Mens en Dier

Rutte en De Jonge ‘kondigen staat van apartheid af’ en ‘hebben hun grootste belofte ooit gebroken’

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ondanks de aangekondigde versoepelingen en het einde van de regel om 1,5 meter afstand te houden, zal het ‘niet de dag zijn waarop alles weer is zoals voor corona’, zei premier Rutte tijdens de persconferentie. “Daarvoor zijn er nog te veel besmettingen en opnames.”

Rutte zei dat hij ‘niet de ambitie heeft’ dat het coronatoegangsbewijs net als anderhalvemetersamenleving een Wikipedia-pagina krijgt. Dat bewijs gaat gelden in alle horeca, bij evenementen en in bioscopen en theaters.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Keiharde verzwaringen in plaats van versoepelingen

De maatregel stuit op veel verzet. “We wisten het al, maar nu officieel: de coronapas – ongevaccineerden uitgesloten van het publieke leven en bestempeld als gevaar voor de volksgezondheid. Dan nog niet te spreken over vaccinatiedwang. Afschuwelijk. Ik ben er stil van,” reageert docent en jurist Raisa Blommestijn.

Kamerlid Wybren van Haga zegt: “Keiharde verzwaringen in plaats van versoepelingen. Een coronapas die groepen mensen uitsluit, testen om buiten op een terras te mogen zitten en geld voor ‘controleurs’ die moeten checken of er wel goed genoeg gediscrimineerd wordt.”

‘Vrijheid is begrensd’, aldus Hugo de Jonge. In Iran is vrijheid ook begrensd. De vraag is echter: waar ligt die grens? Deze onzin als loze kreet roepen, is uiterst gevaarlijk en ondermijnt de democratische rechtsstaat. Mijn grens ligt bij discriminatie, stelt jurist Ghislen Nysten.

Doe niet mee aan dit systeem!

“Rutte en De Jonge kondigen de staat van apartheid af. Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog zijn sommige publieke plaatsen alleen toegankelijk voor eersterangsburgers,” schrijft Forum voor Democratie.

De partij roept heel Nederland, gevaccineerd of ongevaccineerd, op tot burgerlijke ongehoorzaamheid. “Controleer mensen niet op een QR-code. Laat mensen zonder mondkapje wél je bus binnen. Sta deze tweedeling niet toe. Doe niet mee aan dit systeem!”

4.9 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

207 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
loNe
loNe
2 jaren geleden

alsof je een emotional abusive husband hebt …eerst is de vijand ‘het dodelijke virus’, nu is de boeman net zo gemakkelijk ‘de ongevaccineerden’

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

EenVandaag Vandaag was zeker de MOEITE van het bekijken waard…

https://www.npostart.nl/eenvandaag/14-09-2021/AT_2159009

(16:20) Daar komt de Ab uit de mouw…die vuile Eed-Brekende Oorlogsmisdadiger & Landverrader Ab Österhaus is alweer aan het Voorsorteren op het Excuus waarom de Ziekenhuizen, IC’s & Mortuaria in de Herfst zullen Uitpuilen & Zwichten onder de Druk van ALLE Gevaccineerden: Het Influenza-Virus in Combinatie met COVID-1984 gaat zorgen voor een Ware Slachting onder de Gevaccineerden (Cytokinestorm & immuunontsnapping)

(12:20) Nog steeds 1,8 miljoen Ongevaccineerden over??!! Wtf…volgens IC-Verpleegkundige Thomas Smits is pas zo’n 90% van héél Nederland GEVACCINEERD…Waarom verdomd die overgebleven 10% van Nederland het toch nog steeds om zich geheel Vrijwillig met die Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazi te laten injecteren? Misschien moeten we toch nog wat meer Groepsdruk & VacciNaziplicht gaan toepassen…desnoods vastbinden op een brancard…niet Goedschiks dan maar Kwaadschiks….

(13:40) Maximale IC-Capaciteit 950 tot 1050?! We zijn nu inmiddels alweer Anderhalf jaar verder in deze Plandemie en we hebben uit Voorzorg de Zorg maar vast verder Afgeschaald…wat een ongelooflijk WANBELEID van die Landverradende Demissionaire Prutsers in Den Haag…Maak jullie Borst maar vast nat beste Verpleegkundigen, dat gaat gegarandeerd een Triage-Tsunami worden deze Herfst & Winter…Führer Rüttler ook weer blij…hoeft ie ook niet meer te verantwoorden waar die Pensioenpot van 1600 Miljard is gebleven…

(14:20) Prof. dr. Armand Girbes spreekt tenminste zeldzame doch verstandige woorden….

(23:30) De Druk op de Ketel vanuit de Samenleving begint inmiddels een beetje een Onhoudbare Situatie te worden…Nederlanders PIKKEN het NIET MEER…Bwahahaha…wacht maar totdat ze ÉCHT BOOS zijn…tot nu toe gaat het er eigenlijk best Gemoedelijk & Vreedzaam aan toe al zeg ik het zelf….

(24:18) Bwahahaha…Ab durft te beweren dat we inmiddels bijna 80% VOLLEDIG Gevaccineerden hebben…die Leugenaar haalt zeker al zijn informatie bij Herr Doktor Hugo Mengele vandaan…wat een ongelofelijke Pseudowetenschapper is die vuile Rat toch ook…

LEST BEST!

(24:45) Ab zegt dat we in de nabije Toekomst al die QR-Paspoorten & Dictatoriale Maatregelen gewoon weer AF KUNNEN SCHAFFEN omdat COVID-1984 Binnenkort gewoon als een jaarlijks terugkerend GRIEPJE zal worden beschouwd….een HÉLE GOEDE REDEN om dat Experimentele Prikkie nog maar ff iets Langer uit te stellen…hehehe…

Loire
Loire
2 jaren geleden

Wanneer wordt de vrijheid van Hugo begrensd? Wanneer houdt de vrijheid van de Jonge op om het volk te onderdrukken? D66 en VVD hebben gestemd voor verplichte vaccinatie ( 16 febr 21) . Dat komt pas met de nieuwe regering naar voren. Nu blijven ze demissionair om zo lang mogelijk samen macht uit te oefenen en loze beloftes te doen. Hugo zie je na de verkiezingen niet meer terug.

Ome Jan
Ome Jan
2 jaren geleden

Als die niet bestaande covid19 zo gevaarlijk is als Rutte en Hugo beweren, dan zou ik graag allebei zelf even willen vaccineren met hetzelfde vaccin waarmee ze het volk ook inspuiten. Eens kijken of ze dan nog zo dom zitten te lullen.

Back to top button
207
0
We lezen graag je reactie!x