Binnenland

Tsjechische oud-president doorziet klimaat- en immigratiereligies en neemt stelling tegen gevestigde orde. Bekijk hier zijn lezing

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin deze maand verzorgde de wereldberoemde schrijver en politicus Vaclav Klaus (foto, links) een lezing voor het Renaissance Instituut, het wetenschappelijke bureau van de FVD.

Klaus is bekend geworden als succesvol staatsman en politicus, maar bovendien – en dat is zeer ongewoon – heeft hij tegen de gevestigde orde in nadrukkelijk stelling genomen tegen de heersende opinies op de gevoelige thema’s EU en klimaat.

Hij neemt stelling in het klimaatdebat en doorziet de klimaat- en immigratiereligies van Europa.

Mondiale klimaathysterie

Klaus is voormalig president van Tsjechië (2003-2013). Samen met een andere Vaclav, Havel, verzette hij zich tegen het communisme, bevrijdde hij Tsjechoslowakije van het Sovjet-juk en was hij verantwoordelijk voor de vreedzame ontvlechting van Tsjechië en Slowakije.

Hij staat bekend als groot criticus van de EU en de afgelopen jaren heeft hij zich gericht tegen de mondiale klimaathysterie.

In onderstaande lezing gaat Klaus dieper in op de grote vragen die het Europa van nu bezighouden: immigratie, identiteit en democratie:

[Renaissance Instituut]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pavel
pavel
3 jaren geleden

oud president zoekt hobby

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x