Homepagina » Natuur en Milieu » De grootste wetenschappelijke hoax van deze tijd: klimaatverandering. Republikeinse ex-stafmedewerker doet boekje open
De grootste wetenschappelijke hoax van deze tijd: klimaatverandering. Republikeinse ex-stafmedewerker doet boekje open

De grootste wetenschappelijke hoax van deze tijd: klimaatverandering. Republikeinse ex-stafmedewerker doet boekje open

Er zijn veel verschillende factoren die het klimaat beïnvloeden, maar volgens de voormalige Republikeinse stafmedewerker Marc Morano hoort klimaatverandering daar niet bij.

Hij legde uit dat klimaatverandering niets meer is dan een idee dat ons ingeprent is door de Verenigde Naties, de mainstream media en klimaatactivisten zoals Al Gore.

In onderstaande aflevering van Counterthink bespreken Health Ranger Mike Adams en Morano of global warming echt is of alleen bestaat in de computermodellen van het VN-klimaatpanel IPCC.

Niet bewezen

Morano zei dat bijgeloof over het weer al sinds 1817 bestaat, maar dat bewijs dat het uitademen van koolstofdioxide schadelijk is voor het klimaat, nog altijd niet geleverd is.

Hij onthulde verder dat de VN en de overheid onwelgevallige klimaatgegevens al jaren verdoezelen.

Voorheen citeerden ze namelijk publicaties waarin melding werd gemaakt van global cooling, maar later schreven ze alleen nog maar over de ‘gevaren’ van global warming, zei hij.

Heiden

Hij vindt het erg verontrustend dat sommige wetenschappers, waaronder het hoofd van het VN-klimaatpanel, global warming zien als een religie en zelfs het Bijbelse woord ‘heiden’ gebruiken om mensen te labelen die sceptisch zijn over klimaatverandering.

Bekijk de aflevering van Counterthink hieronder en ontdek hoe de VN ons wil doen geloven dat al haar voorspellingen nauwkeurig waren en hoe sceptici die de waarheid onthullen worden belasterd.

Eens kijken hoelang het dit keer duurt voordat het YouTube-kanaal van Natural News wordt verwijderd.

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gladiator schreef:

  Yep, de klimaathoax, nu weten we dat ook weer, gelukkig toch!!??

  Maar eerlijk gezegd wisten we dit al allemaal en ook dat “onze” trekpoppen dit uitsluitend als ordinaire belastingmaatregel zullen gebruiken en blijven gebruiken met steeds oplopende BELASTING bedragen in de vorm van milieuheffingen.

  En wij geven met zijn allen weer netjes een nog groter deel van ons salaris af aan de Farmbeheerders.

  Is dit nu niet een prachtig concept. Het volk voor hun eigen ellende laten betalen….moet ik neem ik aan toch niet herhalen.

  Het wordt nu toch echt tijd dat we wakker worden, maar dan wel echt, het niet meer hebben over ditjes en datjes maar uitsluitend over hoofdzaken praten en alles benoemen zoals het echt is!!

  Maarrrrrr, denk dat dit het aller aller moeilijkste zal zijn gezien de reacties van voorheen en oudere topics welke in dezelfde lijn liggen.

  Stop aub met stemmen, voor alles bedoel ik dan, dit heeft echt geen nut.

  Kom eens bij elkaar om overleg te plegen hoe we dit misschien wel kunnen oplossen ondanks dat het al lang 10 over 12 is!!

  Zal niet makkelijk worden maar hoop is er met zekerheid en misschien…….

  Gladiator.

  Ps. ik blijf niet bezig en lang zal het niet meer duren voor de grote val dichtklapt en dat moet toch wel duidelijk zijn wat dat is, toch!!!!!?????

  16 likes
  • Joris schreef:

   Heb jouw “bijdragen” al een tijd gevolgd, dit is één van de weinige “bijdragen” waarbij de Joden niet bij name genoemd worden, iets vergeten soms? Zoals ik al eerder heb gezegd, verdiep je in de geschiedenis en probeer aan een onderwerp enige waarde toe te voegen.

   3 likes
   • Gladiator schreef:

    @Joris,

    Beste, ik leer heel erg graag iets erbij, en liefst elke dag dus ik zou zeggen doe een beetje moeite voor mij en breng me op de hoogte van de WERKELIJKE FEITEN, echter wel FEITEN.

    En beste, het is net OMDAT ik me in de geschiedenis verdiept heb (de juiste wel te verstaan maar laat me nogmaals graag bij spijkeren in deze) dat ik zo’n commentaren geef. En let wel, ik heb het niet over de door u genoemde Joden, want dat beste, wordt telkens gebruikt om iemand de antisemietenkaart of nazikaart in de handen te drukken, ik heb het uitsluitend over ZIONISTISCHE JODEN!! UITSLUITEND!!

    Capiche!!

    Ik hoor heel graag van u.

