Homepagina » Binnenland » Als historici over 100 jaar terugkijken op deze tijd dan zullen ze denken: wat bezielde hen? Baudet sloopt Klimaatakkoord
Als historici over 100 jaar terugkijken op deze tijd dan zullen ze denken: wat bezielde hen? Baudet sloopt Klimaatakkoord
Foto: YouTube/Forum voor Democratie

Als historici over 100 jaar terugkijken op deze tijd dan zullen ze denken: wat bezielde hen? Baudet sloopt Klimaatakkoord

Het huidige kabinet kiest ervoor om niet te investeren in pensioenen, in AOW en verzorgingstehuizen. Om niet te investeren in woningbouw, in veiligheid en betere salarissen voor onze politiemensen, zei FVD-voorman Thierry Baudet tijdens het debat over het Klimaatakkoord.

Hij merkte op dat het kabinet er ook niet voor kiest om de belastingen te verlagen voor hardwerkende Nederlanders.

“Dit kabinet kiest ervoor om 1000 miljard uit te geven aan klimaatwichelroederij,” aldus Baudet.

Enorme extra kosten

“Alles moet ervoor wijken,” vervolgde hij. “Zeventig procent van onze energievoorziening moet duurzaam worden, staat in het Klimaatakkoord.”

We worden met enorme extra kosten en CO2-heffingen geconfronteerd, waardoor alles in Nederland duurder zal worden.

Nut

De koopkracht daalt al jaren, mensen kunnen geen huis meer vinden, geen gezin meer stichten, zei Baudet.

Hij vroeg zich af wat het nut is van het Klimaatakkoord.

“Als Nederland deze gigantische operatie onderneemt zal dat – als alle alarmistische doemscenario’s kloppen – 0,00007 graden minder opwarming betekenen,” zei hij.

Onmeetbaar

“Voor 1000 miljard een totaal onmeetbaar en insignificant temperatuurverschil,” benadrukte hij.

“Als historici over 100 jaar terugkijken op deze tijd dan zullen ze denken: wat bezielde hen? Is dit een grap? Hoe is dit mogelijk geweest?” klonk het.

Bekijk de inbreng van Baudet hieronder:

[Forum voor Democratie]


Vond je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. 100 jaar pas .. ! ? ! Dacht het niet, dit gaat niet zo lang meer duren dat de pleuris uitbreekt in dit kikkerlandje, het is werkelijk niet te rijmen, als ik die robotkoppen al zie.. je zou de stekkers er zo uit willen rukken!!
  baudet is hoop ik ” echt “maar ik heb zo mijn twijfels
  afgelopen dag weer volop KRISKRASKRUIZEN in een smetteloze blauwe prachtige lucht, paar uur er na .. de hele lucht vol romige dikke vieze bewolking die wordt afgedaan door de ” weermannen ” als s l u i e r- bewoliking..gelukkig gaan meer menden dit zien, maar er wordt gesproeid mensen, gif en dat is nog niet alles, maar er komt zo ook een verplichte vaccinatie aan, voorloper van de chip die ze willen inplanten in je lichaam..
  orgaanwet, vaccinwet, klimaatwet.. allemaal LARIE koek om nog even meer flink aan de mensen te verdienen door ze uit te melken en daarna te bestelen van ALLES wat zo een beetje ” menselijk ” dient te zijn..
  een grote opstand zou er moeten zijn met elkaar en ze eens flink hun stupide en gore streken af te leren, we moeten van deze kliek af mensen maar hoe… ?!?

  nu.. op naar de volgende dag en niet pas over 100 jaar !

  fijn weekend allen hier op deze prachtige site van Robin

  p.s. kijk ook eens bij de site van Kat ( http://www.revolutionaironline.com ) of http://www.wanttoknow.nl van Guido

  22 likes
 2. Ik hoor iedereen klagen en schelden en politici die roepen dat het allemaal niet kan en onbetaalbaar is maar de keiharde werkelijkheid is dat niemand van deze politici er ook maar iets aan doet. Het gaat gewoon gebeuren, wij worden straks keihard genaaid door Den Haag met onmogelijke bezuinigingen en torenhoge lasten omdat er ergens iemand iets heeft verzonnen. Klimaat aanpakken doe je door de grote vervuilers aan te pakken. Denk je nu echte dat ze ergens in Oost Europa ook maar iets aantrekken van deze onzin. Ik ga over 5 jaar met pensioen en zie de bui al hangen om alle investeringen te moeten doen voor de komende 10 of 20 jaar. Alleen maar betalen betalen betalen…. oh ja, voor dat ik het vergeet:

  -Uit de EU
  -Gulden terug
  -Ziekenfonds terug
  -Grenzen dicht
  -Privatisering terug draaien

  13 likes
  • @[email protected], quote : Ik hoor iedereen klagen en schelden en politici die roepen dat het allemaal niet kan en onbetaalbaar is maar de keiharde werkelijkheid is dat niemand van deze politici er ook maar iets aan doet.

