Homepagina » Buitenland » Begrafenisondernemer: geen oversterfte door corona, wel een liegende regering
begrafenisondernemer
Foto: Unsplash

Begrafenisondernemer: geen oversterfte door corona, wel een liegende regering

De Oostenrijkse begrafenisondernemer Klaus Pichler heeft in zijn kantoor een kalender hangen waarop allerlei citaten staan. Het citaat bij deze week: “De hel is leeg, en alle duivels zijn hier.” Volgens Pichler, woonachtig in Gmunden, beschrijft dit citaat precies de huidige situatie.

Met duivels doelt hij op de regering die haar burgers voorliegt over de coronacijfers. De begrafenisondernemer laat weten dat het aantal sterfgevallen in het gebied dat hij bestrijkt niet hoger ligt dan normaal.

“We hebben elk jaar ongeveer 165 doden,” lichtte Pilcher toe. Daarvan stierven er vorig jaar – officieel – negen aan corona. “Dit waren allemaal ouderen tussen de 65 en 80 jaar, die bovendien al ziek waren. Er zat een zware roker bij en een alcoholist, en ze hadden allemaal een slecht immuunsysteem,” benadrukte hij. “Ze hadden ook overleden kunnen zijn aan een zware griep.”

Geen oversterfte

Pilcher zei dat er in zijn gebied in ieder geval geen sprake is van oversterfte. Ook van collega’s hoort hij dat de sterfte niet afwijkt van het normale niveau. Dit jaar heeft hij tot nu toe slechts twee coronadoden begraven, waaronder een 85-jarige vrouw met een ernstige vorm van bronchitis.

Het gaat de regering, met al haar verordeningen en noodwetten, niet gaat om de volksgezondheid, maar om controle, zei de begrafenisondernemer. Hij voegde toe dat het van groot belang is om nu de straat op te gaan tegen de coronawaanzin.

Pilcher heeft al voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo heeft hij een camper en goud gekocht. Als het nog erger wordt, zet hij zijn camper ergens in een afgelegen gebied neer, ver van de samenleving verwijderd.

[Wochenblick]
4.8 80 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
26 dagen geleden

” niet gaat om de volksgezondheid, maar om controle, zei de begrafenisondernemer.”

Controle is totalitarisme.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  ProAsfalt
26 dagen geleden

En alle duivels kun hier en niet in de hell. 😱💥🥶

mikkie
mikkie
Reactie op  ProAsfalt
25 dagen geleden

In ons dorp ook nog niemand overleden aan corona. En maar 2 mensen hebben coronagehad…een griep van een paar dagen wat toch wel heftig was hoor..ik ben er nóg wel een beetje moe van af en toe.
Ja, HALLO…koorts doet dat met een mens…
En ik kén nóg steeds NIEMAND die is overleden aan corona.. nu 12 maanden verder…hoezo PANDEMIE?
En IEDEREEN stelt de regels bij naar eigen behoeftes…

Rose Lynn
Rose Lynn
26 dagen geleden

Nu misschien niet, maar wacht maar als de massa geïnjecteerd is dan krijgt deze man en zijn collega’s het druk en dat zal niet beperkt blijven tot die leeftijds-groep.

TheTruth
TheTruth
Reactie op  Rose Lynn
26 dagen geleden

Ik houd mijn hart maar vast.

levitas
levitas
Reactie op  TheTruth
26 dagen geleden

laat je niet spuiten want je gaat eerder onder de kluiten.volkerenmoord is de bedoeling van het duivelse elite soort.
en zij gaan ook.

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  levitas
25 dagen geleden

Zo hebben ze in Brazilië op 1 dag 2900 doden ze vaccineren de indianen daar om zo hun land te onteigenen en de illegale houtkap kan dan gewoon weer verder

Jopie
Jopie
Reactie op  levitas
25 dagen geleden

Hopelijk gaat de duivelse elitie eerst, zodatde rest weer het “oude normaal” kan oppakken.

Dylan
Dylan
Reactie op  Jopie
25 dagen geleden

Die nemen geen vaccin, dan zijn ze wel heel dom als ze hun eigen gif nemen. Als straks weer de herfstgriep “corona” weer heerst vallen de gevaccineerde bij bosjes neer, dan begint de echte pandemie

Mentha
Mentha
Reactie op  Dylan
24 dagen geleden

Ja voorspel ik ook. Dat is ook de tijd dat mijn naasten zijn ingespoten dan. Ik ga komende maanden benutten om een vluchtplan te maken, me ontdoen van spullen en zorgen dat ik dingen voorbereid heb want ik wil weg zodra het kan.

