Bewustzijn

Mayapriester: wereldwijde chaos door einde cyclus van 5200 jaar

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De allereerste Europese Mayapriester, de in Oostenrijk geboren Omrael Norbert Muigg, zei dat de chaos in de wereld een gevolg is van het feit dat een cyclus van 5200 jaar in december 2012 afloopt.

Daarna zal volgens Muigg een nieuw tijdperk beginnen waarin de mensheid belangrijke innerlijke veranderingen gaat ervaren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dit transformatieproces brengt enige onrust met zich mee terwijl de mensen zich ontwikkelen. Dat is nu al te zien aan familiebanden en sociale en economische relaties, aldus de priester in de noordoostelijke Spaanse stad Zaragoza waar hij zijn boek Sol Maya (Mayazon) presenteerde.

Wijze beschaving

“De voorouders zeggen dat een tijd van grote innerlijke veranderingen in de mens aanvangt,” zei hij. “De chaos in de wereld die onder andere blijkt uit de economische situatie zal voorbij zijn wanneer het nieuwe tijdperk over vijf tot 10 jaar vorm begint te krijgen.”

Muigg besloot zijn land 20 jaar geleden te verlaten om zich helemaal onder te dompelen in de Mayacultuur. Hij bracht een bezoek aan Spanje om zijn kennis over deze wijze beschaving te delen.

Interculturele brug

Muigg woont momenteel in Guatemala en ziet zichzelf als een interculturele brug. “De Maya’s zeggen dat het van groot belang is voor het lichaam om zich te verbinden met het spirituele. Dat is de enige manier om van binnen kalm te worden,” zei hij.

De westerse cultuur moet haar spirituele kant ontwikkelen om angsten voor de onzichtbare wereld los te laten. Daardoor zou een betere verbinding tussen beschavingen ontstaan. Elk land kijkt nu naar zichzelf en verdedigt haar eigen belangen wat enkel conflict veroorzaakt.

Harten openen

“Als buitenlander in Guatemala heb ik gemerkt hoe mensen zich voor je openstellen wanneer je je met ze verbindt,” ging hij verder. “We zouden als Europeanen onze harten moeten openen voor de wijsheid van andere rassen.”

Nadat hij zijn kennis had verspreid in Italië en Oostenrijk besloot de Mayapriester zijn werk met de hulp van de Ancestral Voices Foundation voort te zetten in Spanje, een land dat altijd de aanwezigheid van drie ‘spirituele krachten’, Jakobus de Meerdere, Joris van Cappadocië en de Maagd van Montserrat, heeft gevoeld.

Bron: Foxnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x