Gezondheid

Ruim 4400 professionals eisen einde gebruik fluoride

Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meer dan 4400 doktoren, tandartsen, wetenschappers en milieudeskundigen eisen dat er een einde komt aan de fluoridering van drinkwater.

Ze baseren zich op wetenschappelijk onderzoek waaruit blijkt dat fluoridering niet werkt en gepaard gaat met serieuze gezondheidsrisico’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Op 9 augustus 2007 bracht het Fluoride Action Network (FAN) een verklaring naar buiten die was ondertekend door 1000 deskundigen. De verklaring riep beleidsmakers op een einde te maken aan de fluoridering van drinkwater.

Hersenschade

Daarnaast wilde het gezelschap weten waarom er tot op heden in een aantal landen nog wordt gefluorideerd terwijl de prestigieuze National Research Council (NRC) op 22 maart 2006 een rapport naar buiten heeft gebracht over de toxiciteit van fluoride.

In het rapport staat dat de veilig geachte hoeveelheid van 4 ppm fluoride aanzienlijke schade aan tanden en botten veroorzaakt. De NRC merkte daarnaast op dat blootstelling aan fluoride kan leiden tot hersenschade, ontregeling van het endocrien systeem en botkanker.

Nobelprijswinnaar dr. Arvid Carlsson, één van de ondertekenaars van de verklaring, zei: “Fluoridering druist volstrekt in tegen alle principes van de moderne farmacologie.” De verklaring is ook ondertekend door de Belgische oud-minister van Volksgezondheid Magda Aelvoet en de Australische oud-minister van Volksgezondheid Doug Everingham.

De verklaring van het Fluoride Action Network is per 10 juni 2013 ondertekend door ruim 4400 professionals. “De studie van de NRC heeft de wetenschappelijke visie op de gezondheidsrisico’s van fluoride drastisch veranderd,” zei directeur van het Fluoride Action Network Paul Connett. “Overheidsmedewerkers die voorstander blijven van fluoridering moeten tijdens een hoorzitting aangeven waarom ze dit sterke bewijs negeren.”

Fluorose

Uit data van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC blijkt dat een derde van alle kinderen in de Verenigde Staten door overmatige blootstelling aan fluoride lijdt aan fluorose.

Uit een studie van de Harvard-universiteit bleek dat fluoridering mogelijk in verband kan worden gebracht met botkanker. De milieuorganisatie Environmental Working Group (EWG) onthulde dat een professor van Harvard deze studie drie jaar lang verborgen heeft gehouden.

De siliciumfluoriden die gebruikt worden voor de fluoridering van drinkwater zijn afkomstig van industrieel afval dat nooit is goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Bron: Fluoridealert.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Inge
Inge
10 jaren geleden

Bron van dit alles…?

Linda
Linda
10 jaren geleden

Goed van NRC. Zo blijkt de macht van de media. Maar ik dacht dat Nederland geen fluoride in zijn drinkwater deed?

lambertus
lambertus
10 jaren geleden

Wanneer een leugen, generatie na generatie zó perfect verpakt en verkocht wordt aan het volk lijkt de waarheid zo absurd en de persoon die deze waarheid naar buiten brengt een waanzinnige gek………

Het is nou eenmaal gemakkelijk om de mens te misleiden, echter heel moeilijk blijkt het om diezelfde mens ervan te overtuigen dat ie misleid is !!!

Octane
Octane
10 jaren geleden

Als tandartsen voor zijn is dat is het zelfde als garages die voor een APK zijn. Die ex-ministers zijn N.W.O. dus niet relevant. Ehhh als jullie oorzaken zoeken voor je zombie gevoel, want dat is het, denk dan aan Salusa die letterlijk zei: “wij zenden sterke energy naar jullie”. Hij zei er niet bij dat het onderdrukkings energy was. Hij zei ook nog: ‘maak je los van je samenleving en keer in jezelf”. Zo voel je je toch nu ?

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x