Homepagina » Chemtrails » Chemtrails! What’s happening?
Chemtrails! What's happening?

Chemtrails! What’s happening?

Wie hiervan nog nooit gehoord heeft raad ik aan om regelmatig eens de blik naar boven te richten. Weinigen doen dit overigens nog: zozeer zijn we in de hypnotiserende ban van de dagdagelijkse aardse waan.

Maar op bepaalde dagen kun je er echt niet omheen: vliegtuigen die dikke, volle strepen achter zich laten, de één naast de andere en soms zelfs in dambordvorm.

What’s happening? Alle instanties zingen in koor: Slaapt u gerust verder: er is geen vuiltje aan de lucht! Men beschouwt het gewoon als een natuurlijk fenomeen van tijdelijke condensatie van de waterdamp in de uitlaatgassen. Sommigen worden zelfs lyrisch en omschrijven het als ‘airplane-art’ zoals bevallige Jill Peeters tijdens haar VTM-plaatje. Maar waarom zijn die strepen dan niet binnen de seconden ‘opgelost’ zoals echte contrails? Hoe komt het dat ze zo breed zijn, uren blijven hangen, uitwaaieren en uiteindelijk een melkachtige nevel vormen die ons zicht op de blauwe lucht en de zon afsluiert?

Regelmatige douchebeurt

Wie als wakkere en kritische burger zelf op onderzoek uitgaat, komt uiteindelijk tot de volgende onthutsende vaststelling: We worden besproeid als ongedierte op veldgewassen! Niet te geloven, moeilijk te begrijpen en bijna onmogelijk om dat aan je omgeving duidelijk te maken, zeker als die nog gelooft in Sinterklaas en er dus vanuit gaat dat onze instanties, politici, media de waarheid spreken.

Maar zo is het: we krijgen als het ware vanuit de lucht regelmatig een douchebeurt. Die strepen hebben niets te maken met de normale emissies van brandstofverbranding, neen: het gaat om het opzettelijk en frequent in onze atmosfeer spuiten van allerlei stoffen, die bovendien duivels klein zijn 10 micron (een menselijk haar heeft een doorsnede van 100 micron). Na verloop van tijd vallen deze deeltjes op aarde neer en komen dus via het water en het voedsel terecht in de wezens die daar leven. Mensen bijvoorbeeld, u en ik.

We worden besproeid als ongedierte op veldgewassen!

De gevolgen voor de gezondheid zijn om ons heen te zien: ondermijning van het neurologische en immunologische systeem, ademhalingsproblemen (vooral onze kinderen), huidproblemen en vreemde ziektes zoals morgellons, ook wel bekend als de vleesetende bacterie. Bij ons komt dit nog relatief zelden voor, maar in de USA sterven er jaarlijks al zo’n 30.000 mensen een vreselijke dood aan. Wie doet dat?

Je komt tot je ontzetting te weten dat hier het leger achter zit, dat toch de opdracht heeft ons te verdedigen? In ons geval zijn het vooral militaire tankvliegtuigen van de US Air Force en Nato, die hun basis hebben in respectievelijk Chièvres (tegen Doornik) en Gailenkirchen (net over de Duitse grens) en die uiteraard niet toegankelijk zijn voor niet-bevoegden. Zelfs het gerecht niet: het leger staat boven en buiten de wet wegens top secret en security reasons. In the land of the free heeft sinds 1975 de minister van defensie zelfs wettelijk de toelating om chemische en biologische experimenten te doen, op eigen bevolking!

Slaapt u rustig verder, zo zijn we beter voorbereid om u te verdedigen! Maar ook lijnvliegtuigen zijn in dit wereldwijd georkestreerde sproeigebeuren betrokken, vooral low cost-maatschappijen zoals Ryan Air. Het is goedkoper heen en terug naar Barcelona te vliegen, dan met de bus naar Gent te rijden, op 10 km van mijn woonplaats. De opbrengst van ticketverkoop volstaat nauwelijks om de kerosinefactuur te betalen. Zou het niet mogelijk zijn dat er andere bronnen van inkomsten zijn? In de motoren zie je overigens een dergelijke eigenaardige ‘teut’ die er achteraf ingelast is. Je wordt ziek alleen al bij het lezen van wat er vooral de laatste tien jaar zoal gesproeid wordt: zware metalen (vooral aluminium en barium), chemische substanties (zoals ethyleendibromide en polymeren) en biologische micro-organismen (virussen, bacteriën en schimmels).

Uit allerlei documenten wordt duidelijk welke (vooral militaire) bedoelingen men heeft: (radar)communicatie, manipuleren van het weer en het klimaat, experimenten op het gebied van biologische en chemische oorlogsvoering. Dit is al meermaals officieel toegegeven door legerautoriteiten, maar we moeten ons daar niet ongerust over maken: Slaapt u rustig verder, het is allemaal in uw belang!

Don Quichotte

Als men dan ook de link legt met elektromagnetische installaties zoals HAARP in o.a. Alaska en die ook onder controle staan van het leger, kun je niet anders dan concluderen dat men werkelijk in staat is om natuurrampen uit te lokken en effectief aan mindcontrol te doen. Je gaat dan heel anders aankijken tegen de recente toename van aardbevingen, tsunami’s, vulkaanuitbarstingen, orkanen. En je begrijpt waarom het merendeel van onze medemensen er als zombies bijlopen, de algemene gezondheidstoestand zo dramatisch achteruitgaat, er massale sterfte is bij dieren (bijen, vissen, vogels) en waarom de natuur aan het wegkwijnen is. Professionele tuiniers zeggen me dat de meeste bomen staan dood te gaan. Voor wie zoals ik zowat zes jaar geleden op deze verschrikkelijke waarheid stootte zijn er twee mogelijkheden: Ofwel het hoofd buigen en in machteloze gelatenheid ondergaan, ofwel de rug rechten, opstaan en in verweer komen. Ik kon niet anders dan het laatste doen en het is een lange strijd geworden, waarbij ik vooral in den beginne soms de indruk had een eenzaam tegen imaginaire windmolens vechtende Don Quichotte te zijn.

Chemtrail-symposium

In de zomer van 2009 stapte ik naar de onderzoeksrechter om tegen betaling van 250 euro een klacht neer te leggen wegens ‘het systematisch en opzettelijk in de lucht brengen van allerlei stoffen die een bedreiging vormen voor mens, dier en natuur’. Tevens nam ik het initiatief om te beginnen met de Belfort-group, een burgerbeweging met nu al ongeveer 2.500 burgers die verontrust en verontwaardigd zijn omwille van een aantal evoluties, die een bedreiging vormen voor wat ons geboorterecht is: te kunnen leven in waarheid, vrijheid en gezondheid.

Op 29 mei 2010 organiseerden we een internationaal chemtrail-symposium waar we heel veel medestrijders mochten verwelkomen van over heel de wereld. We stelden er het wetenschappelijke Case Orange-rapport voor van driehonderd bladzijden, opgesteld door een team van inside experten uit de militaire en burgerlijke vliegwereld.

Het gaf een overzicht van allerlei studies, rapporten, verslagen, licenties, patenten, analyses en leverde op niet meer te ontkennen wijze het bewijs van een onthutsende werkelijkheid: Ja, we worden besproeid als ongedierte op veldgewassen.

Case Orange-rapport

Dit document is wereldwijd verspreid: UNO, NATO, ambassades, regeringen, allerlei instellingen en de media over heel de wereld hebben dit rapport ontvangen. We hebben mogen meewerken aan twee uitstekende documentaires: “What in the world are they spraying?” van Michael Murphy en Paul Wittenberger en “Bye, bye blue sky” van Patrick Pasin. Allen zijn ze vrienden geworden want een gemeenschappelijke strijd smeedt hele sterke banden!

Er is vooruitgang gemaakt: het fenomeen en de bezorgdheid erover zijn uiteindelijk na koppig blijven doorsturen van (pers)berichten toch doorgedrongen in de mainstreammedia en dus in bredere lagen van de bevolking. De beslissing van de VN-conferentie in Nagoya op 29 oktober 2010 om met 193 landen (USA weigerde) een moratorium te onderschrijven betreffende geoengineering-experimenten kan niet anders dan als een bevestiging van het bestaan van chemtrails genoemd worden, ook al wordt het verpakt als ‘solar radiation management’.

Waarom zijn er chemtrails?

We leven nu eenmaal op een speciale planeet die zich kenmerkt door dualisme, vrije wil en experiment. En we leven in een speciale (eind)tijd waarbij we met zijn allen een lange periode afsluiten waarin we de ervaring van wat materie, ego, afzondering van de bron meer dan grondig hebben doorleefd.

In dit spel moeten er tegenstanders zijn en moeten zij hun rol spelen: zij dagen ons uit welke keuzes wij maken en in welke mate wij ons goddelijk potentieel in moeilijke omstandigheden tot ontwikkeling kunnen brengen.

Chemtrails zijn voor de elite één van de manieren om de grote massa sheeple dom, suf, ziek, onderdanig en uiteindelijk dood te houden. Uiteindelijk proberen zij met chemtrails een scherm rond de aarde aan te brengen als een wanhopige poging om hiermee een afweerschild in stand te houden tegen de kosmische energieën. Deze komen vanuit het centrum van ons melkwegstelsel steeds sterker op ons af en bereiden onze transformatie van rups tot vlinder voor.

In alles moeten we een rustig en diep vertrouwen blijven hebben, want we worden begeleid en geholpen op heel hoog niveau en uiteindelijk maakt alles deel uit van een heel groot plan.

De dingen moeten gewoon gebeuren zoals ze zijn vastgelegd en zoals onze wijze oude broeders zoals de Hopi’s heel goed weten:

“De tijd zal komen wanneer van op de aarde een mysterieuze mist zal opdoemen die de geesten en harten van alle mensen in de war zal brengen.”

Het is een van de signalen van de grote ommekeer, de grote openbaring, de realisatie van het kosmische bewustzijn. Laten we dus de lenden omgord houden, de voeten geschoeid en de lamp van het innerlijk weten brandende houden want het einde is nabij en het zal het begin zijn van een gouden tijdperk.

Belfort Group www.belfort-group.eu/blog

Bron: Spiegelbeeld.nl

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Dennis schreef:

  Niet zo gek dus dat steeds meer piloten ziek worden. Neurotoxische symptomen……ja, vrij logisch als je elke dag door die shit heen moet vliegen….een wolk nanodeeltjes wat je collega’s notabene voor je hebben uitgeblazen…misschien eens een mailtje aan wagen naar de personeelsvereniging voor piloten? Wie wil er nog piloot zijn dan ?

  1 likes
 • kengai schreef:

  Conner, hoe kan het dan, dat sneeuw in de bergen de laatste jaren ineens een hoge concentratie alluminium bevat, precies hetzelfde met grote meren.
  En wat is de connectie alzheimer en alluminium, zoek maar eens op.

  1 likes
 • pleiadian schreef:

  Zodra andersdenkenden worden neerzet als “slapende schaapjes”, dan haak ik af.

  Een echte verlichte geest zal anderen nooit als dom of slapend wegzetten om zijn eigen gelijk te halen.

  0 likes
 • PapaPapa schreef:

  [quote name=”pleiadian”]Zodra andersdenkenden worden neerzet als “slapende schaapjes”, dan haak ik af.

  Een echte verlichte geest zal anderen nooit als dom of slapend wegzetten om zijn eigen gelijk te halen.[/quote]

  Ik maak daar geen punt van….Ik was zelf ook een “slapend Schaap” enkele jaren geleden, en hoewel dat niet leuk is als je zo genoemd wordt, kun je wel na gaan denken en zodoende weer meer wakker worden….
  Van wat ik nu weet, vergeleken met enkel jaren terug, kan ik gerust zeggen dat ik een totaal andere kijk heb op wat er werkelijk om ons heen gebeurt…
  Zie kritiek als positief en denk na hoe je er je voordeel uit kan halen……voel je niet aangevallen, maar geholpen.

  0 likes
 • Broos schreef:

  Tsja, dan vinden ze de locatie waar ik woon blijkbaar niet interessant. Hier nooit van dergelijke strepen. Alleen bij een bepaalde luchtgesteldheid zijn er wat strepen van overkomende vliegtuigen.

  0 likes
 • Adrian Reid Navarro schreef:

  [quote name=”pleiadian”]Zodra andersdenkenden worden neerzet als “slapende schaapjes”, dan haak ik af.

  Een echte verlichte geest zal anderen nooit als dom of slapend wegzetten om zijn eigen gelijk te halen.[/quote]

  Hoe kan je nou afhaken als je nog een slapende schaap bent ? haha 😛
  Je hoeft geen verlichter te zijn om deze dit te zien en te geloven.

  Mensen worden schapen (sheeple) genoemd, omdat ze dat simpelweg gewoon zijn. Daar kan je boos om gaan worden of gaan “afhaken” maar daarmee confirmeer je alleen maar weer dat je een schaap bent.

  En hoezo heb je het over andersdenkenden ? Juist de mensen die in chemtrails geloven zijn andersdenkenden, de rest zijn “normaal” denkenden, of betergezegd niet denkenden 😉

  0 likes
 • Redice schreef:

  en hoe zit het met Ison ondertussen?, kwam die ons niet redden van de duivelse krachten die aan het werk zijn hier op aarde?? of is dit ook broodje aap?

  0 likes
 • Artist schreef:

  @#1 pleiadian: Ik denk dat dit voortkomt uit een eerder artikel, waar er zwaar kritiek was op mensen die zeggen (of overwegen) dat chemtrails echt zijn.
  Het artikel is pittig geschreven, maar dat komt ook omdat een deel van de bezoekers hier wel graag kritiek uit, maar niet bereid is toch eigen onderzoek. Je kunt je afvragen in hoeverre wij allemaal schaapjes zijn of zijn geweest in de term van schapengedrag omdat we geacht worden de maatschappij zo te accepteren terwijl er heel veel niet klopt. Maar we stappen tegenwoordig ook zo makkelijk over politieke schandalen die zijn geopenbaard, dat we ‘vergeten’of geen tijd ervoor maken om door te vragen en verder te kijken.

  0 likes
 • pleiadian schreef:

  @PapaPapa,

  Oh, ik voel me allerminst aangevallen.
  Ik vind het gewoon ongepast om anderen zo over één kam te scheren.

  0 likes
 • pleiadian schreef:

  Ik heb in de afgelopen 25 jaar bijna alles gelezen wat er op het alternatieve vlak te vinden is… begonnen in de tijd dat het internet er nog niet was en je enkel op bbs-en terecht kon.

  Ik weet vrij aardig wat er beweerd wordt over chemtrails. Maar dat is iets anders dan er in geloven 🙂

  Het omgekeerde is (voor mij) eerder waar. Hoe meer alternatieve onderwerpen ik daadwerkelijk kritisch onderzoek, hoe minder ik er nog van geloof…

  0 likes
 • Hannes schreef:

  Zijn gewoon vliegtuigroutes die zichtbaar worden door de steeds veranderende luchtdruk en temperatuur in onze atmosfeer.

  Niks aan het handje

  0 likes
 • benhur schreef:

  Ik woon hier in Wachtebeke( ligt tegen Gent)

  Het is hier de laatste dagen verschrikkelijk geweest van de vliegtuigen met hun onschuldige streepjes in de lucht.
  Legervliegtuigen met 4streepjes tegelijk, straaljagers op zeer lage hoogte.

  Vroeger was ik ook een schaap maar nu zijn mijn zombieoogjes wijdt open gegaan.

  Ik vroeg mij al een tijdje af hoe het kwam dat een halve gemeente cvs (chronisch vermoeidheidsyndroom) heeft incl ikke.
  Gelukkig ben ik de juiste persoon op de juiste moment tegen gekomen en leef ik nog.
  De elite probeert nog alles uit de kan te halen om ons te onderdrukken maar dit kunnen ze niet meer tegenhouden.

  Liefde en licht overwint alles
  Alleen hoop ik dat vlug meer mensen hun oogkleppen afzetten en ook eens bewuster worden van wat hier allemaal gebeurd op aarde.
  Leugens en nog eens leugens worden er verteld maar alles komt boven water dit is ook verandering lieve mensen.
  Dit is nodig om de nieuwe wereld die we binnenkort zullen mogen ontdekken.

  Ik kan niet wachten 🙂

  0 likes
 • Connor schreef:

  Jammer, wederom geen enkel bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.

