Gezondheid

Britse vaccin-website brengt BMR-prik in verband met autisme

Help door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Babyjabs.co.uk, een website die ouders advies geeft over vaccins, informeert dat het BMR-vaccin mogelijk verantwoordelijk is voor ‘10 procent van het aantal gevallen van autisme bij Britse kinderen’. Dat meldt de BBC.

De website heeft nu opdracht gekregen om de informatie over het verband tussen het 3-in-1-vaccin en autisme te verwijderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Britse Reclame Code Commissie (ASA) oordeelde na een klacht dat elke verwijzing naar het verband moet worden verwijderd. De website kreeg ook te horen dat zij zich ervan moet weerhouden andere uitspraken te doen over het BMR-vaccin.

Mazelenvaccin

Het gaat onder meer om uitspraken dat de meeste experts het er nu wel over eens zijn dat de sterke toename van autisme niet alleen wordt veroorzaakt doordat vaker een diagnose wordt gesteld, maar ook door een stijging van het aantal gevallen van autistische kinderen.

De website stelt bovendien dat het virus in het mazelenvaccin is gevonden in de darmen en het brein van sommige autistische kinderen, waardoor veel ouders nu van mening zijn dat hun kinderen autisme hebben gekregen door het BMR-vaccin.

Andrew Wakefield

Babyjabs verwees naar een studie uit 2002 met als eindconclusie: “Het kan niet worden uitgesloten dat sommige kinderen meer kans hebben op het krijgen van autisme nadat ze zijn gevaccineerd.”

De site citeert daarnaast The Truth About Vaccines, een boek geschreven door medisch directeur van Babyjabs Dr. Richard Halvorsen. Hij sprak zich ook openlijk uit over het verband tussen de BMR-prik en autisme.

In haar oordeel merkte de ASA op dat de website wel duidelijk maakt dat de oorspronkelijke bewering over een verband tussen het BMR-vaccin en autisme door Andrew Wakefield ‘met klem is verworpen’ door de overheid en het medisch establishment.

Bron: BBC.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
11 jaren geleden

Op zich zegt het niet zoveel dat er sporen van het vaccin in hersenen zijn gevonden. Als je iets in het lichaam spuit wordt dat door het bloed en lymfesysteem natuurlijk door het hele lichaam, dus ook de hersenen, vervoerd.

Ze zouden eigenlijk de hersenen van NIET autistische kinderen ook moeten onderzoeken om te kijken of daar ook sporen van het vaccin zijn gevonden. Als dat het geval is dan is het natuurlijk heel goed mogelijk dat het volstrekt normaal is en dat autisme er niet door wordt veroorzaakt.

Biff
Biff
11 jaren geleden

Het staat er (gelukkig) nog steeds op. Ronduit schandalig dat babyjabs dat niet meer mag zeggen.
Wat zeg ik, schandalig? Ik ga verder meneer, en ik mág dat zeggen,

ik vind het fascistisch!

Whatshenneping
Whatshenneping
11 jaren geleden

[quote name=”Wesley”]Op zich zegt het niet zoveel dat er sporen van het vaccin in hersenen zijn gevonden. Als je iets in het lichaam spuit wordt dat door het bloed en lymfesysteem natuurlijk door het hele lichaam, dus ook de hersenen, vervoerd.

Ze zouden eigenlijk de hersenen van NIET autistische kinderen ook moeten onderzoeken om te kijken of daar ook sporen van het vaccin zijn gevonden. Als dat het geval is dan is het natuurlijk heel goed mogelijk dat het volstrekt normaal is en dat autisme er niet door wordt veroorzaakt.[/quote]

http://www.nujij.nl/algemeen/bmr-vaccin-en-autisme-arts-in-het-gelijk-gesteld.16151570.lynkx#axzz238y4t9tA

hoeveel krijg je om die onzin te tikke….

vaccinatie en autisme link
Ongeveer 8.750 resultaten (0,20 seconden)

het verdiend eigelijk geen antwoord zal niet meer gebeuren DIKKE VETTE RODE DUIM!!!!

Biff
Biff
11 jaren geleden

Ik begrijp overigens ook niet waarom De Britse Reclame Code Commissie zich hiermee bemoeit.

het gaat toch niet om reclame maken?

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x