Homepagina » Buitenland » Gelekte memo onthult schimmig Soros-complot tegen Poetin en Rusland
Gelekte memo onthult schimmig Soros-complot tegen Poetin en Rusland

Gelekte memo onthult schimmig Soros-complot tegen Poetin en Rusland

Vorige week werd gevoelige informatie over George Soros, de schimmige Amerikaanse miljardair en belangrijke sponsor van de democratische partij, online geplaatst. Op de website dcleaks.com zijn meer dan 2500 e-mails gepubliceerd die afkomstig zijn uit organisaties die Soros financiert.

Eén van de belangrijkste is Open Society, een denktank en sponsor van burgerrechtenbewegingen in binnen- en buitenland. Uit de e-mails blijkt dat de miljardair zijn rijkdom en invloed gebruikt om overal ter wereld chaos te creëren en om daar vervolgens zelf van te profiteren.

De gelekte bestanden tonen aan dat Soros de Europese Unie probeerde te destabiliseren door middel van massamigratie en het plegen van een illegale coup in Oekraïne. Glenn Beck verwees al eens naar Soros als degene die de touwtjes in handen heeft. De miljardair is gelinkt aan corruptie in de VS en financierde ook de Black Lives Matter-beweging.

Opening
Gelekte memo onthult schimmig Soros-complot tegen Poetin en Rusland

Vladimir Poetin (ABC News)

Nu blijkt dat Soros meermaals tevergeefs geprobeerd heeft om de regering van de Russische president Poetin omver te werpen. In een document getiteld OSF (Open Society Foundation) Russia Strategic Planning Meeting Notes, dat dateert van november 2012, valt te lezen hoe een groep internationale experts bijeenkwam om te bespreken hoe ze het Rusland zo moeilijk mogelijk konden maken.

De deelnemers spraken hun hoop uit dat er ‘een opening’ zou komen voor de Open Society Foundation om de Russische regering te beïnvloeden. In het document wordt een lijst gegeven van dingen ‘die moeten worden gedaan’ om Rusland te destabiliseren. Het gaat onder meer om het overspoelen van het land met migranten en het beïnvloeden van de Russische media.

Ongewenste organisatie

Er werd ook gesproken over het ‘Rusland-project’, dat gericht was op het identificeren en samenbrengen van tegenstanders van Poetin en het ondermijnen van het imago van Rusland in de aanloop naar de Olympische Winterspelen in Sotsji.

De plannen van Soros vielen in het water toen Rusland de OSF van George Soros eind vorig jaar in de ban deed. Wie in Rusland nog zaken doet met de ‘ongewenste organisatie’ riskeert een gevangenisstraf van zes jaar.

Oekraïne-referendum

Soros gaf tussen 2009 en 2014 ook minstens 4,9 miljoen euro aan Nederlandse stichtingen, goede doelen en denktanks. Daaronder zijn bijvoorbeeld ProDemos en KiesKompas (die in verkiezingstijd allebei een stemwijzer uitbrengen) en de pro-Europese studentenvereniging AEGEE, die in vrijwel alle Nederlandse studentensteden aanwezig is. Ook de ‘ja’-campagne bij het Nederlandse referendum over Oekraïne in april werd door Soros gefinancierd.

[Zero Hedge]


Vond je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Quote : Soros gaf tussen 2009 en 2014 ook minstens 4,9 miljoen euro aan Nederlandse stichtingen, goede doelen en denktanks. Daaronder zijn bijvoorbeeld ProDemos en KiesKompas (die in verkiezingstijd allebei een stemwijzer uitbrengen) en de pro-Europese studentenvereniging AEGEE, die in vrijwel alle Nederlandse studentensteden aanwezig is.

  Hieruit blijkt onomstotelijk hoe stinkend rijke charlatans vanachter de coulissen hun macht en kapitaal aanwenden om onze zogenaamde “democratie”naar hun hand te zetten, voor nu en in de toekomst. Onze regering en ook onze publieke omroep laten dat ongemoeid en onbesproken. Een bewijs dat ze niet te vertrouwen zijn en onze aandacht en/of politieke stem zeker niet waard zijn. Duidelijker kan het amper aangetoond worden.

  51 likes
  • ” prinses ” mabel werkt ook voor dit oude, engbekkende reptiel.. tja.. ‘t is 1 grote faimille zoals ze het zo mooi bije Tros zeggen..

