Buitenland

Trump: ‘We redden de wereld van een radicale linkse filosofie die ons zal vernietigen’

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse president Donald Trump liet zich woensdag uit over de groep QAnon. “Ik heb begrepen dat ze me erg mogen, wat ik waardeer. Ik heb gehoord dat het mensen zijn die van ons land houden,” zei hij tijdens een persconferentie.

Volgens Trump is de groeiende aanhang van de groep het gevolg van het beleid van de Democraten in steden als New York en Portland. De QAnon-aanhangers zeggen dat de wereld wordt gerund door satanisten die een pedofielennetwerk onderhouden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Wanneer dit land is verdwenen, dan zal de rest van de wereld volgen

Een verslaggeefster van NBC News vroeg hem: “De kern van hun overtuiging is dat jij in het geheim de wereld redt van deze satanistische cult van pedofielen en kannibalen. Is dat iets waar je achter staat?” De president kaatste de bal terug: “Is dat per se slecht? Of juist goed? Als ik de wereld kan helpen redden van problemen, dan ben ik bereid dat te doen.”

Hij waarschuwde: “En dat doen we eigenlijk al, we redden de wereld van een radicale linkse filosofie die ons land zal vernietigen. En wanneer dit land is verdwenen, dan zal de rest van de wereld volgen.”

De laatste tijd krijgt QAnon voet aan de grond binnen de Republikeinse partij. Zo werd aanhanger Marjorie Taylor Greene onlangs gekozen als Republikeinse kandidaat in de staat Georgia voor het Huis van Afgevaardigden in het Amerikaanse parlement. Trump noemde haar een toekomstige ster.

Bekijk het fragment hieronder:

[CTV News]

4.7 31 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
3 jaren geleden

Video gezien.

Hillary Clinton of Obama had zoiets nooit kunnen of durven zeggen.

Als zij het al gezegd hadden was het niet waar geweest. Trump meent het!

J. Bos Almere
J. Bos Almere
3 jaren geleden

?,

J. Bos

Casper
Casper
3 jaren geleden

Wat ik moeilijk vind te bepalen in dit Q/Qanon verhaal is dat ook de president van de VS wordt genoemd als pedofiel in veel verslaggeving op internet. Het spel in deze is ook met elk onderwerp dat je misinformatie probeert te herkennen van echte informatie. De bron en artikelen vinden over dit onderwerp is extreem lastig. Ik wil graag geloven dat deze president van de VS het juiste voorheeft met de mensheid in het algemeen. Ik heb ook zeer veel clues gezien die dit bevestigen. Echter heb ik ook gezien dat de pedo kaart ook op deze president gespeeld wordt. Ik weet op dit punt niet de partijen van elkaar de scheiden. Tuurlijk hoop ik dat het gehele kaartenhuis neergaat. De docu van Janet vond ik zeer goed, maar ook tevens een gebrek geven aan hard bewijs. Dat wil niet zeggen dat de zaken die ze aankaart niet op een of andere manier wel gestaafd waren. Echter keihard, en onweerlegbaar was het ook niet. Intuïtie zegt me dat ze spot on was, maar andere mensen overtuig je daar niet mee. Haar docu hangt ook best wel van de Q/Qanon hype aan elkaar. Ik vind dat persoonlijk prima. Maar tevens ben ik er niet van overtuigd. Sceptische gedachten kruipen nog steeds over m’n lichaam. Ik weet het eerlijk waar gewoon niet. Het is verschrikkelijk wat er wordt aangedragen over de jonge/baby mensen en de rituelen die worden aangedragen. Ik zie ook dat mensen heel makkelijk de pedo kaar spelen en iedereen maar als pedo bestempelen zonder enig echt goede onderbouwing. Daarnaast wil ik graag nadrukkelijk weergeven, zonder partijdigheid, dat niet alle pedo’s slechte mensen zijn. Dat zou namelijk hetzelfde zijn als alle homo, lesbo, en andere geaardheden als crimineel te bestempelen. Je bent niet automatisch crimineel als je een andere geaardheid hebt. Als kinderen verkracht, doodmaakt of opeet, ja dan val je in een geheel andere categorie. Noem me maar een gekkie, maar houden van iemand is niet slecht. Als je satanistische praktijken er op nahoud, of echt pedo verlangens op jonge kinderen uitoefent, dan komen we op een strafbaar vlak. Ik hoop dat mensen nog helder voor ogen hebben wat liefde is, en wat gewoonweg crimineel of satanisme is en haat. Q en zijn volgers Q-Anons, lijken als paddenstoelen uit de grond te schieten. Veelal hebben ze een goed verhaal. Maar veelal ook zonder grondig na te zoeken bewijs. Ik persoonlijk kan er dan niks mee.

