Het Complot

Twin Towers zijn opgeblazen door Israëli’s, met hulp van zionisten binnen de Amerikaanse overheid. Professor in opspraak na controversiële tweet

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele dagen geleden reageerde emeritus hoogleraar Kees van der Pijl van de Universiteit van Sussex op een tweet waarin werd geclaimd dat de Twin Towers zijn opgeblazen door de Saudi’s.

“Niet de Saudi’s, maar Israëli’s bliezen de Twin Towers op, met hulp van zionisten binnen de Amerikaanse overheid,” tweette Van der Pijl.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij linkte vervolgens naar een pagina getiteld ‘9/11/Israel did it’ op Wikispooks, waar ook wordt geclaimd dat Al Qaida een verlengstuk van de Mossad is, de Israëlische spionagedienst.

Zelfcensuurmolen

Een hoogleraar die het officiële verhaal over 9/11 openlijk in twijfel trekt. Dat kan natuurlijk niet. Onmiddellijk werd de zelfcensuurmolen op gang gebracht en werd de antisemitismekaart getrokken.

De Universiteit van Sussex heeft een onderzoek ingesteld naar de gepensioneerde professor. Het is niet duidelijk of de universiteit actie gaat ondernemen.

De tweet lokte nogal wat emotionele reacties uit. Critici kwamen veelal niet verder dan ‘koekoek’, ‘aluhoedje’ of ‘heb je je pilletje wel genomen?’

Moedig

Er waren ook veel inhoudelijke reacties:

“Heel erg moedig van je om je openlijk uit te spreken,” reageerde SmokeScream. “Als respons hierop zie ik alleen maar ad hominem reacties en eigenlijk geen inhoudelijke argumenten, wat natuurlijk te verwachten valt.”

Econoom Rein de Vries schreef: “Ja, Kees, heb het uitgebreid behandeld in mijn boek. Check ook de geplande aanval van de Mossad een maand na 9/11 op het Mexicaanse congres.”

Bewijs

“De Mossad lijkt op de hoogte te zijn geweest van de plannen voor de aanslagen op 9/11,” schreef doarproatlub, verwijzende naar de vijf dansende Israëli’s.

“Lang leve de geïnformeerde medemens,” zei Leap of Faithhh. “Bekijk eens goed wat er ligt aan bewijs.”

[Independent]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
5 jaren geleden

Het volgende laat zien WAAROM israehel Iran wilt vernietigen.
In Israel zelf keren MSM tegen netanyahu vanwege giga racisme naar niet joden
45min docu waar uw mond van gaat openvallen

Eerste 5min laat geschiedenis MO zien wat MSM tegenhouden en vooral zionisten
vanaf 5min20 min waanzin gesprek in Iran Jood en Iranier
van 12min50 9/11 via zwarten en moslims geopenbaard.
Ik daag eenieder uit om van 12min50 tot 19min23 1 LETTER TE ONTKENNEN
Van 19min25 tot 29.30 leggen joden uit hoe hun religie vreedzaam is
Van 29.30 countert een zwarte alles geschiedkundig en beschuldigd de joden van

Afrikaanse slavenhandel
Koloniaanse slavenhandel.
Carraiben slavenhandel
Jamaicaanse slavenhandel
Kort komt het erop neer dat zwarten zion joden officieel en zeer zwaar aanvallen voor slaven verleden

De laatste 34min20 tot 45min is de zionhaat naar de niet joden vanuit israehel
Zet U schrap want ze zwijgen niet meer die zionisten gesteund door de thora en rabbi’s wat ze van plan zijn met ons. Iran onthulde dit in het MO op grootte schaal
Israehel hun MSM laat de giga racisme in israehel zien, apartheid en meer

Dit krijgen wij nooit te zien, in VS momenteel begint dit te exploderen want het komt van de zwarte bevolking

BLACK WISDOM & THE CHOSEN

https://youtu.be/zpbiWTL7rKA

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

…..Een opmerking over de cartoon……

…..”Het Amerikaanse Congres keurde in 2010 een wapendeal van 60 miljard dollar met Saoedi-Arabië goed. Het was de grootste overeenkomst uit de Amerikaanse geschiedenis”….De oorlog in Jemen startte overigens 19 maart 2015.

Dat alles was ten tijde van Obama en laat zien dat de VS presidenten slechts voor de bühne dienen en allen uit hetzelfde onwelriekende vaatje tappen. Begrijp daarom nog steeds niet wat er zoveel beter was ten tijde van de aanbeden en de hemel in geprezen B-acteur en vredesdruif, Obama.

Moordenaars en degene die ze steunen en er aan verdienen zijn evenzo slecht, zo niet slechter.

Sint Zwarte Biff
Sint Zwarte Biff
5 jaren geleden

Ik heb werkelijk geen flauw idee hoe het vroeger nu eigenlijk gegaan is met de Twin Towers, maar we weten allang zeker dat deze enorme gebouwen onmogelijk kunnen instorten door vliegtuigen die er tegen aan botsen.

Als hardwerkende belasting betalende burger zou ik het enorm waarderen als de waarheid hierover eindelijk eens op tafel komt.
Daarom doe ik een oproep aan ons kabinet en met name onze premier Rutte om deze kwestie nog eens aan te zwengelen bij president Trump.
Premier Rutte heeft al bewezen niet bang te zijn voor Trump en dat hij hem zelfs durft tegen te spreken in een gesprek waar alle camera’s op gevestigd zijn!
Ook weten we van onze premier dat hij transparantie hoog in het vaandel heeft staan en dat hij het belangrijk vindt de onderste steen boven te krijgen.
Daarom vraag ik ze premier nu persoonlijk:

Beste Mark, wil jij je inzetten voor deze zaak?
Wil je je kiezers helpen om de naakte onversneden waarheid ondubbelzinnig aan het licht te brengen?

Bij voortaan mijn hartelijke dank!

Biff

Coeus
Coeus
5 jaren geleden

Dat Israël 9/11 uitvoerde is inderdaad het meest waarschijnlijke scenario. De recherche kijkt bij een misdrijf altijd naar het motief. In dit geval hadden Amerikaanse neocons een motief: zij wilden een ‘new Pearl Harbor”, zoals ze schreven in ‘Project For A New American Century’. Israë had ook een motief: de publieke opinie in het westen raakte destijds steeds meer op de hand van de Palestijnen. Zelfs George W. Bush wilde dat er een Palestijnse staat kwam. 9/11 Heeft de wereld bang gemaakt voor Arabieren. Israëls minister-president Netanyahu zei (volgens een Israëlische krant): “We are benefiting from one thing, and that is the attack on the Twin Towers and Pentagon”, want: “swung American public opinion in our favor.” Combineer dat eens met een leuk feitje: op 9/11 zijn er in de VS van slechts één land staatsburgers gearresteerd op verdenking van terrorisme. Sommigen hadden materiaal voor bommen bij zich. Dat land was Israël.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x