   7 likes
  • Beste exegese,

   Natuurlijk gebeurd dit, het zit in ieders blauwdruk. Als het Soros niet geweest was was het wel iemand anders die het zou doen.
   Je kunt het wel haar scherp veroordelen maar het gaat er om dat je deze krachten in jezelf ontmoet.
   Als je hier voor afsluit wat jij figuurlijk en letterlijk hebt gedaan(Je chakra,s) kan je nooit deze krachten transformeren.
   Als je deze krachten echt ontmoet zou hebben en je karma zou hebben overstegen zou je manier van denken over deze mensen vol compassie zijn. Je zou het niet veroordelen. Nu doe je niets anders dan wijzen.

   Anderen zijn de schuld van jouw verontwaardiging en van het walgen over de gang van zaken.
   Maar niets is minder waar het is je eigen houding hier tegen, die je zo doet walgen.
   Ook in de 2e wereld oorlog deden mensen de verschrikkelijkste dingen terwijl ze dachten goed bezig te zijn. ze vonden dat de ander helemaal verkeerd bezig waren. Elke actie naar buiten gericht is niets anders dan van het zelfde laken een pak. Ik ben goed, Jij bent slecht.

   Geloof me Soros is niets anders dan ons allemaal.

   Ga eens vol in het leven staan, onderga het eens volledig ga niets uit de weg, met een open hart. Zonder oordeel, zonder te wijzen, zonder verontwaardiging en walging,
   Begeef je eens in oorlogs gebied en kijk eens wat er in je boven komt. daag dat heilige van je zelf eens uit om te kijken of het echt is. en niet van uit een idee in je hooft, zo als er zo velen rond lopen. Kijk eens of je echt geen karma meer hebt.

   1 likes
   • Beste @afwassen. Als je de duivel omhelst in de hoop hem te bekeren lijdt je aan een dodelijke vorm van naïviteit. Dit soort gasten zijn zo door en door slecht die zullen je glimlachend begroeten en daarna onmiddellijk een dolk in je rug steken als ze ook maar in de verte denken iets mee op te kunnen schieten.

    Dit soort is vele malen gehaaider, gemener, baatzuchtiger, meedogenlozer en machtiger dan jij je klaarblijkelijk ook maar in de verste verte voor kunt stellen. Dit zijn geen gewone mensen die gewoon de weg kwijt zijn of niet precies weten waar ze mee bezig zijn. Die kunnen echt wel op mijn compassie en vergevingsgezindheid rekenen. De grootste fout die je kunt maken, ook tegenover je medemens is hen nog langer de ruimte bieden om hun smerige plannen te voltrekken. Het feit dat ze zo ver zijn gekomen komt alleen maar omdat mensen hen onderschatten of niet erkennen wat ze werkelijk. zijn nl. je grootste vijand. Les 1 : ken uw vijand. Voordat je hem kent moet je hem eerst herkennen, daarna herken je de sluwe kunstjes die ze uithalen om de mensheid in de vernieling te helpen, te misleiden, uit te buiten en hun van hun energie te beroven. Alles is gebaseerd op de leugen dat wij leiders nodig zouden hebben die de macht naar zich toe trekken om daar vervolgens gretig misbruik van te maken. Dat is wat er gaat veranderen. Mensen zullen minder naïef zijn, ze zullen kritischer worden, ze zullen van zich af gaan bijten, ze zullen meer en meer in hun eigenlijke kracht terugkomen en daar hebben we zulke gasten als deze echt niet bij nodig. Dat wordt met de dag duidelijker en dat is waar ze verschrikkelijk van balen. Dat is dan jammer maar het is reeds in gang gezet.

    Overigens is het niet zo dat Soros van het leven beroofd zou moeten worden of anderszins iets aangedaan moet worden, gewoon zijn macht ontnemen en alles wat hij zich onrechtmatig toegeëigend heeft terug geven aan het volk, waar het thuis hoort, de rest wordt van “hogerhand” geregeld.

    6 likes
  • Nederland is een Fascistische schijn democratie.

   1 likes
 2. Weg met de heersende elite, het wordt tijd voor een totaal andere elite.

