Mens en Dier

Bill Gates: bij de VOLGENDE pandemie beschikken we over gigantische mRNA-fabrieken

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Miljardair Bill Gates denkt niet dat de pandemie rond het einde van 2022 voorbij zal zijn. Dat zei hij in een telefonisch interview met The Times of India. Nu de wereld weet dat zij kwetsbaar is voor een pandemie moet er volgens Gates ‘enorm veel onderzoek’ worden gedaan naar nieuwe instrumenten.

Hij zei ook dat er zoveel fabrieken moeten komen dat er op korte termijn genoeg vaccins voor de hele wereld gemaakt kunnen worden. Hij zei met het Duitse bedrijf BioNTech, waar hij een belang in heeft, te werken aan een hiv-vaccin gebaseerd op de mRNA-technologie. “We hebben een malariavaccin en we denken dat we een griepvaccin kunnen maken om de griep wereldwijd aanzienlijk terug te dringen.”

Binnen 100 dagen

Gates zei sommige luchtwegvirussen het liefst helemaal te willen uitroeien omdat ze kunnen muteren in een vorm die ‘de volgende pandemie kan veroorzaken’. “Ik hoop dat alle landen hier meer onderzoek naar willen doen.”

Hij zei ook dat ‘de wereld niet voorbereid was’ op de coronapandemie en dat ‘er lessen zijn geleerd’. “Bij de volgende pandemie zullen we beschikken over gigantische mRNA-fabrieken in India en de rest van de derde wereld om binnen 100 dagen vaccins voor iedereen te kunnen maken,” aldus Gates.

Opvolger van deze ‘pandemie’

“Deze vriendelijke ‘filantroop’ is alweer met de opvolger van deze ‘pandemie’ bezig. Kan onze premier de 320 miljoen euro even intrekken die hij vorig jaar heeft weggegeven aan Bill Gates?” vraagt partijleider van Vrij en Sociaal Nederland Bas Filippini.

Vorig jaar kondigde premier Rutte aan dat Nederland tussen 2021 en 2030 325 miljoen euro beschikbaar zal stellen aan GAVI, een samenwerkingsverband van onder meer Gates, de WHO en Unicef. Hij zei dat Nederland al sinds het begin ‘een trots geldschieter’ is van GAVI.

4.4 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johnny
Johnny
1 jaar geleden

Het lijken wel moslims die satanisten: schaapjes slachten…

Lhmr
Lhmr
1 jaar geleden

Ook voor het griepvirus? Volgens het RIVM bestaat dat niet meer sinds maart 2019.
Dus waarom.ontwikkelen?

Annette
Annette
1 jaar geleden

Bill Gates, de zogenaamde “filantroop”, vindt schijnbaar dat het nog niet hard genoeg gaat met het elimineren van het grootste deel van de wereldbevolking.
Het volgende destructie programma staat al in de startblokken.
WIE, o wie gaat deze massamoordenaar nu eindelijk eens stoppen?
De grootste gek aller tijden wil de “griep” nu ook al uitbannen. Die vent heeft nu werkelijk compleet zijn verstand verloren.
Het ergste is ook nog eens, dat hij veel te veel navolgers heeft.
Waarom in vredesnaam schopt de regering van India deze zot niet het land uit? O wacht, hij heeft natuurlijk het nodige opgekocht en daarmee indirect het land met regering en al toegevoegd aan zijn bezittingen.
Het lijkt er op, dat dat voor heel veel landen geldt. Heel sneaky hebben de rijksten der aarde zo’n beetje ALLES, zowel mensen als onroerende en roerende goederen, in hun bezit gekregen.
De nachtmerrie lijkt voorlopig nog niet ten einde.

The lonely one.
The lonely one.
1 jaar geleden

Dat stuk strond hebben zijn porum wat verjongd en wat vriendelijker laten uitzien ???

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

124
0
We lezen graag je reactie!x