Homepagina » Het Complot » Twin Towers zijn opgeblazen door Israëli’s, met hulp van zionisten binnen de Amerikaanse overheid. Professor in opspraak na controversiële tweet
Twin Towers zijn opgeblazen door Israëli's, met hulp van zionisten binnen de Amerikaanse overheid. Professor in opspraak na controversiële tweet

Twin Towers zijn opgeblazen door Israëli’s, met hulp van zionisten binnen de Amerikaanse overheid. Professor in opspraak na controversiële tweet

Enkele dagen geleden reageerde emeritus hoogleraar Kees van der Pijl van de Universiteit van Sussex op een tweet waarin werd geclaimd dat de Twin Towers zijn opgeblazen door de Saudi’s.

“Niet de Saudi’s, maar Israëli’s bliezen de Twin Towers op, met hulp van zionisten binnen de Amerikaanse overheid,” tweette Van der Pijl.

Hij linkte vervolgens naar een pagina getiteld ‘9/11/Israel did it’ op Wikispooks, waar ook wordt geclaimd dat Al Qaida een verlengstuk van de Mossad is, de Israëlische spionagedienst.

Zelfcensuurmolen

Een hoogleraar die het officiële verhaal over 9/11 openlijk in twijfel trekt. Dat kan natuurlijk niet. Onmiddellijk werd de zelfcensuurmolen op gang gebracht en werd de antisemitismekaart getrokken.

De Universiteit van Sussex heeft een onderzoek ingesteld naar de gepensioneerde professor. Het is niet duidelijk of de universiteit actie gaat ondernemen.

De tweet lokte nogal wat emotionele reacties uit. Critici kwamen veelal niet verder dan ‘koekoek’, ‘aluhoedje’ of ‘heb je je pilletje wel genomen?’

Moedig

Er waren ook veel inhoudelijke reacties:

“Heel erg moedig van je om je openlijk uit te spreken,” reageerde SmokeScream. “Als respons hierop zie ik alleen maar ad hominem reacties en eigenlijk geen inhoudelijke argumenten, wat natuurlijk te verwachten valt.”

Econoom Rein de Vries schreef: “Ja, Kees, heb het uitgebreid behandeld in mijn boek. Check ook de geplande aanval van de Mossad een maand na 9/11 op het Mexicaanse congres.”

Bewijs

“De Mossad lijkt op de hoogte te zijn geweest van de plannen voor de aanslagen op 9/11,” schreef doarproatlub, verwijzende naar de vijf dansende Israëli’s.

“Lang leve de geïnformeerde medemens,” zei Leap of Faithhh. “Bekijk eens goed wat er ligt aan bewijs.”

[Independent]


Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Ik heb werkelijk geen flauw idee hoe het vroeger nu eigenlijk gegaan is met de Twin Towers, maar we weten allang zeker dat deze enorme gebouwen onmogelijk kunnen instorten door vliegtuigen die er tegen aan botsen.

  Als hardwerkende belasting betalende burger zou ik het enorm waarderen als de waarheid hierover eindelijk eens op tafel komt.
  Daarom doe ik een oproep aan ons kabinet en met name onze premier Rutte om deze kwestie nog eens aan te zwengelen bij president Trump.
  Premier Rutte heeft al bewezen niet bang te zijn voor Trump en dat hij hem zelfs durft tegen te spreken in een gesprek waar alle camera’s op gevestigd zijn!
  Ook weten we van onze premier dat hij transparantie hoog in het vaandel heeft staan en dat hij het belangrijk vindt de onderste steen boven te krijgen.
  Daarom vraag ik ze premier nu persoonlijk:

  Beste Mark, wil jij je inzetten voor deze zaak?
  Wil je je kiezers helpen om de naakte onversneden waarheid ondubbelzinnig aan het licht te brengen?

  Bij voortaan mijn hartelijke dank!

  Biff

  15 likes
  • Trump heeft tijdens de verkiezingen getwittert dat 9-11 een inside job was en dat Amerika de terroristen steunt in het midden-oosten…

   Die heeft die trouwens snel weer gedeleted…

   4 likes
   • @ Typhoon

    Inderdaad, zo zijn er nog veel meer bewijzen dat hij niets meer is, en ooit was dan; georganiseerd /gecontroleerd verzet. De “truth movement” is naar mijn mening ook zo goed als dood en begraven door al die zogenaamde “ontwaakte” (zolang het maar in hun al bestaande linkse, rechtse, populistische, religieuze en raciale opvattingen valt) mensen die sinds pak em beet 2006 tot het heden zijn ingestroomd. Het systeem is er feilloos in geslaagd om iedereen weer terug te brengen in de ouderwetse verdeel en heers stellingen.

