Bewustzijn

Wat maakt Amerikaanse jeugd gewelddadig en schietgraag?

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de dag van de schietpartij op een basisschool in de Amerikaanse staat Connecticut werd een tiener uit Oklahoma gearresteerd omdat hij een aanslag tegen zijn school zou hebben beraamd.

De politie arresteerde de 18-jarige Sammie Eaglebear Chavez op vrijdagochtend. De tiener probeerde medescholieren te strikken hem te helpen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het is de Amerikaanse levensstijl die doorgedraaide en schietgrage tieners voortbrengt, meldt de India Daily. Het land helpt de falende banken, verzekeringsmaatschappijen en andere financiële instellingen, maar doet niets aan de sociale problemen.

Egoïstisch

Het scheidingspercentage schiet omhoog, wapens zijn gemakkelijk verkrijgbaar en de jeugd is verveeld en gefrustreerd.

Volgens Preeti Singhani van de India Daily zijn studentenleningen geen oplossing voor een groot psychisch probleem in de Amerikaanse cultuur. Dit jaar kwamen in de Verenigde Staten al meer dan 100 mensen om bij schietpartijen op scholen. Wat zijn de problemen?

Veel gezinnen zijn ontwricht en ouders beginnen zich egoïstisch te gedragen tegenover hun kinderen zodra ze de pubertijd bereiken, aldus Singhani.

Zorg en liefde

De beroemde Indiase filosoof die Alexander de Grote wist te verslaan zei ooit: “Behandel je kinderen de eerste vijf jaar als een lieveling. Vermaan ze de vijf jaren daarna. Behandel ze als een vriend zodra ze 16 worden. Je kinderen zijn je beste vrienden.”

In elke maatschappij heeft de jeugd zorg en liefde nodig. Dat is wat in de Verenigde Staten over het algemeen ontbreekt.

Bron: Indiadaily.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Als iedereen een “GUN”zo kan kopen, en de wapenhandelaren rijkelijk aanwezig zijn,dan is het trekken van zo,n wapen nog maar een makkie, en het overhalen van de trekker de eenfout zelve.Wie het zwaard opheft om te doden, zal door het zwaard vergaan.Bovendien vertellen de maya,s dat de eigen wapens zullen worden gebruikt, in de eigen steden.

Patricia Müller
Patricia Müller
11 jaren geleden

Op zich zijn de wapens niet echt het probleem. Inderdaad hebben wij het in deze gevallen met jongelui te maken, die onder psychofarmaca staan. Zo ook in dit geval. Als je zo’n rot over een lange tijd slikt, heb je goeie kansen, ook een tendens in deze richting te ontwikkelen.

Wesley
Wesley
11 jaren geleden

Ik denk dat het probleem meer is dat de geestelijke gezondheidszorg slecht is (lees onbetaalbaar voor veel mensen) en dat de enkele idioot die doordraait vaak alleen maar naar de kast hoeft te lopen om een vuurwapen te pakken. Het is voor handen.

Hier als iemand doordraait heeft hij in de meeste gevallen geen vuurwapen voor handen. En voordat hij dat heeft geregeld is hij of al bij zinnen of al ergens opgemerkt dat het niet goed gaat. In Amerika wordt iemand ontslagen, loopt het kantoor uit, pakt zijn legale semi automatische wapen uit zijn dashboardkastje en komt 5 minuten later schietend terug.

Adam Lanza draait door, loopt naar de kast en pakt het legale semi automatische wapen van zijn moeder, schiet haar dood en had op dat moment niks meer te verliezen.

Dat is het probleem: angstcultuur en overal vuurwapens voor handen voor de grootste idioten.

Mr. X
Mr. X
11 jaren geleden

TRIEST Diep TRIEST !!!
Wat nog triester is, is dat het de Zoon van de Moeder is die 27 slachtoffers maakte!!! Als je dit in een ander aspect bekijkt dan leerde deze mevrouw Kinderen op een Basisschool de les en wist ze zelf niet wat er in het zieke hoofd van haar bloedeigen zoon afspeelde!!? Dit probleem word nog erger als je begrijpt dat deze hele wereld Vol zit met mensen die andere iets te vertellen hebben of wijs willen maken terwijl ze zelf nieteens hun eigen Reet normaal kunnen afvegen!!! Hoe TRIEST is het wat er allemaal gebeurd in deze wereld! Er zijn zelfs Mensen die drie dagen moeten lopen om een emmer vies water te halen voor hun gezin en kinderen! Hebben deze mensen een keuze? NEEN !!! Niet zolang wij wereld burgers dit alles toelaten en vooral laten gebeuren! Eigenlijk zou ieder pasgeboren Kind 10 miljoen euro moeten krijgen om iets moois van zijn leven te maken! Tevens zouden ouders die een kind willen eerste door een strenge selectie moeten gaan voordat ze een Kind mogen maken samen! Als je een Kind wil Adopteren gebeurd dit wel, maar voor het maken van een nieuw leven is totaal geen controle! Zelfs geestelijk en verstandelijke gehandicapten mogen zomaar kinderen krijgen! Wat is dan de keuze van dit geboren kind? Maar soms is een Kind beter af met twee Geestelijk en verstandelijk gehandicapten ouder met pure volle liefde dan in een zogenaamd gemaakt liefde vol gezin zonder zaamhorigheid en echte liefde!
Wij, zielige domme mensheid creeren alles zelf! Al ons geluk en al ons haat, al ons hebzucht en al ons daad! Noem het maar op en wij mensheid hebben het wel een plek of een naam gegeven!
Een onderzoeker onderzoekt alleen datgeen wat hij wil onderzoeken!
LIEFDE en EENHEID is onze sleutel tot Globale Vrede en Geluk!
LOVE RULES !!!
Mr. X

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x