    Gladiator

    6 likes
 • Frans2 schreef:

  En zo een bericht op alweer een uitzonderlijke zomerse dag* in mei.
  Van gemiddeld 9 zomerse dagen in 1900 naar 29 zomerse dagen in 2015.
  Kan die Republikeinse ex-stafmedewerker dat eens komen uitleggen?

  https://stellingchecker.nl/fact/nos-manipuleert-cijfers-aantal-zomerse-dagen/check-joost-berculo-4380

  * Een zomerse dag is een dag met een maximumtemperatuur van 25,0 graden of hoger. Mei levert normaal (gemiddeld over 1971-2000) 3 zomerse dagen op. Het aantal zomerse dagen in mei 2018 komt op 14 uit en dat is een record.

  https://nieuws.weeronline.nl/29-5-2018-warmste-mei-in-ruim-300-jaar/

  12 likes
 • Baron schreef:

  En de weerdiensten maar blairen dat we steeds de warmste dag ooit hebben. Verschillende keren deze maand schreeuwden de klimaatoplichters van het KNMI en o.a. Weer online dat we met 28… graden de warmste meidag ooit hadden, Google maar eens op 9 mei 1976. Het was toen veel warmer. Je kunt door te Googlen de sprookjes van het KNMI, Weer online en de rest van het rapalje eenvoudig ontmaskeren. Ik snap niet dat politici dit ontgaat. Maar, ja we weten dat we in veel landen door zwakbegaafde lawmakers geregeerd worden. Slachtoffer zijn de laagstbetaalden. Als je een goed inkomen hebt blijf je gewoon lekker rijden en stoken. No matter what the cost is. En zo buffelt de Euro dictatuur lekker door. Leugen op leugen.

  6 likes
  • Frans2 schreef:

   Waar hebben ze deze maand gezegd “de warmste meidag ooit”? Dus zonder datum?
   Die uitspraak kan ik namelijk niet vinden.
   Er is wél gezegd dat we de “warmste 28 mei” hadden en de “warmste 29 mei” en nog zo een paar data.

   En ook dat 9 mei 1976 de vroegste tropische dag was.

   4 likes
 • "Jan Hendriks schreef:

  Sprak van het weekend een moeder bij het insmeren van haar dochtertje:
  “de zon lijkt de laatste decennia wel krachtiger geworden (we moeten meer smeren)”
  “Als de zonnekracht meer is geworden….logisch dat de aarde dan warmer wordt”.
  “Hoezo CO2…?!!!

  1 likes
  • duitinzakje schreef:

   Precies! CO2 kan nooit de oorzaak zijn van opwarming. Hoe meer CO2, hoe meer planten- en bomengroei, hoe meer planten en bomen, hoe koeler. Daar heeft God een mooi evenwicht geschapen.

   Intussen vergroent de Sahara door die ´vermaledijde´ CO2.
   https://news.nationalgeographic.com/news/2009/07/090731-green-sahara.html

   Wat mij in ieder geval al lange tijd opvalt is dat die opwarming er wel in geramd wordt. Warmere dagen worden door de weerman uitgebreid besproken, koude dagen worden zonder die extra subtiele emotionele kleuring gebracht. Zelfs een kind kan dat zien.

   Maar, er is een hoop geld te verdienen met angst zaaien en in deze tijd van goddeloosheid is het een mooi middel om mensen schuld aan te praten. En dat terwijl God nooit gewild heeft dat mensen zich schuldig moeten voelen over dingen die ze niet beheersen.

   Is het jullie wel eens opgevallen dat met name in streken waar het protestantisme groot was/is, de klimaatgekkies zoveel succes hebben? Het zwartgallige calvinisme is ingeruild voor een nog zwarter milieugeloof. De dominee met zijn beschuldigende vinger heeft plaats gemaakt voor de Minnema’s en de Van Dieren’s enz. Hahahaha!!!

   7 likes
 • Dolex schreef:

  Lees de eerste alinea eens goed, en je ziet wat een raar stuk dit is. ‘Klimaatverandering beïnvloedt het klimaat niet’, staat er, samengevat?!

  Dat is net alsof je schrijft dat temperatuurstijging de temperatuur niet beïnvloedt.

  6 likes
 • Sebastiaan schreef:

  En deze persoon is wel geloofwaardig, omdat…?

  Als je dan toch bewust de keuze maakt om mensen niet te geloven (wetenschappers bijvoorbeeld), waarom dan wel iemand die het andere geluid laat horen?

  4 likes
 • Pjoter schreef:

  Van horen zeggen!:

  Kort na de ijstijd kwam er gigantisch veel zeebodem bedekking en schelpen bloot te liggen op het aard oppervlak, dit ging massaal verdampen en vergassen!
  Hierdoor ontstonden er voor onze huidige begrippen ongekende mega grote gaten in de ozon laag.
  En de boer, hij ploegde voort tot op heden en in de toekomst!
  Het ga u goed.

  Pjoter ex Sluip……..

  2 likes
 • x

  Check Also

  duitse

  Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen

  Afgelopen weekend demonstreerden tienduizenden mensen (de schattingen ...

  bill gates

  Bill Gates: ‘Corona-ellende komt terug als we klimaatverandering niet stoppen’

  Miljardair Bill Gates wil dat de Verenigde ...

  >