Buitenland

Terroristen van Islamitische Staat worden ‘getraind door Britse oud-soldaten’

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Islamitische terroristen die verantwoordelijk zijn voor de wreedheden in Irak, worden getraind door Britse oud-soldaten. Dat zeggen inlichtingenbronnen.

De Daily Star meldt dat verschillende Britse oud-soldaten in Irak strijden. De Britse geheime dienst MI6 en de CIA onderschepten telefoongesprekken, hackten e-mails en spraken met agenten die banden hebben met islamitische terroristen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“We weten dat leden van IS in Irak en Syrië worden getraind door mensen met een Brits accent en een militaire achtergrond,” zei een bron. “We hebben informatie waaruit blijkt dat veel van de jonge Britse mannen die zich aansluiten bij IS worden getraind door andere Britten.”

De bron zei dat nieuwe rekruten die zich aansluiten bij IS eerst goed worden getraind voordat ze mogen deelnemen aan de strijd. “Er zijn naar schatting zo’n 600 Britten die voor IS strijden,” zei de bron. “Het zal geen verrassing zijn dat een aantal van hen een militaire achtergrond heeft.”

De Britse oud-soldaten leren de terroristen onder meer hoe ze zorgvuldig met munitie moeten omgaan, alleen gericht moeten schieten en geen kogels moeten verspillen aan doelen die te ver weg zijn. De jihadisten leren daarnaast hoe ze een verrassingsaanval moeten uitvoeren en hoe ze overdag en ’s nachts het beste kunnen patrouilleren.

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Het samenwerkingsverbond tussen het Arabische en Britse Koningshuis is er al een erg lange tijd.

J@n
J@n
8 jaren geleden

Weten de VS en Rusland ook meteen welke tactiek er gebruikt wordt…… 🙂 Zo kun je het ook bekijken

van uit Armenie
van uit Armenie
8 jaren geleden

Dit verbaast mij niet,en natuurlijk Turkije als de bondgenoot van ISIS mogen we ook niet vergeten

Mr.X
Mr.X
8 jaren geleden

Het enige wat de Elite en hun Illimunatie Cabal nog in handen hebben als troef kaart is IS-ISIS en Turkije met Erdogan als een Hitler achtige leider die precies doet wat de criminele Elite en Cabal van hem wil!
Voor de verdere rest is het reeds OVER en UIT!!!
Alles wat er NU nog geprobeerd kan en zal worden, is Turkije tegen Rusland aanzetten voor een oorlog, maar hier zal Rusland NIET in trappen en langzaam zal het kaarsje uitgaan van de Elite en hun Cabal!

Alles is alreeds in stelling gebracht om iedereen achter de schermen te arresteren die bij deze criminele wereld Elite en Illimunatie Cabal hoort!
Binnen niet al te lange tijd zullen alle kopstukken opgepakt worden en kan het gehele schoonship maken beginnen met HEEEEEEL VEEEEEEL informatie die naar buiten zal komen en zo ongelofelijk is dat vele mensen dit NIET kunnen en zullen beseffen!

Er is achter de schermen HEEL HARD gewerkt en alles is in stelling gebracht om de totale criminele wereld controle aan Elite en Illimunatie kopstukken op te pakken een aan te klagen voor totale criminaliteit tegen de mensheid!

Er komt ook een nieuwe wereld munt en iedere wereld burger krijgt uiteindelijk alles terug wat van hun en hun voorouders afgenomen is!
Nog even en onze wereld kan beginnen aan een compleet nieuwe opbouw zonder slaven!

Dit zijn de LAATSTE stuiptrekkingen van de Elite en hun Cabal.

De GROTE RESET is Nabij…!

Een OORLOG moet je NIET beginnen, maar een OORLOG moet je WINNEN!

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x