Dubito
Dubito
Reactie op  Rose Lynn
26 dagen geleden

Ja, en let op de beginzin van iedere overlijdensadvertentie: ‘Plotseling/geheel onverwacht is onze lieve opa/oma/vader/moeder etc overleden. Wij blijven verbijsterd achter”

Ja hoor. Bèèèèèèèèèh……

Marianna
Marianna
26 dagen geleden

we willen de waarheid weten, is dat gek?

Pm'er
Pm'er
Reactie op  Marianna
25 dagen geleden

Of je die krijgt??
Denk van niet!!

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Marianna
25 dagen geleden

Wij weten de waarheid al alleen de rest van de wereld nog niet maar dat begint wel langzamerhand te komen alleen denk ik te laat voor de gevaccineerde

Dylan
Dylan
Reactie op  Anoniem 71
24 dagen geleden

Als je gevaccineerd bent, ben je verdoemd. Je kan nooit meer terug. Het is om te janken voor al die mensen die met de massa hysterie meegaan en een spuit nemen.

Mentha
Mentha
Reactie op  Dylan
24 dagen geleden

Die gaan eraan als ze geluk hebben. Een leven met allerlei ziektes is nog minder fijn.

Annette
Annette
26 dagen geleden

Deze begrafenisondernemer is een soort kanarie in de kolenmijn. Zelf is hij al goed voorbereid door een camper aan te schaffen en goud. Als het dus allemaal gierend uit de klauwen loopt, is hij weg. En groot gelijk heeft hij. Als mijn man en ik 20 jaar jonger waren, waren wij ook vertrokken. Alleen… waar kun je nog veilig heen? Het lijkt een beetje op het liedje van Frans Halsema en Jenny Arean: “Vluchten kan niet meer”.

Johnny
Johnny
Reactie op  Annette
26 dagen geleden

Ook een prachtig kalender citaat van Klaus Pichler: “De hel is leeg en alle duivels zijn hier”. Ik heb zelf het laatste jaar vooral het Chorus van de kneiterhit van ‘Het Goede Doel’ in mijn hoofd:

Is er leven op Pluto?
Kun je dansen op de maan?
Is er een plaats tussen de sterren waar ik heen kan gaan? (2x)

Maar ik ga voorlopig nergens naar toe en ik blijf hier, vechten voor mijn medemens, mijn familie en uiteraard mijzelf.

Stembiljet
Stembiljet
Reactie op  Annette
26 dagen geleden

Prachtig liedje !!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Annette
26 dagen geleden

Beste vluchten kan zeker nog wel. En de wereld wordt vanzelf een stuk leger. Maar je moet je voorbereiden op een camping achtig leven zonder moderne luxe. Een beetje zoals de ouderwetse zigeuners of de Amish. Het klinkt simpel dat weet ik maar dat is het eigenlijk niet. Bereid je voor. Koop geen nutteloze spullen maar alleen waar je iets aan hebt. Begin een moestuin, bouw kennis op over voedsel verbouwen en onafhankelijk worden van een moderne maatschappij en elektrische spullen. Leven in de metropool wat Nederland in feite is zal over een jaar of 5 onmogelijk worden voor ongevaccineerde. Maar in de grote leegte van de poolgebieden zie ik nog wel kansen. Dat zal niet makkelijk zijn dat weet ik. Gooi al je electronica weg, dat maakt opsporing een stuk moeilijker. Maak het de elite zo moeilijk mogelijk dat ze niet de moeite nemen om je te vinden. En bovendien op een bepaald moment zullen er ook veel minder mensen zijn vanwege de vaccin genocide. Je zal een moelijk en hard bestaan hebben in de koude elementen (ool moeilijk voor drones emz.. )wel een vrij leven hebben. Wat ik zei maak het ze zo moeilijk mogelijk dat ze geene energie erin willen steken om je te pakken.

locke
locke
Reactie op  MdeFilosoof
25 dagen geleden

Laat mij toch niet door die politiekers mijn leven zuur maken, zal terreur van anderen moeten accepteren en als een huilbaby in een hoekje gaan zitten, dacht het niet.

Mentha
Mentha
Reactie op  MdeFilosoof
24 dagen geleden

Hmm ja ik ga er eens grondig over nadenken want ik moet dan binnen afzienbare tijd weg hier. Maar wat als ze de grenzen bewaken? Dan kom je nergens! Ik zie veel beren op de weg. Met primitief leven heb ik geen moeite, ervaring mee. Maar juist het vluchten zelf, hoe doe ik dat? Met auto? Tenten? Of mijn ouwe caravan? Of juist niet?

