0 likes
 10. Als ik dit artikel goed begrijp dan was die uitspraak van defensie van 2012, dat was dus nog in de periode dat de toenmalige regering dikke maatjes met de EU was en die staat weer onder controle van de VS.
  geen wonder dus dat chemtrails dan niet bestaan.
  Wat ik me afvraag, en dat is in dit artikel niet duidelijk is of de huidige regering zich ook met deze praktijken bezig houd.

  4 likes
 11. Nou Emka dat wordt zoeken hoor met zo’n vage omschrijving. Maar omdat je zo stellig bent hier neem ik aan dat je de strekking nog wel kan herinneren: dus, hoe komt het dat sommige vliegtuigen sporen achterlaten die uitwaaieren tot een mist en de rest van de dag blijven hangen en dat bij andere het spoor binnen een minuut is verdwenen. Begin niet over hoogteverschillen want dat is al lang gedebunked (op YouTube!!)

  3 likes
 12. dr Clifford Carnicom heeft 15 jaar lang onderzoek gedaan naar chemtrails en is tot de conclusie gekomen dat 100 procent…geen 50 60 of 70 nee….HONDERD procent van de onderzochte mensen heeft een of andere vorm van synthetische parasiet in zich dat een resultaat is van chemtrails…

  bariumblues.com

  wake up people take the red pill…als je je kleinkinderen kinderen wilt laten krijgen haal je je hoofd uit het zand en kijk je op deze site

  http://www.bariumblues.com

  dr. clifford carnicom is vooraanstaand onderzoeker op het gebied van chemtrails en morgellons (chemtrailsziekte)

  2 likes
 13. Tuurlijk, de Griekse luchtmacht.. In Nederland precies hetzelfde, alles wat iets van overheid is, ontkent, omtrent chemtrails.

  1 likes
 14. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Laat dat NEO maar weg. Europa en de Wereld worden bestuurd door Zio- Nazie. Is zo oud als de weg naar Rome / Het Vaticaan ! In chemtrails hoef je niet te geloven. Die zie je en anders en je stekeblind !

  1 likes
 15. … eerste twee alinea’s interessanter.

  0 likes
 16. alles is voor-r-aad;...

  Nee jo chemtrail dat is het niet. Het is h2o.
  Vliegtuiten kunnen ook door water voort gestuwd.(wat niet) Hier werkt het als volgt, men vormt met verhitting stoom en is door de hoogte en de daar ijle lucht al bij redelijke lagere temperatuur mogelijk. Hierdoor bevriest het water ook niet in de afgesloten brandstoftanks. Net als bij water koken, wanneer het fluitje van de ketel lawaai gaat maken, zie je de eerste paar cm. niks daarna komt de damp. Dit niks is stoom daar zit de kracht zie ook de sporen in de lucht deze beginnen pas na het vliegtuig. Nu het water kookt kan je de energie toevoer terugdraaien tot het net voldoende stoom blijft produceren..(wanneer de sporen van uit de motor beginnen zal er geen stuwing zijn en het vliegtuig daalt,stoort neer daar is dan geen Buk voor nodig) Wanneer de ketel water in je keuken is verkookt, is zo wel de keuken als de rest van het huis voorzien van waterdamp ahw. die ene ketelinhoud is 1700 maal gegroeid in volume. dat zien we ook in de lucht. waar het water zelfs nog even door kookt in de ijle atmosfeer aldaar en zich nog meer expandeert.
  Zo zien we dan ook welk vliegtuig op meer kerosine vliegt deze hebben een kort condensspoor achter zich, enkel de damp van de aangezogen lucht terplaatse.( overigens wel weer handig bij landen en stijgen haal de perrons van de stoomtrein maar voor je) Dus zal 1/8 kerosine zijn en 7/8 de formule h2o of iets andere verhouding, deze piloten zullen dan ook op het matje geroepen worden vanwege het verbruik. Of men kon geen water tanken, denk aan landen rond de evenaar. Daar is water weer kostbaarder dan kerosine.
  De reden dat men hier in het westen nooit ga toe geven dat er h2o getankt wordt is dat jij betaal voor kerosine. Ook het besef en inzicht dat alle verbrandingsmotoren op h2o goed werken zal hier aan bij dragen.
  Of het water aangelengd wordt is een geheel andere vraag.
  Kerosine laat een net zo groot spoor na alleen nooit zichtbaar met het menseluk oog, mogelijk dat een natuurlijk persoon het wel kan zien door zijn alluhoedje op te zetten.

  Ps. commentaar verbetert mijn visie…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17

‘Sensationele stukken’ weerspreken conclusies JIT over MH17-ramp. Bekijk ze hier

Volgens het Joint Investigation Team (JIT) is ...

kamerlid

Kamerlid Tony van Dijck pleit voor Nexit: ‘We willen eruit, weg van de EU’

Geen cent extra naar Brussel, zo riep ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.