Homepagina » Buitenland » Begrafenisondernemer: geen oversterfte door corona, wel een liegende regering
begrafenisondernemer
Foto: Unsplash

Begrafenisondernemer: geen oversterfte door corona, wel een liegende regering

De Oostenrijkse begrafenisondernemer Klaus Pichler heeft in zijn kantoor een kalender hangen waarop allerlei citaten staan. Het citaat bij deze week: “De hel is leeg, en alle duivels zijn hier.” Volgens Pichler, woonachtig in Gmunden, beschrijft dit citaat precies de huidige situatie.

Met duivels doelt hij op de regering die haar burgers voorliegt over de coronacijfers. De begrafenisondernemer laat weten dat het aantal sterfgevallen in het gebied dat hij bestrijkt niet hoger ligt dan normaal.

“We hebben elk jaar ongeveer 165 doden,” lichtte Pilcher toe. Daarvan stierven er vorig jaar – officieel – negen aan corona. “Dit waren allemaal ouderen tussen de 65 en 80 jaar, die bovendien al ziek waren. Er zat een zware roker bij en een alcoholist, en ze hadden allemaal een slecht immuunsysteem,” benadrukte hij. “Ze hadden ook overleden kunnen zijn aan een zware griep.”

Geen oversterfte

Pilcher zei dat er in zijn gebied in ieder geval geen sprake is van oversterfte. Ook van collega’s hoort hij dat de sterfte niet afwijkt van het normale niveau. Dit jaar heeft hij tot nu toe slechts twee coronadoden begraven, waaronder een 85-jarige vrouw met een ernstige vorm van bronchitis.

Het gaat de regering, met al haar verordeningen en noodwetten, niet gaat om de volksgezondheid, maar om controle, zei de begrafenisondernemer. Hij voegde toe dat het van groot belang is om nu de straat op te gaan tegen de coronawaanzin.

Pilcher heeft al voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo heeft hij een camper en goud gekocht. Als het nog erger wordt, zet hij zijn camper ergens in een afgelegen gebied neer, ver van de samenleving verwijderd.

[Wochenblick]
4.8 81 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

” niet gaat om de volksgezondheid, maar om controle, zei de begrafenisondernemer.”

Controle is totalitarisme.

Rose Lynn
Rose Lynn
9 maanden geleden

Nu misschien niet, maar wacht maar als de massa geïnjecteerd is dan krijgt deze man en zijn collega’s het druk en dat zal niet beperkt blijven tot die leeftijds-groep.

Marianna
Marianna
9 maanden geleden

we willen de waarheid weten, is dat gek?

Annette
Annette
9 maanden geleden

Deze begrafenisondernemer is een soort kanarie in de kolenmijn. Zelf is hij al goed voorbereid door een camper aan te schaffen en goud. Als het dus allemaal gierend uit de klauwen loopt, is hij weg. En groot gelijk heeft hij. Als mijn man en ik 20 jaar jonger waren, waren wij ook vertrokken. Alleen… waar kun je nog veilig heen? Het lijkt een beetje op het liedje van Frans Halsema en Jenny Arean: “Vluchten kan niet meer”.

x

Check Also

verpleegster

Verpleegster OLVG zwijgt niet langer: ‘Hoeveel bewijs dat het foute boel is moet er nog komen?’

Corona is inmiddels een moddervet, zeer winstgevend ...

hoeyberghs

Jeff Hoeyberghs haalt uit naar Marc Van Ranst & Ab Osterhaus: ‘Vertegenwoordigers van Big Pharma!’

Men heeft nu omikroncijfers omdat men alleen ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

73
0
We lezen graag je reactie!x