    1 likes
  • Rutte kijkt wel uit,dan is het dag carriere ! bovendien hoort hij bij de globalisten die het 911 sprookje in stand willen houden.

   5 likes
  • LS…

   Ik begrijp dit soort humor wel ! De hele politiek is humor ! We lachen ons te pletter ! HAHAHA

   1 likes
 2. Het volgende laat zien WAAROM israehel Iran wilt vernietigen.
  In Israel zelf keren MSM tegen netanyahu vanwege giga racisme naar niet joden
  45min docu waar uw mond van gaat openvallen

  Eerste 5min laat geschiedenis MO zien wat MSM tegenhouden en vooral zionisten
  vanaf 5min20 min waanzin gesprek in Iran Jood en Iranier
  van 12min50 9/11 via zwarten en moslims geopenbaard.
  Ik daag eenieder uit om van 12min50 tot 19min23 1 LETTER TE ONTKENNEN
  Van 19min25 tot 29.30 leggen joden uit hoe hun religie vreedzaam is
  Van 29.30 countert een zwarte alles geschiedkundig en beschuldigd de joden van

  Afrikaanse slavenhandel
  Koloniaanse slavenhandel.
  Carraiben slavenhandel
  Jamaicaanse slavenhandel
  Kort komt het erop neer dat zwarten zion joden officieel en zeer zwaar aanvallen voor slaven verleden

  De laatste 34min20 tot 45min is de zionhaat naar de niet joden vanuit israehel
  Zet U schrap want ze zwijgen niet meer die zionisten gesteund door de thora en rabbi’s wat ze van plan zijn met ons. Iran onthulde dit in het MO op grootte schaal
  Israehel hun MSM laat de giga racisme in israehel zien, apartheid en meer

  Dit krijgen wij nooit te zien, in VS momenteel begint dit te exploderen want het komt van de zwarte bevolking

  BLACK WISDOM & THE CHOSEN

  https://youtu.be/zpbiWTL7rKA

  10 likes
  • De alwetende marduk is er weer mer ZIJN waarheid.
   Met een vaag linkje natuurlijk

   6 likes
   • @ fanta

    Marduk is beter op de hoogte dan jij, met jouw geloof in de zionistische pedo Trump.

    1 likes
    • @ fanta

     Mijn excuses, ik las jouw naam (1 letter) verkeerd, dus mijn opmerking is totaal niet van toepassing omdat ik niet weet hoe jij tegenover Trump staat. Nogmaals mijn excuses.

     Groetjes, TACP.

     1 likes
     • Tacp Trump een pedo noemen gaat wel ver,hoe wil je zo nog discussiëren ? kom met bewijs en niet met vage door de democraten bedachte kreten. ( dat hij Epstein en andere lui in z,n zaken kennissen heeft maakt hem nog niet medeplichtig aan iets.)

      1 likes
     • @Frits

      nou…ethisch gezien zijn er natuurlijk wel grenzen.

      als jij van tijd tot tijd een potje gaat pokeren met kinderverkrachters/moordenaars dan hoef je bij mij niet aan te komen voor een kop koffie.

      fff

      1 likes
   • Niet MIJN waarheid maar zion waarheid
    Maar u mag dit proberen weerleggen.
    YT gonst van dit, men staat tegen dit

    Gepubliceerd op 9 okt. 2018
    “Understanding that the Zionist State of Israel is the cause of the wars being waged across the Middle East enables us to see through the disinformation being provided by our governments and the controlled media.

    Only with a clear understanding of the root cause of these wars will the public be able to create a popular movement to take the political actions required to rectify these problems which are becoming more urgent every day.”

    Christopher Bollyn

    https://youtu.be/4_H_Sj5TmVY

    0 likes
    • Negen jaar lang hebben de massamedia, in nauw contact met de regering, een strategie gevolgd om de feiten en bewijzen die in tegenspraak zijn met de officiële versie te verbergen. De mediavertoning is bedoeld om de officiële versie van de terreurwraak te beschermen en te versterken door te voorkomen dat het grote publiek op de hoogte is van de feiten. Door elke serieuze discussie over het bewijs te censureren, hebben de massamedia het criminele systeem en degenen die de terreurwreedheden van onze tijd hebben uitgevoerd, beschermd.

