Homepagina » Graancirkels » Twee graancirkels verwijzen naar belangrijkste astronomische gebeurtenissen in 2012 (video)
graancirkel2394273982342

Twee graancirkels verwijzen naar belangrijkste astronomische gebeurtenissen in 2012 (video)

In Engeland verschenen twee graancirkelformaties die verwezen naar de zonsverduistering op 20 mei aanstaande en de Venusovergang op 5 en 6 juni.

Op 9 augustus 2005 verscheen bij de Britse archeologische vindplaats Wayland’s Smithy een graancirkel met Maya-symbolen over de belangrijkste astronomische gebeurtenissen in 2012.

In het midden van de formatie bevond zich een verwijzing naar de ringvormige zonsverduistering van 20 mei op dag nul voor de Maya’s, de dag waarop de zon en de aarde zijn uitgelijnd met de Pleiaden. Daarboven bevonden zich 16 veren die staan voor de 16 dagen die verstrijken na de zonsverduistering alvorens de planeet Venus op 5 juni als donkere stip voor de zon langs beweegt.

Ei

Op 22 juli 2011 verscheen in het Engelse East Kenneth in Wiltshire opnieuw een graancirkel die verwees naar de eclips op 20 mei aanstaande en de Venusovergang begin juni dit jaar. De twee formaties lijken opvallend veel op elkaar.

Maya-expert Sergio Calderón analyseerde beide graancirkels. “De eclips in het centrum van de formaties bevindt zich in een ei,” legde hij uit. “De Maya’s hebben twee manieren om ‘nul’ te zeggen. Enerzijds het woord ‘mabal’ wat ‘niets’ betekent en anderzijds ‘he’ wat staat voor ‘ei’ en ook gelijk is aan nul.”

Zodiak

De zodiak begint voor de Maya’s op 20 mei: dag nul. Er zijn 13 tekens van elk 28 dagen. Dag 365 wordt gezien als dag nul. Wat kunnen we tussen 20 mei en 5 juni aanstaande verwachten?

Boven een deur in Chichén Itzá beeldt een Maya-fries een aantal dieren uit in een serie waarin naast het varken, de vogel, schildpad, schorpioen, gier en slang ook het symbool voor Venus voorkomt.

Bron: YouTube/tercermilenio

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

schwab

Klaus Schwab: Europese chipwet is belangrijke stap richting ‘het fysieke brein voor digitalisering’

De EU zal begin volgende maand voorstellen ...

journalist

Ex-Telegraaf-journalist ziet parallellen tussen nazi-Duitsland en huidige situatie, dit zijn ze

De journalistiek in Nederland is een links ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x