Homepagina » Het Complot » Twin Towers opgeblazen met mini-kernwapens. Professor vertelt in dit interview waarom het officiële verhaal niet klopt
Twin Towers op 9/11 opgeblazen met mini-kernwapens. Professor vertelt in dit interview waarom het officiële verhaal niet klopt

Twin Towers opgeblazen met mini-kernwapens. Professor vertelt in dit interview waarom het officiële verhaal niet klopt

Op 11 september 2001 zijn een aantal mini-kernwapens gebruikt om de Twin Towers op te blazen. Dat zegt de Amerikaanse onderzoeker James Henry Fetzer in gesprek met Press TV.

De gepensioneerde emeritus hoogleraar zei dat Donald Trump indertijd als eerste bekende persoon openlijk twijfelde aan de officiële versie van de gebeurtenissen.

“Op een lokale tv-zender in New York zei hij dat de ingenieurs die de Twin Towers hadden gebouwd op dat moment voor hem werkten,” aldus Fetzer.

Onmogelijk

“Op Channel 9 verklaarde hij dat het onmogelijk was dat Boeings door de stalen constructie konden zijn gevlogen,” vervolgde hij.

“Hij zei verder dat het onmogelijk was dat de torens konden zijn ingestort door toedoen van de Boeings,” klonk het.

Trump concludeerde dat er andere factoren in het spel moeten zijn geweest, aldus Fetzer.

Opgeblazen

“Tot die factoren behoorden ook de mini-kernwapens waarmee de Twin Towers zijn opgeblazen,” zei hij.

“De torens veranderden in miljoenen stukjes zeer fijn stof, wat erop wijst dat er kernwapens zijn ingezet,” voegde hij toe.

“Er bleef helemaal niets van over; geen enorme berg puin zoals bij gebouw 7, dat is neergehaald met behulp van explosieven,” zei de onderzoeker.

Ziektes

Fetzer merkte op dat elementen zijn gevonden in monsters die zijn verzameld in Manhattan waaruit blijkt dat nucleaire wapens zijn gebruikt: barium, strontium, thorium, uranium, lithium, lanthaan, nitrium, chroom en tritium.

Hij zei dat tot wel 70.000 hulpverleners en inwoners van het gebied waar de torens stonden lijden aan slopende ziektes die worden geassocieerd met blootstelling aan ioniserende straling, waaronder alvleesklierkanker, leukemie en andere aandoeningen.

[PressTV]


Vind je deze informatie goed? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. Tja echt verschikkelijk wat een zogenaamde overheid heeft uit gehaald . Dit kan je als mens nooit maken , het zijn monsters die dit in het werk hebben gesteld . Eens zal je je moeten verantwoorden , is het niet voor een rechter hier op aarde , dan wel bij de opperrechter boven .

  11 likes
 2. Een licht op zowel de kernbommen, als de kankergevallen:

  – 1 of enkele tactische kernwapens – in de diepste verdieping in de kelder onder de torens.
  Dat verkaart de gesmolten rotsbodem ter plaatse,
  alsmede het feit dat staal kon smelten, betonvloeren, meubels, het hele interieurs, en menselijke lichamen totaal werden verpulverd, dan wel verdampt.
  9-11 & BEYOND The Rothschilds & NUKES:
  https://www.youtube.com/watch?v=5PBNjaeG400

  Het verklaart mede ook het epidemische aantal gevallen van kanker sinds 9/11 in Manhattan, New Jersey, e.o.:
  5,400 diagnosed with cancers linked to 9-11:
  http://edition.cnn.com/2016/08/15/health/september-11-cancer-diagnoses/index.html

  duidelijk niet door de censuur in ons land gekomen. Onze regering, heel de politiek, ambtenarij en media spelen het smerige speel blij mee.