  0 likes
 • tobiy or notting schreef:

  stel dat er even alleen de chemische stof h20 toe gevoegt bij de verbranding van deze motoren is die dan met bv. 3% brandstof en 97% h2o de zelfde prestaties levert als alleen brandstof.
  “dit wordt officieel bekend gemaakt dan heb ik wel een vraag over mijn auto motor met turbo”.
  er komt dan wel een grotere hoeveelheid van die h2o extra daar in de lucht en zal langer zichtbaar zijn verzadiging. waarom dit dan nog naar mijnzin te langzaam oplost en ook onverklaarbaar uitwaaiert is ter onderzoek interresant of er ook nog tanks met andere chemische stoffen aan boord zijn ppm 1 op de miljoen h2o deeltjes dus bij elke keer ademhalen met 2miljoen deeltjes komen er 2 onwenselijke deeltjes binnen. bij 5 ademingen/minuut kan de reken machine 5x60x24x365 en je gescahtte leeftijd de als het lood is, de hoeveelheid daar van in je schoenen te berekenen.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Redice”]en hoe zit het met Ison ondertussen?, kwam die ons niet redden van de duivelse krachten die aan het werk zijn hier op aarde?? of is dit ook broodje aap?[/quote]
  Ga eens nadenken voor je gaat gillen De chemtrail attack is gestart op het moment dat Ison De planeet Helios verliet En z,g verdampt was.Dus niet Ison is een celestial lichtschip en zal een koppeling aan energie veroorzaakt hebben met Alcione Centr.zon en Helios.Deze energie is liefdes licht van uit de bron.Wat de cabal denkt is dat zij door de zon te blokken die energie tegen kunnen houden.Vergeefse moeite licht kunnen zij weghouden van de massa wat eigenlijk een grove misdaad(minachting) is tegen al het leven .de zon is er voor al het leven. Geen zon geen leven meer mogelijk. Zij hebben niet door dat de energie die door de gehele kosmos naar de aarde wordt gezonden overal doorheen gaat,en niet te stoppen is.Deze energie gaat er voor zorgen dat de (plaiadian)massa uit hun coma wakker worden.en hun energie level verhogen in deze eindtijd.Maar als ik die plusjes zie bij zijn reactie .Zijn er nog te veel niet klaar om naar een hoger level te gaan.Iedereen krijgt de gelegenheid.zo niet oke eigen vrije wil.En niemand wil zijn gelijk halen hier,maar als je nu nog niet door heb dat die psychopaten .de planeet met al het leven erop willen vernietigen.Dan slaap je niet maar zit je in een zware ontkenning van wat zich werkelijk afspeelt op deze schitterende planeet.Wat ook een levende entiteit is met een ziel.De zon en moeder aarde geven alles hier leven.En als dank vernietigt de macht hier alles voor eigen gewin.En hebben de maling aan inderdaad de slapende massa.Wake-up.

  0 likes
 • Odette schreef:

  [quote name=”pleiadian”]Ik heb in de afgelopen 25 jaar bijna alles gelezen wat er op het alternatieve vlak te vinden is… begonnen in de tijd dat het internet er nog niet was en je enkel op bbs-en terecht kon.

  Ik weet vrij aardig wat er beweerd wordt over chemtrails. Maar dat is iets anders dan er in geloven 🙂

  Het omgekeerde is (voor mij) eerder waar. Hoe meer alternatieve onderwerpen ik daadwerkelijk kritisch onderzoek, hoe minder ik er nog van geloof…[/quote]
  Hoe heet je ook alweer?

  0 likes
 • Artist schreef:

  @Conner: Volg je ook het nieuws, hoe er elke keer weer schandalen boven water komen? Waarom nog steeds de Bilderberg conferentie plaats vindt en daar niets van naar buiten mag komen?
  Ik wil niet geloven in conspiracy etc. en het concept vond ik ook belachelijk. Maar het wordt moeilijk als er geen transparantie is en er toch blijkbaar steeds meer dingen boven water komen die duidelijk corruptie en bedrog binnen onze hogere kringen laten zien. En met transparantie bedoel ik niet dat we klakkeloos een onderzoek aannemen. Net als de VN die wel ging onderzoeken wie er nou verantwoordelijk was voor de gif aanval in Syrië. Dat onderzoek wat vreemde wendingen genomen, waardoor ik het raar vind dat daar nu nog maar zo weinig nieuws-belangstelling voor is. Niet te veel vragen stellen lijkt het wel en snel door naar je volgende afleiding, zoals de Pietenkwestie. Veel belangrijker blijkbaar voor de gemiddelde burger dan wereldmachten die vreemde spelletjes spelen… Of bepaalt de media dat?
  Je mag zelf geloven wat je wil, maar sta open voor dat het ook anders zou kunnen zijn. Leuke tip die ik ook al in de vorige discussie plaatste: Kerry Cassidy van Project Camelot. Deze vrouw doet al jaren onderzoek d.m.v. interviews met allerlei mensen die ieder theorieën hebben over hoe het allemaal werkelijk in elkaar zit en daar zeggen in betrokken te zijn. Het mooie is, is dat ze wel voor zichzelf een idee heeft hoe het in elkaar steekt (door alle ervaringen en interviews),maar toch een open mind houdt dat het anders kan zijn. En hier zitten ook interviews tussen waar over chemtrails gesproken wordt door mensen met afkomst uit hogere rang. Nou wil ik natuurlijk niet zeggen dat elk interview hier berust op waarheid (wellicht zitten er mensen met waanideeën of iets dergelijks tussen), maar zoveel mensen en zoveel verhalen- dat komt toch ergens vandaan? Fascinerend is het zeker.

  http://www.youtube.com/user/jagbodhi

  0 likes
 • Odette schreef:

  [quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]
  Connor, of iemand anders, kan jij mij vertellen wat er in dit korte filmpje gebeurt? Dank
  http://youtu.be/cnWO5KT8IhI

  0 likes
 • enkidoe schreef:

  Zoals pleiadian ookal aangeeft bestaan de , in mijn ogen, nonsense verhalen over chemtrails al een paar decennia. Ook ik ben ze als kind in de bbs’en tegengekomen en ben er van gesxhrokken.Na enkele jaren gaat het pragmatische zegevieren en blijken het gewoon vliegtuigstrepen te zijn. Ik heb wel afgelopen zondag 6 vliegtuigen in de lucht gezien, maar voor mij als leek waren het gewoon normale vliegtuigdamepn. Niet dat die niey schadelijk kunnen zijn, vliegtuigen blazen gewoon rommel uit, dat is een feit. Maar dat is met het toegenomen autoverkeer van de afhelopen 50 jaar ook, ook niet gezond. En we wonen allemaal vlak langs de weg.

  In de jaren 90 had je nog een magazine xfiles of xfactor geheten, heb deze ook nog boven op zolder liggen. Ook daar kwamen een hoop leuke verhalen in voor. Gelijk aan frontier magazine, nu is dat te zweverig geworden, maar enkele jaren geleden was dat een goed grenswetenschappelijk blad. Nu komt daar ook een hoop reclame in voor waarbij men wonderproducten aan het verkopen is. Mijn ogen op dat gebied zijn opengegaan met mms, werkt niet en is hartstikke duur geworden. Ook jim humble wilt snel geld verdienen.

  0 likes
 • mo66 schreef:

  Ik verbaas me er echt over dat er mensen zijn die denken dat chemtrails niet bestaan…
  Milieuvervuiling is zo hedendaags en overal om ons heen… Contrails bestaan juist niet.. ‘schone’ waterdamp.. komop wie is hier nu naief?
  U denkt echt dat luchtvaartprijsvechters tegen lagere winsten hun bedrijf runnen??

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”Odette”][quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]
  Connor, of iemand anders, kan jij mij vertellen wat er in dit korte filmpje gebeurt? Dank
  http://youtu.be/cnWO5KT8IhI%5B/quote%5D

  Ja Odette, dat kan ik zeker. Dit is een hoax (bewerkt) filmpje geweest om te laten zien hoe makkelijk het is om mensen te laten geloven in chemtrails. hieronder een quote van de “originele” poster.

  “It was fun playing with all the chemtrailers but you guys are way to gullible!! :-)”

  een andere quote van de originele poster

  “You guys who keep saying “TOO LATE” need to think before you open your mouth…I don’t care that the videos are still out there and going viral. THAT WAS THE WHOLE POINT OF THE PRANK!!!!”

  Op zijn kanaal is ook de niet bewerkte film te vinden en bewijs dat hij de originele poster is geweest.

  Dit is het youtube kanaal van de originele poster

  http://www.youtube.com/user/USAFFEKC10A#p/a/u/0/t22wy4c-A-A

  0 likes
 • Brentti schreef:

  En die elite.. Hebben die één of ander kasje ingebouwd dat ze zelf niet worden geraakt door al die rotzooi of euh hebben ze gewoon een apart voedsel- en drankenshop?? :s

  0 likes
 • ea schreef:

  Gisteren heel de dag waren ze aan het spuiten. Midden Nederland.

  Wel goed dat jullie dit artikel plaatsen!

  0 likes
 • Elise schreef:

  Tel alle puzzelstukjes bij elkaar op en je weet dat er iets aan de hand is. In de afgelopen dagen krijgen we op de NL tv berichten over grondstoffen schaarse. Daar gaat de globle war over. De elite knijpt hem. Hun idee om de mensheid terug te brengen naar 500 miljoen mensen. Zie Georgia guide stones over de perfecte wereld. Niemand weet wie de eigenaar is. Kijk eens goed in je eigen tuin. De natuur gaat langzaam dood. Waarom leven we in een systeem dat eenlingen creeert. In ons land kunnen arme mensen niet eens gebruik maken van gezondheidszorg, want de eigen premie enz. die kunnen ze niet betalen. Iedereen in mijn omgeving heeft last van vergetelheid. Van jong tot oud. Coordinatieproblemen. WIFI? Haarp? Chemwebs? Luchtwegaandoeningen. Huidziektes enz. Chaos bij dingen, die je wilt regelen, omdat ze het zelf niet meer weten wat ze aan het doen zijn. Genaaid worden als je geen doorzetter bent. De lijst van onmenselijke dingen groeit met de dag. Je wordt letterlijk langzaam geestelijk en lichamelijk kapot gemaakt. En dat is ook de bedoeling. Het hoeft niet, want vrije energie enz. bestaat al lang. De elite houdt dit tegen. De NWO is een idee van de elite. En zelfs de paus is er bij betrokken. 60-80% belastinggeld stroomt naar het Vaticaan. Middenstand en daaronder gaat verdwijnen. Het kapitalistisch systeem is al sinds de jaren 80 failliet. Nederland is geen land meer, maar een corporatie. Onze regering is schijn, want alles gebeurt via achterdeurtjes. Vragen over afluisterschandalen en waar ons goud is worden niet beantwoordt. Onze koning weet er meer van. Zie troonrede. Geef liefde door om dit alles dragelijk te maken en doe geen dingen die niet goed aanvoelen. Blijf dicht bij de natuurwetten en laat je niet hersenspoelen. Neem geen beslissingen bij angstgevoelens. Relativeer en je opent ogen en je verbindt met elkaar. Luister en help elkaar. De kracht van een echt mens en vrijheid komt dan vanzelf. Tip: Doe dit zonder geld.

  0 likes
 • kenn schreef:

  [quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]
  je zeurt nog steeds over het bewijs,dacht je het zo simple??
  als iemand dit daadwerkelijk of direct kan bewijzen dan leeft hij niet meer.

  0 likes
 • Jos schreef:

  [quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]

  Waar rook is, is vuur.

  En hier is veel, heel erg veel rook. Aannemlijk dus, dat er ook een vuur is.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Odette”][quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]
  Connor, of iemand anders, kan jij mij vertellen wat er in dit korte filmpje gebeurt? Dank
  http://youtu.be/cnWO5KT8IhI%5B/quote%5D
  Dat is een vliegtuig dat door luchtlagen met verschillende luchtvochtigheden vlieg. Meermaals uitgelegd, ook op deze site. Je accepteert het simpelweg niet.

  onverzadigde lucht: geen strepen
  verzadigde lucht: wel strepen.

  Zo simpel is het.

  Als je in de zomer uitademt zie je geen condens. De lucht temperatuur is hoger, dus kan de lucht meer vocht bevatten. De lucht is niet verzadigd.

  In de winter is de temperatuur lager, is de lucht eerder verzadigd en als je dus uitademt condenseert het vocht direct en zie je condens.

  Simpele natuurkunde. Zie het Mollier diagram.

  Als je het naadje van de kous wilt weten raad ik je aan onderzoek te doen (echt onderzoek, en geen conspiracy sites afstruinen)en je te verdiepen in het Mollier diagram.

  Maar daarvoor moet je rekenen en nadenken, dat is natuurlijk altijd lastiger dan de eerste de beste conspiracy website te geloven.

  Als je deze pagina begrijpt, snap je precies wat er gebeurd in dat filmpje:
  http://www.aspas.nl/hsz/collegedictaat%20drogen%20HBO/werkingmollierdiagram.htm

  Maar ja, dat is ingewikkeld, en dan haken jullie meestal af.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Dennis”]Niet zo gek dus dat steeds meer piloten ziek worden. Neurotoxische symptomen……ja, vrij logisch als je elke dag door die shit heen moet vliegen….een wolk nanodeeltjes wat je collega’s notabene voor je hebben uitgeblazen…misschien eens een mailtje aan wagen naar de personeelsvereniging voor piloten? Wie wil er nog piloot zijn dan ?[/quote]
  Heb je bron waaruit blijkt dat er steeds meer piloten ziek worden?

  0 likes
 • kenn schreef:

  [quote name=”Dennis”]Niet zo gek dus dat steeds meer piloten ziek worden. Neurotoxische symptomen……ja, vrij logisch als je elke dag door die shit heen moet vliegen….een wolk nanodeeltjes wat je collega’s notabene voor je hebben uitgeblazen…misschien eens een mailtje aan wagen naar de personeelsvereniging voor piloten? Wie wil er nog piloot zijn dan ?[/quote]
  zij kunnen wel middel tegengif of antidotum krijgen,daar kunnen geen zorgen over.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Artist”]@#1 pleiadian: Ik denk dat dit voortkomt uit een eerder artikel, waar er zwaar kritiek was op mensen die zeggen (of overwegen) dat chemtrails echt zijn.
  Het artikel is pittig geschreven, maar dat komt ook omdat een deel van de bezoekers hier wel graag kritiek uit, maar niet bereid is toch eigen onderzoek. Je kunt je afvragen in hoeverre wij allemaal schaapjes zijn of zijn geweest in de term van schapengedrag omdat we geacht worden de maatschappij zo te accepteren terwijl er heel veel niet klopt. Maar we stappen tegenwoordig ook zo makkelijk over politieke schandalen die zijn geopenbaard, dat we ‘vergeten’of geen tijd ervoor maken om door te vragen en verder te kijken.[/quote]
  De meeste mensen die kritiek uiten hebben wel degelijk onderzoek gedaan en alleen tot een andere conclusie komen.

  Wat jij onderzoek noemt, noem ik het web afstruinen van conspiracy site naar conspiracy site.

  0 likes
 • magda schreef:

  [quote name=”Connor”][quote name=”Odette”][quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]
  Connor, of iemand anders, kan jij mij vertellen wat er in dit korte filmpje gebeurt? Dank
  http://youtu.be/cnWO5KT8IhI%5B/quote%5D

  Ja Odette, dat kan ik zeker. Dit is een hoax (bewerkt) filmpje geweest om te laten zien hoe makkelijk het is om mensen te laten geloven in chemtrails. hieronder een quote van de “originele” poster.

  “It was fun playing with all the chemtrailers but you guys are way to gullible!! :-)”

  een andere quote van de originele poster

  “You guys who keep saying “TOO LATE” need to think before you open your mouth…I don’t care that the videos are still out there and going viral. THAT WAS THE WHOLE POINT OF THE PRANK!!!!”

  Op zijn kanaal is ook de niet bewerkte film te vinden en bewijs dat hij de originele poster is geweest.

  Dit is het youtube kanaal van de originele poster

  http://www.youtube.com/user/USAFFEKC10A#p/a/u/0/t22wy4c-A-A%5B/quote%5D
  Grappig hoe je alles weet om te draaien.maar al die mensen die een lab onderzoek hebben laten doen,daar kun je niet omheen.Of zullen ze ook al die laboranten hebben omgekocht ? En die ortho artsen die er iedere dag mee worden geconfronteerd dat patienten zulke hoge bloedwaardes hebben.Nog even en je gaat vertellen dat we belogen zijn en dat de aarde toch nog steeds plat is.

  0 likes
 • Odette schreef:

  [quote name=”enkidoe”]Zoals pleiadian ookal aangeeft bestaan de , in mijn ogen, nonsense verhalen over chemtrails al een paar decennia. Ook ik ben ze als kind in de bbs’en tegengekomen en ben er van gesxhrokken.Na enkele jaren gaat het pragmatische zegevieren en blijken het gewoon vliegtuigstrepen te zijn. Ik heb wel afgelopen zondag 6 vliegtuigen in de lucht gezien, maar voor mij als leek waren het gewoon normale vliegtuigdamepn. Niet dat die niey schadelijk kunnen zijn, vliegtuigen blazen gewoon rommel uit, dat is een feit. Maar dat is met het toegenomen autoverkeer van de afhelopen 50 jaar ook, ook niet gezond. En we wonen allemaal vlak langs de weg.

