Mens en DierCorona

Professor Cahill: coronaprik keert je immuunsysteem tegen je eigen lichaam

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De helft tot 100 procent van de proefdieren stierf na toediening van een mRNA-vaccin. Ze stierven niet meteen, maar pas nadat ze werden blootgesteld aan het virus waartegen ze waren ingeënt, bijvoorbeeld het respiratoir syncytieel virus (RSV), dengue of het coronavirus, zei professor Dolores Cahill in gesprek met Mike Ryan van Asia Pacific Today.

Ze wees erop dat er tot voor kort nog geen mRNA-vaccins goedgekeurd waren, omdat ze tijdens onderzoek met proefdieren veel schade en sterfte veroorzaakten. Ze zijn ook helemaal niet nodig, aangezien er genoeg veilige behandelingen beschikbaar zijn, aldus Cahill, die toevoegde dat het middel veel erger is dan de kwaal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er sterven nu al veel mensen na de coronavaccinatie, maar volgens de professor zullen dat er de komende jaren nog veel meer worden. De immunoloog verwacht dat er over één of twee jaar veel mensen zullen sterven aan orgaanfalen.

Coronaprik keert je eigen immuunsysteem tegen je

Mensen denken dat het vaccin hun immuunsysteem stimuleert en dat ze vervolgens beschermd zijn tegen corona. In werkelijkheid beschermen mRNA-vaccins je niet tegen het virus, maar keren ze je eigen immuunsysteem tegen je eigen lichaam, legde Cahill uit. Dat zorgde ervoor dat de proefdieren ernstig ziek werden of stierven.

“Dit verschijnsel wordt ook wel antilichaamgemedieerde versterking van infectie of cytokinestorm genoemd en maakt de ziekte erger. De mRNA-vaccins veranderen je in een genetisch gemodificeerd organisme. De virale eiwitten kunnen worden opgenomen in je cellen en organen. Als de virale eiwitten in je hart, alvleesklier, milt of in je longen zitten, valt je immuunsysteem die organen aan.”

In één verzorgingstehuis stierven 26 van de 51 bewoners na vaccinatie

Professor Cahill, die meer dan 10 jaar de Ierse overheid adviseerde, waarschuwt mensen dat ze het vaccin niet moeten nemen en vindt dat de klinische onderzoeken moeten worden stilgelegd. “In een verzorgingstehuis in Ierland werden op 20 januari 51 mensen gevaccineerd en 26 van hen stierven binnen vijf weken,” zei ze. Advocaat Reiner Fuellmich wees erop dat 19 van de 31 bewoners van een verzorgingstehuis in Berlijn waren overleden na de tweede prik. Dat zijn slechts twee voorbeelden. De moleculair bioloog verwacht dat jongere mensen binnen een aantal jaren zullen sterven.

Cahill is voorzitter van de World Doctors Alliance, waar meer dan 150.000 medische professionals bij aangesloten zijn. Ze is als professor verbonden aan University College Dublin.

4.8 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Waarom zou een gezond persoon met een goed functionerend immuunsysteem een Experimenteel Nood-Vaccin laten injecteren?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

DE VICIEUZE CIRKEL

Dit verhaal had Dr. Simone Gold precies een jaar geleden ook…Inmiddels zijn we op dit moment volop bezig iedereen in te spuiten met diezelfde rommel…Nu nog ff wachten op die Wilde Variant…

Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

Er is nu zoveel bekent dat de gene zich met het gif laten inspuiten graag uit het leven stappen zijn ze niet bekent jammer of dom dan zijn ze in goede handen van de moordenaars.

NooT
NooT
2 jaren geleden

Deze professor geloof ik eerder dan het rivm en onze regering.
Ik kan me niet herinneren dat ik onze regering ooit betrapt heb op het spreken van de waarheid.
Normaal gesproken gaat een vaccin na 25 tot 50 doden uit de roulatie. Waarom gebeurt dit nu niet? Big pharma big money?

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x