Buitenaards

UFO-jager spot ‘buitenaards schip’ bij maankrater. Kijk de beelden

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een UFO-jager claimt dat een sonde van de Amerikaanse ruimtevaartmaatschappij NASA een foto heeft gemaakt van een enorm buitenaards vaartuig boven een krater op het maanoppervlak. Dat schrijft het Russische persbureau Sputnik.

Het object zou voorzien zijn van een koepel en een reflecterend oppervlak hebben waardoor het zich niet gemakkelijk laat vastleggen op camera.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Foto’s

Scott C. Waring van ET Data Base plaatste een filmpje op YouTube waarin hij claimt dat hij op het raadselachtige object stuitte toen hij foto’s van de Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) aan het bestuderen was.

Deze sonde wordt gebruikt om het maanoppervlak te bestuderen.

300 meter

Waring heeft het object in de categorie witte, keramisch aandoende schepen geplaatst, die volgens hem lastig te fotograferen zijn vanwege hun reflecterende oppervlak.

Hij stelde vast dat de krater een diameter heeft van ruwweg 10,8 kilometer. Het object zou dan ongeveer 300 meter lang moeten zijn, aldus de UFO-jager.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan58
Jan58
4 jaren geleden

Altijd maar weer die hele oude zwartwit foto’s van de maan. Al die dingen zijn gezicht’s bedrog. En te onduidelijk. Met de camera’s van nu zou je het goed inbeeld kunnen brengen. Dan zie je dat het gewoon de maan zelf is. Al hoop ik natuurlijk ook dat er iets op de maan is of wat dan ook. Mensen zien gewoon dingen die ze willen zien. Dan maar iets maken van onduidelijke foto’s.

Enki
Enki
4 jaren geleden

Ik denk dat het best mogelijk is om diezelfde krater weer op te zoeken. Is die ufo er dan nog steeds, dan zal het waarschijnlijk iets anders zijn? Is die ufo verdwenen, dan is er iets verdachts aan de hand….

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x