Homepagina » Buitenland » Trump: ‘We redden de wereld van een radicale linkse filosofie die ons zal vernietigen’
trump
Foto: CC0

Trump: ‘We redden de wereld van een radicale linkse filosofie die ons zal vernietigen’

De Amerikaanse president Donald Trump liet zich woensdag uit over de groep QAnon. “Ik heb begrepen dat ze me erg mogen, wat ik waardeer. Ik heb gehoord dat het mensen zijn die van ons land houden,” zei hij tijdens een persconferentie.

Volgens Trump is de groeiende aanhang van de groep het gevolg van het beleid van de Democraten in steden als New York en Portland. De QAnon-aanhangers zeggen dat de wereld wordt gerund door satanisten die een pedofielennetwerk onderhouden.

Wanneer dit land is verdwenen, dan zal de rest van de wereld volgen

Een verslaggeefster van NBC News vroeg hem: “De kern van hun overtuiging is dat jij in het geheim de wereld redt van deze satanistische cult van pedofielen en kannibalen. Is dat iets waar je achter staat?” De president kaatste de bal terug: “Is dat per se slecht? Of juist goed? Als ik de wereld kan helpen redden van problemen, dan ben ik bereid dat te doen.”

Hij waarschuwde: “En dat doen we eigenlijk al, we redden de wereld van een radicale linkse filosofie die ons land zal vernietigen. En wanneer dit land is verdwenen, dan zal de rest van de wereld volgen.”

De laatste tijd krijgt QAnon voet aan de grond binnen de Republikeinse partij. Zo werd aanhanger Marjorie Taylor Greene onlangs gekozen als Republikeinse kandidaat in de staat Georgia voor het Huis van Afgevaardigden in het Amerikaanse parlement. Trump noemde haar een toekomstige ster.

Bekijk het fragment hieronder:

[CTV News]
4.6 12 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
3 maanden geleden

Video gezien.

Hillary Clinton of Obama had zoiets nooit kunnen of durven zeggen.

Als zij het al gezegd hadden was het niet waar geweest. Trump meent het!

exegese
exegese
Reactie op  Tony
3 maanden geleden

quote : Is dat iets waar je achter staat?” De president kaatste de bal terug: “Is dat per se slecht? Of juist goed? Als ik de wereld kan helpen redden van problemen, dan ben ik bereid dat te doen.”

Dit is in politieke zin een zeer sluw antwoord. Je kunt dit op allerlei manieren interpreteren..

Mensen zouden geen vertrouwen moeten hebben dat het wel goed komt. Men moet massaal niet meer meewerken aan de eigen ondergang met allerlei technische hulpmiddelen die wij zelf moeten kopen en betalen. Zonder onze medewerking zakt het als een kaartenhuis ineen.

J. Bos Almere
J. Bos Almere
3 maanden geleden

👍,

J. Bos

Casper
Casper
3 maanden geleden

Wat ik moeilijk vind te bepalen in dit Q/Qanon verhaal is dat ook de president van de VS wordt genoemd als pedofiel in veel verslaggeving op internet. Het spel in deze is ook met elk onderwerp dat je misinformatie probeert te herkennen van echte informatie. De bron en artikelen vinden over dit onderwerp is extreem lastig. Ik wil graag geloven dat deze president van de VS het juiste voorheeft met de mensheid in het algemeen. Ik heb ook zeer veel clues gezien die dit bevestigen. Echter heb ik ook gezien dat de pedo kaart ook op deze president gespeeld wordt. Ik weet op dit punt niet de partijen van elkaar de scheiden. Tuurlijk hoop ik dat het gehele kaartenhuis neergaat. De docu van Janet vond ik zeer goed, maar ook tevens een gebrek geven aan hard bewijs. Dat wil niet zeggen dat de zaken die ze aankaart niet op een of andere manier wel gestaafd waren. Echter keihard, en onweerlegbaar was het ook niet. Intuïtie zegt me dat ze spot on was, maar andere mensen overtuig je daar niet mee. Haar docu hangt ook best wel van de Q/Qanon hype aan elkaar. Ik vind dat persoonlijk prima. Maar tevens ben ik er niet van overtuigd. Sceptische gedachten kruipen nog steeds over m’n lichaam. Ik weet het eerlijk waar gewoon niet. Het is verschrikkelijk wat er wordt aangedragen over de jonge/baby mensen en de rituelen die worden aangedragen. Ik zie ook dat mensen heel makkelijk de pedo kaar spelen en iedereen maar als pedo bestempelen zonder enig echt goede onderbouwing. Daarnaast wil ik graag nadrukkelijk weergeven, zonder partijdigheid, dat niet alle pedo’s slechte mensen zijn. Dat zou namelijk hetzelfde zijn als alle homo, lesbo, en andere geaardheden als crimineel te bestempelen. Je bent niet automatisch crimineel als je een andere geaardheid hebt. Als kinderen verkracht, doodmaakt of opeet, ja dan val je in een geheel andere categorie. Noem me maar een gekkie, maar houden van iemand is niet slecht. Als je satanistische praktijken er op nahoud, of echt pedo verlangens op jonge kinderen uitoefent, dan komen we op een strafbaar vlak. Ik hoop dat mensen nog helder voor ogen hebben wat liefde is, en wat gewoonweg crimineel of satanisme is en haat. Q en zijn volgers Q-Anons, lijken als paddenstoelen uit de grond te schieten. Veelal hebben ze een goed verhaal. Maar veelal ook zonder grondig na te zoeken bewijs. Ik persoonlijk kan er dan niks mee.

Verder zou ik het fantastisch vinden als b.v. Kennedy JR. nog leeft en een terug keer zou maken in de nabije toekomst. Ik weet echter niet wat ik aanmoet met de verhalen over de pedo mogelijkheid van Trump. Ik vind het tot nu toe fantastisch wat hij allemaal doet, op één ding na. Dat is het leger en alle middelen inschakelen eenmaal er een vaccin is. Dat stuit me tegen de borst en geeft me het gevoel dat de verhalen over zijn Epstein betrokkenheid niet zomaar weggewuifd kan worden.
Dan wordt het echt een lastig verhaal. Sowieso is het lastig om mee te gaan met de “je bent op de Epstein vlucht meegeweest dus je hebt kinderen verkracht” argument. Tuurlijk vind ik het verdacht, maar het bewijs is flinter dun in deze. Ik heb een open mind ook en de toekomst zal hopelijk uitsluitsel geven. Zoveel mensen die worden aangewezen momenteel als pizza gate verdachte. De symbolische woorden in e-mails. De symbolen voor jonge jongens/meisjes liefde in menig organisatie is tevens zo’n onderwerp waar ik niet veel mee kan. Tuurlijk heb ik gezien hoe die logo’s ook veranderd zijn weer na de pizza gate (en weer terug).
Eén ding is zeker, chantabel zijn met dit soort dingen lijk me logisch. En als dat in de hoge kringen gebeurt, dat zijn we in wezen in de machtskringen hopeloos. Die mensen gaan niks van ons burgers toekennen als dit niet door de chanteurs goedgekeurd word.
Helemaal in Nederland waar geen random rechter wordt toegekend, maar gewoon rechters die zelf zo’n zaak zichzelf toekennen (met eventueel dubbele pet op) is kansloos tegen deze situatie.
Ik pleit nogmaals voor een burger tribunaal waarin de huidige duidelijke situatie m.t.t. de covid-19 ‘crisis’ en maatregelen worden stop gezet. Maar belangrijker nog is het stopzetten van de personen achter deze maatregelen. Het maakt niet uit of dit een president/minister/arts/wetenschapper is. Het mag duidelijk zijn dat we niet meer kunnen reken op de rechtsstaat. Het mag duidelijk zijn, dat een demonstratie niks uithaalt. Pas als een bevolking’s tribunaal wordt opgericht, en de foute machthebbers worden berecht volgens dit tribunaal, komt er verandering. Zonder dit laatste, wordt het erger en erger. Er wordt niet geluisterd naar een viruswaarheid groep. Niet naar een Wouter w.e. groepje. Of wat dan ook voor een verzameling. Pas als je als bevolking één tribunaal maakt, en duidelijke berechtings-criteria neerlegt, en de rest van het volk meekrijgt, dan verander je de situatie. Hoe breek je de macht van korporaties en zo’n organisatie als de WHO? Daar heb je de mainstream voor nodig. Als die niet mee willen werken, of je kunt zelf niet genoeg mensen bereiken, dan houdt het op. Lees goed, dan houdt het op! Hoe krijg je de mainstream zover dat ze de bevolking beschermen? Ik hebecht geen idee. :S Kom met goede plannen mensen en vul me aan. Hier zit ik echt klem. En ik weiger mww te gaan in bommen en granaten. Het moet toch op een ander manier kunnen. Het zijn maar mensen zoals U en ik. In slaap, en geïndoctrineerd. Wordt wakker wordt vaak geroepen, maar waardoor werd U ook alweer wakker? Wat was de beweegreden? Wellicht moeten we dit uitvergroten en duidelijk neerzetten. Het is 15 over 12. Veel te laat als je het mij vraagt. Mensen zijn ondoorgrondelijk, en intuïtief kunnen we elke situatie aan. Totdat we blind en zomaar een agenda gaan zitten volgen. Komaan mensen, we zijn veel slimmer dan deze wereld overheid geilende mensen massa. Wij zijn met meer. Wij hebben meer liefde! En bovendien, we hebben kinderen, neven ,en nichtjes die vrijheid verdienen! Steek je nek uit! Kom naar Berlijn, daar is immers de bron die ons wil onderdrukken. Onze minister is maar een slaaf die niet zelf kan nadenken.