  In de jaren 90 had je nog een magazine xfiles of xfactor geheten, heb deze ook nog boven op zolder liggen. Ook daar kwamen een hoop leuke verhalen in voor. Gelijk aan frontier magazine, nu is dat te zweverig geworden, maar enkele jaren geleden was dat een goed grenswetenschappelijk blad. Nu komt daar ook een hoop reclame in voor waarbij men wonderproducten aan het verkopen is. Mijn ogen op dat gebied zijn opengegaan met mms, werkt niet en is hartstikke duur geworden. Ook jim humble wilt snel geld verdienen.[/quote]
  Welterusten….

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”kengai”]Conner, hoe kan het dan, dat sneeuw in de bergen de laatste jaren ineens een hoge concentratie alluminium bevat, precies hetzelfde met grote meren.
  En wat is de connectie alzheimer en alluminium, zoek maar eens op.[/quote]

  Geef mij maar een bron van je beweringen en dan kom ik er op terug. op het moment dat je een bron hebt (en vooral checkt) kan je pas beweringen hard maken.

  En een ieder mens krijgt dagelijks aluminium binnen (ook via voeding), niet omdat ze het boven onze hoofden sproeien. Het zou ook best kunnen dat er een link is tussen alluminium en Alzheimer (dat heb ik verder niet nagekeken), maar dat heeft dan weer niets met zogenaamde chemtrails te maken.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”Jos”][quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]

  Waar rook is, is vuur.

  En hier is veel, heel erg veel rook. Aannemlijk dus, dat er ook een vuur is.[/quote]

  Er zijn op het internet ook vele vele vele sites en beweringen te vinden dat Elvis nog leeft (met zogenaamde foto’s en alles), wil dat zeggen dat Elvis ook nog leeft?

  Alles wat op het internet staat is waar, als het maar vaak genoeg herhaald wordt? komt het daar op neer?

  0 likes
 • Odette schreef:

  Afhaken Wesley? Zou je willen, was dat ook niet tijdens het fascime toen en nu?
  Nooit! De trollen vieren hoogtij en worden nog betaald door de overheden ook! Wie moet hier nu wakker worden? Laat je masker zakken Wesley. Ergens diep in je ben je ook een goed mens, daar geloof ik in, of heb ik en de anderen dat ook al fout?
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/9845442/EU-to-set-up-euro-election-troll-patrol-to-tackle-Eurosceptic-surge.html

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”kengai”]Conner, hoe kan het dan, dat sneeuw in de bergen de laatste jaren ineens een hoge concentratie alluminium bevat, precies hetzelfde met grote meren.
  En wat is de connectie alzheimer en alluminium, zoek maar eens op.[/quote]Omdat er meer aluminium wordt uitgestoten in de atmosfeer?

  Dat wil echter niet zeggen dat er opzettelijk gesproeid wordt.

  En dan neem ik maar even voor waar aan dat het klopt wat je zegt dat er de laatste tijd hogere concentraties worden gemeten.
  (want als er al gesproeid wordt doe je dat natuurlijk niet op een onbewoonde besneeuwde bergtop.)

  0 likes
 • Jos schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Odette”][quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]
  Connor, of iemand anders, kan jij mij vertellen wat er in dit korte filmpje gebeurt? Dank
  http://youtu.be/cnWO5KT8IhI%5B/quote%5D
  Dat is een vliegtuig dat door luchtlagen met verschillende luchtvochtigheden vlieg. Meermaals uitgelegd, ook op deze site. Je accepteert het simpelweg niet.

  onverzadigde lucht: geen strepen
  verzadigde lucht: wel strepen.

  Zo simpel is het.

  Als je in de zomer uitademt zie je geen condens. De lucht temperatuur is hoger, dus kan de lucht meer vocht bevatten. De lucht is niet verzadigd.

  In de winter is de temperatuur lager, is de lucht eerder verzadigd en als je dus uitademt condenseert het vocht direct en zie je condens.

  Simpele natuurkunde. Zie het Mollier diagram.

  Als je het naadje van de kous wilt weten raad ik je aan onderzoek te doen (echt onderzoek, en geen conspiracy sites afstruinen)en je te verdiepen in het Mollier diagram.

  Maar daarvoor moet je rekenen en nadenken, dat is natuurlijk altijd lastiger dan de eerste de beste conspiracy website te geloven.

  Maar ja, dat is ingewikkeld, en dan haken jullie meestal af.[/quote]

  Beetje arrogante houding Wesley.

  Ik heb heel wat fysica verstouwd tijdens mijn beroepsopleiding. Desondanks, of misschien wel juist daarom, gaat niemand mij aan het verstand peuteren dat die dikke sporen in de lucht gewoon contrails zijn.

  0 likes
 • aquarius schreef:

  [quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]
  Beste conor,

  Je begrijpt toch ooknwel dat de waarheid word tegen gehouden, niet slecht bedoeld maar ik hoop echt dat je ogen eerder open gaan voordat het te laat is ,helaas zijn mijn ogen open gegaan op een harde manier. En dat is dat mijn zoontje van twee kanker heeft en dan ga je echt wel verder zoeken naar waarheden.

  Kom op hoe komt het dat er 1 op de 3 mensen kanker hebben en als we zo door gaan hebben we het binnenkort allemaal . Sorry voor mijn reactie mazr kon het niet laten.

  bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.
  Beste conor,

  Je begrijpt toch ooknwel dat de waarheid word tegen gehouden, niet slecht bedoeld maar ik hoop echt dat je ogen eerder open gaan voordat het te laat is ,helaas zijn mijn ogen open gegaan op een harde manier. En dat is dat mijn zoontje van twee kanker heeft en dan ga je echt wel verder zoeken naar waarheden.

  Kom op hoe komt het dat er 1 op de 3 mensen kanker hebben en als we zo door gaan hebben we het binnenkort allemaal . Sorry voor mijn reactie mazr kon het niet laten.

  bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  0 likes
 • Jos schreef:

  [quote name=”Connor”][quote name=”Jos”][quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]

  Waar rook is, is vuur.

  En hier is veel, heel erg veel rook. Aannemlijk dus, dat er ook een vuur is.[/quote]

  Er zijn op het internet ook vele vele vele sites en beweringen te vinden dat Elvis nog leeft (met zogenaamde foto’s en alles), wil dat zeggen dat Elvis ook nog leeft?

  Alles wat op het internet staat is waar, als het maar vaak genoeg herhaald wordt? komt het daar op neer?[/quote]

  Nee. Waar het wel op neerkomt: wat accepteer je als bewijs? Ik heb nog nooit in een vliegtuig of een ruimteschip gezeten. Toch durf ik wel aan te nemen dat de aarde een bol is.

  Het voorbeeld met Elvis vind ik trouwens in dit verband niet zo geschikt. Immers, chemtrails kan ik zelf regelmatig waarnemen, Elvis niet.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”aquarius”][quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]
  Kom op hoe komt het dat er 1 op de 3 mensen kanker hebben en als we zo door gaan hebben we het binnenkort allemaal . Sorry voor mijn reactie mazr kon het niet laten.[/quote]Omdat de gemiddelde leeftijd waarop iemand kanker krijgt 56 jaar is, en de gemiddelde levensverwachting almaar stijgt.

  Vroeger was je dood op je 50e, dus waarschijnlijk geen kanker. Nu wordt je 80, dus aanzienlijke kans op kanker.

  Tel daarbij op meer vervuiling, slecht eten, en weinig beweging

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Jos”][quote name=”Wesley”][quote name=”Odette”][quote name=”Connor”]Jammer, …de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]
  Connor, of iemand anders, kan jij mij vertellen wat er in dit korte filmpje gebeurt? Dank
  http://youtu.be/cnWO5KT8IhI%5B/quote%5D
  Dat is een vliegtuig dat door luchtlagen met verschillende luchtvochtigheden vlieg. Meermaals uitgelegd, ook op deze site. Je accepteert het simpelweg niet.

  onverzadigde lucht: geen strepen
  verzadigde lucht: wel strepen.

  Zo simpel is het.

  Als je in de zomer uitademt zie je geen condens. De lucht temperatuur is hoger, dus kan de lucht meer vocht bevatten. De lucht is niet verzadigd.

  In de winter is de temperatuur lager, is de lucht eerder verzadigd en als je dus uitademt condenseert het vocht direct en zie je condens.

  Simpele natuurkunde. Zie het Mollier diagram.

  Als je het naadje van de kous wilt weten raad ik je aan onderzoek te doen (echt onderzoek, en geen conspiracy sites afstruinen)en je te verdiepen in het Mollier diagram.

  Maar daarvoor moet je rekenen en nadenken, dat is natuurlijk altijd lastiger dan de eerste de beste conspiracy website te geloven.

  Maar ja, dat is ingewikkeld, en dan haken jullie meestal af.[/quote]

  Beetje arrogante houding Wesley.

  Ik heb heel wat fysica verstouwd tijdens mijn beroepsopleiding. Desondanks, of misschien wel juist daarom, gaat niemand mij aan het verstand peuteren dat die dikke sporen in de lucht gewoon contrails zijn.[/quote]
  Tja, als jij de natuurkunde simpelweg ontkent is een discussie bij voorbaat zinloos.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”aquarius”]Je begrijpt toch ooknwel dat de waarheid word tegen gehouden, niet slecht bedoeld maar ik hoop echt dat je ogen eerder open gaan voordat het te laat is ,helaas zijn mijn ogen open gegaan op een harde manier. En dat is dat mijn zoontje van twee kanker heeft en dan ga je echt wel verder zoeken naar waarheden.

  Kom op hoe komt het dat er 1 op de 3 mensen kanker hebben en als we zo door gaan hebben we het binnenkort allemaal . Sorry voor mijn reactie mazr kon het niet laten.[/quote]

  Dat is echt heel vervelend voor jullie, dat meen ik uit het grond van mn hart, maar het is wel meteen een goed voorbeeld waarom ik zo fel reageer op deze berichten. Mensen worden bang gemaakt dat we door de elite worden vergiftigd middels chemtrails en juist in de momenten dat je het zwaar hebt wil je dat graag geloven.

  Is er meer kanker, jazeker. Kan het ook komen door de lucht die we inademen? Misschien wel, maar ik beweer ook nergens dat de lucht die we inademen goed voor ons is, sterker nog, verre van.

  De uitstoot van een vliegtuig is net als de uitstoot van een auto (waar wij en miljoenen mensen met ons nog graag elke dag instappen) niet goed voor onze gezondheid. Dar zou aan gewerkt moeten worden om deze motoren “groener” te maken (wat overigens ook gebeurt).

  Als alle energie die hier in chemtrails wordt gestoken nou eens in (ik noem een greenpeace) gestoken wordt kom je een hele grote stap verder dan met deze fabel.

  Het hele Chemtrail fenomeen is speculatie op speculatie en uiteindelijk wordt het allemaal alleen maar uitgebuit.

  Iedereen zegt dat mn ogen nog wel open gaan, maar ik en een aantal met mij controleren hetgene wat ons voorgeschoteld wordt. Daarmee durf ik te zeggen dat we een stuk wakkerder zijn dan meerdere hier die alles voor klakkeloos aannemen.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Jos”][quote name=”Connor”][quote name=”Jos”][quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]

  Waar rook is, is vuur.

  En hier is veel, heel erg veel rook. Aannemlijk dus, dat er ook een vuur is.[/quote]

  Er zijn op het internet ook vele vele vele sites en beweringen te vinden dat Elvis nog leeft (met zogenaamde foto’s en alles), wil dat zeggen dat Elvis ook nog leeft?

  Alles wat op het internet staat is waar, als het maar vaak genoeg herhaald wordt? komt het daar op neer?[/quote]

  Nee. Waar het wel op neerkomt: wat accepteer je als bewijs? Ik heb nog nooit in een vliegtuig of een ruimteschip gezeten. Toch durf ik wel aan te nemen dat de aarde een bol is.

  Het voorbeeld met Elvis vind ik trouwens in dit verband niet zo geschikt. Immers, chemtrails kan ik zelf regelmatig waarnemen, Elvis niet.[/quote]
  Correctie: je kan strepen in de lucht waarnemen.

  Of dat een chemtrail of een contrail is is juist de discussie.

  De reden waarom je wel aanneemt dat de aarde bol is is omdat dat met overtuigend bewijs en een plausibele verklaring wordt gegeven. In tegenstelling tot chemtrails.

  Want wie zou er opdracht geven tot sproeien? Die persoon zou zelf ook slachtoffer worden. Nog los van het feit dat het veel goedkoper, effectiever en onopvallender zou zijn om iets in het drinkwater te doen. Daar zou je als opdrachtgever ook geen last van hebben want dan koop je mineraalwater.

  0 likes
 • aquarius schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”aquarius”][quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]
  Kom op hoe komt het dat er 1 op de 3 mensen kanker hebben en als we zo door gaan hebben we het binnenkort allemaal . Sorry voor mijn reactie mazr kon het niet laten.[/quote]Omdat de gemiddelde leeftijd waarop iemand kanker krijgt 56 jaar is, en de gemiddelde levensverwachting almaar stijgt.

  Vroeger was je dood op je 50e, dus waarschijnlijk geen kanker. Nu wordt je 80, dus aanzienlijke kans op kanker.

  Tel daarbij op meer vervuiling, slecht eten, en weinig beweging[/quote]
  Sorry maar hoe verklaar jij dan al dikleine kindjes die hier liggen maar ja ooit komt een dag dat ook jullie verder gaan kijken danje neus lang is

  0 likes
 • Jos schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Jos”][quote name=”Wesley”][quote name=”Odette”][quote name=”Connor”]Jammer, …de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]
  Connor, of iemand anders, kan jij mij vertellen wat er in dit korte filmpje gebeurt? Dank
  http://youtu.be/cnWO5KT8IhI%5B/quote%5D
  Dat is een vliegtuig dat door luchtlagen met verschillende luchtvochtigheden vlieg. Meermaals uitgelegd, ook op deze site. Je accepteert het simpelweg niet.

  onverzadigde lucht: geen strepen
  verzadigde lucht: wel strepen.

  Zo simpel is het.

  Als je in de zomer uitademt zie je geen condens. De lucht temperatuur is hoger, dus kan de lucht meer vocht bevatten. De lucht is niet verzadigd.

  In de winter is de temperatuur lager, is de lucht eerder verzadigd en als je dus uitademt condenseert het vocht direct en zie je condens.

  Simpele natuurkunde. Zie het Mollier diagram.

  Maar daarvoor moet je rekenen en nadenken, dat is natuurlijk altijd lastiger dan de eerste de beste conspiracy website te geloven.

  Maar ja, dat is ingewikkeld, en dan haken jullie meestal af.[/quote]

  Beetje arrogante houding Wesley.

  Ik heb heel wat fysica verstouwd tijdens mijn beroepsopleiding. Desondanks, of misschien wel juist daarom, gaat niemand mij aan het verstand peuteren dat die dikke sporen in de lucht gewoon contrails zijn.[/quote]
  Tja, als jij de natuurkunde simpelweg ontkent is een discussie bij voorbaat zinloos.[/quote]

  Hoe kom je erbij dat ik de natuurkunde ontken?

  Chemtrails laten zich uitstekend verklaren met natuurkunde: water dat condenseert rondom kernen van barium en aluminiumdeeltjes.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”Jos”]Nee. Waar het wel op neerkomt: wat accepteer je als bewijs? Ik heb nog nooit in een vliegtuig of een ruimteschip gezeten. Toch durf ik wel aan te nemen dat de aarde een bol is.

  Het voorbeeld met Elvis vind ik trouwens in dit verband niet zo geschikt. Immers, chemtrails kan ik zelf regelmatig waarnemen, Elvis niet.[/quote]

  Er is niets wat aantoont dat de aarde “niet” rond zou zijn (probeer dat maar eens te weerleggen, uitdaging?). Het feit dat de zogenaamde bewijzen van chemtrails zo makkelijke te weerleggen zegt al genoeg.

  Jij ziet Chemtrails wat daadwerkelijk Contrails zijn, iemand anders ziet Elvis wat in werkelijkheid Pietje uit hoevelaken is (om maar iemand te noemen). Same thing. In the Eye of the Beholder noemen ze dat.

  Jij denkt in het, ik zie het niet, dus het bestaat niet en ik denk het te zien dus het bestaat. Ik kijk graag even verder dan dat.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Jos”][quote name=”Wesley”][quote name=”Jos”][quote name=”Wesley”][quote name=”Odette”][quote name=”Connor”]Jammer, …de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  .[/quote]
  Connor, of iemand anders, kan jij mij vertellen wat er in dit korte filmpje gebeurt? Dank
  http://youtu.be/cnWO5KT8IhI%5B/quote%5D
  Dat is een vliegtuig dat door luchtlagen met verschillende luchtvochtigheden vlieg. Meermaals uitgelegd, ook op deze site. Je accepteert het simpelweg niet.

  onverzadigde lucht: geen strepen
  verzadigde lucht: wel strepen.

  Zo simpel is het.

