Homepagina » Buitenaards » UFO-jager spot ‘buitenaards schip’ bij maankrater. Kijk de beelden
UFO-jager spot 'buitenaards schip' bij maankrater. Kijk de beelden

UFO-jager spot ‘buitenaards schip’ bij maankrater. Kijk de beelden

Een UFO-jager claimt dat een sonde van de Amerikaanse ruimtevaartmaatschappij NASA een foto heeft gemaakt van een enorm buitenaards vaartuig boven een krater op het maanoppervlak. Dat schrijft het Russische persbureau Sputnik.

Het object zou voorzien zijn van een koepel en een reflecterend oppervlak hebben waardoor het zich niet gemakkelijk laat vastleggen op camera.

Foto’s

Scott C. Waring van ET Data Base plaatste een filmpje op YouTube waarin hij claimt dat hij op het raadselachtige object stuitte toen hij foto’s van de Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) aan het bestuderen was.

Deze sonde wordt gebruikt om het maanoppervlak te bestuderen.

300 meter

Waring heeft het object in de categorie witte, keramisch aandoende schepen geplaatst, die volgens hem lastig te fotograferen zijn vanwege hun reflecterende oppervlak.

Hij stelde vast dat de krater een diameter heeft van ruwweg 10,8 kilometer. Het object zou dan ongeveer 300 meter lang moeten zijn, aldus de UFO-jager.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jan58 schreef:

  Altijd maar weer die hele oude zwartwit foto’s van de maan. Al die dingen zijn gezicht’s bedrog. En te onduidelijk. Met de camera’s van nu zou je het goed inbeeld kunnen brengen. Dan zie je dat het gewoon de maan zelf is. Al hoop ik natuurlijk ook dat er iets op de maan is of wat dan ook. Mensen zien gewoon dingen die ze willen zien. Dan maar iets maken van onduidelijke foto’s.

  6 likes
  • Keessie schreef:

   Heel goed. En zelfs de beelden van tegenwoordig zijn nooit scherp. Als ze een keer scherp zijn wordt het afgedaan als CGI….

   De mens. Altijd op zoek naar meer.

   0 likes
 • Enki schreef:

  Ik denk dat het best mogelijk is om diezelfde krater weer op te zoeken. Is die ufo er dan nog steeds, dan zal het waarschijnlijk iets anders zijn? Is die ufo verdwenen, dan is er iets verdachts aan de hand….

  4 likes
 • x

  Check Also

  planeetonderzoeker

  Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

  Het is algemeen bekend dat de zon ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >