Homepagina » UFO » UFO verschijnt boven marinebasis in Californië. Is dit bewijs voor buitenaards bezoek?
UFO verschijnt boven marinebasis in Californië. Is dit bewijs voor buitenaards bezoek?

UFO verschijnt boven marinebasis in Californië. Is dit bewijs voor buitenaards bezoek?

Op de foto is een vreemd object te zien in de lucht boven de woestijn in Californië. De afbeelding is gemaakt door een man die het pseudoniem Keith Bradshaw gebruikt.

Hij zegt naar het Naval Air Weapons Station China Lake te zijn afgereisd nadat een vriend hem had verteld over het vaartuig.

Hij heeft de foto’s naar eigen zeggen in 2007 gemaakt, maar durfde ze niet naar buiten te brengen, schrijft de Daily Mirror.

Geen geluid

“Dit ding bleef dicht bij de grond hangen, het was erg instabiel,” zei hij. “Het bleef stil hangen, ging omhoog en bleef weer enkele minuten helemaal stil hangen.”

“Het maakte voor zover ik weet geen geluid,” voegde hij toe.

Keith zei dat hij ongeveer 10 minuten naar het object heeft gekeken. Hij claimt ook dat een aantal legervoertuigen in de buurt van de zilverkleurige UFO geparkeerd stonden.

Debat

Er vloog zelfs een legerhelikopter rond, aldus de man. “Ik denk niet dat er iemand in zat, maar ik kreeg het idee dat de helikopter het op de één of andere manier bestuurde.”

Met het vrijgeven van de foto’s hoopt Keith een debat op gang te brengen over de vraag of we zijn bezocht door buitenaardsen of dat het een experimenteel toestel van het leger was.

Meest controversiële UFO-foto’s

Hij gaf de foto’s aan de 54-jarige UFO-onderzoeker Philip Mantle, die zei dat hij in de 40 jaar dat hij hier onderzoek naar doet nog nooit zoiets heeft gezien.

Mantle sprak van ‘de meest controversiële UFO-foto’s ooit’. Hij voegde toe dat experts nog niet met zekerheid hebben kunnen vaststellen of de foto’s echt zijn.

Foto: Cascade

[Mirror]


Vind je dit leuk? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. LS…

  Buitenaardsen hebben geen ruimteschepen nodig en kunnen ons in talloze vormen bezoeken hetgeen ze ook doen. Onzichtbaar wel te verstaan. Wat we zien vliegen is van aardse makelij en hoofdzakelijk gebouwd met Nazie technologie stammende uit Hitler Duitsland. Operatie Paperclip !

  5 likes
 2. Aliens/ufo’s ontkennen het bestaan van de ziel en God.

  1 likes
 3. Het lijkt wel een chloordrijver die het gevecht met de zwaartekracht heeft gewonnen. Mijn blinde zoontje kan het nog beter photoshoppen……..

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ruimtesignaal

Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

californië

Brrr! 65 jaar oude records aan diggelen door plotselinge kou in Californië

Dankzij een plotselinge koudegolf zijn er in ...