  Als je in de zomer uitademt zie je geen condens. De lucht temperatuur is hoger, dus kan de lucht meer vocht bevatten. De lucht is niet verzadigd.

  In de winter is de temperatuur lager, is de lucht eerder verzadigd en als je dus uitademt condenseert het vocht direct en zie je condens.

  Simpele natuurkunde. Zie het Mollier diagram.

  Maar daarvoor moet je rekenen en nadenken, dat is natuurlijk altijd lastiger dan de eerste de beste conspiracy website te geloven.

  Maar ja, dat is ingewikkeld, en dan haken jullie meestal af.[/quote]

  Beetje arrogante houding Wesley.

  Ik heb heel wat fysica verstouwd tijdens mijn beroepsopleiding. Desondanks, of misschien wel juist daarom, gaat niemand mij aan het verstand peuteren dat die dikke sporen in de lucht gewoon contrails zijn.[/quote]
  Tja, als jij de natuurkunde simpelweg ontkent is een discussie bij voorbaat zinloos.[/quote]

  Hoe kom je erbij dat ik de natuurkunde ontken?

  Chemtrails laten zich uitstekend verklaren met natuurkunde: water dat condenseert rondom kernen van barium en aluminiumdeeltjes.[/quote]Klopt. Echter, (onderbroken) contrails laten zich ook prima verklaren mbh van Mollier diagram.

  Als je hoefgetrappel hoort denk dan aan paarden en niet aan zebra’s.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”aquarius”][quote name=”Wesley”][quote name=”aquarius”][quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]
  Kom op hoe komt het dat er 1 op de 3 mensen kanker hebben en als we zo door gaan hebben we het binnenkort allemaal . Sorry voor mijn reactie mazr kon het niet laten.[/quote]Omdat de gemiddelde leeftijd waarop iemand kanker krijgt 56 jaar is, en de gemiddelde levensverwachting almaar stijgt.

  Vroeger was je dood op je 50e, dus waarschijnlijk geen kanker. Nu wordt je 80, dus aanzienlijke kans op kanker.

  Tel daarbij op meer vervuiling, slecht eten, en weinig beweging[/quote]
  Sorry maar hoe verklaar jij dan al dikleine kindjes die hier liggen maar ja ooit komt een dag dat ook jullie verder gaan kijken danje neus lang is[/quote]wat begrijp je niet aan “gemiddelde leeftijd”?

  0 likes
 • Artist schreef:

  @#30 Wesley: Deel 1: Jij vindt het conspiracy-onzin, dat is jouw conclusie die je elke keer blijkbaar moet delen.
  Ik ben daar niet over uit. Weet nog dat Lubbers recent onthuld had dat wij hier in Nederland toch kernwapens hadden opgeslagen wat jarenlang is ontkend? De overheid loog daar gewoon over. De mensen die het al jaren riepen kregen niet eens een excuses. Er werd zelfs gekeken door het OM om Lubbers te vervolgen (!). Eerst liegen en dan willen straffen als de waarheid uitkomt? Vind ik een rare gang van zaken waar er duidelijk een hogere elite is die ons ‘dom’ houden. Hoe ver ze daar in gaan? Geen idee – En hoever ze daar in gaan weet jij ook niet, of wel? Ik zou graag een onafhankelijk onderzoek willen dat we kunnen testen of er waarheid in zit.
  Je hebt wellicht ook mijn link gezien in het vorige bericht. Zijn die tientallen geïnterviewde mensen allemaal gek of dol op aandacht? En er zijn ook al zoveel andere ‘conspiracy’ interviews en sites. Waarom? Voor het geld? Ik zie ze er niets mee verdienen. Voor de faam? zo uniek zijn ze niet meer en ze worden eerder verguisd. Voor de aandacht? Er zijn er zoveel, dan moet er ergens toch iets meer aan de hand zijn. Hiermee zeg ik niet dat ze allen gelijk hebben of het bij het rechter eind hebben.
  Jij scheert iedereen meteen over één kam. Je weigert zelfs naar ze te luisteren of doet dit slecht omdat je waarschijnlijk zo vol bent van je eigen standpunt. En dat is het verschil tussen jou en mij (en andere lezers). Ik overweeg jouw standpunt net zo hard als die van Chemtrails. Andersom is dat niet zo. Dat is jouw goed recht, ik snap alleen niet datje elke keer dit standpunt moet delen ( bijna alsof jij je aangevallen voelt door de artikelen).

  0 likes
 • Artist schreef:

  @ Wesley: Deel 2: Er is een verschil in ‘obsessief alles wantrouwen’ en kritisch zijn omdat een overheid op sommige gebieden geen transparantie geeft en een eigen agenda lijkt te hebben. En de grote vraag is waarom.
  Nog een voorbeeld? Naar aanleiding van de recente Bilderberg conferentie stelde de SP en de Partij vd dieren kamervragen omdat van ons belastinggeld Bea, Rutte en Pechtold afreisden naar deze conferentie om de economische crisis te bespreken, maar geen uitspraken mochten doen wat er besproken werd daar, dat was vertrouwelijk. (Waarom?)Vervolgens gaat de aandacht naar andere zaken en moesten deze partijen het doen met: geen commentaar. Zoek het maar op.
  Ooit eraan gedacht dat jij misschien wel teveel vertrouwen in onze overheid hebt?

  0 likes
 • Jos schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Jos”][quote name=”Connor”][quote name=”Jos”][quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]

  Waar rook is, is vuur.

  En hier is veel, heel erg veel rook. Aannemlijk dus, dat er ook een vuur is.[/quote]

  Er zijn op het internet ook vele vele vele sites en beweringen te vinden dat Elvis nog leeft (met zogenaamde foto’s en alles), wil dat zeggen dat Elvis ook nog leeft?

  Alles wat op het internet staat is waar, als het maar vaak genoeg herhaald wordt? komt het daar op neer?[/quote]

  Nee. Waar het wel op neerkomt: wat accepteer je als bewijs? Ik heb nog nooit in een vliegtuig of een ruimteschip gezeten. Toch durf ik wel aan te nemen dat de aarde een bol is.

  Het voorbeeld met Elvis vind ik trouwens in dit verband niet zo geschikt. Immers, chemtrails kan ik zelf regelmatig waarnemen, Elvis niet.[/quote]
  Correctie: je kan strepen in de lucht waarnemen.

  Of dat een chemtrail of een contrail is is juist de discussie.

  De reden waarom je wel aanneemt dat de aarde bol is is omdat dat met overtuigend bewijs en een plausibele verklaring wordt gegeven. In tegenstelling tot chemtrails.[/quote]

  Mensen konden eeuwenlang bewijzen dat de aarde plat was. Zeelui hadden immers met eigen ogen de rand van de aarde gezien alvorens ze maar weer vlug rechtsomkeer maakten.

  De dicussie is niet of het een con- of chemtrail betreft. Wat accepteer je als bewijs, daar gaat het om.

  0 likes
 • Mk schreef:

  [quote name=”Elise”]Tel alle puzzelstukjes bij elkaar op en je weet dat er iets aan de hand is. In de afgelopen dagen krijgen we op de NL tv berichten over grondstoffen schaarse. Daar gaat de globle war over. De elite knijpt hem. Hun idee om de mensheid terug te brengen naar 500 miljoen mensen. [/quote]

  Hier houdt het toch al op? De “believers” beweren dat er al jaren vergif gespoten wordt om de mensheid terug te brengen.
  Als ik me niet vergis, zitten we bijna aan de 7 miljard mensen op deze aardbol, en als ik mij wel herinner, was het begin jaren 90 iets van 4 miljard.
  Het vergif werkt dan averechts, toch?

  0 likes
 • Jack schreef:

  Quote: “In ons geval zijn het vooral militaire tankvliegtuigen van de US Air Force en Nato, die hun basis hebben in respectievelijk Chièvres (tegen Doornik) en Gailenkirchen (net over de Duitse grens) en die uiteraard niet toegankelijk zijn voor niet-bevoegden.”

  Volgens mij bedoelen jullie Geilenkirchen, net over de grens bij Brunssum (Zuid-Limburg), waar de AWACS opstijgt en land. Gailenkirchen ligt namelijk helemaal niet dicht bij de Nederlandse grens (ligt bij Stuttgart in de buurt).

  0 likes
 • Jos schreef:

  [quote name=”Connor”][quote name=”Jos”]Nee. Waar het wel op neerkomt: wat accepteer je als bewijs? Ik heb nog nooit in een vliegtuig of een ruimteschip gezeten. Toch durf ik wel aan te nemen dat de aarde een bol is.

  Het voorbeeld met Elvis vind ik trouwens in dit verband niet zo geschikt. Immers, chemtrails kan ik zelf regelmatig waarnemen, Elvis niet.[/quote]

  Er is niets wat aantoont dat de aarde “niet” rond zou zijn (probeer dat maar eens te weerleggen, uitdaging?). Het feit dat de zogenaamde bewijzen van chemtrails zo makkelijke te weerleggen zegt al genoeg.

  Jij ziet Chemtrails wat daadwerkelijk Contrails zijn, iemand anders ziet Elvis wat in werkelijkheid Pietje uit hoevelaken is (om maar iemand te noemen). Same thing. In the Eye of the Beholder noemen ze dat.[/quote]

  Ok, maar dat geldt toch ook voor jou? Waarom zou wat jij ziet objectiever zijn dat wat ik zie?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Jos”][quote name=”Wesley”][quote name=”Jos”][quote name=”Connor”][quote name=”Jos”][quote name=”Connor”]or.[/quote]

  Waar rook is, is vuur.

  En hier is veel, heel erg veel rook. Aannemlijk dus, dat er ook een vuur is.[/quote]

  Alles wat op het internet staat is waar, als het maar vaak genoeg herhaald wordt? komt het daar op neer?[/quote]

  Nee. Waar het wel op neerkomt: wat accepteer je als bewijs? Ik heb nog nooit in een vliegtuig of een ruimteschip gezeten. Toch durf ik wel aan te nemen dat de aarde een bol is.

  Het voorbeeld met Elvis vind ik trouwens in dit verband niet zo geschikt. Immers, chemtrails kan ik zelf regelmatig waarnemen, Elvis niet.[/quote]
  Correctie: je kan strepen in de lucht waarnemen.

  Of dat een chemtrail of een contrail is is juist de discussie.

  De reden waarom je wel aanneemt dat de aarde bol is is omdat dat met overtuigend bewijs en een plausibele verklaring wordt gegeven. In tegenstelling tot chemtrails.[/quote]

  Mensen konden eeuwenlang bewijzen dat de aarde plat was. Zeelui hadden immers met eigen ogen de rand van de aarde gezien alvorens ze maar weer vlug rechtsomkeer maakten.

  [/quote]Dat is dus geen bewijs. Dat is “van horen zeggen”.

  net zoals bewijzen voor

  – holle aarde
  – vrije energie
  – galactic federation
  – reptillians

  keer op keer op keer slechts terug te voeren zijn op “die en die zegt dat”

  Als ik zeg: “betrapte Obama op het toilet toen hij aan shapeshiften was” is net zoveel bewijs voor Obama als reptillian als een zeeman die zegt: “ik zag de rand van de aarde en ben snel omgekeerd.”

  Het is geen bewijs, slechts een bewering. Niemand heeft ooit kunnen bewijzen dat de aarde plat was. Het was een aanname.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”Abel”]Eerst even het Case Orange-rapport doornemen:

  http://www.scribd.com/doc/35636874/case-orange-chemtrails-belfortgroup-pdf%5B/quote%5D

  Ja, doe dat eens inderdaad. En niet alleen lezen met de gedachten dat chemtrails bestaan, maar “echt” doornemen. En controleer even wat er allemaal geroepen word (controleer de bronnen meteen ook ff). Dan kom je er al snel achter dat deze erg misleidend is met veel “foutieve” informatie. Wat allemaal eerder al eens besproken is overigens.
  Oftewel heel dat rapport kan zo de prullebak in alszijnde bewijs.

  0 likes
 • magda schreef:

  [quote name=”Connor”][quote name=”aquarius”]Je begrijpt toch ooknwel dat de waarheid word tegen gehouden, niet slecht bedoeld maar ik hoop echt dat je ogen eerder open gaan voordat het te laat is ,helaas zijn mijn ogen open gegaan op een harde manier. En dat is dat mijn zoontje van twee kanker heeft en dan ga je echt wel verder zoeken naar waarheden.

  Kom op hoe komt het dat er 1 op de 3 mensen kanker hebben en als we zo door gaan hebben we het binnenkort allemaal . Sorry voor mijn reactie mazr kon het niet laten.[/quote]

  Dat is echt heel vervelend voor jullie, dat meen ik uit het grond van mn hart, maar het is wel meteen een goed voorbeeld waarom ik zo fel reageer op deze berichten. Mensen worden bang gemaakt dat we door de elite worden vergiftigd middels chemtrails en juist in de momenten dat je het zwaar hebt wil je dat graag geloven.

  Is er meer kanker, jazeker. Kan het ook komen door de lucht die we inademen? Misschien wel, maar ik beweer ook nergens dat de lucht die we inademen goed voor ons is, sterker nog, verre van.

  Als alle energie die hier in chemtrails wordt gestoken nou eens in (ik noem een greenpeace) gestoken wordt kom je een hele grote stap verder dan met deze fabel.

  Het hele Chemtrail fenomeen is speculatie op speculatie en uiteindelijk wordt het allemaal alleen maar uitgebuit.
  maar ik en een aantal met mij controleren hetgene wat ons voorgeschoteld wordt. Daarmee durf ik te zeggen dat we een stuk wakkerder zijn dan meerdere hier die alles voor klakkeloos aannemen.[/quote]
  Green peace ?die zit zelf aan tafel met mensen die een rechtzaak hebben lopen bij het internationaal strafhof.straks kom je nog met het WNF van hetzelfde laken een pak.

  0 likes
 • Eddie schreef:

  Wesley, als ik jouw gedachtegang een beetje volg snap ik werkelijk niet wat je op deze site aan het doen bent. Ik kan maar een enkele verklaring geven:
  “Vandaag de dag worden ook in veel andere landen overheidsagenten ingezet om onrust te stoken in chatrooms en reacties onder nieuwsartikelen. Het gaat daarbij vaak om controversiële onderwerpen als illegale immigratie, het politieke systeem, de oorlog tegen het terrorisme en alternatieve geneeswijzen.”
  https://www.ninefornews.nl/internet/5296-overheid-zet-trollen-en-shills-in-om-onrust-te-stoken-onder-artikelen

  Ga wat nuttigs doen met je tijd ( en waarschijnlijk ons geld ) en laat mensen die open staan een fijn met rust.

  0 likes
 • Jos schreef:

  [quote name=”Wesley”]Als je hoefgetrappel hoort denk dan aan paarden en niet aan zebra’s.[/quote]

  Waarom? Als ik hoefgetrappel hoor, dan kan ik aan zoveel denken. Dankzij mijn fantasie. Ik ben blij dat die ook heel goed werkt.

  Dit is zeker een inkoppertje voor jou?

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”Jos”]Mensen konden eeuwenlang bewijzen dat de aarde plat was. Zeelui hadden immers met eigen ogen de rand van de aarde gezien alvorens ze maar weer vlug rechtsomkeer maakten.[/quote]

  Oftewel ze konden het “niet” bewijzen.

  Als ik van ver af denk dat ik een merel zie vliegen, kan ik dit niet bewijzen, kan net zo goed een andere vogel zijn die er op lijkt.

  Wij tonen aan dat de bewijzen “voor” chemtrails niet toerijkend zijn en rammelen aan alle kanten.

  Eigenlijk zijn de gelovers die scheepvaarders van vroeger, zoals je dat zo mooi beschrijft. Je denkt iets te zien en dat is bewijs genoeg.

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  [quote name=”Artist”]@ Wesley: Deel 2: Er is een verschil in ‘obsessief alles wantrouwen’ en kritisch zijn omdat een overheid op sommige gebieden geen transparantie geeft en een eigen agenda lijkt te hebben. En de grote vraag is waarom.
  Nog een voorbeeld? Naar aanleiding van de recente Bilderberg conferentie stelde de SP en de Partij vd dieren kamervragen omdat van ons belastinggeld Bea, Rutte en Pechtold afreisden naar deze conferentie om de economische crisis te bespreken, maar geen uitspraken mochten doen wat er besproken werd daar, dat was vertrouwelijk. (Waarom?)Vervolgens gaat de aandacht naar andere zaken en moesten deze partijen het doen met: geen commentaar. Zoek het maar op.
  Ooit eraan gedacht dat jij misschien wel teveel vertrouwen in onze overheid hebt?[/quote]
  Jep als zij een vraag moet antwoorden wat bij hun niet past flikken ze zoiets net als altijd .