MdeFolosoof
MdeFolosoof
Reactie op  Casper
3 maanden geleden

@Casper “Niet alle pedos zijn slechte mensen” en daarna pedofilie vergelijken met hemofilie. Wil je hier maar even beweren dat pedofilie gewoon maar even een geaardheid is. Je moet maar durven, met deze idiote redenering. Ja, pedos zijn wel slechte mensen, zijn hyper egoïstisch en zetten alles opzij om hun duivelse lusten te bevredigen, daarnaast hyper ongevoelig en gewetenloos. Bij homofilie is dit niet het geval. Pedos zijn dus wel slechte mensen bezeten met een Duivelse ziekte.

Tineke
Tineke
Reactie op  Casper
3 maanden geleden

Beste Casper, wat fijn om te lezen hoe u zelf nadenkt en eerlijk bent. U schrijft dat u niet weet of Trump een pedo is. De aanhangers van de Democraten willen natuurlijk iedereen laten geloven dat het wel zo is omdat hij samen met Epstein en Maxwell op foto’s staat. Maar hij staat niet in de flightlogs en was juist diegene die advocaten van slachtoffers van Epstein hielp met informatie. Daarnaast heeft hij Epstein verbannen van Mar a lago toen hij doorkreeg dat Epstein daar meisjes probeerde te ronselen. Nu zeggen de flightlogs niet alles want men kon natuurlijk ook op Epstein zijn eiland komen met boten of zelfs met een duikboot. Ghislaine Maxwell heeft haar licentie om op een duikboot te varen en vlakbij Epstein zijn eiland is een eiland waar ooit een Marine haven was en daar waren ooit ook duikboten van de Marine. Dat eiland heeft connecties met Joe Biden en deep state puppet Richard Bransom heeft daar in de buurt ook een eiland. De NSA (National Security Agency) heeft alle bewijzen en de waarheid komt allemaal wel naar buiten. Op Epstein zijn eiland staat een soort tempel en daaronder waren allemaal tunnels en ruimtes. Na de eerste rechtszaak waarin Epstein veroordeeld werd, heeft hij die tunnels voor vele miljoenen dollars vol beton laten storten maar er zijn afbeeldingen van want sommigen waanden zich onaantastbaar en plaatsten foto’s op instagram.

Ik volg de berichten van Q vrijwel vanaf het begin en heb er vele uren, dagen en weken van onderzoek opzitten. Ik volg daarnaast een handjevol mensen uit Amerika op twitter die ik vertrouw en bijvoorbeeld de kennis hebben over bepaalde afkortingen die ik niet ken of kennis van de Amerikaanse defensie hebben enz. Zij delen ook filmpjes met informatie over b.v. hoorzittingen in de senaat, persberichten van het witte huis enz.

Q is onderdeel van een team (minder dan 10 en daarvan zijn 6 militairen – waarschijnlijk generaals) en kan bij de informatie van de veiligheidsdiensten. Met zijn/haar berichten geeft Q info of vragen zodat mensen zelf op onderzoek gaan en via o.a. sociale media delen ze hun kennis. Door te weten wat er gaande is blijven Trump aanhangers rustig en breekt er geen burgeroorlog uit in Amerika.

