Homepagina » Buitenland » Ingewijde luidt noodklok. Zo wil Google de Amerikaanse presidentsverkiezingen manipuleren om ‘de volgende Trump-situatie’ te voorkomen
Ingewijde luidt noodklok. Zo wil Google de Amerikaanse presidentsverkiezingen manipuleren om 'de volgende Trump-situatie' te voorkomen

Ingewijde luidt noodklok. Zo wil Google de Amerikaanse presidentsverkiezingen manipuleren om ‘de volgende Trump-situatie’ te voorkomen

Project Veritas heeft onthuld dat Google van plan is om de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 te beïnvloeden en zo de volgende ‘Trump-situatie te voorkomen’.

Met de verborgen camera is vastgelegd dat Jen Gennai, hoofd van Responsible Innovation bij Google, zei:

[Senator] Elizabeth Warren zegt dat we Google moeten opdelen. Ik hou van haar, maar dat is verkeerd. Het maakt de situatie er alleen maar slechter op, omdat dan allerlei kleinere bedrijven – die over minder hulpmiddelen beschikken dan wij – de volgende Trump-situatie moeten gaan voorkomen. Een klein bedrijf gaat dat nooit lukken.

Vraagtekens

Oprichter van Project Veritas James O’Keefe reageerde:

Dit is de derde keer dat een ingewijde de geheimen van Silicon Valley heeft ontmaskerd. Deze nieuwe documenten en undercoverbeelden zetten vraagtekens bij de neutraliteit van Google en de rol van het bedrijf bij de verkiezingen van 2020.

Gennai is hoofd van Responsible Innovation, een sector die zich bezighoudt met de implementatie van technologieën rond kunstmatige intelligentie.

Politieke agenda

In de video zegt ze dat Google er ‘hard aan werkt’ om de resultaten van de verkiezingen van 2016 te ‘voorkomen’:

We zijn genaaid. Niet alleen wij, maar ook de mensen, de nieuwsmedia, iedereen is genaaid. We probeerden gelijk vast te stellen wat er was gebeurd en hoe we kunnen voorkomen dat het opnieuw gebeurt.

Volgens de ingewijde gebruikt Google de tool Machine Learning Fairness om een politieke agenda op te dringen aan de bevolking.

Verwijderd

Ze passen op deze manier de werkelijkheid aan hun wensen aan, aldus de ingewijde.

Project Veritas plaatste een filmpje over deze onthullingen op YouTube (eigendom van Google), waarna het al snel werd verwijderd.

[Project Veritas]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Defixiones
Defixiones
2 jaren geleden

Omgekeerde psychologie. Allemaal één grote poppenkast, zogenaamd gelekte info zorgt ervoor dat mensen juist op Trump stemmen, en dat is precies de bedoeling.
Trump is de perfecte acteur voor het naïeve volk die denken dat hij er voor de bevolking is, maar ondertussen werkt hij ook gewoon voor de schaduwregering uit Israël.

Only you
Only you
2 jaren geleden

Deze megareuzen worden opgesplitst voordat ze hiertoe de kans krijgen?

René
René
2 jaren geleden

Er zijn zo vele sites die informatie manipuleren om een eigen waarheid te creëren.
Zal ik er een paar noemen?

x

Check Also

van meijeren

Gideon van Meijeren legt in 8 minuten uit wat er schort aan de rechtspraak in Nederland

Het is een vergaande uitspraak dat de ...

fda

Geheime opnames: functionaris Amerikaanse FDA wil ‘nazi-Duitsland’-register voor ongeprikten

Een functionaris van de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

3
0
We lezen graag je reactie!x