  0 likes
 • magda schreef:

  [quote name=”Artist”]@ Wesley: Deel 2: Er is een verschil in ‘obsessief alles wantrouwen’ en kritisch zijn omdat een overheid op sommige gebieden geen transparantie geeft en een eigen agenda lijkt te hebben. En de grote vraag is waarom.
  Nog een voorbeeld? Naar aanleiding van de recente Bilderberg conferentie stelde de SP en de Partij vd dieren kamervragen omdat van ons belastinggeld Bea, Rutte en Pechtold afreisden naar deze conferentie om de economische crisis te bespreken, maar geen uitspraken mochten doen wat er besproken werd daar, dat was vertrouwelijk. (Waarom?)Vervolgens gaat de aandacht naar andere zaken en moesten deze partijen het doen met: geen commentaar. Zoek het maar op.
  Ooit eraan gedacht dat jij misschien wel teveel vertrouwen in onze overheid hebt?[/quote]
  Helemaal mee eens,allemaal manipuleren wat ze doen.Drie dagen voor de grote ramp werd er over alle journaals geroepen dat de crisis over wonnen was,mensen geven dan weer gul want ze voelen zich weer zeker, economisch gezien dan.Vier dagen later, onze rating zakt van AAA naar AA+ ons kleine landje is opeens niet meer zo kredietwaardig allemaal voorop gezet plan en iedereen stinkt er weer in.En die arme mensen daar worden nu vol gepropt met vaccins die ze onvruchtbaar maken.wereld word eens wakker denk ik dan.

  0 likes
 • magda schreef:

  [quote name=”Eddie”]Wesley, als ik jouw gedachtegang een beetje volg snap ik werkelijk niet wat je op deze site aan het doen bent. Ik kan maar een enkele verklaring geven:
  “Vandaag de dag worden ook in veel andere landen overheidsagenten ingezet om onrust te stoken in chatrooms en reacties onder nieuwsartikelen. Het gaat daarbij vaak om controversiële onderwerpen als illegale immigratie, het politieke systeem, de oorlog tegen het terrorisme en alternatieve geneeswijzen.”
  https://www.ninefornews.nl/internet/5296-overheid-zet-trollen-en-shills-in-om-onrust-te-stoken-onder-artikelen

  Ga wat nuttigs doen met je tijd ( en waarschijnlijk ons geld ) en laat mensen die open staan een fijn met rust.[/quote]
  Duidelijke taal.Bedankt.

  0 likes
 • magda schreef:

  [quote name=”Mk”][quote name=”Elise”]Tel alle puzzelstukjes bij elkaar op en je weet dat er iets aan de hand is. In de afgelopen dagen krijgen we op de NL tv berichten over grondstoffen schaarse. Daar gaat de globle war over. De elite knijpt hem. Hun idee om de mensheid terug te brengen naar 500 miljoen mensen. [/quote]

  Hier houdt het toch al op? De “believers” beweren dat er al jaren vergif gespoten wordt om de mensheid terug te brengen.
  Als ik me niet vergis, zitten we bijna aan de 7 miljard mensen op deze aardbol, en als ik mij wel herinner, was het begin jaren 90 iets van 4 miljard.
  Het vergif werkt dan averechts, toch?[/quote]
  Het werkt perfekt zo kan big pfarma veel verdienen aan een langzame dood.

  0 likes
 • magda schreef:

  [quote name=”Connor”][quote name=”Jos”]Mensen konden eeuwenlang bewijzen dat de aarde plat was. Zeelui hadden immers met eigen ogen de rand van de aarde gezien alvorens ze maar weer vlug rechtsomkeer maakten.[/quote]

  Oftewel ze konden het “niet” bewijzen.

  Als ik van ver af denk dat ik een merel zie vliegen, kan ik dit niet bewijzen, kan net zo goed een andere vogel zijn die er op lijkt.

  Wij tonen aan dat de bewijzen “voor” chemtrails niet toerijkend zijn en rammelen aan alle kanten.

  Eigenlijk zijn de gelovers die scheepvaarders van vroeger, zoals je dat zo mooi beschrijft. Je denkt iets te zien en dat is bewijs genoeg.[/quote]
  Verklaar dan eens als ik zie dat HAARP binnen Europa erg actief is dat er dan meer chemtrails zijn ?Is deze minder actief of helemaal niet dan zie ik ook geen chemtrails,merk je de connectie al of moeten we dat ook weer gaan uitleggen.

  0 likes
 • Tjeu schreef:

  @whoslie
  “Tel daarbij op meer vervuiling, slecht eten, en weinig beweging”

  Hoe zou dat komen?

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”magda”][quote name=”Connor”][quote name=”Jos”]Mensen konden eeuwenlang bewijzen dat de aarde plat was. Zeelui hadden immers met eigen ogen de rand van de aarde gezien alvorens ze maar weer vlug rechtsomkeer maakten.[/quote]

  Oftewel ze konden het “niet” bewijzen.

  Als ik van ver af denk dat ik een merel zie vliegen, kan ik dit niet bewijzen, kan net zo goed een andere vogel zijn die er op lijkt.

  Wij tonen aan dat de bewijzen “voor” chemtrails niet toerijkend zijn en rammelen aan alle kanten.

  Eigenlijk zijn de gelovers die scheepvaarders van vroeger, zoals je dat zo mooi beschrijft. Je denkt iets te zien en dat is bewijs genoeg.[/quote]
  Verklaar dan eens als ik zie dat HAARP binnen Europa erg actief is dat er dan meer chemtrails zijn ?Is deze minder actief of helemaal niet dan zie ik ook geen chemtrails,merk je de connectie al of moeten we dat ook weer gaan uitleggen.[/quote]

  Kan je dat aantonen Magda, dan reageer ik er graag op.

  Ook wel raar dat als we van de zomer in Nederland een keer lekker weer hebben , dat de lucht dan schoon is van zogenaamde chemtrails. Liggen de chemtrail sproeiers dan aan het strand. Of zou het met de luchtvochtigheid te maken hebben dat er dan minder “Contrails” te zien zijn.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”Jos”][quote name=”Connor”][quote name=”Jos”]Nee. Waar het wel op neerkomt: wat accepteer je als bewijs? Ik heb nog nooit in een vliegtuig of een ruimteschip gezeten. Toch durf ik wel aan te nemen dat de aarde een bol is.

  Het voorbeeld met Elvis vind ik trouwens in dit verband niet zo geschikt. Immers, chemtrails kan ik zelf regelmatig waarnemen, Elvis niet.[/quote]

  Er is niets wat aantoont dat de aarde “niet” rond zou zijn (probeer dat maar eens te weerleggen, uitdaging?). Het feit dat de zogenaamde bewijzen van chemtrails zo makkelijke te weerleggen zegt al genoeg.

  Jij ziet Chemtrails wat daadwerkelijk Contrails zijn, iemand anders ziet Elvis wat in werkelijkheid Pietje uit hoevelaken is (om maar iemand te noemen). Same thing. In the Eye of the Beholder noemen ze dat.[/quote]

  Ok, maar dat geldt toch ook voor jou? Waarom zou wat jij ziet objectiever zijn dat wat ik zie?[/quote]

  Omdat ik niet zomaar wat aanneem als ik wat zie waar ik niet zeker van ben. Daar ligt het verschil, dat doen jullie wel.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”magda”]Green peace ?die zit zelf aan tafel met mensen die een rechtzaak hebben lopen bij het internationaal strafhof.straks kom je nog met het WNF van hetzelfde laken een pak.[/quote]

  Oh ja, ik was even vergeten dat volgens jullie iedereen corrupt is behalve mensen zoals bijvoorbeeld een Michael Murphy die bakken vol met geld verdienen aan goedegelovige zoals jullie. Jammer hoor dat jullie al zo verbitterd zijn.

  0 likes
 • magda schreef:

  [quote name=”Connor”][quote name=”magda”]Green peace ?die zit zelf aan tafel met mensen die een rechtzaak hebben lopen bij het internationaal strafhof.straks kom je nog met het WNF van hetzelfde laken een pak.[/quote]

  Oh ja, ik was even vergeten dat volgens jullie iedereen corrupt is behalve mensen zoals bijvoorbeeld een Michael Murphy die bakken vol met geld verdienen aan goedegelovige zoals jullie. Jammer hoor dat jullie al zo verbitterd zijn.[/quote]
  Dit persoon heb ik me nooit in verdiept hoort waarschijnlijk niet bij mijn energie ,waar ik wel al jaren een grote liefhebber van ben is Dr Rauni Kilde een zeer sterke vrouw die alles van dichtbij heeft mee gemaakt ,volg haar lezingen eens ,nou ja dan ben je jaren verder.

  0 likes
 • magda schreef:

  [quote name=”Connor”][quote name=”magda”][quote name=”Connor”][quote name=”Jos”]Mensen konden eeuwenlang bewijzen dat de aarde plat was. Zeelui hadden immers met eigen ogen de rand van de aarde gezien alvorens ze maar weer vlug rechtsomkeer maakten.[/quote]

  Oftewel ze konden het “niet” bewijzen.

  Als ik van ver af denk dat ik een merel zie vliegen, kan ik dit niet bewijzen, kan net zo goed een andere vogel zijn die er op lijkt.

  Wij tonen aan dat de bewijzen “voor” chemtrails niet toerijkend zijn en rammelen aan alle kanten.

  Eigenlijk zijn de gelovers die scheepvaarders van vroeger, zoals je dat zo mooi beschrijft. Je denkt iets te zien en dat is bewijs genoeg.[/quote]
  Verklaar dan eens als ik zie dat HAARP binnen Europa erg actief is dat er dan meer chemtrails zijn ?Is deze minder actief of helemaal niet dan zie ik ook geen chemtrails,merk je de connectie al of moeten we dat ook weer gaan uitleggen.[/quote]

  Kan je dat aantonen Magda, dan reageer ik er graag op.

  Ook wel raar dat als we van de zomer in Nederland een keer lekker weer hebben , dat de lucht dan schoon is van zogenaamde chemtrails. Liggen de chemtrail sproeiers dan aan het strand. Of zou het met de luchtvochtigheid te maken hebben dat er dan minder “Contrails” te zien zijn.[/quote]
  Ik houd al heel lang de activiteit van Haarp bij en het viel me na een paar maanden op dat er een link was veel activiteit veel chemtrails.En zoek dit maar eens zelf uit want je koppelt altijd alles lekker terug als je er geen antwoord op hebt .keep up the good work!

  0 likes
 • Eddie schreef:

  Hey Connor, kun je niet een kaartje gaan leggen met Wesley, het enige wat jouw bijdragen veroorzaken is afleiden van het topic. Dus deze is ook voor jouw:

  [quote name=”Eddie”]Wesley, als ik jouw gedachtegang een beetje volg snap ik werkelijk niet wat je op deze site aan het doen bent. Ik kan maar een enkele verklaring geven:
  “Vandaag de dag worden ook in veel andere landen overheidsagenten ingezet om onrust te stoken in chatrooms en reacties onder nieuwsartikelen. Het gaat daarbij vaak om controversiële onderwerpen als illegale immigratie, het politieke systeem, de oorlog tegen het terrorisme en alternatieve geneeswijzen.”
  https://www.ninefornews.nl/internet/5296-overheid-zet-trollen-en-shills-in-om-onrust-te-stoken-onder-artikelen

  Ga wat nuttigs doen met je tijd ( en waarschijnlijk ons geld ) en laat mensen die open staan een fijn met rust.[/quote]

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”magda”][quote name=”Eddie”]Wesley, als ik jouw gedachtegang een beetje volg snap ik werkelijk niet wat je op deze site aan het doen bent. Ik kan maar een enkele verklaring geven:
  “Vandaag de dag worden ook in veel andere landen overheidsagenten ingezet om onrust te stoken in chatrooms en reacties onder nieuwsartikelen. Het gaat daarbij vaak om controversiële onderwerpen als illegale immigratie, het politieke systeem, de oorlog tegen het terrorisme en alternatieve geneeswijzen.”
  https://www.ninefornews.nl/internet/5296-overheid-zet-trollen-en-shills-in-om-onrust-te-stoken-onder-artikelen

  Ga wat nuttigs doen met je tijd ( en waarschijnlijk ons geld ) en laat mensen die open staan een fijn met rust.[/quote]
  Duidelijke taal.Bedankt.[/quote]

  Duidelijke taal? Wij krijgen jullie geld, omdat we zogenaamd voor de overheid werken?

  Was dat maar waar, jullie geld verdwijnt eerder in de zakken van de oplichters die o.a. het chemtrail verhaaltje lekker aandikken en jullie goedgelovigheid gebuiken om geld aan te verdienen.

  Als jullie echt denken dat wij shills of trollen zijn hebben jullie het wel heel erg hoog in het bolletje zitten 🙂

  0 likes
 • Eddie schreef:

  Even wat bijdragen van Connor en Wesley en alleen in dit topic:
  Connor:
  “Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.”
  “Er zijn op het internet ook vele vele vele sites en beweringen te vinden dat Elvis nog leeft”
  “Daarmee durf ik te zeggen dat we een stuk wakkerder zijn dan meerdere hier die alles voor klakkeloos aannemen.”
  “Ik kijk graag even verder dan dat.”
  “Oftewel heel dat rapport kan zo de prullebak in alszijnde bewijs.”
  Wesley:
  “Als je het naadje van de kous wilt weten raad ik je aan onderzoek te doen (echt onderzoek, en geen conspiracy sites afstruinen”
  “Maar daarvoor moet je rekenen en nadenken, dat is natuurlijk altijd lastiger dan de eerste de beste conspiracy website te geloven.”
  “Wat jij onderzoek noemt, noem ik het web afstruinen van conspiracy site naar conspiracy site.”
  “Maar ja, dat is ingewikkeld, en dan haken jullie meestal af.”
  “Tja, als jij de natuurkunde simpelweg ontkent is een discussie bij voorbaat zinloos.”
  “Of dat een chemtrail of een contrail is is juist de discussie.”
  “Als je hoefgetrappel hoort denk dan aan paarden en niet aan zebra’s.”
  “Het is geen bewijs, slechts een bewering.”

  Conclusie: Minachting voor andere posters en alleen maar uit op bewijzen. Zonder een idee een vermoeden komt er nooit onderzoek en komen er nooit bewijzen en komen we dus nooit verder.
  ( Overheids ) TROLALARM

  0 likes
 • ISON is the ONE schreef:

  Een hoop mensen geloven nog steeds (helaas) niet in chemtrails en willen graag bewijzen zien. Waarom willen mensen alles graag op papier zien terwijl en genoeg FILM materiaal is die BEWIJZEN dat chemtrails WEL bestaan. Het enige wat u hoeft te doen is uw ogen open zetten en goed kijken wat u krijgt te zien, en dan daarover nadenken.

  Er is reclame in America die best creepy is!! (allemaal in de film)

  Verder zie je duidelijke beelden van vliegtuigen die sprayen.

  Lange docu maar kijk de eerste 10 min en je gaat dan vanzelf wel de rest bekijken.

  http://www.youtube.com/watch?v=xlVRvY-kIhg

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Connor”][quote name=”Jos”][quote name=”Connor”][quote name=”Jos”]Nee. Waar het wel op neerkomt: wat accepteer je als bewijs? Ik heb nog nooit in een vliegtuig of een ruimteschip gezeten. Toch durf ik wel aan te nemen dat de aarde een bol is.

  Het voorbeeld met Elvis vind ik trouwens in dit verband niet zo geschikt. Immers, chemtrails kan ik zelf regelmatig waarnemen, Elvis niet.[/quote]

  Er is niets wat aantoont dat de aarde “niet” rond zou zijn (probeer dat maar eens te weerleggen, uitdaging?). Het feit dat de zogenaamde bewijzen van chemtrails zo makkelijke te weerleggen zegt al genoeg.

  Jij ziet Chemtrails wat daadwerkelijk Contrails zijn, iemand anders ziet Elvis wat in werkelijkheid Pietje uit hoevelaken is (om maar iemand te noemen). Same thing. In the Eye of the Beholder noemen ze dat.[/quote]

  Ok, maar dat geldt toch ook voor jou? Waarom zou wat jij ziet objectiever zijn dat wat ik zie?[/quote]

  Omdat ik niet zomaar wat aanneem als ik wat zie waar ik niet zeker van ben. Daar ligt het verschil, dat doen jullie wel.[/quote]
  #conner Als je nu nog niet zeker bent dat al het leven op deze planeet langzaam naar de donder wordt geholpen door de cabal haarp en door het sproeien in de lucht met alles wat schadelijk is,voor Al het leven.Dan is het erg gesteld met je.Als de zon ook maar het lef heeft om zich te laten zien wemelt het ineens van vliegtuigen die strepen achter zich aan slepen.wat een wolken deken wordt en de zo broodnodige zon en vitamine d 3 blokkeert.En sinds Ison bij de zon vandaan is vliegen ze 24 uur per dag om de lucht dicht te houden.En de reactie van de planeet die zichzelf reinigt zal snel misschien morgen al te ondervinden zijn.