Q word natuurlijk ook gevolgd door de deep state en hun puppets, en die zijn in paniek. Met allemaal hoaxen en False Flags proberen ze Trump in een kwaad daglicht te zetten maar ook zijn aanhangers waaronder Qanons. Dat weet Trump en hij kwam met een antwoord waar de deep state niks mee kan qua hoax of False Flag.
Vrijwel elke Q volger vanaf het begin weet dat Trump Q+ is maar daar vroeg die fake journalist niet naar maar naar QAnons en ze kreeg het antwoord wat ze verdiende.

Ook al denken velen dat er niks gebeurt, dat is niet zo. Er is overal onrust en dictators verdwijnen zoals in Mali. Er zijn overal militaire operaties en de strijd is momenteel nog vooral in stilte. Er gebeurt van alles en ook onze militairen werken mee om de deep state uit te schakelen. Die waren in 2015 nog wanhopig maar korte tijd nadat Trump president was geworden niet meer.

Trust the plan zou ik zeggen en volg Q.

Albert
Albert
Reactie op  Casper
3 maanden geleden

Casper: “Trump genoemd als pedofiel in veel verslaggeving op internet. Het spel in deze is ook met elk onderwerp dat je misinformatie probeert te herkennen van echte informatie”.

Tja. Waarom heb ik daar niet zo’n last van, die misinformatie? Inderdaad, ‘herkennen’. Onderscheiden en je abonneren (ev met zwart belletje voor direct nieuws) op het juiste youtube nieuws? Nergens gelezen of gehoord dat Trump ook hier weer fout zit!

Maar het is wel HET wereldprobleem en elites zijn in paniek (topjes van ijsbergen verschijnen eindelijk), en die covid-hoax is de zoveelste afleiding.

Wel feiten m.i. die zwart op wit te checken zijn – en o.a. niet via de linkse, vooringenomen fake wikipedia (even cut/paste vanuit mijn antwoord aan een Amerikaan):
CNN Lemon 2706-2012: “I feel so sorry for p.e.dophiles seeing they are handcuffed!” Rotten Ruth Ginsburg: “P*dophilia is Good for the Children” ‼️ Paranoiacs Anthropophagus! And that Phoney Perv.rt Paper of the East: the NYT (‘Ped*philia: a Disorder and not a Crime’: reductio ad freudum). GERMAN: Again a perfect Executive Order of Trump for the lost homeless children! 🇺🇸 A study carried out by academics at the University of Hildesheim has brought to light that homeless children in West Berlin were knowingly placed under the “care” of p*do.phile men. The so-called experiment, which Berlin politicians allowed to take place over a period of 30 years, was conducted by “psychology” psychopate professor Helmut Kentler, a man who argued that the p*do.phile men would make ideal foster parents‼️ for troubled children. This demonic 🐽psychopate Kentler is said to have believed that “sexual contact between children and adults is not harmful”! 🐽 During the grotesque experiment, ten parentless children were placed under the care of pedophile foster fathers (prominent academics! SICK ‘intellectuals’ mostly of course; ungodly leftists‼️) who were paid by the German 🙈 💸💸💸 government to “look after” the children. Totally SICK🐽 Schweinhundblitzkriegführermerkel’s Deutschland Unter Alles! Hell! Donnerwetter Über’mensch’ Schweinen!
UK: What about Andrew? Clair Hazel ‘retired’? And other British jumping ship? BOOM!

Tineke
Tineke
Reactie op  Albert
3 maanden geleden

Klopt allemaal en kijk ook eens naar alle drugs die er momenteel gevonden worden. De deep state zit daar in veel gevallen ook achter zoals in Columbia wat via Venezuela naar Florida ging, of in Afghanistan. Die oorlog daar duurde zo lang vanwege de drugs. Daar heeft Trump een eind aangemaakt. Hoe meer mensen verslaafd zijn hoe meer de deep state ze in hun macht heeft.
Trump en allemaal goede “acteurs” waaronder regeringsleiders in binnen- en buitenland ruimen de rotzooi momenteel al op. Deze regeringsleiders kunnen nog niet openlijk zeggen dat ze tegen de deep state werken want dan lopen ze het risico de kogel te krijgen van een deep state puppet. Pas als alle deep state beesten en hun puppets zijn opgepakt word duidelijk wie wel en wie niet achter Trump staan en stonden. Het plan is dat eerst Saudië Arabië werd aangepakt en dat hebben we al gezien met massa arrestaties. De huidige koning en kroonprins zijn dus oké. Daarna werd Azië aangepakt met o.a. Noord-Korea. Amerika was daarna aan de beurt en nu de EU en tot slot Israël. Dat er in Israël al van alles gaande is, is al in de pers te lezen. Deze week gaat Mike Pompeo o.a. naar Israël.