Verder zou ik het fantastisch vinden als b.v. Kennedy JR. nog leeft en een terug keer zou maken in de nabije toekomst. Ik weet echter niet wat ik aanmoet met de verhalen over de pedo mogelijkheid van Trump. Ik vind het tot nu toe fantastisch wat hij allemaal doet, op één ding na. Dat is het leger en alle middelen inschakelen eenmaal er een vaccin is. Dat stuit me tegen de borst en geeft me het gevoel dat de verhalen over zijn Epstein betrokkenheid niet zomaar weggewuifd kan worden.
Dan wordt het echt een lastig verhaal. Sowieso is het lastig om mee te gaan met de “je bent op de Epstein vlucht meegeweest dus je hebt kinderen verkracht” argument. Tuurlijk vind ik het verdacht, maar het bewijs is flinter dun in deze. Ik heb een open mind ook en de toekomst zal hopelijk uitsluitsel geven. Zoveel mensen die worden aangewezen momenteel als pizza gate verdachte. De symbolische woorden in e-mails. De symbolen voor jonge jongens/meisjes liefde in menig organisatie is tevens zo’n onderwerp waar ik niet veel mee kan. Tuurlijk heb ik gezien hoe die logo’s ook veranderd zijn weer na de pizza gate (en weer terug).
Eén ding is zeker, chantabel zijn met dit soort dingen lijk me logisch. En als dat in de hoge kringen gebeurt, dat zijn we in wezen in de machtskringen hopeloos. Die mensen gaan niks van ons burgers toekennen als dit niet door de chanteurs goedgekeurd word.
Helemaal in Nederland waar geen random rechter wordt toegekend, maar gewoon rechters die zelf zo’n zaak zichzelf toekennen (met eventueel dubbele pet op) is kansloos tegen deze situatie.
Ik pleit nogmaals voor een burger tribunaal waarin de huidige duidelijke situatie m.t.t. de covid-19 ‘crisis’ en maatregelen worden stop gezet. Maar belangrijker nog is het stopzetten van de personen achter deze maatregelen. Het maakt niet uit of dit een president/minister/arts/wetenschapper is. Het mag duidelijk zijn dat we niet meer kunnen reken op de rechtsstaat. Het mag duidelijk zijn, dat een demonstratie niks uithaalt. Pas als een bevolking’s tribunaal wordt opgericht, en de foute machthebbers worden berecht volgens dit tribunaal, komt er verandering. Zonder dit laatste, wordt het erger en erger. Er wordt niet geluisterd naar een viruswaarheid groep. Niet naar een Wouter w.e. groepje. Of wat dan ook voor een verzameling. Pas als je als bevolking één tribunaal maakt, en duidelijke berechtings-criteria neerlegt, en de rest van het volk meekrijgt, dan verander je de situatie. Hoe breek je de macht van korporaties en zo’n organisatie als de WHO? Daar heb je de mainstream voor nodig. Als die niet mee willen werken, of je kunt zelf niet genoeg mensen bereiken, dan houdt het op. Lees goed, dan houdt het op! Hoe krijg je de mainstream zover dat ze de bevolking beschermen? Ik hebecht geen idee. :S Kom met goede plannen mensen en vul me aan. Hier zit ik echt klem. En ik weiger mww te gaan in bommen en granaten. Het moet toch op een ander manier kunnen. Het zijn maar mensen zoals U en ik. In slaap, en geïndoctrineerd. Wordt wakker wordt vaak geroepen, maar waardoor werd U ook alweer wakker? Wat was de beweegreden? Wellicht moeten we dit uitvergroten en duidelijk neerzetten. Het is 15 over 12. Veel te laat als je het mij vraagt. Mensen zijn ondoorgrondelijk, en intuïtief kunnen we elke situatie aan. Totdat we blind en zomaar een agenda gaan zitten volgen. Komaan mensen, we zijn veel slimmer dan deze wereld overheid geilende mensen massa. Wij zijn met meer. Wij hebben meer liefde! En bovendien, we hebben kinderen, neven ,en nichtjes die vrijheid verdienen! Steek je nek uit! Kom naar Berlijn, daar is immers de bron die ons wil onderdrukken. Onze minister is maar een slaaf die niet zelf kan nadenken.

frans
frans
3 jaren geleden

binnenkort een anouncement.
Dan een lockdown. Waar veel landen niet aan mee doen. diepe staat gaat dan andere leugens in de wereld brengen. wees wakker. Er komt een tsunami aan disclosure. mn de pedofielenbende. ontvoerde en bevrijdde kinderen etc. verder ook zeer beangstigend meer dan tijdens de corona die al voorbij is.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x