  0 likes
 • benhur schreef:

  @ pietjebell

  Terwijl sommige u hier als zwever bestempelen kan ik mij telkens goed vinden in je uitleg.
  Dat sommige mensen liever ter plaatse blijven trappelen dat is hun volste recht , maar ik steek er mijn energie niet in om hen te oovertuigen want dat lukt toch niet.
  Maar wees gerust dat ook al veel mensen uw mening delen 😉
  [quote]

  Er is niets wat aantoont dat de aarde “niet” rond iemand te noemen). Same thing. In the Eye of

  0 likes
 • Odette schreef:

  [quote name=”aquarius”][quote name=”Connor”]Jammer, wederom geen enkel

  Maar wel echt weer geweldig om te lezen waarom er Chemtrails zouden zijn. Leuk om te zien hoeveel fantasie sommige mensen hebben. Petje af hier voor.[/quote]
  Beste conor,

  Je begrijpt toch ooknwel dat de waarheid word tegen gehouden, niet slecht bedoeld maar ik hoop echt dat je ogen eerder open gaan voordat het te laat is ,helaas zijn mijn ogen open gegaan op een harde manier. En dat is dat mijn zoontje van twee kanker heeft en dan ga je echt wel verder zoeken naar waarheden.

  Kom op hoe komt het dat er 1 op de 3 mensen kanker hebben en als we zo door gaan hebben we het binnenkort allemaal . Sorry voor mijn reactie mazr kon het niet laten.

  bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.
  Beste conor,

  Je begrijpt toch ooknwel dat de waarheid word tegen gehouden, niet slecht bedoeld maar ik hoop echt dat je ogen eerder open gaan voordat het te laat is ,helaas zijn mijn ogen open gegaan op een harde manier. En dat is dat mijn zoontje van twee kanker heeft en dan ga je echt wel verder zoeken naar waarheden.

  Kom op hoe komt het dat er 1 op de 3 mensen kanker hebben en als we zo door gaan hebben we het binnenkort allemaal . Sorry voor mijn reactie mazr kon het niet laten.

  bewijs, alleen speculaties of bewijsstukken welke allemaal al eens onder de loep genomen zijn. Als chemtrails echt zouden bestaan, ben ik toch echt benieuwd waar de echte bewijzen blijven. Ik wacht er nog steeds op.[/quote]
  Lieve Aquarius, Heel erg veel sterkte met je zoontje, hartegroet Odette

  0 likes
 • Artist schreef:

  @#74 Connor: Geef eens een voorbeeld wie hier rijk wordt op Niburu, want daar hebben we het nu over. Je kent hun huidige financiële situatie neem ik aan?
  Wat jammer is, is dat mensen vaak voor elkaar dingen gaan invullen, gebaseerd op aannames.
  Tuurlijk zijn er oplichters die zich voordoen als medium, maar het is jammer als je alles over één kam scheert.
  Dan doe je sommige mensen te kort. Maar dat doet iemand sowieso als die een ander al veroordeelt zonder deze te kennen of de moeite hebt genomen om ze te leren kennen.
  Niburu verdient niets aan de artikelen. Nou ja, misschien dat ze door de hits op de site adverteerders aantrekken, maar daar zijn jij en Wesley grote bijdragers aan (maar kost jullie ook niets).
  De opsomming van #75 Eddie: Daar heeft hij wel een punt, al denk ik niet dat jullie van de overheid zijn. En voordat we gaan wijzen van ‘die zei dit en daarom zei ik dat’: Het goede voorbeeld dien je als eerste zelf uit te dragen, toch?
  En lees eens mijn eerdere reacties. Zet het niet aan dat je ook transparantie wil van de overheid? Maar niet door een statement van hun kant, maar een echt onafhankelijk onderzoek. Maar wat is werkelijk onafhankelijk? Elke dag komen er nieuwe schandalen boven water die toch laten zien dat er meer speelt dan ons wordt voorgehouden. En het meest erge: We zijn er zo aan gewend dat we er amper bij stil staan (lees ook mijn vorige berichten hierover).

  0 likes
 • kenn schreef:

  [quote name=”ISON is the ONE”]Een hoop mensen geloven nog steeds (helaas) niet in chemtrails en willen graag bewijzen zien. Waarom willen mensen alles graag op papier zien terwijl en genoeg FILM materiaal is die BEWIJZEN dat chemtrails WEL bestaan. Het enige wat u hoeft te doen is uw ogen open zetten en goed kijken wat u krijgt te zien, en dan daarover nadenken.

  Er is reclame in America die best creepy is!! (allemaal in de film)

  Verder zie je duidelijke beelden van vliegtuigen die sprayen.

  Lange docu maar kijk de eerste 10 min en je gaat dan vanzelf wel de rest bekijken.

  http://www.youtube.com/watch?v=xlVRvY-kIhg%5B/quote%5D
  nog sterker, volgens mij veel mensen weten eigenlijk niet wat betekent het woord “chemtrails”.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”Eddie”]
  Conclusie: Minachting voor andere posters en alleen maar uit op bewijzen. Zonder een idee een vermoeden komt er nooit onderzoek en komen er nooit bewijzen en komen we dus nooit verder.
  ( Overheids ) TROLALARM[/quote]

  Laten we dat eens omdaaien..

  Even wat quotes

  “Als je nu nog niet ziet….Dan is het erg gesteld met je”

  “om de grote massa sheeple dom, suf, ziek, onderdanig en uiteindelijk dood te houden”

  “Welterusten….”

  “De trollen vieren hoogtij en worden nog betaald door de overheden ook! Wie moet hier nu wakker worden? Laat je masker zakken”

  “Green peace ?die zit zelf aan tafel met mensen die een rechtzaak hebben lopen bij het internationaal strafhof.straks kom je nog met het WNF van hetzelfde laken een pak.”

  “Ga wat nuttigs doen met je tijd ( en waarschijnlijk ons geld ) en laat mensen die open staan een fijn met rust.”

  Minachting, leugens en aannames, wat maakt dat dan van jullie?

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”magda”]Ik houd al heel lang de activiteit van Haarp bij en het viel me na een paar maanden op dat er een link was veel activiteit veel chemtrails.En zoek dit maar eens zelf uit want je koppelt altijd alles lekker terug als je er geen antwoord op hebt .keep up the good work![/quote]

  Als jij het onderzoekt, heb jij het ook gedocumenteerd, laat maar zien en ik geef antwoord. (Lijkt me een eerlijke deal) Wel een degelijk ondezoek. Dan wil ik ook zien dat die contrails er niet zijn als er weinig activiteit bij HAARP is en ook graag de weersomstandigheden van desbetreffende dag. Is ook een belangrijk punt wat snel vergeten wordt.

  En gek he dat het teruggekoppeld wordt. Als ik roep. Ik onderzoek geluiden die ik in mn huis hoor en ik zeg dat uit mn onderzoek blijkt dat er een giraffe in mn kuipruimte zit neem je dat ook niet zomaar aan.

  Roepen kan iedereen, aantonen wodt lastiger, maar als het daadwerkelijk waar is zou ook dat niet zo moeilijk moeten zijn.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”magda”][quote name=”Connor”][quote name=”magda”]Green peace ?die zit zelf aan tafel met mensen die een rechtzaak hebben lopen bij het internationaal strafhof.straks kom je nog met het WNF van hetzelfde laken een pak.[/quote]

  Oh ja, ik was even vergeten dat volgens jullie iedereen corrupt is behalve mensen zoals bijvoorbeeld een Michael Murphy die bakken vol met geld verdienen aan goedegelovige zoals jullie. Jammer hoor dat jullie al zo verbitterd zijn.[/quote]
  Dit persoon heb ik me nooit in verdiept hoort waarschijnlijk niet bij mijn energie ,waar ik wel al jaren een grote liefhebber van ben is Dr Rauni Kilde een zeer sterke vrouw die alles van dichtbij heeft mee gemaakt ,volg haar lezingen eens ,nou ja dan ben je jaren verder.[/quote]

  Ik zal me eens in haar verdiepen, zo ben ik dan weer wel.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”magda”]Ja Odette, dat kan ik zeker. Dit is een hoax (bewerkt) filmpje geweest om te laten zien hoe makkelijk het is om mensen te laten geloven in chemtrails. hieronder een quote van de “originele” poster.

  “It was fun playing with all the chemtrailers but you guys are way to gullible!! :-)”

  een andere quote van de originele poster

  “You guys who keep saying “TOO LATE” need to think before you open your mouth…I don’t care that the videos are still out there and going viral. THAT WAS THE WHOLE POINT OF THE PRANK!!!!”

  Op zijn kanaal is ook de niet bewerkte film te vinden en bewijs dat hij de originele poster is geweest.

  Dit is het youtube kanaal van de originele poster

  http://www.youtube.com/user/USAFFEKC10A#p/a/u/0/t22wy4c-A-A%5B/quote%5D
  Grappig hoe je alles weet om te draaien.maar al die mensen die een lab onderzoek hebben laten doen,daar kun je niet omheen.Of zullen ze ook al die laboranten hebben omgekocht ? En die ortho artsen die er iedere dag mee worden geconfronteerd dat patienten zulke hoge bloedwaardes hebben.Nog even en je gaat vertellen dat we belogen zijn en dat de aarde toch nog steeds plat is.[/quote]

  Waar draai ik wat om?? ze stelt een vraag en ik geef antwoord. Als je niet geloofd wat ik als antwoord geeft toon je alleen maar aan dat de originele poster van dat filmpje gelijk heeft en dat jullie alles aannemen als bewijs.

  En welke labwaardes bedoel je. zeg het maar.. of doel je op die geweldige film van Michael Murphy waar hij zn zakken mee vult (who, why, what are they spraying).. Hij werd laatst ook geconfronteerd met stukken uit zn film waar niets van klopte en stond met een bek vol tanden. Daar ging het ook over de oh zo betrouwbare testwaardes van hem.

  Maar als ik niet zeker weet waar je het over hebt kan ik je niet juist antwoorden, Odette was duidelijker in haar vraag en deze heb ik ook naar behoren beantwoord.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Eddie”]
  Conclusie: Minachting voor andere posters en alleen maar uit op bewijzen. Zonder een idee een vermoeden komt er nooit onderzoek en komen er nooit bewijzen en komen we dus nooit verder.
  ( Overheids ) TROLALARM[/quote]Dat zie je goed. Minachting. Niet voor de personen, maar voor de absurde ideeën. En wat is daar precies mis mee? Ik respecteer iedereen, en wens iedereen het beste. Dat betekent niet dat ik in alle hersenspinsels mee moet gaan.

  “Zonder een idee een vermoeden komt er nooit onderzoek en komen er nooit bewijzen en komen we dus nooit verder.”

  Precies, en daar schort het aan: de bewijzen.

  0 likes
 • Connor schreef:

  @Artist Post 80

  Als je goed had gelezen, had je ook gelezen dat ik nooit Niburu heb geschreven in combinatie met zakken vullen, wel een andere naam. Oftewel ik ga geen antwoord geven op iets wat ik niet gezegd heb.

  Eddie zn post is een goed voorbeeld hoe de bewijsvoering over chemtrails er ook aan toe gaat. Er worden quotes uit rapporten gehaald (in dit geval berichten), waardoor het anders overkomt als wanneer je het in het geheel leest. Hetzelfde heb ik aangetoond in een reactie op Eddie. Als je losse Quotes gaat gebruiken kan je zelfs de Heilige Maria zwart maken.

  Op mn eerste opmerking na dan in Eddie zn post, dat klopt helemaal en die had hij inderdaad kunnen gebruiken. Hoewel het wel degelijk fantasie is aangezien niets aantoont dat chemtrails bestaan. (Doe ik het weer)

  Natuurlijk gebeuren er dingen waar wij niets van afweten, kijk bijvoorbeeld maar naar de Black Ophs. Als de overheid ons zou willen vergiftigen doen ze dat wel op een wat minder opzichtige manier denk je niet. Mogelijkheden te over waar wij niets van zouden merken en wat wij ook niet zouden zien.

  Buiten dat is het onmogelijk om te realiseren wat iedereen roept. We praten over Grooooote hoeveelheden chemicalienen en aluminium, hoe wordt dit bijvoorbeeld vervoert en opgeslagen nog voordat het uberhaubt de lucht in gaat en waar halen ze het vandaan. Heb je enig idee over hoe veel aluminium we het dan zouden hebben, ik vind het knap.

  En laten we eerlijk wezen als de overheid een onafhankelijk onderzoek instelt en er komt uit dat het inderdaad niet waar is en dat we niet besproeid worden, geloven jullie dat dan. Of is dit onafhankelijke onderzoek dan ook weer corrupt.

  Dit hele chemtrail verhaal blijft een oneindige cirkel, de meeste van jullie zullen het hoe dan ook blijven geloven, zelfs als een onafhankelijk team zou zeggen dat het niet waar is en wij geloven het als er overtuigend bewijs is. Zie je meteen het verschil?

  0 likes
 • Dennis schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Dennis”]Niet zo gek dus dat steeds meer piloten ziek worden. Neurotoxische symptomen……ja, vrij logisch als je elke dag door die shit heen moet vliegen….een wolk nanodeeltjes wat je collega’s notabene voor je hebben uitgeblazen…misschien eens een mailtje aan wagen naar de personeelsvereniging voor piloten? Wie wil er nog piloot zijn dan ?[/quote]
  Heb je bron waaruit blijkt dat er steeds meer piloten ziek worden?
  [/quote]
  De beroepsvereniging van piloten heeft een aantal jaar geleden al aan de alarmbel getrokken.
  Er zijn diverse tv programma’s geweest die er aandacht aan hebben besteedt. Als Zembla en tegenlicht. Diverse artikelen over in de kranten, vakbladen. Men verdenkt lekkage van hydrofiek of brandstof maar is er niet zeker van. De symptomen duiden wel op aluminium vergiftiging.

  0 likes
 • Odette schreef:

  Bewijs?
  Most strange about the reports filed by Indian and Nigerian intelligence agencies about these aircraft, other than the armaments they were carrying, were their waste disposal systems that these reports say could hold in excess of 45,000 kg (100,000 pounds) and from which a “technologically sophisticated” network of nano-pipes led to the trailing edges of the wings and horizontal stabilizers for “dispersing” the contents of the waste tanks in an “aerial-type mist”.
  http://spartanoftruth.wordpress.com/2013/10/22/us-reported-in-panic%C2%9D-after-chemtrail-planes-forced-down-in-india-nigeria/
  En als u voor het foto materiaal wil gaan, zonder de prachtige vogelgrapjes;
  https://www.google.nl/search?q=chemtrail+plane&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=kWqgUrzQLeqf0QXSxYGACw&ved=0CC8QsAQ&biw=1440&bih=756#imgdii=_

  0 likes
 • Mevrouw Stemband schreef:

  “Maar waarom zijn die strepen dan niet binnen de seconden ‘opgelost’ zoals echte contrails? Hoe komt het dat ze zo breed zijn, uren blijven hangen, uitwaaieren en uiteindelijk een melkachtige nevel vormen die ons zicht op de blauwe lucht en de zon afsluiert?”

  Ik vind dit altijd zo’n onzinnige uitspraak, ik ben nog nooit een goed argument waarom dit niet zou kunnen, contrails zijn uiteindelijke niets anders dan normale (sluier)bewolking, afhankelijk van de omstandigheden. Dit staat nota bene in het ‘case orange’ rapport van de Belfort groep zelf:

  “When contrails turn into Cirrus clouds they are just incorporated in the actual weahter report.” (pag 27)

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Odette”]Bewijs?
  M…5,000 kg (100,000 pounds) and from which a “technologically sophisticated” network of nano-pipes led to the trailing edges of the wings and horizontal stabilizers for “dispersing” the contents of the waste tanks in an “aerial-type mist”.
  http://spartanoftruth.wordpress.com/2013/10/22/us-reported-in-panic%C2%9D-after-chemtrail-planes-forced-down-in-india-nigeria/
  En als u voor het foto materiaal wil gaan, zonder de prachtige vogelgrapjes;
  https://www.google.nl/search?q=chemtrail+plane&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=kWqgUrzQLeqf0QXSxYGACw&ved=0CC8QsAQ&biw=1440&bih=756#imgdii=_%5B/quote%5D
  Je eerste link, heel interessant. Jammer dat er wederom geen enkel bewijs wordt geleverd. Geen foto’s, geen officiële rapporten, geen communicatie. Niks. De linkjes in de tekst lopen allemaal dood. Dus het enige wat overblijft is een bewering van een onbekende schrijver op een vage website. Het is geschreven door “admin” op de website “chemicalskyfall”. Je zult begrijpen dat een website met een dergelijke naam niet geheel neutraal is. En al waren ze wel neutraal, ontbreekt het nog steeds aan bewijs. Ze hebben het over rapporten, ze zeggen vervolgens niet waar die zijn, waar ik ze kan vinden of wie ze geschreven heeft.

