Mens en Dier

David Icke 2 jaar verbannen uit EU-landen, gelabeld als ’terrorist’: ‘Zo bang is de sekte voor hem’

Help door dit met vrienden op je socials te delen!

Het kabinet heeft besloten dat David Icke Nederland niet in mag. De Brit zou spreken op een demonstratie van de organisatie Samen voor Nederland op de Dam in Amsterdam. De IND gaf het advies Icke de toegang te weigeren na overleg met politie en de NCTV.

De demonstratie op de Dam is bovendien verboden. De organisatie, Samen voor Nederland, is naar de rechter gestapt. Het kort geding hierover dient vrijdagmiddag bij de rechtbank in Amsterdam.

Icke zegt onder meer dat de mensheid heimelijk geregeerd wordt door buitenaardse reptielen die zich voordoen als mensen. De demonstratie draait zondag om een hele reeks zaken: de oorlog in Oekraïne, het kabinet-Rutte, de hoge energierekening, de permanente coronawet, de digitale identiteit, de onteigening van boeren en de Europese dictatuur.

Fake news

De media berichtten dat de demonstratie is verplaatst naar het Museumplein. Volgens de organisatie is dat fake news. In een persbericht schrijft Samen voor Nederland dat de politie en gemeente woensdagmiddag hebben laten weten dat de demonstratie is verboden.

Na de aangekondigde tegendemonstratie van onder andere het CIDI stelt de Amsterdamse driehoek dat zij de veiligheid van de demonstranten niet kan garanderen. De organisatie is vervolgens in de gelegenheid gesteld om de demonstratie te verplaatsen naar het Museumplein.

Wij willen naar de Dam

“Wij hebben geen goede herinneringen aan het politiegeweld op het Museumplein,” zegt Frank Ruesink, één van de contactpersonen voor de gemeente en politie. “Het hoogste doel van Samen voor Nederland voor zondag 6 november staat ook na dit verbod nog steeds fier overeind en dat is een massale, waardige en veilige vredesdemonstratie voor iedereen.”

Michel Reijinga, die eerder coronademonstraties in Amsterdam organiseerde, voegt toe: “Wij willen naar de Dam. De gemeente heeft tegen ons gezegd dat het voor onze veiligheid beter is om naar het Museumplein te gaan, maar elke demonstratie van ons op de Dam is tot nu toe perfect verlopen. Wij zijn de dupe van het feit dat er tegendemonstraties worden aangekondigd en daar buigt men voor.”

Brief

Icke heeft zojuist een brief ontvangen van de IND waarin staat dat hij twee jaar lang het Schengengebied niet mag inreizen. “David Icke is twee jaar verbannen uit EU-landen. Zo bang is de sekte voor hem,” valt te lezen op zijn Instagrampagina.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Icke (@davidickeofficial)


Hij is ook gelabeld als ‘terrorist’.


Ondertussen haalt het kabinet wel 12 IS-vrouwen naar Nederland.

4.9 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
218 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
4 maanden geleden

En moeten we deze onzin blijven pikken, of is het eindelijk genoeg geweest met die poppenkast?

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
4 maanden geleden

Officiële mededeling aan de overheid: Ik geloof Icke nu!

Johan van Spijker
Johan van Spijker
4 maanden geleden

David gaat dan gewoon ons toespreken op een mega scherm. Die toespraak komt er echt wel. Laat de politie de tegendemonstranten maar oppakken. We hebben nog veel te goed van de politie. Veel van ons zijn mishandeld door hen.

ellie
ellie
4 maanden geleden

laat hem alsnog spreken en zend dat uit op grote schermen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

218
0
We lezen graag je reactie!x