Homepagina » Natuur en Milieu » Zien: tv-presentator maakt gehakt van klimaatpraatjes Al Gore en prins Charles in Davos. ‘Deze mensen zijn gewoon gestoord’
davos
Foto: World Economic Forum CC BY 3.0 Wikimedia Commons

Zien: tv-presentator maakt gehakt van klimaatpraatjes Al Gore en prins Charles in Davos. ‘Deze mensen zijn gewoon gestoord’

Klimaatverandering staat bovenaan de agenda op het World Economic Forum in het Zwitserse skioord Davos.

Er was vooral aandacht voor de visie van Greta Thunberg en de Amerikaanse president Donald Trump op dit onderwerp, maar ook andere bekende personen spraken zich erover uit.

Neem bijvoorbeeld oud-vicepresident Al Gore, die in een gigantisch landhuis woont.

Veel erger

“Deze klimaatcrisis is veel erger dan mensen beseffen,” zei hij in Davos.

Hij vergeleek klimaatverandering vervolgens met onder andere de Slag om Duinkerke en 9/11.

Ook prins Charles deed een duit in het zakje. “We bevinden ons midden in een crisis die naar ik hoop inmiddels goed begrepen wordt,” zei hij.

“Global warming, klimaatverandering en het verlies aan biodiversiteit zijn de grootste bedreigingen waar de mens ooit mee is geconfronteerd,” voegde hij toe.

Gewoon gestoord

Nog niet zo lang geleden beklom Al Gore een ladder om ons te laten zien hoe hoog de zeespiegel zou komen te staan.

Nu daar niks van terecht is gekomen, verwijst hij maar naar veld- en aanslagen, merkte Sky News-presentator Chris Kenny op.

Prins Charles, nota bene de Britse troonopvolger, riep op tot ‘revolutionaire actie’.

Deze mensen zijn gewoon gestoord, aldus Kenny.

Hypocriet

Ze doen er alles aan om hun politieke agenda door te drukken. “Het is zielig,” zei hij.

Kenny noemde Gore daarnaast hypocriet. “Hij roept anderen op om offers te brengen, terwijl hij in zijn eentje net zoveel CO2 uitstoot als [de eilandengroep] Tuvalu.”

“Hij verdient bovendien miljoenen terwijl hij de hele wereld over reist om hier met mensen over te praten,” zei hij.

Bekijk de video hieronder:

[Sky News Australia]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Barry schreef:

  Tijden veranderen niet, in het verleden konden ze je met het geloof bedreigen, nu is het klimaat de vervanger hiervan. Er zal hoe dan ook iets zijn waarmee ze het gepeupel willen beheersen, en het levert nog veel geld op ook en dat geheel vrijwillig! Valt het niet op dat er nogal wat welgestelden die hier volledig achterstaan? Terwijl zij vaak zelf de grootste vervuilers zijn! Trap er niet in, koop geen elektrische auto of zonnepanelen o.i.d. zo werk je mee aan de totale ondergang, van jezelf dan.

  29 likes
 • math schreef:

  Duivels in engelengewaden.

  26 likes
 • KaAsLijF schreef:

  Het doet letterlijk deugd om intelligente en logisch denkende mensen te horen praten over deze klimaat dwaasheid. In Davos kennen de zogenaamde intellectuelen nog steeds het verschil niet tussen klimaat en milieu.

  20 likes
 • formidabele schreef:

  Charles heeft bovendien ook een verleden met die idioot van een kindermisbruiker-presentator, die enorm ophef gemaakt heeft in UK,en neef Andrew zit er ook bij in, die sprookjes van Al Gore en die linkse fascisten,wie gelooft die nou?
  Europa moet realistisch blijven en die frans en fuhrerin leyenburg moeten wel een groot aantal passen terug zetten en zich in het vierkant schamen om zo’n leugenachtig beeld te scheppen!!!!!!!!
  Anders BREXIT EN OOK NEXIT

  18 likes
 • eindhoven schreef:

  die gasten zijn onwetend,en worden door anderen opgenaaid,maar door wie(rothschilds)

  12 likes
  • vladi schreef:

   nee nee mijn beste,

   deze mensen ? voeren ZEER bewust een satanische agenda uit.

   fff

   30 likes
   • Elise schreef:

