Chemtrails

Chemtrails! What’s happening?

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wie hiervan nog nooit gehoord heeft raad ik aan om regelmatig eens de blik naar boven te richten. Weinigen doen dit overigens nog: zozeer zijn we in de hypnotiserende ban van de dagdagelijkse aardse waan.

Maar op bepaalde dagen kun je er echt niet omheen: vliegtuigen die dikke, volle strepen achter zich laten, de één naast de andere en soms zelfs in dambordvorm.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

What’s happening? Alle instanties zingen in koor: Slaapt u gerust verder: er is geen vuiltje aan de lucht! Men beschouwt het gewoon als een natuurlijk fenomeen van tijdelijke condensatie van de waterdamp in de uitlaatgassen. Sommigen worden zelfs lyrisch en omschrijven het als ‘airplane-art’ zoals bevallige Jill Peeters tijdens haar VTM-plaatje. Maar waarom zijn die strepen dan niet binnen de seconden ‘opgelost’ zoals echte contrails? Hoe komt het dat ze zo breed zijn, uren blijven hangen, uitwaaieren en uiteindelijk een melkachtige nevel vormen die ons zicht op de blauwe lucht en de zon afsluiert?

Regelmatige douchebeurt

Wie als wakkere en kritische burger zelf op onderzoek uitgaat, komt uiteindelijk tot de volgende onthutsende vaststelling: We worden besproeid als ongedierte op veldgewassen! Niet te geloven, moeilijk te begrijpen en bijna onmogelijk om dat aan je omgeving duidelijk te maken, zeker als die nog gelooft in Sinterklaas en er dus vanuit gaat dat onze instanties, politici, media de waarheid spreken.

Maar zo is het: we krijgen als het ware vanuit de lucht regelmatig een douchebeurt. Die strepen hebben niets te maken met de normale emissies van brandstofverbranding, neen: het gaat om het opzettelijk en frequent in onze atmosfeer spuiten van allerlei stoffen, die bovendien duivels klein zijn 10 micron (een menselijk haar heeft een doorsnede van 100 micron). Na verloop van tijd vallen deze deeltjes op aarde neer en komen dus via het water en het voedsel terecht in de wezens die daar leven. Mensen bijvoorbeeld, u en ik.

We worden besproeid als ongedierte op veldgewassen!

De gevolgen voor de gezondheid zijn om ons heen te zien: ondermijning van het neurologische en immunologische systeem, ademhalingsproblemen (vooral onze kinderen), huidproblemen en vreemde ziektes zoals morgellons, ook wel bekend als de vleesetende bacterie. Bij ons komt dit nog relatief zelden voor, maar in de USA sterven er jaarlijks al zo’n 30.000 mensen een vreselijke dood aan. Wie doet dat?

Je komt tot je ontzetting te weten dat hier het leger achter zit, dat toch de opdracht heeft ons te verdedigen? In ons geval zijn het vooral militaire tankvliegtuigen van de US Air Force en Nato, die hun basis hebben in respectievelijk Chièvres (tegen Doornik) en Gailenkirchen (net over de Duitse grens) en die uiteraard niet toegankelijk zijn voor niet-bevoegden. Zelfs het gerecht niet: het leger staat boven en buiten de wet wegens top secret en security reasons. In the land of the free heeft sinds 1975 de minister van defensie zelfs wettelijk de toelating om chemische en biologische experimenten te doen, op eigen bevolking!

Slaapt u rustig verder, zo zijn we beter voorbereid om u te verdedigen! Maar ook lijnvliegtuigen zijn in dit wereldwijd georkestreerde sproeigebeuren betrokken, vooral low cost-maatschappijen zoals Ryan Air. Het is goedkoper heen en terug naar Barcelona te vliegen, dan met de bus naar Gent te rijden, op 10 km van mijn woonplaats. De opbrengst van ticketverkoop volstaat nauwelijks om de kerosinefactuur te betalen. Zou het niet mogelijk zijn dat er andere bronnen van inkomsten zijn? In de motoren zie je overigens een dergelijke eigenaardige ‘teut’ die er achteraf ingelast is. Je wordt ziek alleen al bij het lezen van wat er vooral de laatste tien jaar zoal gesproeid wordt: zware metalen (vooral aluminium en barium), chemische substanties (zoals ethyleendibromide en polymeren) en biologische micro-organismen (virussen, bacteriën en schimmels).

