UFO

‘UFO in de vorm van vliegtuig’ gevonden op 50 jaar oude foto’s van Sovjetmissie naar maan

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op oude beelden van een Sovjetmissie is een ‘vreemd vaartuig’ in de vorm van een kruis of een vliegtuig op de maan gevonden. Scott Waring van de website UFO Sightings Daily werd via de website van de NASA doorverwezen naar de foto’s.

Hij spitte door foto’s van de maan die tussen 1950 en 1970 zijn gemaakt en stuitte vervolgens op het bizarre object, zo meldt de Britse Daily Express. Volgens Waring is dit bewijs dat de maan bezet was nog voordat de eerste maanmissies van de Amerikanen en de Sovjets begonnen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik dacht dat ik het allemaal al gezien had, maar via deze NASA-website kwam ik uit bij Russische beelden van de maan. Ik klikte erop en kwam uit bij een site die mentaal landschap werd genoemd,” schreef hij op zijn website.

“De foto’s van de oude Sovjetmissies naar de maan zijn interessant. Op één van de foto’s vond ik een object in de vorm van een schroef en twee aan elkaar gekoppelde wielen op het maanoppervlak. Beide staan op dezelfde foto, dus het gaat niet om hetzelfde object,” ging hij verder.

Waring zei een soortgelijk schroefvormig object te hebben gevonden op NASA-foto’s van Mars. In 2010 werden foto’s van de maan opgedoken met daarop een ‘UFO’ in de vorm van een swastika in een krater. Volgens sommigen ging het om een hoax.

Tijdens het maanprogramma van de Sovjets (1959-1976) werden onbemande ruimteschepen naar de maan gestuurd om foto’s te maken en monsters te nemen. Men was van plan om ook bemande ruimtemissies naar Mars te organiseren, maar zover kwam het nooit.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
8 jaren geleden

Dus ze zijn toch daar. de Ariërs. De Swastika.

pietje
pietje
8 jaren geleden

We zijn zoooooooooooo vreselijk besodemnieterd !!!!!!!! En nog steeds !!!!! door iedereen !!!!

Michel
Michel
8 jaren geleden

Dat is een goede 🙂 dat is gewoon een beeld uit de Finse SF comedy film “Iron Skye” Daar is niets echts aan. Pure hoax dit bericht maar de film is goed 🙂

Zoek maar eens op op youtube je zal het gebouw wel herkennen op de trailer. Het bovenaanzicht is enkel te zien in de film zelf. ’t is maar dat jullie het weten. 🙂

Boerenkool
Boerenkool
8 jaren geleden

Iron Sky

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x