Homepagina » Buitenland » Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken
lijkschouwer
Foto: IC in het Erasmus MC (Erasmus MC CC BY 3.0)

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de sterftecijfers die worden gemeld door het National Public Health Emergency Team (Nphet), de Ierse versie van het OMT. Dat zei lijkschouwer Patrick O’Connor tegen de Britse krant The Times.

Hij stelde dat veel mensen die zijn geregistreerd als coronadode onderliggende aandoeningen hadden waar ze mogelijk aan zijn overleden. De lijkschouwer is dan ook sceptisch over de cijfers. Officieel zijn er in Ierland sinds het begin van de pandemie 4836 coronadoden gemeld.

Onjuist

“In werkelijkheid gaat het in de meeste gevallen om mensen met ernstige comorbiditeiten, waaronder terminale kanker. Mensen kunnen sterven aan corona of met corona,” zei O’Connor. Hij voegde toe dat de cijfers over coronasterfte mogelijk onjuist zijn en geen wetenschappelijke basis hebben.

“Als iemand aan een aantal verschillende aandoeningen lijdt die op korte termijn kunnen resulteren in overlijden en deze persoon raakt besmet met het coronavirus, dan wordt dat geregistreerd als primaire doodsoorzaak,” legde hij uit.

99 procent

Een andere lijkschouwer, Denis Cusack, publiceerde afgelopen week een rapport waaruit blijkt dat 99 procent van de 230 coronadoden in het Ierse graafschap Kildare onderliggende aandoeningen had. Deze onderliggende ziekten werden weggelaten uit de rapporten die naar de lijkschouwer werden gestuurd.

Van de 230 coronadoden hadden 228 onderliggend lijden, waaronder hoge bloeddruk, dementie, kanker en diabetes. Er overleden dus welgeteld twee mensen puur en alleen aan corona.

[The Times]
4.9 56 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Els
Els
22 dagen geleden

Het wordt steeds duidelijker! De verlossing komt! Hou nog even vol!

Pieter
Pieter
Reactie op  Els
22 dagen geleden

Verlossing? Van wie? Vertel …. Wat heb ik gemist?

Categoriseren van doden is niet eens nodig, als je 2020 als geheel bekijkt dan is er geen oversterfte tot 80 jaar in vergelijking met het 10 jarig gemiddelde gewogen met bevolkingsaantal (Bron: OpendataCBS).

Boven de 80 jaar was er wel een oversterfte van 0,74%. Maar de levensverwachting van mensen die NU 65 jaar zijn is nog steeds ruim 20 jaar.

Lidie
Lidie
Reactie op  Pieter
22 dagen geleden

De Verlossing van Jezus Christus is nabij voor ieder die in Hem gelooft.

Pieter
Pieter
Reactie op  Lidie
22 dagen geleden

Ik geloof al 40 jaar dat ik morgen verlost wordt. Dat houdt me op de been 🙂

Dubito
Dubito
Reactie op  Lidie
22 dagen geleden

U mag zich officieel verloskundige noemen. Geloof ik.

R W
R W
Reactie op  Pieter
22 dagen geleden

Lichte oversterfte is niet gek na een lichte daling van doden in 2019 en door het vermoorden van mensen op de ic’s…

Machiel van Dijk
Machiel van Dijk
Reactie op  R W
22 dagen geleden

Vermoord ja? Details graag!

Dubito
Dubito
Reactie op  Machiel van Dijk
22 dagen geleden

Verkeerde behandeling, op de buik draaien, te snel en teveel zuurstof geven, verkeerde medicatie toedienen.
Lees jij wel eens wat?

Zoekenvind
Zoekenvind
Reactie op  R W
22 dagen geleden

Op CBS staat een mooie grafiek van levend geboren kinderen. Kijk naar de pieken van 1942 tot 1965. Gemiddeld zijn er zo’n 170.000 kinderen per jaar. Die piek liep op tot 280.000 en bleef meer dan 20 jaar boven de 240.000. Daardoor heb je nu oversterfte. Mensen zijn nu richting de 80 jaar. Dus komende 25 jaar blijft het hoger dan laatste 10 jaar.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Pieter
21 dagen geleden

Die 0,74% is eigenlijk nog aan de lage kant gezien deze demografische groep steeds groter wordt (babyboom).

Annemiek B.
Annemiek B.
Reactie op  Els
22 dagen geleden

Els, dat hoop ik met jou! We moeten idd wel volhouden. Moed!

Vraagtekens
Vraagtekens
Reactie op  Els
22 dagen geleden

Verlossing? Wie gaat ons in vredesnaam verlossen van deze tirannie? Ik zie niks wat er maar op wijst dat er licht aan het einde van de tunnel is. Dat eindeloze vertrouwen in Q en de White hates deel ik niet. Trump en het Pentagon zijn in mijn ogen gewoon deel van het grote plan (GREAT RESET en depopulatie). In Amerika zijn al 100 miljoen mensen ingespoten met de cocktail van Gates en Fauci. Bovenstaande hebben werkelijk helemaal niks gedaan om deze mensen te helpen en te waarschuwen. Noem mij eens een paar concrete voorbeelden waar ik moed uit zou kunnen putten.

Piet
Piet
Reactie op  Els
22 dagen geleden

Gaat Putin ze uitschakelen?

Marion
Marion
Reactie op  Piet
22 dagen geleden

Putin? Doe je huiswerk. Het is WEF.

Tim
Tim
22 dagen geleden

En dan nog te bedenken dat een groot deel van de positief geteste overledenen waarschijnlijk niet eens besmet was vanwege de frauduleuze PCR-test, waardoor het aantal ‘coronadoden’ nog verder opgeblazen wordt.

