Universum

Icke: “De maan is hol en gebouwd door aliens”

Help mee door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig BBC-verslaggever David Icke heeft een nieuwe video gepubliceerd waarin hij claimt dat de maan hol is. Volgens hem is het een ruimteschip dat ooit is achtergelaten door aliens, schrijft de Britse Daily Express.

“Ze hebben geen idee waar de maan vandaan komt. Natuurkundig gezien zou hij er niet moeten zijn. De aarde heeft niet alleen een satelliet, het is een gigantische satelliet,” zei hij, toevoegende dat de maan groter is dan Pluto.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Galmde na als een gong

Volgens Icke is de maan hol. Anderen hebben gezegd dat het een uitgeholde planetoïde is, merkte hij op. Toen er in 1969 een maanmodule op het maanoppervlak landde, galmde de maan volgens NASA-wetenschappers na als een gong. Tot drie uur en 20 minuten na de landing werden er tot op een diepte van 40 kilometer trillingen gemeten, stelt Icke.

“Twee wetenschappers van de Russische Academie van Wetenschappen schreven in 1970 in het magazine Sputnik een artikel met de titel ‘Is de maan de creatie van een buitenaardse intelligentie?’,” zei hij. “Het lijkt er nu op dat ze al die tijd gelijk hebben gehad.”

Zeer oud ruimteschip

Icke zei verder dat het oppervlak van de maan ‘extreem hard is en mineralen bevat die niet van nature voorkomen. “Het is aannemelijker dat we hier te maken hebben met een zeer oud ruimteschip, waarvan het binnenste gevuld was met brandstof voor de motoren, materialen voor reparatiewerkzaamheden, instrumenten en machines,” klonk het nog.

Bekijk hieronder het bewuste filmpje:

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Wow… Icke probeert zijn spin te geven om de Platte Aarde te omzeilen. Tja, niemand die geld of invloed heeft om te verliezen zal uitkomen voor de Platte Aarde. Iedereen haat namelijk diegene die hun uit hun droom weet te stoten, als het sowieso al lukt met de levenslange Scientism indoctrinatie -haat tegen religie en ‘achterhaald middeleeuws denken’- die wij allemaal hebben ondergaan in onze jeugd. Bij grote angst en pijn zul je altijd weer terug vallen op wat je het eerste hebt geleerd in je leven. Dit is de truc die illusie van de draaiende bol op zijn plaats houdt.

De Maan is geen fysiek object met zijn eigen zwaartekracht waar je op kunt landen. Het hangt net als de zon rondjes te draaien boven onze platte aarde en geeft KOUD LICHT af.
Al die fantasietjes over Buitenaardse Aliens zijn allemaal onzin! Het is letterlijk Science Fiction. Het is technisch onmogelijk, want er is geen vacuüm ruimte waar wij naartoe zouden kunnen; er zit namelijk een Firmament tussen die onze platte aarde omsluit.
“De Ruimte” is en zal VOOR ALTIJD BLIJVEN een belofte van een buitenwereld, ver weg in de toekomst, waar jij persoonlijk noch je nageslacht, ooit naartoe zal gaan… behalve in dromen en fantasie. Het word tijd dat je de waarheid onder ogen gaat zien en helpt de macht van Satan’s monumentale leugen te breken.

Berenbotje
Berenbotje
8 jaren geleden

Allemaal speculaties. Nooit komt iemand met echt hard bewijs. Dat is behoorlijk frustrerend aan het worden.

Rick
Rick
8 jaren geleden

Die uitspraken van Icke worden hoe langer hoe gekker en meer onrealistisch.
Deze man is rijp voor het gesticht.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Word je daar nu verlicht van?

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x