    Yep, gewone mensen moeten worden opgeruimd. Was het niet de Engelse prins die zei dat er teveel mensen zijn? Dat er maar een enge wereldwijde ziekte moest komen? Volgens mij is de reden: Het pleps is bang dat wij(gewone mensen) te machtig worden. Gaan opstaan. Tegelijkertijd is het systeem in elkaar aan het storten(het westen). Dus om hen omhoog te houden moeten wij van alles doen. Zoals verplicht “vrij”willigerswerk. Want waar er gaten vallen vanuit het systeem, moeten de zieken, oude en arme mensen(uitkering) dit werk op gaan vullen. denk bv aan vrijwilligerswerk in bejaardentehuizen. Buurtpreventie, buurtbelangen(is allang niet meer voor activiteiten/leuke dingen, maar ook voor klusjes doen voor ouderen enz) Het buurt zwerfafvalteam enz.
    Er worden zelfs mensen uit de Ergon gewipt(ook omdat ze nog onder de oude regeling vallen en daarom te duur zijn), omdat zij met hun beperking niet het resultaat kunnen behalen.(winst maken) Ze hebben liever mensen, die vrijwel niks mankeren. Ook deze mensen(beperking) zitten dadelijk thuis en mogen voor minder inkomen(uitkering), afval gaan opruimen in de buurt.(hetzelfde werk in loondienst) En volgens mij is dit ook nog illegaal. Je mag geen werk doen, waarvoor je ontslagen bent vanuit jouw ziekte.
    Al dat werk wordt dus niet betaald vanuit loondienst en zo kunnen de dikkoppen hun zakken blijven vullen/behouden. Ja, je hebt een uitkering, maar daar kun je zelf niet eens van leven. Ik vind het hele beleid gewoon een strafkamp.
    Waarom gaat niet iedereen, die dit inziet niet staken? Ook jij kunt ziek worden(en al helemaal met de hoge werkdruk) en in deze strafkamp terecht komen. Trap niet in de val, dat dit voor de mensen zelf goed is, want zo brengen ze het wel. Dat je eenzaam bent/wordt enz. Vrijwilligerswerk, dat doe je met passie, niet omdat het moet! Dat moet vanzelf op je pad komen!
    De kosten(belastingen) die de gewone mensen op moeten brengen voor het klimaat beleid, dat wordt voor velen letterlijk de strop.
    We zitten al echt in de hungry games hoor!

    18 likes
    • Rob schreef:

     @Elise, helemaal mee eens. Ze dwingen mensen te werken voor het laagst mogelijke inkomen, überhaupt. Dat onder het mom van ‘werkervaring opdoen’. Alsof je eerdere werk in het verleden geen werkervaring is. Maar het zijn de burocraten zelf die niets toevoegen aan de samenleving. Ze produceren helemaal niets, nul, nada,. Ze kosten alleen maar geld om andere mensen als slaven te behandelen. Hier in de buurt zie ik soms ook al borden waarmee ze vrijwilligers zoeken om de door hen in de schuld gejaagde bewoners te ondersteunen. Ze zijn zelf onderdeel van het feit dat mensen in de schulden terecht te komen doordat het inkomen volledig is geminimaliseerd terwijl alles steeds duurder wordt. Daar komen mensen door in de schulden en nu willen ze dat burgers die mensen gaan ondersteunen. Blijkbaar een gratis toevoeging aan de schuldhulpverlening. Ze zijn werkelijk volledig van god los. Zelf mensen in de schuld trappen en dan de bevolking oproepen om die mensen te ondersteunen.

     5 likes
 • salvar schreef:

  zij zijn niet gestoord maar wij , wij geven ze een podium.

  12 likes
 • Ron schreef:

  Weet je wie een patent heeft op het Coronavirus? ENGELAND.

  7 likes
  • Gea Breuker schreef:

   @Ron; nee dat wist ik niet. Kun je daar aub wat bewijs van leveren, patent referenties of iets dergelijks? Ik vind een uitspraak zonder bewijs een zwakke uitspraak, graag feiten zodat het te controleren valt. Dank u.

   1 likes
 • frans schreef:

  ” `RON`,
  Mooi dat je dat even noemt dat coonavirus. CORONA? ring om de zon bij verduistering!
  dit uitgezette virus komt nu na de ernstige australie branden die nu door de regenval gedoofd worden.
  Is genocide voorkomen in de grote steden van australie?
  En nu corona? Ring om de zon alles omvattend iets , de volgende genocide poging die trouwens ook mislukt!
  Blijf vooral in je eigen midden. Slinger niet van links naar rechts. ook niet politiek. Want we zijn al verschrikkelijk verdeeld. Het NOS -nieuws van 22 uur repte over hoe het toch kan dat de Nederlandse bevolking zo verdeeld is??? Is de media niet de oorzaak of mede oorzaak van verdeeldheid in de Nederlandse wereld.Worden we niet elke dag ‘aangespoord’ door het nieuws om vooral tegenover elkaar te staan.? Verdeeld te blijven?!
  Branden in Australie zijn slechts voorboden van nog erger. Waaronder nu de angstverspreiding door het uitzetten van het corona-virus in dichtbevolkte steden.
  Help anderen wakker te worden een breder bewustzijn te krijgen van wat er aan de hand is.
  Rustig te blijven zodat het goede de wereld in kan.?
  We zijn zelf de lichtbrengers , hoe meer hoe beter. want de duisternis , de duistere garde gaat gewoon door met het volgende rampscenario.

  6 likes
 • Math schreef:

  Meteorologen en klimaatdeskundige kunnen nog niet eens het weer van enkele dagen “voorspelllen”, maar kunnen wel exact zeggen wat voor een weer en klimaat we over 50 jaar zullen hebben. En 1 op 16 mensen is een Europiaan. Als in een geslpten rookkamer 16 mensen zitten te roken en eentje is zo verstandig om te stoppen met roken maar kan de rookkamer niet verlaten en heeft geen invloed op de andere rokers, zou hij dan schonere lucht binnen krijgen??????

  4 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >