BuitenlandCorona

Begrafenisondernemer: geen oversterfte door corona, wel een liegende regering

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Oostenrijkse begrafenisondernemer Klaus Pichler heeft in zijn kantoor een kalender hangen waarop allerlei citaten staan. Het citaat bij deze week: “De hel is leeg, en alle duivels zijn hier.” Volgens Pichler, woonachtig in Gmunden, beschrijft dit citaat precies de huidige situatie.

Met duivels doelt hij op de regering die haar burgers voorliegt over de coronacijfers. De begrafenisondernemer laat weten dat het aantal sterfgevallen in het gebied dat hij bestrijkt niet hoger ligt dan normaal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“We hebben elk jaar ongeveer 165 doden,” lichtte Pilcher toe. Daarvan stierven er vorig jaar – officieel – negen aan corona. “Dit waren allemaal ouderen tussen de 65 en 80 jaar, die bovendien al ziek waren. Er zat een zware roker bij en een alcoholist, en ze hadden allemaal een slecht immuunsysteem,” benadrukte hij. “Ze hadden ook overleden kunnen zijn aan een zware griep.”

Geen oversterfte

Pilcher zei dat er in zijn gebied in ieder geval geen sprake is van oversterfte. Ook van collega’s hoort hij dat de sterfte niet afwijkt van het normale niveau. Dit jaar heeft hij tot nu toe slechts twee coronadoden begraven, waaronder een 85-jarige vrouw met een ernstige vorm van bronchitis.

Het gaat de regering, met al haar verordeningen en noodwetten, niet gaat om de volksgezondheid, maar om controle, zei de begrafenisondernemer. Hij voegde toe dat het van groot belang is om nu de straat op te gaan tegen de coronawaanzin.

Pilcher heeft al voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo heeft hij een camper en goud gekocht. Als het nog erger wordt, zet hij zijn camper ergens in een afgelegen gebied neer, ver van de samenleving verwijderd.

[Wochenblick]

4.8 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

” niet gaat om de volksgezondheid, maar om controle, zei de begrafenisondernemer.”

Controle is totalitarisme.

Rose Lynn
Rose Lynn
3 jaren geleden

Nu misschien niet, maar wacht maar als de massa geïnjecteerd is dan krijgt deze man en zijn collega’s het druk en dat zal niet beperkt blijven tot die leeftijds-groep.

Marianna
Marianna
3 jaren geleden

we willen de waarheid weten, is dat gek?

Annette
Annette
3 jaren geleden

Deze begrafenisondernemer is een soort kanarie in de kolenmijn. Zelf is hij al goed voorbereid door een camper aan te schaffen en goud. Als het dus allemaal gierend uit de klauwen loopt, is hij weg. En groot gelijk heeft hij. Als mijn man en ik 20 jaar jonger waren, waren wij ook vertrokken. Alleen… waar kun je nog veilig heen? Het lijkt een beetje op het liedje van Frans Halsema en Jenny Arean: “Vluchten kan niet meer”.

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x