   Klopt, dat zal ook zo blijven zo lang mensen nog naar de stembus blijven rennen om onvoorwaardelijk en op basis van aantoonbare leugens dat kwaadaardige gespuis aan de macht blijft helpen. Als mensen dan zo nodig moeten stemmen , stem dan altijd op het tegengeluid en houdt ze verantwoordelijk als ze vervolgens precies het tegenovergestelde in praktijk brengen dan beloofd tijdens de campagnes. Als een politicus aantoonbaar gelogen heeft, zoals Rutte onophoudelijk doet, moet ie nooit meer aan de bak kunnen komen. Hij zou verguisd moeten worden door een woedende menigte wiens wel en wee willens en wetens op het spel gezet wordt op tal van manieren. Een volk krijgt de leider die het verdient.

   6 likes
   • Je hebt meer dan 100% gelijk, echter blijft het stemvee maar stemmen en denkt, “het komt wel goed” Wij (diegene die nadenken) weten dat het niet zo is. De gemiddelde burger in Nederland is op het gebied van politiek gewoon doof.

    2 likes
 3. De bedoeling van dit klimaatakkoord is om samen met de uitrol van G5, een electrische/digitale wereld te scheppen. Daarom moeten wij van fossiele brandstoffen af, verdwijnt cash geld. Alle fysieke middelen worden uit de samenleving gehaald en gedigitaliseerd. Ook onze personen worden gedigitaliseerd. En er wordt ontzettend veel data over ons verzameld.
  Nog even, en de techniek is er al, is het mogelijk om digitale projecties te maken van onze fysieke personen. Met de bedoeling om door middel van een digitale parralelle wereld, de fysieke wereld uit te vagen.
  Dit zal de fysieke mensen reduceren tot batterijen. Want ziek gemaakt en gemutteerd door vaccinaties, hele sterke straling (G7 ++++ ?) zullen die toekomstige vlezige, zieke wezens die eens mensen waren, tot niets anders in staat zijn, dan als batterijen te functioneren. Vee… Nog minder. Dat is wat zij van ons willen maken.
  Wij worden niet vervangen door moslims! Wij gaan vervangen worden door digitale avatars.
  Het is alles schijn om ons af te leiden van het werkelijke plan.
  Number of the beast!

  Lucifer is een ware goochelaar.

  7 likes
  • Erde, goed gesproken! We worden getransformeerd van fysieke batterij naar digitale batterij.
   De film de Matrix lijkt heel extreem en surrealistisch, maar is dit eigenlijk niet. Het is dan ook logisch dat bijna niemand dit kan vatten, gezien we allen in een onbewuste bewustzijnstoestand gehouden worden. Sommigen zien het – gelukkig !
   Vandaag fungeren wij als fysieke batterij omdat we werken voor geld. Iedere euro die verdiend wordt, wordt (meer dan) dubbel verdiend en gaat integraal naar de staatskas. Maar (bijna) niemand heeft het door dat er meer naar de staatskas vloeit dan naar de personen die ervoor gewerkt hebben!
   Waarom men de fysieke wereld wil transformeren naar een digitale is omdat we uiteindelijk al gerund worden door artificiële intelligentie, een of andere niet aardse entiteit. En idd, terwijl iedereen denkt dat we allemaal moslims gaan worden, gebeurd er achter de schermen dus iets heel anders 🙂

   2 likes
 4. Precies zo is het @deze, er woedt in alle hevigheid een oorlog tegen de mensheid welke op een zeer gehaaide manier wordt verkocht als zijn voor ons eigen bestwil. Dat steeds meer mensen dat door krijgen is de reden dat ze steeds meer haast krijgen en fouten maken en eigenlijk steeds harder door de mand vallen. En nog zijn er mensen die het niet (willen) zien, veel mensen zelfs. Mensen die hun politieke stem en daarmee hun volledige zeggenschap en verantwoording aan dit soort vuile leugenaars verkwanselt zijn het levende bewijs hiervoor. Mensen kiezen nog steeds in hun hardnekkige onwetendheid vrijwillig voor hun eigen ondergang als dit ongehinderd door kan gaan. Er zal snel een kentering moeten komen, mensen moet snel bewust gaan worden wat hier gaande is anders is het te laat.

  6 likes
 5. Hoe klimaatzwendel in de praktijk werkt wordt in een treffend voorbeeld gedocumenteerd in onderstaande link. En zo zijn er talloze smerige leugens die ons bang moeten maken om ons hun voor ons fatale plannen kritiekloos te laten accepteren. Geen van alle doemscenario’s en voorspellingen blijken echter uit te komen.

  https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14179:zo-werkt-de-klimaatzwendel-in-de-praktijk&catid=9:binnenland&Itemid=22

  3 likes
 6. Krankzinnig. Jaren geleden al bekend gemaakt, dat ons koningshuis(raadgevers) ging overschakelen van olie op alternatieve energie. Het beleid wat wij hebben komt nog steeds daar vandaan. En maar blijven zwaaien met de vlaggetjes in de 5G straling. Denk dat we over een paar jaar geheel uitgezwaaid zijn aan kanker/met de dood.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

derksen

Derksen gaat los: ‘Mensen zijn helemaal gek gemaakt door Jetten en Klaver’

Ik stoor me geweldig aan die twee ...

Ouderen moeten koukleumen om CO2 te besparen: ‘Pak maar een fleecedeken’

In woonzorgcentrum Vivent Mariaoord in Rosmalen hebben ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.