Homepagina » Buitenland » Zo ‘goed’ werken de coronavaccins: ‘Dit is een nagel aan de doodskist’
vaccin
Foto: CC0

Zo ‘goed’ werken de coronavaccins: ‘Dit is een nagel aan de doodskist’

Alle Nederlanders die een coronavaccin willen, kunnen begin juli minimaal één keer geprikt zijn. Dat zei coronaminister Hugo de Jonge bij het televisieprogramma Op1. Dan zijn de mensen die dat willen dus gevaccineerd. En dan? Zijn ze beschermd tegen corona? Duitse wetenschappers hebben onderzocht hoe goed het vaccin van Pfizer werkt bij 80-plussers vergeleken met mensen onder de 60 jaar.

Voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson heeft lang uitgekeken naar dit onderzoek. Wat blijkt? Het vaccin van Pfizer werkt helemaal niet goed bij ouderen. 17 dagen na de tweede dosis had een derde van de 80-plussers géén neutraliserende antilichamen. “Wow,” reageert hij. Van de mensen jonger dan 60 had 2 procent geen antilichamen.

Nagel aan de doodskist

En 17 dagen na de eerste dosis had slechts 1 procent van de oudere groep en 16 procent van de jongere groep neutraliserende antilichamen. Dit is gelijk ook het antwoord op de vraag waarom mensen in Israël nog steeds ziek worden en sterven, ook na vaccinatie, zegt Berenson. “Eén dosis is vrijwel nutteloos.”

Berenson: “Dit is nog een nagel aan de doodskist van de theorie dat vaccins op magische wijze een einde maken aan de epidemie.”

Steeds meer maatregelen

Ondertussen worden er steeds meer maatregelen uitgerold. Zo kunnen mensen die vanuit risicogebieden met eigen vervoer naar Nederland komen straks worden verplicht om nog voor de grens een coronatest te doen, staat in een wetsvoorstel van het kabinet. Daarnaast zei De Jonge dat de quarantaineplicht voor mensen die vanuit het buitenland naar Nederland reizen deze maand komt.

Het kabinet werkt ook aan een coronapaspoort voor mensen die zijn gevaccineerd, zich hebben laten testen of onlangs corona hebben gehad. Zo’n paspoort biedt die mensen meer vrijheid. Ze kunnen bijvoorbeeld naar een concert, festival of bioscoop.

En dan nog dit:

4.8 66 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rollie
Rollie
6 maanden geleden

ik laat me niet prikken, NOOIT!!!

Tassita1980
Tassita1980
6 maanden geleden

Het is een behandeling dat ten onrechte vaccin wordt genoemd. Een behandeling met zeer veel nare bijwerkingen en dat terwijl er zeer goede behandelingen zijn zonder bijwerkingen…

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Levens verzekingen betalen niet uit als je dood gaat door een corona vaccine. Omdat deze vaccines zijn NIET goed gekeurd !!

Weetniet
Weetniet
6 maanden geleden

Het ene na het andere (inter)nationale verdrag wordt geschonden. Bewijzen te over. De komende tribunalen weten daar wel raad mee. Ga maar vast bajesen bijbouwen; die zullen hard nodig zijn.

x

Check Also

meldpunt

Meldpunt Vaccinatie registreert 110 miskramen, Lareb wil meldingen niet aannemen

Het RIVM adviseert alle zwangere vrouwen om ...

de jonge

‘Wat De Jonge doet, is toch via een stiekeme route een vaccinatieplicht invoeren’

Dit kabinet slaat door, gaat veel te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

142
0
We lezen graag je reactie!x