Buitenaards

UFO-jager spot ‘buitenaards schip’ bij maankrater. Kijk de beelden

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een UFO-jager claimt dat een sonde van de Amerikaanse ruimtevaartmaatschappij NASA een foto heeft gemaakt van een enorm buitenaards vaartuig boven een krater op het maanoppervlak. Dat schrijft het Russische persbureau Sputnik.

Het object zou voorzien zijn van een koepel en een reflecterend oppervlak hebben waardoor het zich niet gemakkelijk laat vastleggen op camera.

Foto’s

Scott C. Waring van ET Data Base plaatste een filmpje op YouTube waarin hij claimt dat hij op het raadselachtige object stuitte toen hij foto’s van de Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) aan het bestuderen was.

Deze sonde wordt gebruikt om het maanoppervlak te bestuderen.

300 meter

Waring heeft het object in de categorie witte, keramisch aandoende schepen geplaatst, die volgens hem lastig te fotograferen zijn vanwege hun reflecterende oppervlak.

Hij stelde vast dat de krater een diameter heeft van ruwweg 10,8 kilometer. Het object zou dan ongeveer 300 meter lang moeten zijn, aldus de UFO-jager.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan58
Jan58
3 jaren geleden

Altijd maar weer die hele oude zwartwit foto’s van de maan. Al die dingen zijn gezicht’s bedrog. En te onduidelijk. Met de camera’s van nu zou je het goed inbeeld kunnen brengen. Dan zie je dat het gewoon de maan zelf is. Al hoop ik natuurlijk ook dat er iets op de maan is of wat dan ook. Mensen zien gewoon dingen die ze willen zien. Dan maar iets maken van onduidelijke foto’s.

Enki
Enki
3 jaren geleden

Ik denk dat het best mogelijk is om diezelfde krater weer op te zoeken. Is die ufo er dan nog steeds, dan zal het waarschijnlijk iets anders zijn? Is die ufo verdwenen, dan is er iets verdachts aan de hand….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x