Homepagina » Buitenland » Gelekte memo onthult schimmig Soros-complot tegen Poetin en Rusland
Gelekte memo onthult schimmig Soros-complot tegen Poetin en Rusland

Gelekte memo onthult schimmig Soros-complot tegen Poetin en Rusland

Vorige week werd gevoelige informatie over George Soros, de schimmige Amerikaanse miljardair en belangrijke sponsor van de democratische partij, online geplaatst. Op de website dcleaks.com zijn meer dan 2500 e-mails gepubliceerd die afkomstig zijn uit organisaties die Soros financiert.

Eén van de belangrijkste is Open Society, een denktank en sponsor van burgerrechtenbewegingen in binnen- en buitenland. Uit de e-mails blijkt dat de miljardair zijn rijkdom en invloed gebruikt om overal ter wereld chaos te creëren en om daar vervolgens zelf van te profiteren.

De gelekte bestanden tonen aan dat Soros de Europese Unie probeerde te destabiliseren door middel van massamigratie en het plegen van een illegale coup in Oekraïne. Glenn Beck verwees al eens naar Soros als degene die de touwtjes in handen heeft. De miljardair is gelinkt aan corruptie in de VS en financierde ook de Black Lives Matter-beweging.

Opening
Gelekte memo onthult schimmig Soros-complot tegen Poetin en Rusland

Vladimir Poetin (ABC News)

Nu blijkt dat Soros meermaals tevergeefs geprobeerd heeft om de regering van de Russische president Poetin omver te werpen. In een document getiteld OSF (Open Society Foundation) Russia Strategic Planning Meeting Notes, dat dateert van november 2012, valt te lezen hoe een groep internationale experts bijeenkwam om te bespreken hoe ze het Rusland zo moeilijk mogelijk konden maken.

De deelnemers spraken hun hoop uit dat er ‘een opening’ zou komen voor de Open Society Foundation om de Russische regering te beïnvloeden. In het document wordt een lijst gegeven van dingen ‘die moeten worden gedaan’ om Rusland te destabiliseren. Het gaat onder meer om het overspoelen van het land met migranten en het beïnvloeden van de Russische media.

Ongewenste organisatie

Er werd ook gesproken over het ‘Rusland-project’, dat gericht was op het identificeren en samenbrengen van tegenstanders van Poetin en het ondermijnen van het imago van Rusland in de aanloop naar de Olympische Winterspelen in Sotsji.

De plannen van Soros vielen in het water toen Rusland de OSF van George Soros eind vorig jaar in de ban deed. Wie in Rusland nog zaken doet met de ‘ongewenste organisatie’ riskeert een gevangenisstraf van zes jaar.

Oekraïne-referendum

Soros gaf tussen 2009 en 2014 ook minstens 4,9 miljoen euro aan Nederlandse stichtingen, goede doelen en denktanks. Daaronder zijn bijvoorbeeld ProDemos en KiesKompas (die in verkiezingstijd allebei een stemwijzer uitbrengen) en de pro-Europese studentenvereniging AEGEE, die in vrijwel alle Nederlandse studentensteden aanwezig is. Ook de ‘ja’-campagne bij het Nederlandse referendum over Oekraïne in april werd door Soros gefinancierd.

[Zero Hedge]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
5 jaren geleden

Quote : Soros gaf tussen 2009 en 2014 ook minstens 4,9 miljoen euro aan Nederlandse stichtingen, goede doelen en denktanks. Daaronder zijn bijvoorbeeld ProDemos en KiesKompas (die in verkiezingstijd allebei een stemwijzer uitbrengen) en de pro-Europese studentenvereniging AEGEE, die in vrijwel alle Nederlandse studentensteden aanwezig is.

Hieruit blijkt onomstotelijk hoe stinkend rijke charlatans vanachter de coulissen hun macht en kapitaal aanwenden om onze zogenaamde “democratie”naar hun hand te zetten, voor nu en in de toekomst. Onze regering en ook onze publieke omroep laten dat ongemoeid en onbesproken. Een bewijs dat ze niet te vertrouwen zijn en onze aandacht en/of politieke stem zeker niet waard zijn. Duidelijker kan het amper aangetoond worden.

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Weg met de heersende elite, het wordt tijd voor een totaal andere elite.

Lehcim
Lehcim
5 jaren geleden

Wie de waarheid wil weten kan tegenwoordig beter terecht op nieuws sites van zogenaamde niet vrije landen dan de Staats TV zenders in ons eigen vrije democratisch Europa.
De vraag is nu alleen nog, hoe lang de meerderheid van de burgers het nog niet door hebben en wanneer de Europese lente in een politieke vorm wordt gegoten.

pietje
pietje
5 jaren geleden

In ben voor Poetin en zeer zeker tegen dat serpent Clinton ! Poetin heeft hulp van buitenaf ! Clinton is een serpent dat kronkelt ! Ze is vies en besmet !! Nee Poetin is goed Hij gaat inderdaad ons vrede brengen !!

x

Check Also

soros

Soros is ‘de kwaadaardigste persoon ter wereld’ en ‘de zoon van satan’

De Chinese staatskrant Global Times heeft George ...

bisschop

Bisschop houdt donderpreek: ‘Het moet afgelopen zijn met de lockdowns, dit is slavernij!’

Bisschop Mar Mari Emmanuel uit Australië hield ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x