  Je tweede link word ik een beetje droevig van. Dat zijn tanks die ze vol met water laten lopen om lichamen te simuleren tijdens testvluchten. Zoals je begrijpt is de balans van het vliegtuig enorm belangrijk tijdens vooral het opstijgen en landen. Dat vogel je liever niet uit met passagiers, dus dan gebruik je watertanks die je gedeeltelijk en afzonderlijk kunt vullen of leeg laten lopen. Doodnormaal, iedere fabrikant gebruikt dat.

  0 likes
 • Mevrouw Stemband schreef:

  [quote name=”Odette”]Bewijs?
  Most strange about the reports filed by Indian and Nigerian intelligence agencies about these aircraft, …
  [/quote]
  Een mooi verhaal uit de duim van Sorcha Faal, alleen ook hier geen enkel bewijs. Geef maar een linkje naar dergelijke ‘reports’ bijvoorbeeld.
  Wat betreft de twee vliegtuigen die aan de grond zijn gezet; de eerste door de Indiaase luchtmacht,
  http://ibnlive.in.com/news/us-aircraft-forced-to-land-in-mumbai/95269-3.html

  de tweede (welke notabene niets met de VS te doen heeft, maar van de Oekraïne is) in eerste instantie vanwege technische en daarna papierwerk problemen:
  https://web.archive.org/web/20090702014450/http://www.kyivpost.com/nation/44128

  [quote name=”Odette”]
  En als u voor het foto materiaal wil gaan, zonder de prachtige vogelgrapjes;
  https://www.google.nl/search?q=chemtrail+plane&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=kWqgUrzQLeqf0QXSxYGACw&ved=0CC8QsAQ&biw=1440&bih=756#imgdii=_%5B/quote%5D
  Ik zie een onderzoeksvliegtuig (waarvan er maar een van op de wereld is) en voor de rest veel foto’s van ballasttanks in test vliegtuigen, wat tankvliegtuigen en natuurlijk het blusvliegtuig van Evergreen Air.

  0 likes
 • Artist schreef:

  @#86 Wesley: ‘Ik respecteer iedereen’ is een makkelijke uitspraak, maar in praktijk brengen is een 2e. Verschillend denken over iets kan ook zonder minachtend te doen naar die persoon of het onderwerp waar die persoon zich mee bezig houdt. En wat in jouw visie absurd is, zou niets als excuus moeten worden aangedragen voor minachting in een discussie.
  ‘Dat betekent niet dat ik in alle hersenspinsels mee moet gaan.’ Dat is het meest frapante: Waar lees jij dat jij dit MOET aannemen? Dit is nog steeds een site over dit soort theorieën worden besproken en die ruimte zou je mensen toch moeten gunnen(je kiest er zelf voor deze site en daarmee deze kleine groep mensen weer te benaderen). Ik denk dat je je beter druk kan maken dat het reguliere nieuws iets landelijk presenteert terwijl het niet altijd waar is.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”Dennis”][quote name=”Wesley”][quote name=”Dennis”]Niet zo gek dus dat steeds meer piloten ziek worden. Neurotoxische symptomen……ja, vrij logisch als je elke dag door die shit heen moet vliegen….een wolk nanodeeltjes wat je collega’s notabene voor je hebben uitgeblazen…misschien eens een mailtje aan wagen naar de personeelsvereniging voor piloten? Wie wil er nog piloot zijn dan ?[/quote]
  Heb je bron waaruit blijkt dat er steeds meer piloten ziek worden?
  [/quote]
  De beroepsvereniging van piloten heeft een aantal jaar geleden al aan de alarmbel getrokken.
  Er zijn diverse tv programma’s geweest die er aandacht aan hebben besteedt. Als Zembla en tegenlicht. Diverse artikelen over in de kranten, vakbladen. Men verdenkt lekkage van hydrofiek of brandstof maar is er niet zeker van. De symptomen duiden wel op aluminium vergiftiging.[/quote]

  Je hebt inderdaad gelijk dat piloten ziek worden, maar dit heeft niets te maken met de uitstoot van de motoren die we in de lucht zien (chemtrails voor sommige Contrails voor de rest).

  Voor de smering van de motoren wordt een synthetisch oliemengsel gebruikt, dit mengsel bevat ook het zenuwgif TCP. De olie is wel afgeschermd van de luchtstroom, maar deze afdichtingen lekken soms, (met de nadruk op soms) waardoor het in de luchtstroom terecht kan komen. Hierdoor kan o.a. de piloot klachten krijgen. Sommige mensen krijgen nergens last van en andere reageren er heftiger op.

  Heeft dus ook niets met aluminium vergiftiging te maken..
  TCP en neurologische problemen.. 1+1..
  En waarom gebruiken ze TCP vraag je je dan af, ik ook natuurlijk. Maar als ze iets anders konden gebruiken hadden ze het vast gedaan. Ik kan daar niet over onderdelen, aangezien ik daar niet genoeg over weet.

  Maar de link met chemtrails is dus ver te zoeken, of iedereen gaat zometeen roepen dat er TCP gesproeid wordt boven onze hoofden.

  0 likes
 • Artist schreef:

  #87 Connor: ‘Was dat maar waar, jullie geld verdwijnt eerder in de zakken van de oplichters die o.a. het chemtrail verhaaltje lekker aandikken en jullie goedgelovigheid gebruiken om geld aan te verdienen.’Dit schrijf je naar Magda en Eddie. Met de opmerking oplichters ben je dan niet specifiek en het is heel normaal om dan aan te nemen dat je Niburu dan ook bedoelt. Ook suggereer je dat Eddie en Magda geld in oplichters steken.

  ‘Dit hele chemtrail verhaal blijft een oneindige cirkel, de meeste van jullie zullen het hoe dan ook blijven geloven, zelfs als een onafhankelijk team zou zeggen dat het niet waar is en wij geloven het als er overtuigend bewijs is. Zie je meteen het verschil?’
  En wederom, weer vul je voor anderen dingen in. Hoe ‘wij’ zouden denken. Je vult dingen in gebaseerd op aannames. Als je mijn berichten ook had gelezen, dan weet je dat ik ook voor de mogelijkheid open sta dat het niet zo is. Maar ik sta ook open voor de bespreekbaarheid ervan.
  Conspiracy gedoe op internet kan in mijn optiek erg overdreven gebracht worden (op Youtube bv.)met gedramatiseerde muziek en een paar kreten. Maar er zijn ook genoeg sites en filmpjes met serieuze interviews en onderzoek. Maar daar kom je niet als je alleen maar discussie voert hier. Project Camelot (op youtube) is bijvoorbeeld erg interessant. Tientalle interviews met mensen van allerlei achtergronden- ook hogere rangen. Ook chemtrails worden hier besproken. Nou zeg ik niet dat alles ‘waarheid’ is, maar het kan toch ook niet dat ze allemaal gek zijn of al jaren acteurs gebruikt (en amper rondkomt door haar onderzoek). En dat is nog maar 1 link.

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”Odette”]Bewijs?
  Most strange about the reports filed by Indian and Nigerian intelligence agencies about these aircraft, other than the armaments they were carrying, were their waste disposal systems that these reports say could hold in excess of 45,000 kg (100,000 pounds) and from which a “technologically sophisticated” network of nano-pipes led to the trailing edges of the wings and horizontal stabilizers for “dispersing” the contents of the waste tanks in an “aerial-type mist”.
  http://spartanoftruth.wordpress.com/2013/10/22/us-reported-in-panic%C2%9D-after-chemtrail-planes-forced-down-in-india-nigeria/
  En als u voor het foto materiaal wil gaan, zonder de prachtige vogelgrapjes;
  https://www.google.nl/search?q=chemtrail+plane&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=kWqgUrzQLeqf0QXSxYGACw&ved=0CC8QsAQ&biw=1440&bih=756#imgdii=_%5B/quote%5D

  Heb je ook de “officiele” bronnen gelezen, of alleen degene die je nu aangeeft via de alternatieve media links.

  http://ibnlive.in.com/news/us-aircraft-forced-to-land-in-mumbai/95269-3.html

  https://web.archive.org/web/20090702014450/http://www.kyivpost.com/nation/44128

  Maar dat is natuurlijk de echte berichtgeving, dat klopt natuurlijk niet en is niet in lijn met het chemtrail verhaal. Het wordt pas echt als de alternatieve media er een stukje bij verzint over nano pipes en weet ik veel wat nog meer. Kan zo’n vliegtuig veel vracht aan, jazeker het is een Antonov, 1 van de grootste vrachtvliegtuigen in de wereld.

  En wat wil je met die foto’s zeggen, ik zie niets bijzonders. Buiten contrails. vliegtuigen die gebruikt worden voor bijvoorbeeld cloudseeding en voor bijvoorbeeld bosbranden en natuurlijk de gebruikelijke fake foto’s.

  Dus het antwoord op je vraag
  Bewijs?
  Ja indedaad, dat zouden we graag willen zien.

  0 likes
 • Cathy schreef:

  +4 #41 Cathy 03-12-2013 12:20
  Er zijn landen waar de bomen kapot zijn (gaan ) waar door onderzoekers is bevestigd dat het door die stoffen wat in chemtrail’s en niet contrails komt ? laat maar eens je bloed onder zoeken hier op .Maar dan word er niet gepraat meer over vliegtuigcontra il’s nee dan zal het ineens komt door de Chemtrails het woord zeg het al en het beste bewijs is die kleurstof wat er uit die straaljagers komen waar mensen eens in het jaar naar toe gaan om te kijken hoe ze vergif over gestrooid word zoals rood .blauw,groen .ze zien het als sier hahahaha die mensen moesten het eens weten alles word gedaan zonder de toestemming van de mens .zelf mocht je naar een kernbom kijken als die ging ontploffen kon geen kwaad nu moet je die mensen eens zien sukkelaars zijn het .hou toch op met deze strijd het is al erg genoeg dat er hier door zieke mensen zijn dat een ander het niet wil of kan geloven is dit hun zaak . net het zelfde als bij GMO”S daar zijn er ook mensen die dit niet willen weten dat het bestaat vroeger toen er voor het eerst licht kwam waren mensen hier ook bang van .wat maken jullie toch overal een punt van .zo ik heb het over gepakt van een ander artikel ga nu weer niet schrijven .Ik trek me niet aan of een ander het niet gelooft of wel dit is wat ik schrijf bewijs zelf maar eens het tegen over gestelden .en niet schrijven over contrails daar gaat het niet eens over wel over CHEMTRAILS .

  0 likes
 • Connor schreef:

  [quote name=”Artist”]#87 Connor: ‘Was dat maar waar, jullie geld verdwijnt eerder in de zakken van de oplichters die o.a. het chemtrail verhaaltje lekker aandikken en jullie goedgelovigheid gebruiken om geld aan te verdienen.’Dit schrijf je naar Magda en Eddie. Met de opmerking oplichters ben je dan niet specifiek en het is heel normaal om dan aan te nemen dat je Niburu dan ook bedoelt. Ook suggereer je dat Eddie en Magda geld in oplichters steken. [/quote]

  Nu doe jij hetzelfde waar je mij van beschuldigd. Aannames. Jij neemt aan dat ik Niburu bedoel terwijl ik deze naam niet genoemd heb. Wel grappig dat je het woordje oplichters aan Niburu koppelt.

  Ik heb geen reden om specifiek te zijn aangezien het er meer dan 1 zijn. Iedreen vult voor zichzelf in wie deze zijn.

  Verder zeg ik dat hun geld “eerder” daar heen gaat dan naar ons. Aangezien wij niet voor de overheid werken zullen wij ook nooit een cent van ze krijgen.

  [quote name=”Artist”]En wederom, weer vul je voor anderen dingen in. Hoe ‘wij’ zouden denken. Je vult dingen in gebaseerd op aannames. Als je mijn berichten ook had gelezen, dan weet je dat ik ook voor de mogelijkheid open sta dat het niet zo is. Maar ik sta ook open voor de bespreekbaarheid ervan.[/quote]

  En wederom lees je verkeerd. Ik zeg “de meeste” Dat jij open staat en een realistische kijk op dingen hebt kan ik alleen maar toejuichen.

  [quote name=”Artist”]. Project Camelot is bijvoorbeeld erg interessant. Tientalle interviews met mensen van allerlei achtergronden- ook hogere rangen. Ook chemtrails worden hier besproken.[/quote]

  Ik heb dit “nog” niet gezien. Bij interviews zijn n paar dingen belangrijk, een goede backgroundcheck (is deze er?) en bijv. betrouwbaarheid van de persoon, is het live?. Een hogere rang wil niet zeggen dat ze betrouwbaar zijn. Kijk maar naar o.a bankdirecteuren 🙂 Mensen doen veel voor hun minute of fame.

  0 likes
 • antonio schreef:

  [quote name=”Cathy”]+4 #41 Cathy 03-12-2013 12:20
  Er zijn landen waar de bomen kapot zijn (gaan ) waar door onderzoekers is bevestigd dat het door die stoffen wat in chemtrail’s en niet contrails komt ? ….[/quote]
  Beste Cathy, hier wil ik graag meer van weten, heb je een link voor me?

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Mevrouw Stemband”]”Maar waarom zijn die strepen dan niet binnen de seconden ‘opgelost’ zoals echte contrails? Hoe komt het dat ze zo breed zijn, uren blijven hangen, uitwaaieren en uiteindelijk een melkachtige nevel vormen die ons zicht op de blauwe lucht en de zon afsluiert?”

  Ik vind dit altijd zo’n onzinnige uitspraak, ik ben nog nooit een goed argument waarom dit niet zou kunnen, contrails zijn uiteindelijke niets anders dan normale (sluier)bewolking, afhankelijk van de omstandigheden. Dit staat nota bene in het ‘case orange’ rapport van de Belfort groep zelf:

  “When contrails turn into Cirrus clouds they are just incorporated in the actual weahter report.” (pag 27)[/quote]
  Uw stelling rammelt langs alle kanten daar daar vliegtuig motoren lucht zuigen die koud is en voor de koeling zorgen op het moment dat deze warme lucht de motor verlaat is het waterdamp en deze bevriest binnen een paar minuten.Hoe kouder hoe sneller en worden weer ijskristallen.onzichtbaar voor het oog.Dus de theorie van sluierbewolking gaat niet op.

  0 likes
 • Cathy schreef:

  http://www.gentechvrij.nl/chemtrail.html

  Deze site hebben ze wel goed naar de knoppen gedaan .hier staat niet alles op .zodra ik de juist site heb gevonden link ik die wel even .

  0 likes
 • Cathy schreef:

  http://truth11.com/2010/12/05/rosalind-peterson-the-chemtrail-cover-up/
  hier nog een link, zij zoek het al jaren uit .dus er zijn genoeg mensen die wel op de hoogte zijn .

  0 likes
 • Artist schreef:

  @#98 Connor:Dat klopt, maar die aanname kwam doordat jij het open houdt (lijkt mij geen sterke onderbouwing) je zegt zelf:
  ‘Ik heb geen reden om specifiek te zijn aangezien het er meer dan 1 zijn. Iedereen vult voor zichzelf in wie deze zijn.’
  Jouw aanname is niet gericht op een stukje onduidelijkheid in de tekst van de personen waarmee je converseerde, maar hoe jij invult hoe zij zullen zijn. Dat is wel een verschil.
  Dat je zegt dat ik Niburu koppel aan jou uitspraak over oplichters is omdat je niemand bij naam noemt en we hier op de site zitten van Niburu die een artikel heeft geplaatst over Chemtrails waar jij je nogal over druk lijkt te maken. Dat is logica. (En wellicht ‘grappig’)
  ‘De meeste’ blijft nog steeds een aanname.
  Het is niet om heel vervelend te doen over woordkeus, ik vind dat je in sommige berichten nuttige informatie toevoegt waar anderen ook weer wat aan kunnen hebben, maar blijf respectvol en zonder invulling over hoe anderen hier zijn.
  Het mooiste is toch als mensen info kunnen neerleggen en daar zelf hun conclusies uit mogen trekken?
  Maar waar ik nu wel nieuwsgierig naar ben is je fanatisme met betrekking op dit onderwerp. Waar komt deze vandaan?
  Wat betreft de interviews heb je zeker een punt. Wat betreft Kerry: zij is al wat jaartjes bezig en er staan op Youtube ook wat ‘lezingen’ van haar bij conventies. Daar heeft ze aangegeven wat ze naar aanleiding van haar onderzoek en interviews denkt dat de waarheid is betreffende zaken. Daarbij geeft ze ook aan dat ze ondanks deze tijdelijke conclusie (voor haarzelf), zij altijd open staat dat het toch ook anders kan zijn. Ik heb (momenteel) een andere mening dan zij betreffende die tijdelijke conclusie, maar
  dat verandert niet dat ik enorm respect heb voor haar onderzoek.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  Voor alle duidelijkheid.in een reactie aangegeven,dat moeder aarde de negativiteit die wij veroorzaken.Dat geld voor alles dus ook voor de troep die in de lucht wordt achtergelaten moet verwerken en oplossen om haar balans te behouden.het eerste wat ik zag deze morgen was een vieze hele brede chemtrail.Ik had gisteren al aangegeven misschien morgen al.Dus vandaag.storm regen zelfs een flinke onweersbui.En voor alle niet gelovigen hou het zelf eens in de gaten na een chemtrail attack geheid veel regen en wind.