Er gebeurt ontzettend veel maar vooral in stilte. Doordat de deep state het Corona virus inzette hebben de goede mensen de lockdown gebruikt om mensen op pakken, te isoleren en sommigen uit te schakelen.

De Deep state bestaat al sinds de onafhankelijkheid van de U.S.A. en dan duurt het even om dat allemaal op te ruimen. Er zijn zoveel mensen geïndoctrineerd en die moeten wakker gemaakt worden en dat gaat het beste door rellen, plunderingen en al het andere aan ellende even door te laten gaan zodat een ieder er mee te maken krijgt. Covid 19 raakt ons allemaal en ook daardoor zijn mensen wakker geworden.

Het Q plan werkt uitstekend en ik verheug me op de dag dat mensen zoals Hillary, Bill en dochter Clinton, de Obama’s, de paus, Merkel, de Bush familie e.v.a. gearresteerd zijn. Er komt een militair tribunaal en de meesten krijgen de doodstraf.

Wist u dat de paus afgelopen maart al niet meer als paus in het adressenboek van het Vaticaan vermeld staat? Ook zijn andere titels heeft hij niet meer behalve bisschop van Rome. Hij is dus ook niet meer de bestuurder van de soevereine staat Vaticaanstad. Er was wel ophef hierover in Duitse en Oostenrijkse katholieke kringen maar de media in NL meldde eigenlijk niks inhoudelijks.

https://www.katholisch.de/artikel/25090-ist-papst-franziskus-nicht-mehr-stellvertreter-christi

frans
frans
3 maanden geleden

binnenkort een anouncement.
Dan een lockdown. Waar veel landen niet aan mee doen. diepe staat gaat dan andere leugens in de wereld brengen. wees wakker. Er komt een tsunami aan disclosure. mn de pedofielenbende. ontvoerde en bevrijdde kinderen etc. verder ook zeer beangstigend meer dan tijdens de corona die al voorbij is.

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  frans
3 maanden geleden

Frans.De coronahoax is plan B op de klimaathoax.De satanische globalistische lite wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden voor een communistische N.W.O. Klinkt dit ongeloofwaardig,hitler en de nazi,s hadden soortgelijke plannen.

Alex
Alex
3 maanden geleden

Trump 2020!

Madeloes
Madeloes
3 maanden geleden

misschien helpt deze link om een beetje opheldering te geven hoe de vork in de steel zit over waar staat trump in de wirwar van us, usa, usa inc. etc,
het is anders dan de meesten denken volgens dit artikel maar erg verhelderend

https://mainerepublicemailreport.com/2020/08/22/a-note-back-to-kirk/

TL
TL
3 maanden geleden

Alles wat de machthebbers doen is een satanische inversie van de ergste dingen die ze zelf doen,

De Clinton’s hebben het Uranium one schandaal met Rusland en spiegelen het met de Russia Hoax naar Trump,

Onze verraders hier van de Nos hebben dit gehersenspoeld aan de Nederlanders en nooit een correctie uitgesproken ze zouden er niet eens mogen blijven zitten, het zijn geen journalisten maar activisten van een agenda die onze vernietiging op het oog heeft dit hoogverraad wordt gestraft als we met het wakkere collectief de juiste dingen doen,

De Democraten waren in de 90’s voor een muur omdat ze dat politiek punten opleverde, nu zijn ze tegen omdat dat hun drugs en kinder handel bedreigt die over de open grenzen gaan,

ze spiegelen het uiteraard met het open grenzen smoesje omdat ze dan buiten die handel extra kiezers er bij krijgen, terwijl iedereen legaal asiel kan aanvragen in de US,

Obama stopt kinderen in kooien en de media draaien het naar Trump, terwijl de nieuwe kinderen aan de grenzen niet eens met hun ouders zijn maar gebruikt worden als schild voor de smokkelaars,

Obama had nog voordat die iets bereikt heeft een vrede nobel prijs gewonnen terwijl die daarna ziekenhuizen vol met kinderen heeft opgeblazen,