  19 likes
  • Waar de lakeien van de heersers samen moeten werken veranderd het ook onmiddellijk in een slangenkuil : http://www.telegraaf.nl/binnenland/26496529/__Zesde_SP_er_verlaat_partij__.html

   2 likes
   • Na de val van de cabal hebben we de SP juist hard nodig. De enige die echt bezig was en is met het verbeteren van omstandigheden voor de gewone man.
    Die juist doelbewust aan alle kanten de verdommenis ingedrukt wordt, althans dat was de bedoeling.
    Dus kun je er wel iets bij voorstellen hoe het voor een SP´er is om in dergelijke slangenkuil te moeten werken brrr… tussen bepaalde zichzelf bloedserieus nemende onbenullen die nog niet op de hoogte zijn hoe ze zelf in de maling worden genomen.
    Die pedante mannetjes die denken dat ze lollig zijn en er van overtuigd zijn dat ze ver boven je staan. Vaak ook heel onbeschoft en sexistisch, vermoeiend hoor.
    Maar het is game over voor de slangen, ze gaan een flinke veer laten.

    4 likes
 3. In ben voor Poetin en zeer zeker tegen dat serpent Clinton ! Poetin heeft hulp van buitenaf ! Clinton is een serpent dat kronkelt ! Ze is vies en besmet !! Nee Poetin is goed Hij gaat inderdaad ons vrede brengen !!

  17 likes
 4. Wie de waarheid wil weten kan tegenwoordig beter terecht op nieuws sites van zogenaamde niet vrije landen dan de Staats TV zenders in ons eigen vrije democratisch Europa.
  De vraag is nu alleen nog, hoe lang de meerderheid van de burgers het nog niet door hebben en wanneer de Europese lente in een politieke vorm wordt gegoten.

  12 likes
 5. Men hoort weleens over “Reptielen”, als ik die kop van soros zie kon dit best waar zijn, trouwens hetzelfde geldt voor die kop van clinton…

  10 likes
 6. Deze sch*ft leeft niet lang meer .. hoop ik, niet netjes dan dat maar.. het leed wat deze vrek heeft aan gericht.. niet te vatten.
  Interpol.. doe je werk!

  8 likes
 7. “Daaronder zijn bijvoorbeeld ProDemos en KiesKompas (die in verkiezingstijd allebei een stemwijzer uitbrengen)….”

  Oh, die ‘stemwijzer’ kwam wel van pas. Want bij de keuzevraag “wilt u belastingverhoging, of liever lastenverzwaring” was het duidelijk, dat stemmen op welke partij dan ook, volkomen zinloos is!

  6 likes
 8. Achter-af waren we beter af geweest met het Duizend Jarige Rijk dan met het al 200 jaren durende Zionistische Rijk.
  ” Vrije Markthandel” is natuurlijk volledig in strijd met het Nationaal Socialisme. Dat laatste systeem biedt de Rovers weinig speelruimte. Ik kan het boek dat daarover is geschreven U allen warm aanbevelen. Ik snap wel waarom dit boek jaren uit de schappen is gehouden. In dit boek is geen plaats voor cokesnuivendeinteduresportwagensrijdendehoerenlopers.

  4 likes
 9. kijk die wenkbrauwen..kan alleen maar boos zijn..en die waterdoorlopen ogen van verontwaardiging..is echt erg..

  3 likes
 10. De financiële vulkanen staan op uitbarsten. Rustig afwachten tot de boel ploft. Elke honderd jaar een verschrikkelijke schoonmaakbeurt doet wonderen. Begon in 1917 ook zo.

  2 likes
 11. hoeveel kilometer kan die man overzien..ik vind t maar verevelend en wil beweren dat ik 2 kwart van de aarde kan overzien vanuit mn stoel met mn ogen dicht..wat komt dat mannetje nou uitleggen

  0 likes
 12. Sanders wordt de President van de VS.
  De duistere figuren T en H hebben geen sympathie van de burger daar.
  Dan is Soros zijn macht kwijt.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Nederland probeert MH17-congres in Maleisië te saboteren. Waarom de waarheid over deze fatale ramp voor altijd verborgen zal blijven

Nederland probeert MH17-congres in Maleisië te saboteren. Waarom de waarheid over deze fatale ramp voor altijd verborgen zal blijven

Vorige maand vond in Kuala Lumpur een ...

3 klimaatwetenschappers vegen in deze video de vloer aan met de kersverse 'klimaatpaus' Frans Timmermans

3 klimaatwetenschappers vegen in deze video de vloer aan met de kersverse ‘klimaatpaus’ Frans Timmermans

Klimaatalarmist pur sang Frans Timmermans wordt de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.