  8 likes
  • right ! las ook eens dat er op de onderste verdieping een mega lading aan goud lag opgeslagen, uiteraard allemaal GEJAT uit de 1e en 2e WO .. zogenaamd gesmolten.. geloof het of niet, maar 9/11 is nummer 11 op de lijst .. ( aPOLLO 11 ) .. het getal van de 11 punten van het beeld Liberty.. en het logo van de bank, NY is de 11e staat van de v s en ga zo maar door.. alles is p a t r o o n gewijs al opgesteld.. een kind kan de was doen

   Het goud is natuurlijk ook gesmolten… of.. staat die trein nog in Polen ??
   Raadselachtig raar land met griezelige ornamenten

   3 likes
   • En waarom denk je dat “de elite” in patronen werkt? En hoe slecht een “patroon” wel niet als het gewoon deel is van de nummering… elke maand is er een 11e, maar alleen op de 11e in de 9e maand is iets als dit gebeurt… statistisch is er dus niets gebeurt op de 11e, (1/12 is 8% een verwaarloosbaar percentage).

    1 likes
 3. Tof! Trump gelooft het verhaal niet, dus die kan het zo bekend maken nu hij beschikt over alle informatie! Da’s dan makkelijk opgelost! Kan hij dat gelijk op de herinneringsbijeenkomst doen, heeft hij alle belanghebbenden ineens bij elkaar.

  Oh wacht, het is al 9/11 geweest en dat heeft hij niet gedaan… Zou hij de informatie niet hebben (gekregen), of liever het onderwerp mijden omdat zijn eerste mening niet juist bleek?

  2 likes
  • …of hijzelf, zijn familie en alles wat hem lief is (geld) zijn bedreigd met alles wat niet meer menselijk is als hij de waarheid bekend zou maken?

   4 likes
   • En dat is hem meer waard dan de waarheid? Dan de kans om duizenden mensen te doen ontwaken? Dan de kans om hemzelf onsterfelijk te maken als de persoon die de revolutie begon met harde bewijzen?

    En los daarvan: Dan zou het onmogelijk zijn om één klein dingetje te lekken via-via-via met hard bewijs?

    2 likes
    • Waarom zou hij nu alles te weten komen? Wie zegt dat alles op papier staat?

     1 likes
     • Helemaal mee eens, maar dan is zijn campagne nog gebaseerd op leugens. Drain the swamp gaat hem dus blijkbaar niet lukken, revolutie gaat niet gebeuren en de schaduw regering bestaat niet of is nog stevig aan de macht.

      In beide mogelijke uitkomsten is er geen verschuiving van macht.

      1 likes
 4. De illuminati kondigen nu 9/23 aan. 21, 22 en 23 september willen ze gebruiken omdat dit samenhangt met allerlei bijbelse voorspellingen. De ‘opname'(rapture) de wederkomst van Christus etc. Wat er ook gaat gebeuren op die dagen het is allemaal NEP. In de zin dat elke gebeurtenis van de illuminati is. Dat wordt alleen 10.000 keer erger dan 9/11. Wat ze nu gaan doen is “zondvloed”, en dan wereldwijd. Nederland staat ook onder water op 23/9. Je wil op die dag niet aan de Noordkant van de lijn Breda-Nijmegen zijn. Zorg dat je er niet bent, voor je eigen veiligheid. Gebeurt er niks, kan je gewoon terug naar huis. Maar ik zou het wel weten.

  1 likes
  • Nou, ik woon aan de noordkant van de lijn Breda-Nijmegen maar heb zo’n vermoeden dat ik gewoon thuis blijf. Wedden dat er niets gebeurt?

   5 likes
   • Ik kijk wel uit naar 23 september. Verschillende mensen hier roepen al vanaf het begin van het jaar zo’n beetje, let maar op, 23 september.. Kom maar op, zou ik zeggen, we gaan het meemaken 😉

    P.S.: Na 23 september volgt er wel weer een andere datum

    4 likes
 5. De ziekelijke geest van de mens is onvoorstelbaar ….

  7 likes
 6. Waar is de straling dan???

  8 likes
 7. Nog ff dan. Vind ik zo goed aan 94news. Vragen die opgeworpen worden – dikwijls voor mij geen vragen meer, doch soms toch nog dingetjes die ik zelf nog niet had onderzocht. De vragen lijken al volledig beantwoord te kunnen worden door gevonden stippen te verbinden.