Je ziet ze nu allemaal zenuwachtig worden Obama spreekt niet meer zo zeker op het dnc en zijn houding heeft kracht verloren, de blik in de ogen van de Nos verraders die Joe biden positief naar voren brengen is ook anders je ziet duidelijk dat ze weten dat ze met de verkeerde dingen bezig zijn en het toch doordrukken om hun ego trots te behouden want dat is voor de linkse deugmens belangrijker dan het redden van de wereld en stoppen van de pedorings,

Ze zijn doodsbang voor die pedo exposure alle foto’s van Trump met epstein zijn Publieke foto’s je kunt in die periode waarschijnlijk ieder celeb vinden op een foto met Trump aangezien hij zo populair was en een zakenman is met clubs,

De dingen die waar zijn over Trump en Epstein zullen ze niet durven spiegelen of het is een laatste wanhoop poging, hij heeft ooit gezegd een “terrific guy” maar kort daarna heeft die Epstein toegang tot zijn clubs ontzegd toen die doorhad wat een mannetje het echt was, op camera staat dat Trump uitspreekt dat die een keer uitgenodigd was voor een feestje en bij aankomst allemaal te jonge vrouwen zag toen zei die “I’m out of here Bye Bye!”

Wie denkt hier dat de westerse media en de Nos de kant van de pedorings zullen ondersteunen en het proberen te spiegelen naar Trump of zouden ze het blijven negeren?

Wat er ook gebeurd verraders zullen aan het licht komen….

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 maanden geleden

Ook ik ben overtuigd dat een kleine elite overal in de samenleving hun ondemocratische stempel drukt.
En dat zij seksueel gestoord zijn is ook waar. Maar al 4 jaar hoor ik Trump over disclosure en Deep State hier, Deep State daar, kom met daden want ik heb genoeg van allerlei Harry Mulischachtige Q puzzels die totaal geen zode aan de dijk zet. Daden Trump, arrestaties Trump, bewijzen voor het volk Trump. En stoppen met die praatjes die geen gaatjes vullen.

Doeterniettoe
Doeterniettoe
3 maanden geleden

Links of rechts, maakt geen moer uit. Aan de top eten ze allen uit dezelfde kom. Trump is ook een van hen.

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  Doeterniettoe
3 maanden geleden

Doeterniettoe.Ik ben geboren in 1966, het extreem linkse nageboorte is opgekomen in de de jaren 70.Dit linkse nageboorte is al vanaf de jaren 70 begonnen met alles wat goed was in nederland te slopen met behulp van de nazi bilderberg groep begin jaren 80.Google op politieke aanslagen,3 aanslagen alleen al in nederland waarvan 1 met dodelijke afloop (pim fortuyn) gepleegd door het extreem linkse nageboorte.Dus links en rechts is een verschil van dag en nacht.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  Ron Jaspers
3 maanden geleden

Je bedoelt toch wel de VVD en D’66

Elise
Elise
3 maanden geleden

Wereldbank staat in Washington= Het financieel hart van de NWO/wereld. NWO= 1 wereldregering/1 wereldmunt/1 wereldreligie/1 wereldbank/1 wereldrechtbank(Den Haag).
Dus de dollar gaat een keer weg, zoals ook andere munteenheden. Hoe? Problem/chaos/solution. Of te wel door hegeliaanse dialectiek.
Ook Trump is een puppet. Poetin etc ook.
Iedere leider(land) weet van het spel/plan af. Ieder land
heeft met handel/geld etc te maken. Vergeet dit niet.
Grote vraag al vele jaren voor mij: Waarom? Wat is de echte reden voor(achter) 1 wereldregering/NWO.
1. gebeurt er iets met de aarde(cycli/aardverschuivingen etc.)
2. is er een gevaar van buitenaarde?
3. elite wil hightech steden en daar zijn veel grondstoffen voor nodig en mensen worden overbodig.
4. Hoe kan het, dat wat nu gebeurt al eeuwenlang geleden beschreven is in de bijbel?
Ik zou hier nou wel eens echt een antwoord op willen hebben. De waarheid. What the hell is going on?

x

Check Also

trump

Kijk: President Trump geeft zijn ‘belangrijkste speech ooit’

President Trump heeft gisteren een update gegeven ...

expert

Expert: ‘Grootste fraude’ uit Amerikaanse geschiedenis, tot 300.000 nepstemmen in Arizona

In de Amerikaanse staat Arizona is maandag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x