Homepagina » Mens en Dier » Professor Cahill: coronaprik keert je immuunsysteem tegen je eigen lichaam
cahill
Foto: Dolores Cahill (Screenshot Rumble/Asia Pacific Today)

Professor Cahill: coronaprik keert je immuunsysteem tegen je eigen lichaam

De helft tot 100 procent van de proefdieren stierf na toediening van een mRNA-vaccin. Ze stierven niet meteen, maar pas nadat ze werden blootgesteld aan het virus waartegen ze waren ingeënt, bijvoorbeeld het respiratoir syncytieel virus (RSV), dengue of het coronavirus, zei professor Dolores Cahill in gesprek met Mike Ryan van Asia Pacific Today.

Ze wees erop dat er tot voor kort nog geen mRNA-vaccins goedgekeurd waren, omdat ze tijdens onderzoek met proefdieren veel schade en sterfte veroorzaakten. Ze zijn ook helemaal niet nodig, aangezien er genoeg veilige behandelingen beschikbaar zijn, aldus Cahill, die toevoegde dat het middel veel erger is dan de kwaal.

Er sterven nu al veel mensen na de coronavaccinatie, maar volgens de professor zullen dat er de komende jaren nog veel meer worden. De immunoloog verwacht dat er over één of twee jaar veel mensen zullen sterven aan orgaanfalen.

Coronaprik keert je eigen immuunsysteem tegen je

Mensen denken dat het vaccin hun immuunsysteem stimuleert en dat ze vervolgens beschermd zijn tegen corona. In werkelijkheid beschermen mRNA-vaccins je niet tegen het virus, maar keren ze je eigen immuunsysteem tegen je eigen lichaam, legde Cahill uit. Dat zorgde ervoor dat de proefdieren ernstig ziek werden of stierven.

“Dit verschijnsel wordt ook wel antilichaamgemedieerde versterking van infectie of cytokinestorm genoemd en maakt de ziekte erger. De mRNA-vaccins veranderen je in een genetisch gemodificeerd organisme. De virale eiwitten kunnen worden opgenomen in je cellen en organen. Als de virale eiwitten in je hart, alvleesklier, milt of in je longen zitten, valt je immuunsysteem die organen aan.”

In één verzorgingstehuis stierven 26 van de 51 bewoners na vaccinatie

Professor Cahill, die meer dan 10 jaar de Ierse overheid adviseerde, waarschuwt mensen dat ze het vaccin niet moeten nemen en vindt dat de klinische onderzoeken moeten worden stilgelegd. “In een verzorgingstehuis in Ierland werden op 20 januari 51 mensen gevaccineerd en 26 van hen stierven binnen vijf weken,” zei ze. Advocaat Reiner Fuellmich wees erop dat 19 van de 31 bewoners van een verzorgingstehuis in Berlijn waren overleden na de tweede prik. Dat zijn slechts twee voorbeelden. De moleculair bioloog verwacht dat jongere mensen binnen een aantal jaren zullen sterven.

Cahill is voorzitter van de World Doctors Alliance, waar meer dan 150.000 medische professionals bij aangesloten zijn. Ze is als professor verbonden aan University College Dublin.

4.8 79 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
4 maanden geleden

Waarom zou een gezond persoon met een goed functionerend immuunsysteem een Experimenteel Nood-Vaccin laten injecteren?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
4 maanden geleden

DE VICIEUZE CIRKEL

Dit verhaal had Dr. Simone Gold precies een jaar geleden ook…Inmiddels zijn we op dit moment volop bezig iedereen in te spuiten met diezelfde rommel…Nu nog ff wachten op die Wilde Variant…

Engelbracht
Engelbracht
4 maanden geleden

Er is nu zoveel bekent dat de gene zich met het gif laten inspuiten graag uit het leven stappen zijn ze niet bekent jammer of dom dan zijn ze in goede handen van de moordenaars.

NooT
NooT
4 maanden geleden

Deze professor geloof ik eerder dan het rivm en onze regering.
Ik kan me niet herinneren dat ik onze regering ooit betrapt heb op het spreken van de waarheid.
Normaal gesproken gaat een vaccin na 25 tot 50 doden uit de roulatie. Waarom gebeurt dit nu niet? Big pharma big money?

x

Check Also

arts

Huisarts trekt aan bel: ‘Dagelijks zie ik jonge zieke covidpatiënten die 4 maanden geleden gevaccineerd zijn’

De Belgische coronacommissaris Pedro Facon zei vrijdag ...

huizen

De tehuizen waar het eerst gevaccineerd is, hebben weer volop uitbraken: ‘Wie zet deze boeven af?’

Steeds meer verpleeghuizen kampen met coronagevallen. De ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

61
0
We lezen graag je reactie!x