BuitenlandCorona

Zo ‘goed’ werken de coronavaccins: ‘Dit is een nagel aan de doodskist’

Help ons door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Alle Nederlanders die een coronavaccin willen, kunnen begin juli minimaal één keer geprikt zijn. Dat zei coronaminister Hugo de Jonge bij het televisieprogramma Op1. Dan zijn de mensen die dat willen dus gevaccineerd. En dan? Zijn ze beschermd tegen corona? Duitse wetenschappers hebben onderzocht hoe goed het vaccin van Pfizer werkt bij 80-plussers vergeleken met mensen onder de 60 jaar.

Voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson heeft lang uitgekeken naar dit onderzoek. Wat blijkt? Het vaccin van Pfizer werkt helemaal niet goed bij ouderen. 17 dagen na de tweede dosis had een derde van de 80-plussers géén neutraliserende antilichamen. “Wow,” reageert hij. Van de mensen jonger dan 60 had 2 procent geen antilichamen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Nagel aan de doodskist

En 17 dagen na de eerste dosis had slechts 1 procent van de oudere groep en 16 procent van de jongere groep neutraliserende antilichamen. Dit is gelijk ook het antwoord op de vraag waarom mensen in Israël nog steeds ziek worden en sterven, ook na vaccinatie, zegt Berenson. “Eén dosis is vrijwel nutteloos.”

Berenson: “Dit is nog een nagel aan de doodskist van de theorie dat vaccins op magische wijze een einde maken aan de epidemie.”

Steeds meer maatregelen

Ondertussen worden er steeds meer maatregelen uitgerold. Zo kunnen mensen die vanuit risicogebieden met eigen vervoer naar Nederland komen straks worden verplicht om nog voor de grens een coronatest te doen, staat in een wetsvoorstel van het kabinet. Daarnaast zei De Jonge dat de quarantaineplicht voor mensen die vanuit het buitenland naar Nederland reizen deze maand komt.

Het kabinet werkt ook aan een coronapaspoort voor mensen die zijn gevaccineerd, zich hebben laten testen of onlangs corona hebben gehad. Zo’n paspoort biedt die mensen meer vrijheid. Ze kunnen bijvoorbeeld naar een concert, festival of bioscoop.

En dan nog dit:

4.8 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rollie
Rollie
3 jaren geleden

ik laat me niet prikken, NOOIT!!!

Tassita1980
Tassita1980
3 jaren geleden

Het is een behandeling dat ten onrechte vaccin wordt genoemd. Een behandeling met zeer veel nare bijwerkingen en dat terwijl er zeer goede behandelingen zijn zonder bijwerkingen…

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Levens verzekingen betalen niet uit als je dood gaat door een corona vaccine. Omdat deze vaccines zijn NIET goed gekeurd !!

Weetniet
Weetniet
3 jaren geleden

Het ene na het andere (inter)nationale verdrag wordt geschonden. Bewijzen te over. De komende tribunalen weten daar wel raad mee. Ga maar vast bajesen bijbouwen; die zullen hard nodig zijn.

Back to top button
142
0
We lezen graag je reactie!x