     Om te begrijpen wat wordt bedoeld met de term ‘media cover-up’, beginnen we met deze eenvoudige vraag: ‘Hebben de verslaggevers en schrijvers in de reguliere media de vrijheid om de relevante feiten en bewijzen van 9-11 te bespreken, of wordt deze discussie gecontroleerd en gecensureerd door een verborgen hand?’
     En met ‘mainstream media’ (MSM) bedoel ik gewoon de grote nationale netwerken van drukwerk, televisie en radionieuws. Dit zijn de bekende commerciële en ‘publieke’ media netwerken die de Amerikanen dagelijks informeren en vermaken. Voor veel Amerikanen bepalen deze massamedia hun realiteit; wordt een onderwerp niet als ‘echt’ beschouwd, wanneer het niet is besproken én goedgekeurd door de pratende koppen van de nieuwsprogramma’s die ze consumeren.

     https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/prof-kees-van-der-pijl-en-het-zionistisch-9-11-verhaal/

     0 likes
  • LS…

   Je moet inderdaad eens kijken hoevaak de naam Cohen voorkomt in de advertenties waarin slaven worden aangeboden. Allemaal familie van Job !

   2 likes
 3. …..Een opmerking over de cartoon……

  …..”Het Amerikaanse Congres keurde in 2010 een wapendeal van 60 miljard dollar met Saoedi-Arabië goed. Het was de grootste overeenkomst uit de Amerikaanse geschiedenis”….De oorlog in Jemen startte overigens 19 maart 2015.

  Dat alles was ten tijde van Obama en laat zien dat de VS presidenten slechts voor de bühne dienen en allen uit hetzelfde onwelriekende vaatje tappen. Begrijp daarom nog steeds niet wat er zoveel beter was ten tijde van de aanbeden en de hemel in geprezen B-acteur en vredesdruif, Obama.

  Moordenaars en degene die ze steunen en er aan verdienen zijn evenzo slecht, zo niet slechter.

  10 likes
 4. Ik vind het heel goed dat er expliciet ‘zionisten’ staat, want de echte joden verafschuwen het zionistische beleid. Ik weet daar alles van.

  Ja, het was vanaf het begin al duidelijk dat de zionisten achter 9/11 zaten. Saudi-Arabië heeft toegezegd namen te zullen leveren om het allemaal geloofwaardiger te maken, m.a.w. Saudi-Arabië heeft zichzelf opgeofferd. Dat land bestaat (lees: is opgericht) juist door de Engelsen en Zionisten. Je ziet nu ook dat ze in ruil daarvoor alle hulp krijgen van de zionisten en Amerika, zodat ze het tegen Iran zouden kunnen opnemen. Saudi-Arabië laat zich misbruiken.

  6 likes
  • Inderdaad kijk naar de massa betogingen van echte Joden tegen zionisme en netanyahu

   Onbegrijpelijk dat wij hier niets van zien of weten die zionisten MSM van ons weerhouden het steeds groter wordende protest tegen zionisme en de uitroeiing van die palestijnen

   Netanyahu Lies
   The rise of Hitler actually aided in the advancement of the Zionist’s cause. Just as the 9/11 attacks presently benefited Israel!

   https://youtu.be/CxK4xIQgQxY

   4 likes
 5. Dat Israël 9/11 uitvoerde is inderdaad het meest waarschijnlijke scenario. De recherche kijkt bij een misdrijf altijd naar het motief. In dit geval hadden Amerikaanse neocons een motief: zij wilden een ‘new Pearl Harbor”, zoals ze schreven in ‘Project For A New American Century’. Israë had ook een motief: de publieke opinie in het westen raakte destijds steeds meer op de hand van de Palestijnen. Zelfs George W. Bush wilde dat er een Palestijnse staat kwam. 9/11 Heeft de wereld bang gemaakt voor Arabieren. Israëls minister-president Netanyahu zei (volgens een Israëlische krant): “We are benefiting from one thing, and that is the attack on the Twin Towers and Pentagon”, want: “swung American public opinion in our favor.” Combineer dat eens met een leuk feitje: op 9/11 zijn er in de VS van slechts één land staatsburgers gearresteerd op verdenking van terrorisme. Sommigen hadden materiaal voor bommen bij zich. Dat land was Israël.

  5 likes
 6. Ik ben iemand met weinig kennis en lag school nievo. In 11/09
  Heb ik gemerkt dat die WTS niet met poetsing van vliegtuig zaal op storten.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wtc 7

WTC 7 niet ingestort door brand, concludeert studie: ‘Kolommen begaven het vrijwel gelijktijdig’

Wetenschappers van de vooraanstaande Universiteit van Alaska ...

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Een Amerikaanse waakhond heeft de kosten van ...