Mens en DierCorona

Van Dissel in 2020: kinderen verspreiden corona bijna niet. Van Dissel in 2021: inenten kinderen heeft effect

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In april vorig jaar zei Jaap van Dissel van het RIVM tegen Kamerleden dat kinderen ‘zo goed als geen rol spelen’ bij de verspreiding van het coronavirus. Hij zei dat uit verschillende onderzoeken is gebleken dat kinderen nauwelijks ziek worden en ook zelden volwassenen besmetten met het virus.

Van Dissel wees ook op onderzoek waaruit blijkt dat de kinderen die wel besmet raken, de ziekte nauwelijks doorgeven aan volwassenen. Hij zei daarnaast dat kinderen minder ziek worden en veel minder antistoffen hebben tegen corona.

Kinderen inenten om de verspreiding ‘laag te houden’

Afgelopen weekend zei de RIVM-baas in een interview met het AD: “Als kinderen vanaf 12 jaar ingeënt worden, drukt dat de verspreiding van het coronavirus in de winter flink.” Hij lichtte toe: “De modelleurs hebben het alvast doorgerekend en dan zie je dat de reproductiewaarde in de winterperiode met zo’n 15 procent afneemt als je kinderen vanaf 12 jaar ook hebt ingeënt. Dat kan van belang zijn om de verspreiding in die periode laag te houden.”

Maar kinderen spelen volgens Van Dissel toch ‘zo goed als geen rol’ bij de verspreiding van corona?

Zoals de wind waait, waait zijn rokje

Orthopedagoog Hans Koppies verwijst op social media naar uitspraken van de vooraanstaande Deense vaccinexpert Christine Benn, die waarschuwt tegen het inenten van kinderen. De voordelen wegen niet op tegen de mogelijke nadelen, aldus Benn.

Huisarts Els van Veen reageert: “Van Dissel: ‘Zoals de wind waait, waait mijn rokje’. En de wind zegt nu ‘alle prikken moeten erin!’ We mogen het debacle van de Mexicaanse griep niet herhalen. Toen waren veel vaccins niet nodig. Alsof het niet misdadig is de prikken/injecties aan onschuldige kinderen te geven.”

4.7 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
1 jaar geleden

ik in 2020 die man is krankzinnig.
ik in 2021 die man is nog steeds krankzinnig
ik in 2022 die man wordt nooit meer normaal.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Japie de Grote Leugenaar is niet in zijn eerste leugen gestikt. Jammer trouwens, IK zou hem sowieso niet missen. Een totaal onbetrouwbaar wezen. Ik wil hem niet eens meer een mens noemen. Iemand die absoluut in mijn optiek GEEN geweten heeft.
Ik mag hopen dat hij heel, heel snel voor het gerecht komt. En dan wel graag met een eerlijke rechter, mocht zo iemand überhaupt nog bestaan.
Hoe haal je het in je botte hersenen om nota bene KINDEREN mee te laten doen aan een experimenteel genetisch gemodificeerd GIF. En dan gaan ze ook nog zo ver om zwangere vrouwen hiermee te prikken, met miskramen en vroeggeboortes tot gevolg.
Natuurlijk is hij niet de enige massamoordenaar. Helaas zijn dat er inmiddels al velen.
Wat mij betreft moet dat hele zootje met z’n allen op een onbewoond eiland zonder een enkele mogelijkheid om daar nog van af te komen.
Wat zal de wereld dan een veel betere plek zijn. I have a dream!

Mieke
Mieke
1 jaar geleden

Laat ze alsjeblieft met hun gore poten van onze kinderen afblijven!!!!

Atumbread
Atumbread
1 jaar geleden

https://t.me/dolorescahill/211

„Keine Empfehlung für alle gesunden Kinder zu erwarten“ STIKO, Germany
4. Juni 2021
‘No Recommendation for all healthy Children’ from STIKO, Standing Committee on Vaccines, Germany.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

77
0
We lezen graag je reactie!x