CoronaBuitenland

Statisticus doet onderzoek naar corona en griep, en komt tot opmerkelijke conclusie

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Kaakchirurg en statisticus Stephen Bate heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de griep. In de Verenigde Staten zijn er in het griepseizoen van 2019-2020 zo’n 36 miljoen gevallen geregistreerd.

Er zijn geen gegevens beschikbaar over het griepseizoen van 2020-2021. Bate kreeg te horen dat er te weinig informatie voorhanden was. Hij vond één bron en daarin werd melding gemaakt van 1675 bevestigde griepgevallen. Dat betekent dat er opeens 99,9995 procent minder gevallen waren, zei Bate tijdens de National Citizens Inquiry, waarna er gelach klonk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In Canada ging het aantal gevallen van 55.379 naar 69 het jaar erna, zei hij, waarna er luid gelach opsteeg.

(Video verwijderd? Klik hier...)

PCR-test

Het lijkt erop dat iets een andere naam heeft gekregen, aldus dr. Bate. Er werden wel meer coronagevallen gemeld dan griepgevallen. Hoe kan dat? Dat heeft volgens hem alles te maken met de PCR-test.

In de provincie Newfoundland en Labrador, waar hij woont, doorliep de test tot wel 45 cycli. Kary Mullis, die de PCR-test ontwikkelde, zei dat de uitslag bij meer dan 26 cycli onbetrouwbaar is, zei Bate.

Jonger dan 20 jaar

Ook opmerkelijk: sinds kort wordt in die provincie geen nieuwe informatie meer verstrekt over de vaccinatiestatus van mensen. In Newfoundland en Labrador zijn zo’n 300 tot 400 sterfgevallen gemeld.

Tussen 11 mei en 8 juni 2022 werden daar 11 overlijdens gemeld. Deze mensen waren allemaal volledig gevaccineerd en één van hen was jonger dan 20 jaar.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ALF
ALF
2 maanden geleden

Duh, dit weten de wakkere mensen allang.

Johan
Johan
2 maanden geleden

Zeg altijd al dat corona een nieuwe naam is voor griep. Alleen voor deze “griep” kun je een spuit halen waar je ziektes van kunt krijgen en zelfs dood aan kunt gaan.

jessie nameles
jessie nameles
2 maanden geleden

gebruikte dit verhaal om mensen wakker te schudden. sterfte cijfers veranderde niet maar de GRIEP was in 1 keer VERDWENEN??? werd bij de MSM ook aangekaart maar zoals gewoonlijk was dat wel apart maar heeeel normaal..?? al die lab theorie , china virus , ALLEMAAL GELUL ,HET WAS DE GRIEP !!!!!!!!!!!

Loek
Loek
2 maanden geleden

Ja en, wat doet ertoe , er veranderd niets

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x