Uit allerlei documenten wordt duidelijk welke (vooral militaire) bedoelingen men heeft: (radar)communicatie, manipuleren van het weer en het klimaat, experimenten op het gebied van biologische en chemische oorlogsvoering. Dit is al meermaals officieel toegegeven door legerautoriteiten, maar we moeten ons daar niet ongerust over maken: Slaapt u rustig verder, het is allemaal in uw belang!

Don Quichotte

Als men dan ook de link legt met elektromagnetische installaties zoals HAARP in o.a. Alaska en die ook onder controle staan van het leger, kun je niet anders dan concluderen dat men werkelijk in staat is om natuurrampen uit te lokken en effectief aan mindcontrol te doen. Je gaat dan heel anders aankijken tegen de recente toename van aardbevingen, tsunami’s, vulkaanuitbarstingen, orkanen. En je begrijpt waarom het merendeel van onze medemensen er als zombies bijlopen, de algemene gezondheidstoestand zo dramatisch achteruitgaat, er massale sterfte is bij dieren (bijen, vissen, vogels) en waarom de natuur aan het wegkwijnen is. Professionele tuiniers zeggen me dat de meeste bomen staan dood te gaan. Voor wie zoals ik zowat zes jaar geleden op deze verschrikkelijke waarheid stootte zijn er twee mogelijkheden: Ofwel het hoofd buigen en in machteloze gelatenheid ondergaan, ofwel de rug rechten, opstaan en in verweer komen. Ik kon niet anders dan het laatste doen en het is een lange strijd geworden, waarbij ik vooral in den beginne soms de indruk had een eenzaam tegen imaginaire windmolens vechtende Don Quichotte te zijn.

Chemtrail-symposium

In de zomer van 2009 stapte ik naar de onderzoeksrechter om tegen betaling van 250 euro een klacht neer te leggen wegens ‘het systematisch en opzettelijk in de lucht brengen van allerlei stoffen die een bedreiging vormen voor mens, dier en natuur’. Tevens nam ik het initiatief om te beginnen met de Belfort-group, een burgerbeweging met nu al ongeveer 2.500 burgers die verontrust en verontwaardigd zijn omwille van een aantal evoluties, die een bedreiging vormen voor wat ons geboorterecht is: te kunnen leven in waarheid, vrijheid en gezondheid.

Op 29 mei 2010 organiseerden we een internationaal chemtrail-symposium waar we heel veel medestrijders mochten verwelkomen van over heel de wereld. We stelden er het wetenschappelijke Case Orange-rapport voor van driehonderd bladzijden, opgesteld door een team van inside experten uit de militaire en burgerlijke vliegwereld.

Het gaf een overzicht van allerlei studies, rapporten, verslagen, licenties, patenten, analyses en leverde op niet meer te ontkennen wijze het bewijs van een onthutsende werkelijkheid: Ja, we worden besproeid als ongedierte op veldgewassen.

Case Orange-rapport

Dit document is wereldwijd verspreid: UNO, NATO, ambassades, regeringen, allerlei instellingen en de media over heel de wereld hebben dit rapport ontvangen. We hebben mogen meewerken aan twee uitstekende documentaires: “What in the world are they spraying?” van Michael Murphy en Paul Wittenberger en “Bye, bye blue sky” van Patrick Pasin. Allen zijn ze vrienden geworden want een gemeenschappelijke strijd smeedt hele sterke banden!

Er is vooruitgang gemaakt: het fenomeen en de bezorgdheid erover zijn uiteindelijk na koppig blijven doorsturen van (pers)berichten toch doorgedrongen in de mainstreammedia en dus in bredere lagen van de bevolking. De beslissing van de VN-conferentie in Nagoya op 29 oktober 2010 om met 193 landen (USA weigerde) een moratorium te onderschrijven betreffende geoengineering-experimenten kan niet anders dan als een bevestiging van het bestaan van chemtrails genoemd worden, ook al wordt het verpakt als ‘solar radiation management’.

Waarom zijn er chemtrails?

