Binnenland

Als historici over 100 jaar terugkijken op deze tijd dan zullen ze denken: wat bezielde hen? Baudet sloopt Klimaatakkoord

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het huidige kabinet kiest ervoor om niet te investeren in pensioenen, in AOW en verzorgingstehuizen. Om niet te investeren in woningbouw, in veiligheid en betere salarissen voor onze politiemensen, zei FVD-voorman Thierry Baudet tijdens het debat over het Klimaatakkoord.

Hij merkte op dat het kabinet er ook niet voor kiest om de belastingen te verlagen voor hardwerkende Nederlanders.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Dit kabinet kiest ervoor om 1000 miljard uit te geven aan klimaatwichelroederij,” aldus Baudet.

Enorme extra kosten

“Alles moet ervoor wijken,” vervolgde hij. “Zeventig procent van onze energievoorziening moet duurzaam worden, staat in het Klimaatakkoord.”

We worden met enorme extra kosten en CO2-heffingen geconfronteerd, waardoor alles in Nederland duurder zal worden.

Nut

De koopkracht daalt al jaren, mensen kunnen geen huis meer vinden, geen gezin meer stichten, zei Baudet.

Hij vroeg zich af wat het nut is van het Klimaatakkoord.

“Als Nederland deze gigantische operatie onderneemt zal dat – als alle alarmistische doemscenario’s kloppen – 0,00007 graden minder opwarming betekenen,” zei hij.

Onmeetbaar

“Voor 1000 miljard een totaal onmeetbaar en insignificant temperatuurverschil,” benadrukte hij.

“Als historici over 100 jaar terugkijken op deze tijd dan zullen ze denken: wat bezielde hen? Is dit een grap? Hoe is dit mogelijk geweest?” klonk het.

Bekijk de inbreng van Baudet hieronder:

[Forum voor Democratie]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
deze
deze
4 jaren geleden

100 jaar pas .. ! ? ! Dacht het niet, dit gaat niet zo lang meer duren dat de pleuris uitbreekt in dit kikkerlandje, het is werkelijk niet te rijmen, als ik die robotkoppen al zie.. je zou de stekkers er zo uit willen rukken!!
baudet is hoop ik ” echt “maar ik heb zo mijn twijfels
afgelopen dag weer volop KRISKRASKRUIZEN in een smetteloze blauwe prachtige lucht, paar uur er na .. de hele lucht vol romige dikke vieze bewolking die wordt afgedaan door de ” weermannen ” als s l u i e r- bewoliking..gelukkig gaan meer menden dit zien, maar er wordt gesproeid mensen, gif en dat is nog niet alles, maar er komt zo ook een verplichte vaccinatie aan, voorloper van de chip die ze willen inplanten in je lichaam..
orgaanwet, vaccinwet, klimaatwet.. allemaal LARIE koek om nog even meer flink aan de mensen te verdienen door ze uit te melken en daarna te bestelen van ALLES wat zo een beetje ” menselijk ” dient te zijn..
een grote opstand zou er moeten zijn met elkaar en ze eens flink hun stupide en gore streken af te leren, we moeten van deze kliek af mensen maar hoe… ?!?

nu.. op naar de volgende dag en niet pas over 100 jaar !

fijn weekend allen hier op deze prachtige site van Robin

p.s. kijk ook eens bij de site van Kat ( http://www.revolutionaironline.com ) of http://www.wanttoknow.nl van Guido

Erde
Erde
4 jaren geleden

De bedoeling van dit klimaatakkoord is om samen met de uitrol van G5, een electrische/digitale wereld te scheppen. Daarom moeten wij van fossiele brandstoffen af, verdwijnt cash geld. Alle fysieke middelen worden uit de samenleving gehaald en gedigitaliseerd. Ook onze personen worden gedigitaliseerd. En er wordt ontzettend veel data over ons verzameld.
Nog even, en de techniek is er al, is het mogelijk om digitale projecties te maken van onze fysieke personen. Met de bedoeling om door middel van een digitale parralelle wereld, de fysieke wereld uit te vagen.
Dit zal de fysieke mensen reduceren tot batterijen. Want ziek gemaakt en gemutteerd door vaccinaties, hele sterke straling (G7 ++++ ?) zullen die toekomstige vlezige, zieke wezens die eens mensen waren, tot niets anders in staat zijn, dan als batterijen te functioneren. Vee… Nog minder. Dat is wat zij van ons willen maken.
Wij worden niet vervangen door moslims! Wij gaan vervangen worden door digitale avatars.
Het is alles schijn om ons af te leiden van het werkelijke plan.
Number of the beast!

Lucifer is een ware goochelaar.

eksegese
eksegese
4 jaren geleden

Precies zo is het @deze, er woedt in alle hevigheid een oorlog tegen de mensheid welke op een zeer gehaaide manier wordt verkocht als zijn voor ons eigen bestwil. Dat steeds meer mensen dat door krijgen is de reden dat ze steeds meer haast krijgen en fouten maken en eigenlijk steeds harder door de mand vallen. En nog zijn er mensen die het niet (willen) zien, veel mensen zelfs. Mensen die hun politieke stem en daarmee hun volledige zeggenschap en verantwoording aan dit soort vuile leugenaars verkwanselt zijn het levende bewijs hiervoor. Mensen kiezen nog steeds in hun hardnekkige onwetendheid vrijwillig voor hun eigen ondergang als dit ongehinderd door kan gaan. Er zal snel een kentering moeten komen, mensen moet snel bewust gaan worden wat hier gaande is anders is het te laat.

J@n
J@n
4 jaren geleden

Ik hoor iedereen klagen en schelden en politici die roepen dat het allemaal niet kan en onbetaalbaar is maar de keiharde werkelijkheid is dat niemand van deze politici er ook maar iets aan doet. Het gaat gewoon gebeuren, wij worden straks keihard genaaid door Den Haag met onmogelijke bezuinigingen en torenhoge lasten omdat er ergens iemand iets heeft verzonnen. Klimaat aanpakken doe je door de grote vervuilers aan te pakken. Denk je nu echte dat ze ergens in Oost Europa ook maar iets aantrekken van deze onzin. Ik ga over 5 jaar met pensioen en zie de bui al hangen om alle investeringen te moeten doen voor de komende 10 of 20 jaar. Alleen maar betalen betalen betalen…. oh ja, voor dat ik het vergeet:

-Uit de EU
-Gulden terug
-Ziekenfonds terug
-Grenzen dicht
-Privatisering terug draaien

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x