Rob
Rob
Reactie op  Annette
26 dagen geleden

Daar sta je straks dan, in de middle of knowhere met je camper. Als je ergens voedsel wilt kopen moet je getest of gevaccineerd zijn, wat je moet kunnen aantonen. Ja, je kunt een voorraadje meenemen maar zo’n camper is geen loods dus ben je zo door je kleine voorraadje heen. Dus kom je (inderdaad) uit bij dat bekende liedje. Vluchten kan niet meer. Je kunt nergens naartoe want overal is het hetzelfde.Dus moet er iets veranderen in de wereld waardoor we straks weer door kunnen. Dan hoef je ook nergens heen te vluchten.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Rob
25 dagen geleden

Zoals ik al aangaf. Ga je verdiepen in zelf voedsel verbouwen. Je hoeft niet afhankelijk te zijn van een supermarkt of overheid.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  MdeFilosoof
20 dagen geleden

Op een camper?

Geraldine
Geraldine
Reactie op  Rob
25 dagen geleden

Toevallig was er van de week iets op TV over volkstuinieren in een (verwarmde) kas. Ik ben er op gaan letten; er zijn best wel wat lege kassen. Wellicht een idee?
Het leek ook nog eens gezellig en hulp en uitleg was er ook voldoende bij de hand voor nieuwkomers.

mikkie
mikkie
Reactie op  Rob
25 dagen geleden

Beter huis met flinke tuin kopen en zaden inslaan. En meststoffen. En zorg voor houtkachel.

Dolf
Dolf
Reactie op  mikkie
25 dagen geleden

Zoiets als Bill gates?

Mentha
Mentha
Reactie op  Rob
24 dagen geleden

Hallo; je kunt ook voedsel vinden in de natuur en bij de boeren. Daar is wel een oplossing voor. Goed voor de lijn zal het zeker zijn!

rop
rop
26 dagen geleden

Net als hier, is het programma, leugens en leugens verdraaiingen en verdraaiingen propaganda voeren inenting en bevloeiing om de burgers de feite van hun leugens ,verdraaiingen zo te promoten om maar dat goedje te slikken, we moeten af van deze hele Holocaust inenting programma en het experimenteren wat ze in feite ook doen op de vele onbewuste burgers met hun werkwijze van hun programma, en door angst laten leiden van de grote bedrieglijke regeringen. als we de leiders laten gaan zal het vele malen erger worden door het beleid wat ze voeren.

Jacky
Jacky
Reactie op  rop
26 dagen geleden

Vandaag weer twee mensen wakker kunnen maken! Zijn er toch weer twee!!

Dubito
Dubito
Reactie op  Jacky
26 dagen geleden

Er moet een reanimatiecursus komen voor schapen in coma.

mikkie
mikkie
Reactie op  Jacky
25 dagen geleden

Nou, dat lukt mij niet meer hoor. Iedereen is verstard in zijn opvatting.
Heb laatst een rondvraag gedaan in mijn whatsapp groep. Slechts enkelen reageren…Slechts 2 van de ongeveer 10 zeggen de spuit niet te nemen.
Eén man reageerde met: mijn vrouw en ik staan daar heel verschillend in, we willen daar liever niet met derden over communiceren.
Een ander stel verschilt van mening maar dat is iets minder uitgesproken.
Dus relaties kunnen ook crashen door de vaccinatie..

Henk R
Henk R
26 dagen geleden

Begrafenisondernemer en prepper en bij het laatste kan ik hem niet ongelijk geven. Alleen ik zou zo lang mogelijk thuis blijven. Wel een bug-out rugzak klaar zetten maar deze wil je eigenlijk niet gebruiken.

salvar
salvar
Reactie op  Henk R
26 dagen geleden

wat wil je anders als ze zo meteen de steden afsluiten en daar kan je op wachten en kom je niet meer weg.
alle niet getesten en gevaccineerden verzamelen.
wij moeten zo meteen elkander steunen , blijven zitten is geen optie.
wie heeft goede ideeen ?

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  salvar
26 dagen geleden

Alles verkopen wat je hebt en dan ergens in de bergen in een arm land gaan zitten, heb je beste overlevingskansen want die hebben geen geld voor al die covid-onzin.
Zoek niet naar medestanders nederlanders zijn ontzettend stom wat dat betreft en kunnen niet samenwerken. We geven ontzettend af op moslims maar die komen wel voor mekaar op. Kunnen wij iets van opsteken

Rudi
Rudi
Reactie op  Rebel&Girl
25 dagen geleden

Ben zelf naar Canada gegaan,
En ben op zoek naar een stuk land met waterval of creek..
Een zelfvoorzirnend leven, maak me idd ook zorgen over de komende jaren,
Hoop dat het allemaal meevalt wat er gaat gebeuren in de wereld, maar houd liever met alle scenario’ s rekening..
Sterkte iedereen..