We leven nu eenmaal op een speciale planeet die zich kenmerkt door dualisme, vrije wil en experiment. En we leven in een speciale (eind)tijd waarbij we met zijn allen een lange periode afsluiten waarin we de ervaring van wat materie, ego, afzondering van de bron meer dan grondig hebben doorleefd.

In dit spel moeten er tegenstanders zijn en moeten zij hun rol spelen: zij dagen ons uit welke keuzes wij maken en in welke mate wij ons goddelijk potentieel in moeilijke omstandigheden tot ontwikkeling kunnen brengen.

Chemtrails zijn voor de elite één van de manieren om de grote massa sheeple dom, suf, ziek, onderdanig en uiteindelijk dood te houden. Uiteindelijk proberen zij met chemtrails een scherm rond de aarde aan te brengen als een wanhopige poging om hiermee een afweerschild in stand te houden tegen de kosmische energieën. Deze komen vanuit het centrum van ons melkwegstelsel steeds sterker op ons af en bereiden onze transformatie van rups tot vlinder voor.

In alles moeten we een rustig en diep vertrouwen blijven hebben, want we worden begeleid en geholpen op heel hoog niveau en uiteindelijk maakt alles deel uit van een heel groot plan.

De dingen moeten gewoon gebeuren zoals ze zijn vastgelegd en zoals onze wijze oude broeders zoals de Hopi’s heel goed weten:

“De tijd zal komen wanneer van op de aarde een mysterieuze mist zal opdoemen die de geesten en harten van alle mensen in de war zal brengen.”

Het is een van de signalen van de grote ommekeer, de grote openbaring, de realisatie van het kosmische bewustzijn. Laten we dus de lenden omgord houden, de voeten geschoeid en de lamp van het innerlijk weten brandende houden want het einde is nabij en het zal het begin zijn van een gouden tijdperk.

Belfort Group www.belfort-group.eu/blog

Bron: Spiegelbeeld.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pleiadian
pleiadian
10 jaren geleden

Zodra andersdenkenden worden neerzet als “slapende schaapjes”, dan haak ik af.

Een echte verlichte geest zal anderen nooit als dom of slapend wegzetten om zijn eigen gelijk te halen.

PapaPapa
PapaPapa
10 jaren geleden

[quote name=”pleiadian”]Zodra andersdenkenden worden neerzet als “slapende schaapjes”, dan haak ik af.

Een echte verlichte geest zal anderen nooit als dom of slapend wegzetten om zijn eigen gelijk te halen.[/quote]

Ik maak daar geen punt van….Ik was zelf ook een “slapend Schaap” enkele jaren geleden, en hoewel dat niet leuk is als je zo genoemd wordt, kun je wel na gaan denken en zodoende weer meer wakker worden….
Van wat ik nu weet, vergeleken met enkel jaren terug, kan ik gerust zeggen dat ik een totaal andere kijk heb op wat er werkelijk om ons heen gebeurt…
Zie kritiek als positief en denk na hoe je er je voordeel uit kan halen……voel je niet aangevallen, maar geholpen.

Broos
Broos
10 jaren geleden

Tsja, dan vinden ze de locatie waar ik woon blijkbaar niet interessant. Hier nooit van dergelijke strepen. Alleen bij een bepaalde luchtgesteldheid zijn er wat strepen van overkomende vliegtuigen.

Adrian Reid Navarro
Adrian Reid Navarro
10 jaren geleden

[quote name=”pleiadian”]Zodra andersdenkenden worden neerzet als “slapende schaapjes”, dan haak ik af.

Een echte verlichte geest zal anderen nooit als dom of slapend wegzetten om zijn eigen gelijk te halen.[/quote]

Hoe kan je nou afhaken als je nog een slapende schaap bent ? haha 😛
Je hoeft geen verlichter te zijn om deze dit te zien en te geloven.

Mensen worden schapen (sheeple) genoemd, omdat ze dat simpelweg gewoon zijn. Daar kan je boos om gaan worden of gaan “afhaken” maar daarmee confirmeer je alleen maar weer dat je een schaap bent.

En hoezo heb je het over andersdenkenden ? Juist de mensen die in chemtrails geloven zijn andersdenkenden, de rest zijn “normaal” denkenden, of betergezegd niet denkenden 😉

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x