BuitenlandCorona

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is geen wetenschappelijke basis voor de sterftecijfers die worden gemeld door het National Public Health Emergency Team (Nphet), de Ierse versie van het OMT. Dat zei lijkschouwer Patrick O’Connor tegen de Britse krant The Times.

Hij stelde dat veel mensen die zijn geregistreerd als coronadode onderliggende aandoeningen hadden waar ze mogelijk aan zijn overleden. De lijkschouwer is dan ook sceptisch over de cijfers. Officieel zijn er in Ierland sinds het begin van de pandemie 4836 coronadoden gemeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Onjuist

“In werkelijkheid gaat het in de meeste gevallen om mensen met ernstige comorbiditeiten, waaronder terminale kanker. Mensen kunnen sterven aan corona of met corona,” zei O’Connor. Hij voegde toe dat de cijfers over coronasterfte mogelijk onjuist zijn en geen wetenschappelijke basis hebben.

“Als iemand aan een aantal verschillende aandoeningen lijdt die op korte termijn kunnen resulteren in overlijden en deze persoon raakt besmet met het coronavirus, dan wordt dat geregistreerd als primaire doodsoorzaak,” legde hij uit.

99 procent

Een andere lijkschouwer, Denis Cusack, publiceerde afgelopen week een rapport waaruit blijkt dat 99 procent van de 230 coronadoden in het Ierse graafschap Kildare onderliggende aandoeningen had. Deze onderliggende ziekten werden weggelaten uit de rapporten die naar de lijkschouwer werden gestuurd.

Van de 230 coronadoden hadden 228 onderliggend lijden, waaronder hoge bloeddruk, dementie, kanker en diabetes. Er overleden dus welgeteld twee mensen puur en alleen aan corona.

[The Times]

4.9 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Els
Els
3 jaren geleden

Het wordt steeds duidelijker! De verlossing komt! Hou nog even vol!

Tim
Tim
3 jaren geleden

En dan nog te bedenken dat een groot deel van de positief geteste overledenen waarschijnlijk niet eens besmet was vanwege de frauduleuze PCR-test, waardoor het aantal ‘coronadoden’ nog verder opgeblazen wordt.

W Appie??
W Appie??
3 jaren geleden

Logisch dat je daar de boel voor op slot gooit ??zelfs moorden ze miljoenen uit zolang er altijd is gevaccineerd Maar dat is wat anders wie is nu dat Wappies achter slot en grendel deze satan gebroed

Skalenski
Skalenski
3 jaren geleden

Dit weten wij wakkeren al circa een jaar. De vraag is wie doet er echt wat aan? Dat koffiedrinken op t malieveld heeft, hoe goed het ook bedoeld is, totaal geen nut. Het is een internationale zwendel en die kan je niet stoppen vanuit nationale bewegingen. We hebben allemaal gelezen wat ze doen met eigenwijze presidenten in Afrika. Als het regime niet meewerkt, dan wordt het omvergeworpen en vervangen door poppetjes van de eigen club.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x