UFO

UFO’s probeerden bij reusachtig onderwaterobject te komen. Nieuwe schokkende details naar buiten

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er blijven details naar buiten komen over UFO’s die 14 jaar geleden voor de kust van Californië zijn waargenomen door het Amerikaanse leger.

De New York Times en Washington Post berichtten eind vorig jaar over het incident.

Uit een document dat in 2009 door het leger is opgesteld blijkt dat er meerdere interacties zijn geweest met zogeheten anomalous aerial vehicles (AAVs) oftewel UFO’s.

Voetbalveld

Deze objecten waren in staat om in enkele seconden kilometers te dalen, aldus het document.

Volgens piloten bevond zich mogelijk ook iets in het water. Eén piloot beschreef iets ter grootte van een voetbalveld.

“De onregelmatigheid had een doorsnee van 50 tot 100 meter en was cirkelvormig,” klonk het. “Het leek alsof iets heel snel onder water verdween, zoals een onderzeeër of een zinkend schip.”

Onzichtbaar

Het leek op ondiep water rond een eiland of een rif, maar toen de piloot wegvloog zag hij dat de onregelmatigheid was verdwenen en dat het water weer rustig was geworden.

Hoewel hij het object nooit heeft gezien, wordt in het document gesteld dat de onregelmatigheid kan zijn veroorzaakt door zo’n AAV, die niet kon worden gezien omdat hij gecamoufleerd was of onzichtbaar was voor het menselijk oog.

Een andere piloot zag onder het wateroppervlak een AAV die schuimende golven voortbracht, alsof het water aan de kook werd gebracht.

Belachelijk gemaakt

Een onderzeeër die in de buurt was zag niets vreemds op de radar. Als het object zich daadwerkelijk in de oceaan bevond, moet het zeer geavanceerd zijn geweest, aldus het rapport.

Een vliegbemanning die melding maakte van het incident werd belachelijk gemaakt, valt in het stuk te lezen.

[Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcelleke
marcelleke
4 jaren geleden

De gekozen tekening van de schotel is deze van een Duits SF-feuilleton uit de jaren ’60. Naam van dit feuilleton : “Orion”.

derima
derima
4 jaren geleden

Yeah, de 2 betrouwbaarste bronnen heden ten dage: De New York Times en Washington Post berichtten eind vorig jaar over het incident.

deze
deze
4 jaren geleden

was het misschien een tefal pan ??

Coeus
Coeus
4 jaren geleden

“Een onderzeeër die in de buurt was zag niets vreemds op de radar.” Radar?! Zullen we het maar ‘sonar’ noemen, in dit geval?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x