  Omdat dit nét niet helemaal deze vraag beantwoordden – ff een paar sleutelwoorden op het web gegooid.
  Bingo! :
  Danish scientist: nano explosive material found in the dust from the World Trade Center http://911review.com/energeticmaterials09/videnskab/DanishScientist.html

  Een lange lijst ‘hits’ rolt dan over je scherm.
  Dit is al bekend sinds april 2009.

  Weer een vb. hoe onze makers van nep-nieuws ons wereldbeeld construeren.
  Tevens het enige waar de politiek blind op vaart . . . .

  Sinds de fijnstof richtlijnen en het gedoe met de diesel-roetdeeltjes weten we dat fijnstof op zich al levensbedreigend is. Fijnstof van DU-munities is ook berucht. Fijnstof van asbest is dus een kanker ver3dubbelaar.
  Een geniale vondst, om het maximale effect te bewerkstelligen. Vanuit opzet van de globalisten.

  4 likes
  • “Bingo! :
   Danish scientist: nano explosive material found in the dust from the World Trade Center http://911review.com/energeticmaterials09/videnskab/DanishScientist.html

   Of het Bingo is weet ik niet, als je er verder naar gaat zoeken zal je ook lezen dat in hun eigen onderzoek staat dat het nader onderzocht moest worden. Dat is ondertussen 8 jaar geleden en nog steeds niet gebeurt (je kan je afvragen waarom) en dus ook nooit bevestigd.

   Wel is er in 2012 door Dr Jim Millette een ander onderzoek gedaan en die spreekt het onderzoek van 2009 tegen. Dus wie heeft er gelijk.

   2 likes
  • chemtrails, fijnstof en allerlei ha(a)rpachtige zaken ja .. de orkanen zijn ” even weg ” en opnieuw alarm in Barcelona ( loos) .. pffppfff who do they thiink we are ???

   vier elke dag, omdat je zelf denken kan !!
   namaste

   1 likes
 8. Mini-kernwapens? Laat me niet lachen. Waar is er straling gemeten? Zaten de vliegtuigkapers dan ook in het complot? Of hebben die zich vrijwillig opgeofferd?

  4 likes
  • Als je je onderzoek nou goed gedaan had, dan wist je dat het militaire toestellen waren op afstand bestuurbaar, met bommen erin om door die muur van staal te kunnen komen, meteen daarna hebben ze die film bewerkt dat ze erin vlogen, maar hadden ze toch een foutje mee gemaakt, de kop van het toestel kwam er nog even uit aan de andere kant, wat absoluut onmogelijk is, ach, er zijn zoveel bewijzen. Ze hebben het echt willen laten lijken, maar uiteindelijk komt de waarheid boven.

   3 likes
  • vrijwillig opofferen doen mensen al heel lang.
   kamikaze piloten en jihadisten bv.

   ik laat je lachen……research directed energy maar eens,lachen man?

   fff

   0 likes
 9. nogmaals,
  combinatie van. 9/11 was lang tevoren gepland, en grondig voorbereid.
  Nano-termiet om de stalen balken van alle etages, regelmatig achter elkaar te ‘knippen’/snijbranden,
  én die kernbommen in de kelder – die zorgde voor de energie nodig voor het verpulveren van vrijwel alles, en de hitte om het staal te smelten, zelfs de rots waar de torens op stonden was gesmolten!

  Hittebeelden op het web vanaf satellieten laten heel scherp het gloeiende ground-zero zien.

  “Bush ordered NO investigation of September 11. http://www.takeoverworld.info/
  How could our media FAIL to notice these Public Relations statements made 1 to 2 years before 9-11, advocating FOR a 9-11 event?
  How dare they mock critics and whistleblowers!
  http://www.Takeoverworld.info/proterrorism.html (updated: July 18, 2009)
  http://www.waarheid911.nl/911documentaires.html

  http://zaplog.nl/zaplog/article/zoon_van_wtc_constructor_bevestigt_ondergrondse_nuke_bij_bouw_wtc
  9/11 & nukes: https://www.youtube.com/watch?v=5PBNjaeG400

  Het lachen zal ons vergaan. De terreur in de EU wordt al fors opgevoerd.
  IS-sadisten worden uit de verloren strijd gehaald, en overgevlogen naar de EU; waar de volgende missie moet worden uitgevoerd.
  Mini-kernwapens worden enthousiast bepleit binnen de NAVO. En dus is de ontwikkeling in volle gang.
  Minister Valls: “we moeten er mee leren leven” (hij kent het grote plan dus).