Henk R
Henk R
Reactie op  salvar
26 dagen geleden

Goede ideeën, kijk eens bij preppers.nl . Heb je een zomerhuisje of een stacaravan en woont u in 1 van de grote steden , ja dan kun je overwegen om daar heen te gaan. Maar om in een shtf ( zo noemt men ,als de pleuris uitbreekt ) zou ik toch niet graag in een camper zitten op een afgelegen plek , de kans op een niet vrijwillige eigenaars wissel is dan enorm.

R.M.M.
R.M.M.
Reactie op  salvar
26 dagen geleden

Niet zo moeilijk. Gewoon iedereen die mondkap weigeren en weer de winkels open.
Komt er een boa zeuren, hem vragen wat de bedoeling is, iets kopen- anders op sodemieteren!

Dolf
Dolf
Reactie op  salvar
25 dagen geleden

Waarom denk je dat er overal langs de snelweg ‘geluidsschermen’ staan waar je bijna nergens door kan.
En nu opeens wordt daar heel hard aan gewerkt…. tenminste hier in de buurt

Lucky Luke
Lucky Luke
Reactie op  Dolf
24 dagen geleden

Shit, echt waar? Het wordt hoe langer hoe enger!

Lucky Luke
Lucky Luke
Reactie op  salvar
24 dagen geleden

Maak me nou niet bang! Wat the f.ck moet ik nou doen om hieraan te ontkomen? Ik neem geen vaccin, ik wil wel weg waar ik nu ben maar dat gaat om diverse redenen nog niet meteen. Ik wilde eigenlijk eerst even afwachten wie er gaan omvallen in mijn omgeving en daarna zelf gaan. Maar wat adviseren jullie?

Ondergronds
Ondergronds
26 dagen geleden

Denk eens even goed na over de woorden van Hugo de Jonge: “De situatie is zorgelijk.”
Even in uw geheugen graven en dan zien hoe zorgelijk de situatie werkelijk is.

Geraldine
Geraldine
Reactie op  Ondergronds
25 dagen geleden

Waar ik me nog steeds over verbaas is de dikke middelvinger opmerking richting het klootjesvolk door De Jonge (en het zo goed als uitblijven van onze reactie daarop):
Vaccineren is niet verplicht, maar (lachend) misschien toch eigenlijk wel…

Jopie
Jopie
Reactie op  Ondergronds
25 dagen geleden

De situatie wordt zorgelijk gemaakt.Doordat veel mannetjes en vrouwtjes marionetten van die Klausje Schwabje zijn. Met elkaar een stel schurken

Mike
Mike
26 dagen geleden

1jaar niks van zich laten horen en nu de tribunalen zich aanmelden gaat deze man praten heel vreemd..bovendien bezit deze man nogal wat als hij goud kan kopen..vreemd..

salvar
salvar
Reactie op  Mike
26 dagen geleden

hij is begrafenis ondernemer en die verdiende geld als goud.

Henk R
Henk R
Reactie op  Mike
26 dagen geleden

Ik zou niet weten waarom. Omdat hij het vertrouwen in de munteenheid heeft verloren? Kijk maar eens wat de goudprijs heeft gedaan het afgelopen jaar, en hieruit kunt u concluderen dat hij niet de enige is.

Derek from Belgium
Derek from Belgium
Reactie op  Mike
26 dagen geleden

Goud kan kopen ? Hij haalt het misschien uit zijn ‘klanten’ voor ze gecremeerd of begraven worden ? Gouden tanden , piercings , enz… bij een crematie moet dit allemaal van het stoffelijk overschot ontdaan worden …

R.M.M.
R.M.M.
Reactie op  Mike
26 dagen geleden

Alles wat jij niet begrijpen kunt is niet gelijk vreemd.
Er zijn er nog steeds mensen die geld kunnen overhouden van het maandelijkse inkomen.
Dat heet sparen, als je het mij vraagt.

Vlinder
Vlinder
26 dagen geleden

Toch fijn dat uit deze hoek ook de waarheid wordt gezegd.

TheTruth
TheTruth
Reactie op  Vlinder
26 dagen geleden

En zo komt de waarheid steeds meer aan het licht!

Al is de leugen zo snel (neem de lift), de waarheid achterhaald hem wel (neem de trap).

Edward
Edward
26 dagen geleden

We worden 80 jaar teruggeworpen in de tijd, het fascisme is terug in de vorm van VVD, D66 en CDA.

Yvonne
Yvonne
Reactie op  Edward
26 dagen geleden

Klopt, en nog steeds is vrijwel iedereen ziende blind 😣

x

Check Also

de jonge

De Jonge geeft toe dat AstraZeneca-vaccin linke soep is

Lange tijd beweerde zorgminister Hugo de Jonge ...

florida

Gouverneur Florida: lockdowns waren ‘gigantische vergissing’

Gouverneur van Florida Ron DeSantis kondigde op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

72
0
We lezen graag je reactie!x