Binnenland

UFO-partij gaat voor tientallen zetels

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verschillende mensen doen in september met een geheel nieuwe partij mee aan de landelijke verkiezingen.

Eén van hen is ufoloog Anton Teuben uit Soest. Hij komt met de Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN) en rekent op tientallen zetels, schrijft De Telegraaf vanochtend.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Geen gebrek aan optimisme bij deze oprichter van veruit de meest opmerkelijke partij van de landelijke verkiezingen. Hij moet als gevolg van de val van het kabinet sneller aan de bak dan hij had gedacht. “We hebben de koppen bij elkaar gestoken, want er moet een campagne op poten worden gezet,” aldus Teuben in het AD.

SOPN komt niet met de eerste de beste boodschap: “De gewone man blijft verstoken van de nieuwste inzichten en technieken die grote bedrijven en overheden wel hebben. Zo worden u en ik dom gehouden als het gaat om zaken als UFO’s en buitenaardse bezoekers, massale bijensterfte, stralingsgevaar en complotten in de voedingsmiddelenindustrie.”

Een belangrijk speerpunt vormt gratis stroom voor alle Nederlanders. “Dat kan makkelijk, de techniek daarvoor bestaat al,” meent Teuben. “Die wordt alleen geboycot door oliemaatschappijen en gasbedrijven.”

Volgens Teuben toont zijn site, die dagelijks duizenden bezoekers trekt, aan dat er grote interesse is voor een ‘verschuiving in bewustzijn’.

De partij heeft nog geen lijsttrekker gekozen, maar Teuben zegt beschikbaar te zijn. “Daar moeten we nog over beslissen want er zit nog veel meer kwaliteit in onze achterban. We hebben wetenschappers, auteurs, docenten, natuurkundigen, biologen, kwantumkenners en veel ervaringsdeskundigen die ook in aanmerking kunnen komen als lijsttrekker van SOPN.”

Bron: Telegraaf.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x