Het Complot

Twin Towers opgeblazen met mini-kernwapens. Professor vertelt in dit interview waarom het officiële verhaal niet klopt

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 11 september 2001 zijn een aantal mini-kernwapens gebruikt om de Twin Towers op te blazen. Dat zegt de Amerikaanse onderzoeker James Henry Fetzer in gesprek met Press TV.

De gepensioneerde emeritus hoogleraar zei dat Donald Trump indertijd als eerste bekende persoon openlijk twijfelde aan de officiële versie van de gebeurtenissen.

“Op een lokale tv-zender in New York zei hij dat de ingenieurs die de Twin Towers hadden gebouwd op dat moment voor hem werkten,” aldus Fetzer.

Onmogelijk

“Op Channel 9 verklaarde hij dat het onmogelijk was dat Boeings door de stalen constructie konden zijn gevlogen,” vervolgde hij.

“Hij zei verder dat het onmogelijk was dat de torens konden zijn ingestort door toedoen van de Boeings,” klonk het.

Trump concludeerde dat er andere factoren in het spel moeten zijn geweest, aldus Fetzer.

Opgeblazen

“Tot die factoren behoorden ook de mini-kernwapens waarmee de Twin Towers zijn opgeblazen,” zei hij.

“De torens veranderden in miljoenen stukjes zeer fijn stof, wat erop wijst dat er kernwapens zijn ingezet,” voegde hij toe.

“Er bleef helemaal niets van over; geen enorme berg puin zoals bij gebouw 7, dat is neergehaald met behulp van explosieven,” zei de onderzoeker.

Ziektes

Fetzer merkte op dat elementen zijn gevonden in monsters die zijn verzameld in Manhattan waaruit blijkt dat nucleaire wapens zijn gebruikt: barium, strontium, thorium, uranium, lithium, lanthaan, nitrium, chroom en tritium.

Hij zei dat tot wel 70.000 hulpverleners en inwoners van het gebied waar de torens stonden lijden aan slopende ziektes die worden geassocieerd met blootstelling aan ioniserende straling, waaronder alvleesklierkanker, leukemie en andere aandoeningen.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
luna
luna
4 jaren geleden

Donna Summer zei dit kort na haar diagnose : ik heb de kanker van de overheid gekregen

Louise
Louise
4 jaren geleden

De ziekelijke geest van de mens is onvoorstelbaar ….

Dolex
Dolex
4 jaren geleden

Hij zei dat tot wel 70.000 hulpverleners en inwoners van het gebied waar de torens stonden lijden aan slopende ziektes die worden geassocieerd met blootstelling aan ioniserende straling, waaronder alvleesklierkanker, leukemie en andere aandoeningen.

Dat moet te checken zijn. Hoewel ’tot 70.000′ wel erg vaag is. Dat zijn alle getallen van 1 tot 69999.

Peter
Peter
4 jaren geleden

Tja echt verschikkelijk wat een zogenaamde overheid heeft uit gehaald . Dit kan je als mens nooit maken , het zijn monsters die dit in het werk hebben gesteld . Eens zal je je moeten verantwoorden , is het niet voor een rechter hier op aarde , dan wel bij de opperrechter boven .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

34
0
We lezen graag je reactie!x