Judith
Judith
Reactie op  Tim
22 dagen geleden

Punt is ook dat in Nederland geen autopsie uitgevoerd mocht worden op z.g. coronadoden. Ik meen dat Elke de Klerk dat zei bij de bopc. Maar het kan ook een andere arts geweest zijn.
In Ierland dus wel

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
Reactie op  Judith
22 dagen geleden

Idem een patholoog anatoom in gesprek op Blckbx met Flavio

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
22 dagen geleden

Logisch dat je daar de boel voor op slot gooit 😤😡zelfs moorden ze miljoenen uit zolang er altijd is gevaccineerd Maar dat is wat anders wie is nu dat Wappies achter slot en grendel deze satan gebroed

Skalenski
Skalenski
22 dagen geleden

Dit weten wij wakkeren al circa een jaar. De vraag is wie doet er echt wat aan? Dat koffiedrinken op t malieveld heeft, hoe goed het ook bedoeld is, totaal geen nut. Het is een internationale zwendel en die kan je niet stoppen vanuit nationale bewegingen. We hebben allemaal gelezen wat ze doen met eigenwijze presidenten in Afrika. Als het regime niet meewerkt, dan wordt het omvergeworpen en vervangen door poppetjes van de eigen club.

Vlinder
Vlinder
22 dagen geleden

In welke wereld leven wij! Iedereen die zou moeten luisteren is doof! Het is niet meer te begrijpen dat de politiek,wereldwijd, open en bloot crimineel bezig is! Je krijgt de nare gedachten om de wapens op te pakken,hoe erg is dit! Ik kan er in iedergeval niet meer rustig onder blijven en denken dat het wel goed zal komen.

Eric
Eric
Reactie op  Vlinder
22 dagen geleden

@vlinder,vanzelf goed komen doet het niet. Als de meerderheid wakker is,is het nog niet te laat om de wapens op te pakken. Dat heeft de geschiedenis wel geleerd. Dus wacht nog maar even. Komt goed!

Zwarte piet
Zwarte piet
Reactie op  Vlinder
22 dagen geleden

Ik doe dan mee

Ikke
Ikke
22 dagen geleden

Ja zo jouden ze dat uit zicht , samen die we het slogan tutte sjoemeldet de doden ,mengele levert gif vaccins en de mondluiers rennen voor vaccin.wat het virus niet helpt máár je lijf in de war brengt

Nijntje
Nijntje
22 dagen geleden

En in Nederland zal het niet anders zijn. Rutte en Co. weten dat wel, maar ja the great reset van Claus Schwab moet er doorheen gejast worden. De middenstand uitroeien, armoede en afhankelijkheid van de overheden creëren, ergo, de totale macht!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
22 dagen geleden

Inmiddels zijn wij meer dan 3,5 maand verder dat de melding uit Ierland kwam, dat het bestaan van het Coronavirus (in Ierland) tot op dat moment niet bewezen was.

Het hele Covidgebeuren is niets anders dan een wassen neus en een de grootste oplichtingszaak uit de geschiedenis van de mensheid.

Wat de conclusie in Ierland is m.b.t. het aantal Coronadoden, zal voor de meeste landen gelden. Griep is vervangen door Covid-19, waarbij ik heb moeten vast stellen dat alle soorten griep die wij als mensheid kennen of hebben meegemaakt, een chemische oorsprong heeft en is ontwikkeld ter depopulatie van de mensheid. M.a.w. is het dus niets anders dan een poging om mensen bewust ziek te maken en er veel geld aan te verdienen. Politici, bestuurders, artsen en GGD-artsen/medeweerkers die testen (test is verkapte vaccinatie) prikken, laat dit tot u doordringen en doe niet meer mee aan de agenda ter depopulatie van de bevolking.

Het vonnis dat op termijn zal worden uitgesproken zal niet mild zijn. U hebt allemaal meegedaan aan het plegen van genocide en hebt de verkeerde kant gekozen. De wraak van de gewone en gedupeerde mensen zal groot zijn, reken daar maar op en van medelijden met deze criminelen zal absoluut geen sprake zijn. Ook niet wanneer mensen alleen maar de dodelijke prik met vertragingseffect zetten.

Johnny
Johnny
22 dagen geleden

Er zijn bijna geen corona doden precies zoals velen hier zeggen. Overal ter wereld is het precies hetzelfde liedje, en vooral in het Westen waar onze systemen uitgehold en leeggerroofd zijn door de parasieten, beter bekend als politici en ambtenaren en dat kan vooral dankzij de piramide van de macht of cabal. Het opgelegde geldsysteem, de opgelegde wetten, het onderwijs, de zorg, het OV, echt alles faalt. Dat is namelijk de bedoeling van Build Back Better. Maak jezelf los van hun systemen en laten we zelf eens verantwoordelijkheid nemen door nooit meer enige macht te verlenen aan anderen zoals psychopatische politici die allen een showtje opvoeren voor het domme publiek. Echte Vrijheid IS verantwoordelijkheid!!
Wat kunnen politici en bestuurders wat u zelf niet kan? Waarom moeten we belastingen betalen voor water, voedsel en een huis? Belasting IS diefstal!

KnutzEls
KnutzEls
22 dagen geleden
x

Check Also

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

sterf

Onderzoek in Nederland naar sterfgevallen na vaccinatie, hoorzittingen op 22 mei

Noteer alvast in je agenda: op zaterdag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

44
0
We lezen graag je reactie!x