  0 likes
 • Odette schreef:

  @Connor post 96
  De gekookte kikker.

  Neem en pot met heet water. Stop een kikker in de pot. Wat zal er gebeuren? De kikker springt eruit! Wie wil in een pot met heet water blijven zitten? Neem een pot met koud water. Stop een kikker in de pot. Plaats de pot op het vuur. Nu gebeurt er iets anders. Het water begint te koken. Door de langzame verandering van temperatuur wordt de kikker langzaam gekookt en sterft.

  De les: Zorg dat je in staat bent de geleidelijke veranderingen in de omgeving van de organisatie waar te nemen, anders kook je, zonder dat je er erg in hebt, dood.

  0 likes
 • Mevrouw Stemband schreef:

  [quote name=”pietje bell”]Hoe kouder hoe sneller en worden weer ijskristallen.onzichtbaar voor het oog.Dus de theorie van sluierbewolking gaat niet op.[/quote]
  En waaruit denk jij dat normale sluierbewolking bestaat?

  “Cirrus, windveren of vederwolken zijn type wolken (wolkengeslacht) die op een hoogte van 6 tot 12 kilometer voorkomen. Ze bestaan volledig uit ijskristallen.”
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Cirrus_%28wolken%29

  Dus die theorie staat als een huis zoals je zelf bevestigd.

  0 likes
 • Odette schreef:

  Former Premier of British Columbia, Bill Vander Zalm sent the following letter to dozens of politicians across BC
  http://britishcolumbiachemtrailalert.wordpress.com/category/chemtrail-alerts/
  Hier een indrukwekkend radio intervieuw met een ex regerings employee. Hij spreekt o.a. over project cloverleaf, waar al meerdere mensen voor zijn gestorven omdat ze de waarheid naar buiten wilden brengen.
  http://youtu.be/Dgf6lKDtz5Q

  0 likes
 • Odette schreef:

  Former chief FBI Ted Gundersun says
  http://youtu.be/gR6KVYJ73AU
  chemtrail death dumps must be stopped!
  What is wrong with the government?

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote name=”Odette”]@Connor post 96
  De gekookte kikker.

  Neem en pot met heet water. Stop een kikker in de pot. Wat zal er gebeuren? De kikker springt eruit! Wie wil in een pot met heet water blijven zitten? Neem een pot met koud water. Stop een kikker in de pot. Plaats de pot op het vuur. Nu gebeurt er iets anders. Het water begint te koken. Door de langzame verandering van temperatuur wordt de kikker langzaam gekookt en sterft.

  De les: Zorg dat je in staat bent de geleidelijke veranderingen in de omgeving van de organisatie waar te nemen, anders kook je, zonder dat je er erg in hebt, dood.[/quote]

  dat experiment is heel bekend. Wat niet bekend is dat bij die kikkers een deel van de hersenen verwijderd waren 🙂

  0 likes
 • Mevrouw Stemband schreef:

  [quote name=”Odette”]De gekookte kikker.[/quote]
  Voordat alle youtube filmpjes voorbij komen waarin mensen zeggen dat ze geloven in chemtrails (Rosanne Bar, Pernilla Hagberg, etc, etc), laten we nou eens bij het echte bewijs blijven, waarom kom je met een afleidend verhaaltje op vragen als:

  “Most strange about the reports filed by Indian and Nigerian intelligence agencies”

  Waar is dus dat linkje naar defgelijke ‘reports’ of welke vorm van bewijs dan ook van dergelijke ‘reports’?
  De titel van dat stukje was:

  “US Reported In Panic After Chemtrail Planes Forced Down In India, Nigeria”

  Laat maar een artikel of wat dan ook zien waarin de US in paniek is over deze twee vliegtuigen. Voornamelijk bij dat tweede vliegtuig wordt dat interessant omdat dat vliegtuig helemaal niets van doen heeft met de VS. Bewijzen; linkjes etc etc. niet de zoveelste website/youtube filmpje wat iets beweert zonder het hard te maken, zoals dat oorspronkelijke artikel.

  0 likes
 • Cathy schreef:

  Ooit wel eens bomen gezien waar de takken vuur rood en zwart waren ? Ik wel en dit heeft niets met ouderdom te maken het leek wel op de kleuren van een insect ….Is dit normaal ? Nee en dit komt door die Chemtrail’s (Chemische ) rommel en niet van een beetje water Contrail’s .En als je dit dan toch gelooft dat het dat is laat je eigen dan zelf maar eens goed na kijken en vooral je ogen want daar mankeert wel wat aan .Plus zijn er hier bij dat Peter Vereecken zo maar uit zijn duim zuigt terwijl de Belgroep een onderzoek’s Instituut is hoe is het mogelijk dat men zo dom is en zich als slim voordoet ?

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Mevrouw Stemband”][quote name=”pietje bell”]Hoe kouder hoe sneller en worden weer ijskristallen.onzichtbaar voor het oog.Dus de theorie van sluierbewolking gaat niet op.[/quote]
  En waaruit denk jij dat normale sluierbewolking bestaat?

  “Cirrus, windveren of vederwolken zijn type wolken (wolkengeslacht) die op een hoogte van 6 tot 12 kilometer voorkomen. Ze bestaan volledig uit ijskristallen.”
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Cirrus_%28wolken%29

  Dus die theorie staat als een huis zoals je zelf bevestigd.[/quote]
  Tja zo lus ik er ook een paar.U heeft het hier over een ander fenomeen.Chemtrails leggen een deken onder de blauwe lucht.en als deze dicht zit gaan ze er nog een deken boven leggen.dus dit heeft niets met de gewone cirrus wolken van doen.Daar naast cirrus wolken drijven met de luchtstroom op een bepaalde hoogte mee.Een deken die door chemtrails gelegd wordt blijft hangen.en blokkeerd de gehele lucht en vooral de zon en de vitamine d3 .Veel reclame op de radio. De meeste nederlanders hebben een tekort aan vit d3.vraag advies bij huisarts en apotheek. tjonge/tjonge hoe zou dat nu toch komen.daar naast veel mensen met last van branderige ogen.En als wij hier geen hulp van achter de schermen hadden. Van uit ruimteschepen en hogere machten.was er al een hele tijd geen leven meer mogelijk geweest op planeet aarde.

  0 likes
 • benhur schreef:

  Jammer dat ik geen foto’s kan posten hier maar in Wachtebeke is het weer de moeite van de vliegers.
  Vd morgen nog maar eens een straaljager laag boven ons (de 6de op 4 dagen tijd)
  En nu vol lijnvliegtuigen, let the games begin.
  Morgen terug geen zon te zien daar ben ik nu al zeker van.
  Maar mijn d3 heb ik bij de hand 😉

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  Ja de mensen kijken alleen naar de lucht …Maar kijk ook eens naar de natuur daar kan op sommige plaatsen zien dat er toch wat mis is .Het heeft niet alleen met de lucht te maken kijk maar eens goed verder dan zie je het wel .

  0 likes
 • Mevrouw Stemband schreef:

  [quote name=”pietje bell”]
  Tja zo lus ik er ook een paar.U heeft het hier over een ander fenomeen.[/quote]
  Ten eerste kwam je met de volkomen onjuiste bewering dat ijskristallen onzichtbaar zouden zijn voor het blote oog, maar daar praat je maar snel overheen. Ik heb het over exact hetzelfde fenomeen, alleen jij denkt dat het chemtrails zijn en ik zeg dat het contrails zijn; een fenomeen wat al decennia bestaat, wordt waargenomen, beschreven en onderzocht.

  En contrails zijn dan ook niets anders dan normale bewolking, en gedragen zich als dusdanig, de ene keer worden ze weggeblazen door de wind, de andere keer blijven ze hangen. De ene keer blijven ze lang hangen, dan weer heel kort of helemaal niet. Zelfs onderbroken contrails kan je soms zien door plaatselijke verschillen in de hoeveelheid water in de lucht.

  Want daar komt uiteindelijke het meeste wat je van een contrail ziet vandaan; water dat al aanwezig is in de lucht. Het vliegtuig wat er doorheen vliegt zorgt voor het overschrijden van een bepaalde drempelwaarde waardoor wel of geen contrails ontstaan. Het is simpelweg onmogelijk voor een vliegtuig om zoveel ‘sproeistof’ mee te nemen om dergelijke strepen te maken.

  En ja de afgelopen twintig jaar worden er veel meer waargenomen; vnl door toegenomen vliegverkeer en verbeterde motoren. En ja contrails die blijven hangen en uitwaaieren blokkeren zonlicht en hebben zo dus invloed op onze omgeving en klimaat. Welke exact precies wordt door onderzoek van de laatste jaren pas langzaamaan duidelijk. Wil je contrails stoppen dan is niet meer vliegen een van de weinige directe oplossingen.

  0 likes
 • Mevrouw Stemband schreef:

  [quote name=”Cathy”]Ooit wel eens bomen gezien waar de takken vuur rood en zwart waren ? [/quote]
  Ik neem toch aan dat je hiet niet hebt over zoiets algemeens als een meniezwam?
  http://databank.groenkennisnet.nl/meniezwam.htm
  http://www.waterwereld.nu/meniezwammetje.php

  Wat voor soort boom hebben we het hier over, waar groeit hij, wanneer heb je dit gezien? Misschien (linkje naar) een foto van zo’n boom. Als ik iedereen hier zo hoor die denken dat chemtrails zouden bestaan moet het toch geen probleem zijn om even een foto van zo’n boom hier in Nederland te maken en hier te plaatsen?

  [quote name=”Cathy”]…terwijl de Belgroep een onderzoek’s Instituut is hoe is het mogelijk dat men zo dom is en zich als slim voordoet ?[/quote]
  Ik heb het Case orange rapport van de Belfortgroep gelezen en het is een belabberd stukje werk; Het spreekt zichzelf tegen, de meest eenvoudige grafieken worden verkeerd geinterpreteerd, doet volkomen uit de lucht gegrepen en ongefundeerde uitspraken, letterlijke copy van wiki pagina’s, probeert zich ‘zwaarder’ voor te doen dan het werkelijk is (rapport is 70 pagina’s geen 300) etc etc etc. (nog afgezien van de zeer vele spelfouten die erin staan).

  0 likes
 • Odette schreef:

  [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Odette”]@Connor post 96
  De gekookte kikker.

  Neem en pot met heet water. Stop een kikker in de pot. Wat zal er gebeuren? De kikker springt eruit! Wie wil in een pot met heet water blijven zitten? Neem een pot met koud water. Stop een kikker in de pot. Plaats de pot op het vuur. Nu gebeurt er iets anders. Het water begint te koken. Door de langzame verandering van temperatuur wordt de kikker langzaam gekookt en sterft.

  De les: Zorg dat je in staat bent de geleidelijke veranderingen in de omgeving van de organisatie waar te nemen, anders kook je, zonder dat je er erg in hebt, dood.[/quote]

  dat experiment is heel bekend. Wat niet bekend is dat bij die kikkers een deel van de hersenen verwijderd waren :-)[/quote]
  Hahahaha, show me…..

  0 likes
 • Odette schreef:

  [quote name=”Mevrouw Stemband”][quote name=”Odette”]De gekookte kikker.[/quote]
  Voordat alle youtube filmpjes voorbij komen waarin mensen zeggen dat ze geloven in chemtrails (Rosanne Bar, Pernilla Hagberg, etc, etc), laten we nou eens bij het echte bewijs blijven, waarom kom je met een afleidend verhaaltje op vragen als:

  “Most strange about the reports filed by Indian and Nigerian intelligence agencies”

  Waar is dus dat linkje naar defgelijke ‘reports’ of welke vorm van bewijs dan ook van dergelijke ‘reports’?
  De titel van dat stukje was:

  “US Reported In Panic After Chemtrail Planes Forced Down In India, Nigeria”

  Laat maar een artikel of wat dan ook zien waarin de US in paniek is over deze twee vliegtuigen. Voornamelijk bij dat tweede vliegtuig wordt dat interessant omdat dat vliegtuig helemaal niets van doen heeft met de VS. Bewijzen; linkjes etc etc. niet de zoveelste website/youtube filmpje wat iets beweert zonder het hard te maken, zoals dat oorspronkelijke artikel.[/quote]
  Mevrouw Stemband, (Ik hoop dat uw haar wat beter zit op dit ogenblik) leuk dat u alleen hier op reageert en niet op de twee andere posts #108 en #107.

  0 likes
 • Cathy schreef:

  [quote name=”Mevrouw Stemband”][quote name=”Cathy”]Ooit wel eens bomen gezien waar de takken vuur rood en zwart waren ? [/quote]
  Ik neem toch aan dat je hiet niet hebt over zoiets algemeens als een meniezwam?
  http://databank.groenkennisnet.nl/meniezwam.htm
  http://www.waterwereld.nu/meniezwammetje.php

  Wat voor soort boom hebben we het hier over, waar groeit hij, wanneer heb je dit gezien? Misschien (linkje naar) een foto van zo’n boom. Als ik iedereen hier zo hoor die denken dat chemtrails zouden bestaan moet het toch geen probleem zijn om even een foto van zo’n boom hier in Nederland te maken en hier te plaatsen?

  [quote name=”Cathy”]…terwijl de Belgroep een onderzoek’s Instituut is hoe is het mogelijk dat men zo dom is en zich als slim voordoet ?[/quote]
  Ik heb het Case orange rapport van de Belfortgroep gelezen en het is een belabberd stukje werk; Het spreekt zichzelf tegen, de meest eenvoudige grafieken worden verkeerd geinterpreteerd, doet volkomen uit de lucht gegrepen en ongefundeerde uitspraken, letterlijke copy van wiki pagina’s, probeert zich ‘zwaarder’ voor te doen dan het werkelijk is (rapport is 70 pagina’s geen 300) etc etc etc. (nog afgezien van de zeer vele spelfouten die erin staan).[/quote]
  Kun je dit tegen die vriendelijke heer zelf eens zeggen stemband of wil jij gewoon intressant doen stemband ? zet een goeie bril op een hoofd dan zie je het zelf eens wat er bezig is .Er zijn genoeg bewijzen ,alleen voor jou natuurlijk niet of je snapt het niet of je bent gewoon koppig dat zegt dan genoeg .

  0 likes
 • Cathy schreef:

  Stemband
  Er is genoeg bewijs ik hoef niet weer met bewijs af te komen zoek het eens lekker zelf uit .Maar ja een koppig en niet goed ziend mens daar praat je tegen een muur of ben je een muur .Of denk je heel slim te zijn ? tja en de Belgen die hebben anderen woorden termen wat jij schijnbaar niet eens snapt ik heb het wel eens gelezen en voor mijn was het wel duidelijk ,oke spel- fouten zaten er in .Maar mss schrijven onze buren niet altijd hoe de Nederlanders schrijven .Ga niet zo bij de hand zijn als je zelf dingen niet snap .En het kan op iedere boom gebeuren er is geen bepaalt soort boom …Ik hoop wat duidelijkheid gegeven te hebben .Jij praat gewoon wat mee .

  0 likes
 • Cathy schreef:

  Mevrouw Stemband 06-12-2013 16:26
  Cathy zei:
  Ooit wel eens bomen gezien waar de takken vuur rood en zwart waren ?

  Ik neem toch aan dat je hiet niet hebt over zoiets algemeens als een meniezwam?
  http://databank.groenkennisnet.nl/meniezwam.htm
  http://www.waterwereld.nu/meniezwammetje.php

  Wat voor soort boom hebben we het hier over, waar groeit hij, wanneer heb je dit gezien? Misschien (linkje naar) een foto van zo’n boom. Als ik iedereen hier zo hoor die denken dat chemtrails zouden bestaan moet het toch geen probleem zijn om even een foto van zo’n boom hier in Nederland te maken en hier te plaatsen?
  En deze heb ik ook gegeven , Maar jij let zelf niet eens op zoek en ge kunt vinden …Maar zoek ook je bril op anders zie je het nog niet .

  0 likes
 • Richard Geestman schreef:

  Toeval bestaat niet.
  Alles lijkt voorbestemd.
  Wellicht dat het beter is alle stoffen over hele wereld verspreid wordein kleine Homeopathische hoeveelheid.
  Beter dan alles in bulk opslaan in de aarde.Tevens is het natuurlijk zo dat alke stoffen natuurlijk in de aarde voorkomen. Het is eigenlijk eennatuurlijk ecologisch
  recycling process.
  Weg met die conspiracy theorieën.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  artsen

  Artsen roeren zich: ‘Laat gezonde bevolking naar oude normaal terugkeren’

  Een gastbijdrage van prof. dr. Jean-Luc Gala, ...

  ritueel misbruik

  Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) over ritueel misbruik: ‘Deze gruwelheden keihard aanpakken’

  Eind juni zond NPO Radio 1 een ...

  >