UFO

UFO verschijnt boven marinebasis in Californië. Is dit bewijs voor buitenaards bezoek?

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de foto is een vreemd object te zien in de lucht boven de woestijn in Californië. De afbeelding is gemaakt door een man die het pseudoniem Keith Bradshaw gebruikt.

Hij zegt naar het Naval Air Weapons Station China Lake te zijn afgereisd nadat een vriend hem had verteld over het vaartuig.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Hij heeft de foto’s naar eigen zeggen in 2007 gemaakt, maar durfde ze niet naar buiten te brengen, schrijft de Daily Mirror.

Geen geluid

“Dit ding bleef dicht bij de grond hangen, het was erg instabiel,” zei hij. “Het bleef stil hangen, ging omhoog en bleef weer enkele minuten helemaal stil hangen.”

“Het maakte voor zover ik weet geen geluid,” voegde hij toe.

Keith zei dat hij ongeveer 10 minuten naar het object heeft gekeken. Hij claimt ook dat een aantal legervoertuigen in de buurt van de zilverkleurige UFO geparkeerd stonden.

Debat

Er vloog zelfs een legerhelikopter rond, aldus de man. “Ik denk niet dat er iemand in zat, maar ik kreeg het idee dat de helikopter het op de één of andere manier bestuurde.”

Met het vrijgeven van de foto’s hoopt Keith een debat op gang te brengen over de vraag of we zijn bezocht door buitenaardsen of dat het een experimenteel toestel van het leger was.

Meest controversiële UFO-foto’s

Hij gaf de foto’s aan de 54-jarige UFO-onderzoeker Philip Mantle, die zei dat hij in de 40 jaar dat hij hier onderzoek naar doet nog nooit zoiets heeft gezien.

Mantle sprak van ‘de meest controversiële UFO-foto’s ooit’. Hij voegde toe dat experts nog niet met zekerheid hebben kunnen vaststellen of de foto’s echt zijn.

Foto: Cascade

[Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ritskie
Ritskie
6 jaren geleden

Het lijkt wel een chloordrijver die het gevecht met de zwaartekracht heeft gewonnen. Mijn blinde zoontje kan het nog beter photoshoppen……..

Caesar Lion cachet
Caesar Lion cachet
6 jaren geleden

LS…

Buitenaardsen hebben geen ruimteschepen nodig en kunnen ons in talloze vormen bezoeken hetgeen ze ook doen. Onzichtbaar wel te verstaan. Wat we zien vliegen is van aardse makelij en hoofdzakelijk gebouwd met Nazie technologie stammende uit Hitler Duitsland. Operatie Paperclip !

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Aliens/ufo’s ontkennen het bestaan van de ziel en God.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x