  2 likes
  • “Nano-termiet om de stalen balken van alle etages, regelmatig achter elkaar te ‘knippen’/snijbranden,”

   Dit zou je moeten kunnen zien toch aan de balken die er nog stonden?

   4 likes
   • Alle stalen balken werden meteen afgevoerd, en niemand mocht dat verder bekijken, fotograferen en onderzoeken, maar de stalen balken werden ook door de explosies weggeslagen tegen andere gebouwen aan. Er zijn wel wat foto’s, google 9/11 Nanothermite en kijk op afbeeldingen

    1 likes
 10. Donna Summer zei dit kort na haar diagnose : ik heb de kanker van de overheid gekregen

  6 likes
 11. Hij zei dat tot wel 70.000 hulpverleners en inwoners van het gebied waar de torens stonden lijden aan slopende ziektes die worden geassocieerd met blootstelling aan ioniserende straling, waaronder alvleesklierkanker, leukemie en andere aandoeningen.

  Dat moet te checken zijn. Hoewel ‘tot 70.000’ wel erg vaag is. Dat zijn alle getallen van 1 tot 69999.

  5 likes
 12. Trump heeft een onafhankelijk onderzoek beloofd in zijn verkiezingstijd, maar waarschijnlijk is hij bedreigd dat als hij dat gaat doen dat hij dan vermoord zal worden, en zo zien we wel meer dingen die hij noodgedwongen afgezwakt heeft. Ik dacht dat in het onderzoek naar voren kwam dat er Nano-Termiet is gebruikt waardoor op elke verdieping de stalen balken schuin werden doorgesneden, het zou kunnen dat er mini kernbommen in de kelders zijn gebruikt

  4 likes
  • Of dat, of het is er simpelweg niet en hij had een grote bek om verkozen te worden… Hij is niet de Messias blijkbaar, niet het anti-schaduw regering middel.

   Gewoon een mens dat macht wilde en de juiste tekstschrijvers had.

   1 likes
 13. Zeker opmerkelijk is dat de torens letterlijk tot poeder zijn vergaan en auto’s vele straten verderop letterlijk zijn gesmolten.
  Het meest idiote blijft natuurlijk dat er geen gevechtsvliegtuigen na de eerste inslag de lucht zijn ingegaan en het militair meest bewapende land in de wereld ombeschermd was als een kale kip in een vossenhol. Alleen dat al zou reden zijn geweest de hele militaire staf en regering te ontslaan en op te pakken.

  5 likes
 14. “Er zijn wel wat foto’s, google 9/11 Nanothermite en kijk op afbeeldingen ”

  De eerste beelden die ik zie zijn van de stalen balken die bij de opruiming zijn doorgesneden, erg slecht dat die foto’s geassocieerd worden met een controlled demolition.. erg amateuristisch…

  “Alle stalen balken werden meteen afgevoerd, en niemand mocht dat verder bekijken”

  De laatste stalen balken zijn in mei 2002 verwijderd, klinkt niet als meteen..

  http://www.kuna.net.kw/ArticlePrintPage.aspx?id=1257638&language=en

  En buiten dat hadden de onderzoekers gewoon toegang tot het schoot, dat niemand het mocht bekijken is een fabeltje..

  “There has been some concern expressed by others that the work of the team has been hampered because debris was removed from the site and has subsequently been processed for recycling. This is not the case. The team has had full access to the scrap yards and to the site and has been able to obtain numerous samples. At this point there is no indication that having access to each piece of steel from the World Trade Center would make a significant difference to understanding the performance of the structures”

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump strikes again: ‘Extreemlinkse fascisten hebben onze scholen, redacties en bedrijven overgenomen’

President Trump heeft in een toespraak aan ...

nos

NOS belazert de kluit: ‘Hier zien we weer een heel mooi voorbeeld van mediamanipulatie’

Weet u het nog? Vorig jaar werden ...